|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
6.12.2009 15:07:16   
lana70
žabe, ste me čist spregledale, a kej razmišljate o shranitvi matičnih celic???

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 951
6.12.2009 15:23:26   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Lana, sej bi ti odgovorla, ampak še ne vem, ker sploh še nisem začela razmišljat o tem. Zdele je pr men v mislih 1. UZ. user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 952
6.12.2009 19:24:01   
Goldy
lana - sem ti sicer na oni temi odgovorila - mi smo jih - donatorska verzija pri Zavodu za transfuzijo krvi.  Pa kruce ti je tudi ogovoril.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 953
6.12.2009 20:08:35   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

lana - sem ti sicer na oni temi odgovorila - mi smo jih - donatorska verzija pri Zavodu za transfuzijo krvi.  Pa kruce ti je tudi ogovoril.

..prebrala, prebrala...sam druge mi niso odgovorile, valda je še katera razmišljala...se ukvarjala s tem....

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 954
7.12.2009 15:27:50   
Goldy
No, tole je miss Božiček!user posted image

user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 955
7.12.2009 18:33:41   
gapii27
ojla babe

mi smo imeli danes prvi dan MŠ...sedeli in poslušali 2 uri in pol... sem se vstala in komaj do avta prišla...ne vem če me je bolela medenica ali debelo črevo...upam, da nisem spet hemeroidov dobila...me je kr strah... no jutr gremo spet....v sredo imam pa vmes še pregled ko bomo naša pišeka meriliuser posted image

ja sej medenične kosti so me pa že tud začele bolet...doli pr lukni... se valda razteza narazenuser posted image

no pridne bodite piške

nočko

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 956
7.12.2009 18:53:14   
dafi
punce živjo - BarbiG ali Reby, samo da se "pofočkam" na seznamček še tukaj(drugače sem na temi nosečke dvojčke), preden rodimuser posted image . Dafi, pričakujem dvojčka (user posted image ,user posted image ), PDP pa 23.1.2010. Gapii a veš da tud mene spodaj razteguje, mi je pa zadnjič rekla da se je maternični vrat kar skrajšal. Glede matičnih celic - jaz sem se odločila za javno banko, sem paket že dobila po pošti. Nočko tudi od mene

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 957
8.12.2009 11:45:51   
biba007

Lanči, tale pišoča žaba ti že pred časom odgovorila, pa ji je user posted image ven zabrisalo. Ekola, pa je trajalo par dni, da imam spet par minutk. Mah ja, sicer pa sem glede shranitve MC še bolj na začetku. Malček sem poguglala tuje strani - in vmesni rezultat je bolj tako-tako: kar precej kostlich, obljubljajo svašta (seveda za primerno ceno), ampak je ob tem iz drobnega tiska razvidno, da večini tega znanost še ni kosuser posted image Vsaj na prvo žogo se zdi kakšna javnoa banka /Zavod za transfuzijo boljša varianta, ampak nimam pojma, kako zadeva deluje, pa glede postopka tudi ne...Čaki-čaki, a prav vidim, da je Dafi tole že osvojila?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 958
8.12.2009 11:50:08   
biba007
Goldy, je lepa-lepa vaša miss Božicek. Pa ježešna, kakšen nasmeh...za osvojit svet, saj vemuser posted image

Gapi, sta pobča pridna? In kakšna je pa MŠ? Je fina...al' se mal vleče? Hej, in pupika, ne pozabit nemudoma poročat o vaših novih merahuser posted image

Dafi-tik-pred-zdajci, WELCOME. Daj povej no, kako gre tole s shrnaitvijo matičnih celic?

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 959
8.12.2009 15:42:45   
gapii27
ojla

sem v pojstli...me cela rit boli od sedenja v MŠ... danes smo obdelali porod in popadke, pa dojenje... sej je vredu sam me matra zopet črevo in komaj sedim na tistih neudobjih stolih... me je strah da ne bi kaki hudih hemeroidov fasala... tamala sta pridna...jutr mam pregled in bomo vidli miškonauser posted image   ... mam pregled vmes med telovadbo tak da se bom malo rešlauser posted image   no sej mamo še pol dvakrat pa bom takrat telovadla...

jutr bom kako novo sliko naložla.... zvečer...

cawci

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 960
8.12.2009 15:53:24   
tejalea
Evo mene iz nuhalne. Vse je ok, oba plodka vredu, tveganja so po izračunih minimalna. Rok imam 18.6.2010 - v času nogometnega prvenstva user posted image . Moj mož je že sedaj v krizi!
Lep pozdrav vsem,
teja

