Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 9:14:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 kje so sploh Dravlje? Za npr. bowling imaš navodilo za pot tule: http://www.klub300.com/sl/klub-300/kje-smo Tako za lažjo predstavo Aha, šele zdajle vidim, da imajo tudi tam hrano
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 9.12.2009 9:15:20 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 9:18:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: style Torej predlogi za futro jaz predlagam piazzo v Bežigradu meni je ok ali pa una na Brdu, Azur Azur je tudi fajn, sicer ima mini parking, ampak se da pri Mercatorju poarkirat. Je pa drugače (če bi šle bowlat v Dravlje), čisto blizu Pizzerija Etna http://www.picerija.net/etna.htm kakšne pa so pizze tle? Za moj okus zelo dobre, poleg tega ni drago Ma kaj se ne cene pizz gibljejo več ali manj povsot v istem razponu? Saj drugače nočem težit, samo jaz res nisem nikoli bila pozorna na cene v piazi, pa sem bila pred časom dostikrat tam. Hja, meni se zdi 3-4 EUR razlike na eno pizzo ornk razlika. Če je nekje recimo 7 EUR, v Piazzi pa 11 EUR Lahko pa se zmenimo v PO, ker je pizzerija, restavracija in bowling v isti stavbi, spodaj je še rock cafe, biljard...samo predvidevam, da se nobeni ne bo dalo vozit sem http://www.epicenter-on.net/index.php Ma saj ima vsaj bowling plac že zraven svojo restavracijo, v bistvu je čisto brezveze komplicirat: če gremo v Dravlje, komot jemo v njihovi pizzeriji, isto za BTC. Komu se pa da fijakat najprej na en konec Lj, potem pa še 30 km stran
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 9:19:47
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 kje so sploh Dravlje? Za npr. bowling imaš navodilo za pot tule: http://www.klub300.com/sl/klub-300/kje-smo Tako za lažjo predstavo Aha, šele zdajle vidim, da imajo tudi tam hrano Men je res čist vseeno kam gremo jest, tudi če bo par centov več.. sam da ne bom lačna Se pa strinjam s Špelino da se ne vozimo iz enega konca na drug konec, če je možno vse na enem placu..
< Sporočilo je popravil jana81 -- 9.12.2009 9:24:18 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 9:25:06
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 kje so sploh Dravlje? Za npr. bowling imaš navodilo za pot tule: http://www.klub300.com/sl/klub-300/kje-smo Tako za lažjo predstavo Aha, šele zdajle vidim, da imajo tudi tam hrano Men je res čist vseeno kam gremo jest, tudi če bo par centov več.. sam da ne bom lačna Se pa strinjam s Špelino da se ne vozimo iz enega konca na drug konec, če je možno vse na enem placu.. se strinjam! vi sam povejte kam naj pridema
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 9:28:50
|
|
|
|
kasso
|
katini sem poslala zs
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 9:29:38
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 kje so sploh Dravlje? Za npr. bowling imaš navodilo za pot tule: http://www.klub300.com/sl/klub-300/kje-smo Tako za lažjo predstavo Aha, šele zdajle vidim, da imajo tudi tam hrano Men je res čist vseeno kam gremo jest, tudi če bo par centov več.. sam da ne bom lačna Se pa strinjam s Špelino da se ne vozimo iz enega konca na drug konec, če je možno vse na enem placu.. se strinjam! vi sam povejte kam naj pridema A gremo na nobel burek na Miklošičevi ...malo heca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 9:31:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso katini sem poslala zs
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 9:35:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 kje so sploh Dravlje? Za npr. bowling imaš navodilo za pot tule: http://www.klub300.com/sl/klub-300/kje-smo Tako za lažjo predstavo Aha, šele zdajle vidim, da imajo tudi tam hrano Men je res čist vseeno kam gremo jest, tudi če bo par centov več.. sam da ne bom lačna Se pa strinjam s Špelino da se ne vozimo iz enega konca na drug konec, če je možno vse na enem placu.. se strinjam! vi sam povejte kam naj pridema A gremo na nobel burek na Miklošičevi ...malo heca Pejt se solit, a si morala burek omenit?? Mmmmmmmmmmmmm, zdajle bi ga z užitkom požrla en zajeten kos Ah, če bi imele več časa, bi se lahko dobile v BTC-ju, tam parkirale, šle na trolo do centra, na burek in lučke gledat, potem pa na rundo bowlinga...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 9:49:56
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 kje so sploh Dravlje? Za npr. bowling imaš navodilo za pot tule: http://www.klub300.com/sl/klub-300/kje-smo Tako za lažjo predstavo Aha, šele zdajle vidim, da imajo tudi tam hrano Men je res čist vseeno kam gremo jest, tudi če bo par centov več.. sam da ne bom lačna Se pa strinjam s Špelino da se ne vozimo iz enega konca na drug konec, če je možno vse na enem placu.. se strinjam! vi sam povejte kam naj pridema A gremo na nobel burek na Miklošičevi ...malo heca Pejt se solit, a si morala burek omenit?? Mmmmmmmmmmmmm, zdajle bi ga z užitkom požrla en zajeten kos Ah, če bi imele več časa, bi se lahko dobile v BTC-ju, tam parkirale, šle na trolo do centra, na burek in lučke gledat, potem pa na rundo bowlinga... še vedno lahko, saj bowling lahko kasneje rezerviramo , zraven pa še kuhano vince samo to zahteva voljo in topla udobna oblačila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 9:50:07
