Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Špela30 IZVIRNO SPOROČILO: dd77 Oj pupike eno vprašanje... Res me je že začelo skrbet, ker ta naš črnogorec je prav len...nič se ne obrača naprimer kot piše Špela z trebuha na hrbet ali obratno ta je kot hlod. Mislim se igra z nogami in rokami hoče odskočit samo da bi kazal znake obračanja nič. Tudi ko ga dam na trebuh lepo drži glavico se podpre na komolce in ko želvica gleda....ampak nič da bi si z dlanmi in rokami dvignu.buuuuu učasih ga dam na trebuh in nič on samo lepo poleže glavico in počiva Svašta. TOREJ VPRAŠANJE JE ČE VAM SE VSEM OTROCI ŽE VESELO OBRAČAJO AL KAJ? Brala sem nekje oda bi morali v 5 mesecu nekje. ddka, nič skrbet glede obračanja..., slej ko prej bo začel, potem pa si boš želela, da še ne bi . Pravijo, da vse ob svojem času. Kar pa se Taja tiče, je bolj naspidiran dojenček, non stop v muvingu in bi bila včasih prav vesela, če bi mal pri miru ležal... Se podpišem! šivilja, oprosti, ker prej nisem nič pokomentirala... Ampak, vi ste vi to profi?!? Ful hudo to obvladate!!! Hvala vsem za komentar o naši "punčki"! BOOMER to pa je spalna odisejada! Pa Julijana na sliki - vsaj men - ni videt kot fantek! rina sej mene v bistvu niti ne moti to, da mislijo, da je punčka... Sam smotan se mi zdi, da tko vprašajo. Eh, pa sej ni panike... Ampak jst bi za oba spola vprašala, če bi bla v dvomih! Je pa tko, da naš ta večji tud spi ponoči v roza vreči. Pa kaj... Pa oba mata rdeče cotke, npr., sam to men ni punčkasto. V glavnem, nima veze!!! Kar se pa uvajanja gh tiče, sem jst pri Anžeju najprej začela riževo kašico (zvečer) potem zelenjavo (popoldan; npr. korenček itd.), čez čas, ko je vse to lepo že papcal, pa sadje dopoldan. linaema ja res - ni nekega pravila, vsi ob svojem času! In prav je tako!!! Mene tudi mori to vreme... Bi rada vozičkala, pa ne bo šlo, ker sem prevleko pozabila pri mojih. gh naš Juš pa ustka odpira, ko mi jemo, pa neki melje zraven. Sam kašico pa je bolj tako no... Kot sem napisala 3, 4 žličke. No, sej itak ima še čas. IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Špela30 linaema... midva sva šla tudi danes ven, čeprav je dež. Ven, na teraso, šetat gor pa dol pa gor pa dol in je zaspal kot angelček. Paše takšen zrak. Super Jaz bi tudi šla na teraso ali pa balkon,pa nimam te možnosti Ja, zato grem jst k mojim staršem, če se le da - v takem vremenu... Ampak danes imata en kup obiskov (napovedanih, namreč / obiske imata itak vsak dan... ) Tako, da sanjam našo hiškoooooooooooooo... Z enim lepim majhnim vrtom in pokrito teraso!!!