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 961
8.12.2009 15:56:53   
gapii27
tejaleauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 962
8.12.2009 16:05:07   
dafi
user posted image punce živjo- glede matičnih celic, jaz sem na Zavod za transfuzijsko medicino poslala mejl in so mi še isti dan odgovorili nazaj, poslali so mi obrazce, morala sem izpolnit ene tri liste in jih v 32 tednu poslat nazaj. Kmalu zatem sem že dobila pošto in pa paketek za odvzem, ki ga je treba odnest sabo v porodnišnico. Je pa mejl: espok-ztm@ztm.si, naslov pa ZTM, Espok, Šlajmerjeva 6, Lj.
O Gapi jaz imam tud jutri pregled. Teja bravo za uspešno nuhalno, za moža bo pa tole prvenstv tudi prvenstvo, ki si ga bo zapomnil najbolj v življenju..user posted image haha.. pozdravček

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 963
8.12.2009 16:13:58   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Lanči, tale pišoča žaba ti že pred časom odgovorila, pa ji je user posted image ven zabrisalo. Ekola, pa je trajalo par dni, da imam spet par minutk. Mah ja, sicer pa sem glede shranitve MC še bolj na začetku. Malček sem poguglala tuje strani - in vmesni rezultat je bolj tako-tako: kar precej kostlich, obljubljajo svašta (seveda za primerno ceno), ampak je ob tem iz drobnega tiska razvidno, da večini tega znanost še ni kosuser posted image Vsaj na prvo žogo se zdi kakšna javnoa banka /Zavod za transfuzijo boljša varianta, ampak nimam pojma, kako zadeva deluje, pa glede postopka tudi ne...Čaki-čaki, a prav vidim, da je Dafi tole že osvojila?

..v sklopu materinske šole so prišli predavat tudi z neocelice in biohrambe.....in so mi dali kar mislit...bojim, se, da bo otročku kdaj kaj (trkam) in da mi ne bomo imeli teh celic...baje pa da je trenutno ozdravljivih 68 bolezni.......ne vem, nekako se ogrevam za shranitev...

bibek, ti priporočam, da ne čakaš na MŠ do zadnjega konca...človek malce težko čiča 2 uri..user posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 964
8.12.2009 16:34:37   
sapi
Pozdravček ...

biba glavobol kot pri meni, tri dni za ponoret sedaj pa kot, da ne bi bilo nič ...
kimsy upam, da se bebi obrne kot je treba ... kaj pa zunanji obrat, a ni mogoč? .. in kakšen je voziček, je že razpakiran ...
punsha upam, da je vse ok  ....
špelka super za srčka  ...
gapi tvoj trebušek je pa res lep ...
kajsica te čisto razumem, tudi jaz še vedno pri G vprašam ali srček še bije, ali je z bebi vse ok ... imam srečo, da mi vedno naredi UZ jaz pa najprej vsa v strahu potem pa vsa srečna gledam mojo pikico ...
biba, da bi bilo čimprej mimo  ...
tanja pozdravček pri nas ...
teja lea super za dobre rezultate ... si me nasmejala s tem nogometom  ...
lana tudi jaz sem premišljevala o hrambi matičnih celic vendar se še nisem začela detaljno poglabljati ...

Drugače sem imela včeraj pegled in je z mojo pikico vse ok, datum je še vedno isti in jaz mislim, da bo kar ostal. Me pa zanima ali ste vse opravile morfologijo samo pri svoji g ali se je katera odločila in šla npr k Pušenjaku ali kom, ki ima več oz dolgoletne izkušnje.
Sedaj imam tudi jaz trebušček sicer še nekaj špehca zraven ampak trebušček je že tisti pravi ... sem pa v petek, ko sem bila sproščena nekaj začutila kot tako vznesenje v trebuščku tako, da sedaj nisem čisto sigurna ali je bilo to, to, ker potem sem bila non stop v gibanju in se nisem več  tako umirila, da bi kaj čutila ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 965
8.12.2009 19:48:05   
gapii27
nočko babike

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 966
8.12.2009 19:48:39   
gapii27
sapi super za metuljčkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 967
9.12.2009 9:42:33   
lana70
morgeeen zaspanke

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 968
9.12.2009 10:01:55   
kimsy
lana70 - dobro jutro tudi tebi! Glede shranitve celic... Vedno je tako, če nekaj maš ne rabiš, če nimaš pa ugotoviš, da bi rabu... user posted image
tejalea - user posted image   user posted image  user posted image  za dober rezultat NS. Tvoj bo pa itak pozabil na nogomet, ko bo domov dobil dve štručki! user posted image
sapi -  dr D. mi zunanjega obrata sploh ni predlagal, pa je bla zraven še dr. Požlepova in ga tud ni omenila. Je pa zadnje dni moj otroček zelo živahen in še kar upam na obrat. Čeprav še vedno čutim glavico pod rebri.
Aja, jst sm šla 2x na morfologojo. V leonišču te itak pošljejo v porodnišnico na morfo in sm mela eno tok glupo G. da še uz-ja kmal ni znala prižgat, vidla ni nč, ne ust, ne mehurja... Sva bla tok prestrašena in razočarana, da ji je moj kar lepo reku, da to ni vseskupaj nič. Sva šla naslednji dan samoplačiniško k Uršuli Reš in se je res full potrudila. Sva bla presrečna.