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 kje so sploh Dravlje? Za npr. bowling imaš navodilo za pot tule: http://www.klub300.com/sl/klub-300/kje-smo Tako za lažjo predstavo Aha, šele zdajle vidim, da imajo tudi tam hrano Men je res čist vseeno kam gremo jest, tudi če bo par centov več.. sam da ne bom lačna Se pa strinjam s Špelino da se ne vozimo iz enega konca na drug konec, če je možno vse na enem placu.. se strinjam! vi sam povejte kam naj pridema A gremo na nobel burek na Miklošičevi ...malo heca MMMMMM lušti..ne vem če si ne bom šla za malco po njega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 9:51:04
|
|
|
|
kasso
|
Sem še Naty sporočila, posredno pa še Tiani.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 9:52:07
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ah, če bi imele več časa, bi se lahko dobile v BTC-ju, tam parkirale, šle na trolo do centra, na burek in lučke gledat, potem pa na rundo bowlinga... časa imamo kolker hočemo... samo odvisno kolk puncam bi se dalo to nardit... men je vseen tud če gremo sam v center
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 9:52:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 kje so sploh Dravlje? Za npr. bowling imaš navodilo za pot tule: http://www.klub300.com/sl/klub-300/kje-smo Tako za lažjo predstavo Aha, šele zdajle vidim, da imajo tudi tam hrano Men je res čist vseeno kam gremo jest, tudi če bo par centov več.. sam da ne bom lačna Se pa strinjam s Špelino da se ne vozimo iz enega konca na drug konec, če je možno vse na enem placu.. se strinjam! vi sam povejte kam naj pridema A gremo na nobel burek na Miklošičevi ...malo heca Pejt se solit, a si morala burek omenit?? Mmmmmmmmmmmmm, zdajle bi ga z užitkom požrla en zajeten kos Ah, če bi imele več časa, bi se lahko dobile v BTC-ju, tam parkirale, šle na trolo do centra, na burek in lučke gledat, potem pa na rundo bowlinga... še vedno lahko, saj bowling lahko kasneje rezerviramo , zraven pa še kuhano vince samo to zahteva voljo in topla udobna oblačila Imam oboje Samo da ne bi scalo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 9:52:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Sem še Naty sporočila, posredno pa še Tiani.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 9:52:55
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Sem še Naty sporočila, posredno pa še Tiani. joj naty nisem videla že 100 let bom še jst aurori poslala sms, pa Catji
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 9:56:06
|
|
|
|
špelin@
|
Aja, sem vam pozabila povedat: hčerina učiteljica baleta se je cepila proti pandemski gripi in je pokasirala tako hudo reakcijo, da zdaj za cel teden odpadejo vaje, v soboto pa imajo nastop...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 9:58:58
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, sem vam pozabila povedat: hčerina učiteljica baleta se je cepila proti pandemski gripi in je pokasirala tako hudo reakcijo, da zdaj za cel teden odpadejo vaje, v soboto pa imajo nastop... tega pa nihče ne da v medije
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 10:46:53
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, sem vam pozabila povedat: hčerina učiteljica baleta se je cepila proti pandemski gripi in je pokasirala tako hudo reakcijo, da zdaj za cel teden odpadejo vaje, v soboto pa imajo nastop... tega pa nihče ne da v medije zakaj pa bi, če je cepivo tako dobro preizkušeno in povsem nenevarno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 11:14:11
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Sem še Naty sporočila, posredno pa še Tiani. Sem poslala še Tamari ..pa sesil
< Sporočilo je popravil kasso -- 9.12.2009 11:20:12 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 12:59:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Sem še Naty sporočila, posredno pa še Tiani. Sem poslala še Tamari ..pa sesil Jaz sem poslala vsem omenjenim, pa nobena ni odgovorila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 12:59:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally Sem dobila sms od Estrelle in po vsej verjetnosti ne bom mogla, pridet 20.12., moj je tisti vikend popoldan, nimam kje Emilijo pustit . Razen če se zgodi čudež in ga dajo delat zjutraj. zdej je pa tudi meni jasno kdo je style , blond kaj češ. Spanje- GROZA- pri nas se je obrnilo za 360 stopinj na slabše. Ponoči se zbuja 100x skos je eden od naju v sobi pri njej, tko da res komi čakam konec decembra ko neham delat, da se mal spočijem. Po vsej logiki bi mogla zdej bolj spat ko po cel dan dirka okrog ampak ne. Čez dan spi samo tisto 1,5 uro v vrtcu in to je to. Zvečer je pa vsa zaspana okrog 20h ampak reče "ija(Emilija) ne aja ne aja" . Popoldan pa bog ne daj da gre spat. za nespanje, vem, da je tole obup Za 20. bomo pa upali na čudež Btw.: a je katera že sporočila Katini, da se dobimo?? Sem, vendar že potuje in ne bo mogla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 13:01:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, sem vam pozabila povedat: hčerina učiteljica baleta se je cepila proti pandemski gripi in je pokasirala tako hudo reakcijo, da zdaj za cel teden odpadejo vaje, v soboto pa imajo nastop... tega pa nihče ne da v medije seveda ne, ker imajo cepiva preveč in sedaj delajo na vse kriplje reklamo, naj se folk gre cepit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.12.2009 13:05:38
|
|
|
|
Estrella*
|
sms -se sem poslala; barbaw, valentina2006, ss, katy82,, Anitka, Aurora28, CatJa, Darmar, Mafi, Martina25, MMoojjccaa, Narava, Naty, Nina7, sesil, Tally,Tana7, Tiana,Čmrlika. Odgovorile so le Valentina, Mafi, Katina, barbaw in ss
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 9.12.2009 13:07:42 >
|
|
|
Kakšno kavo pijete?Turško (
53%)
a la Nescafe (
28%)
Espresso (
19%)
Število vseh glasov: 10239Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!