Mene je pa danes ponoči spet tok krč v nogo zagrabu, da sm mislila, da bom umrla. Aja, pa še vedno spim pri odprtem oknu, ker mi je vroče za znoret, moj pa nori, da ga zebe.user posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 969
9.12.2009 10:07:27   
BarbiG
Dobro jutro vsem skupaj. Samo na hitro vas pozdravim, imam bolnega sončka doma, ki je danes sicer mnogo bolje, vendar me kliče. user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 970
9.12.2009 10:09:59   
biba007
Dobro jutro, pupike. Jaja, saj vem, srečkeuser posted image rabijo več spančkauser posted image

Lanči, iiiiiii, vi ste pa že pod 100user posted image

Sapi, samo da je z bučko boljš. Viš, pride in gre, jaz računam 1xna nosečnostuser posted image . Pa čestitke za brcikeuser posted image

Naš Prestolonaslednik se je pa zažokal nekam na desno polovičko bušija - in zdaj moj popek zgleda kot da bi hotel permanentno vice pokatuser posted image . In smo ga poskušali stimulirat, da bi mali kaj pobrcal, pa ništa....mah ja, čeprav bi znalo bit, da je mama taka trapica, da še ne loči pukijev od brcikuser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 971
9.12.2009 14:01:38   
tejalea
user posted image

user posted image
Lu33 (22.12.2009)
kimsy (16.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Punsha (01.02.2010)
Lana08 (03.02.2010)
danaja29
blicka
sapi (18.05.2010)
zup2 (25.05.2010)
tinkamiška (20.06.2010)
bozza
špelka (17.07.2010)

user posted image

*kristy* (12.12.2009)
a.jrad1 (21.01.2010)
7lina7 (02.03.2010)
filip in jovana (07.03.2010)
biba007 (10.05.2010)

user posted image

lana70 (17.03.2010)

user posted image

hummer  (08.01.2010)
Gapiii27      (17.02.2010)
Vitaebella  (09.05.2010)
tejalea  (19.6.2010)

user posted image
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica    

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU

ponedeljek, 07.12.
sapi - pregled

torek, 08.12.
tejalea - NS

ponedeljek, 14.12.
tinkamiška - NS
biba77 - 1. UZ

torek, 15.12.
a.jrad1 - pregled krvi,urina in CTG
lana70 - pregled

sreda, 16.12.
kajsica - 1. UZ
BarbiG - 1. UZ

četrtek, 17.12.
zup2 - pregled
Fargesia - pregled

petek, 18.12.
biba007 - morfologija
Tanja_Jes - 1. UZ

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU

ponedeljek, 04.01.
sapi - morfologija
tejalea - pregled

torek, 05.01.
špelka - NS

NAŠE NOVE NOSEČKE V NOVEMBRU

Picola1 (LJ)
 Fargesia (LJ)
 Špelka (LJ)
 Tiki55 (LJ)
 Gasilka (LJ)
 September1 (MB)
 Atina1 (MB)
 Biba77 (MB)

NAŠE NOVE NOSEČKE V DECEMBRU

Kajsica (LJ)
  BarbiG (LJ)
   Tanja_Jes (LJ)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 972
9.12.2009 14:10:09   
Fargesia
hej hoj! kako ste?

punce...ampak mene še vendo muči tisto moje vprašanje...sej vem da sem tečna, ampak me vseeno zanima...a se vam je PDP kej spremenil glede na punkcijo in UZ?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 973
9.12.2009 14:15:58   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hej hoj! kako ste?

punce...ampak mene še vendo muči tisto moje vprašanje...sej vem da sem tečna, ampak me vseeno zanima...a se vam je PDP kej spremenil glede na punkcijo in UZ?

Fargi, na nuhalni svetlini ti lohk PDP kej spremenijo, odvisno od mer otročka. Lohk ti ga pa še kasneje korigirajo na morfologiji.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 974
9.12.2009 14:53:27   
Fargesia
barbi...hvala...sej vem da kompliciram, sam se mi zdi k da ne bi mogla bit taka razlika k je bila pri meni...pri 7t4d je bil plodek velik za 6t5d...mah kompliciram...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.