|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VII.del
9.12.2009 9:11:27   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Kolko pa poje mlečne in kolko je je pojedel na začetku? Pa si mu že od začetka dala mlečno na žličko? Ker ene vem,da dajo mlečno na flaško, da user posted image več poje. Jaz sem ji taoj dala na žličko.

Dala sem mu po navodilih 130ml. Pa na žlico. Pojedo jo je kolko je bil lačen. Še zdaj mi nena vedno vse poje. Ker čez dan mi tudi spije na flaš 130ml. Ni nevem kaki jedec.

Jaz ji pa naredim polovico. Ker tak niti tega vsega ne pojeuser posted image Čez dan pa tudi včasih spije samo okrog 80 ml, včasih 150, proti večeru pa tudi 180

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
9.12.2009 9:13:38   
matcar

Meni je priporočila P najprej jabolko, samo sem vseeno razmišljala, če bi začela npr. s korenčkom. Sem brala ja, da naj bi otroci začeli z zelenjavo, ker sadje raje jejo in je velika verjetnost,če mu daš najprej sadnje, da ne bo hoto zelenjave. No, tak sem prebrala...

Ja, itak da bom bolj pozorna.. zaradi alergij.. Ne bi rada, da bi blo kaj narobe..

Jaz pa sem pri vseh začela z sadjem,pa potem z zelenjavo,pa vse jejo,ni razlike,se mi zdi,da celo zelenjavo bolj kot sadje.Tak,da to sploh ni rečeno,da potem ne bo hotla zelenjave,če začneš z sadjem.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
9.12.2009 9:13:55   
rina22
Punce, a katera pogreša vitabello? Se že en čas ni javila, ne? Upam, da je vse vrei..

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
9.12.2009 9:14:45   
matcar

Punce, a katera pogreša vitabello? Se že en čas ni javila, ne? Upam, da je vse vrei..

Jaaaa! Pa še kakšna bi se našla!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
9.12.2009 9:16:01   
tasa_m
jutro.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
9.12.2009 9:16:02   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Meni je priporočila P najprej jabolko, samo sem vseeno razmišljala, če bi začela npr. s korenčkom. Sem brala ja, da naj bi otroci začeli z zelenjavo, ker sadje raje jejo in je velika verjetnost,če mu daš najprej sadnje, da ne bo hoto zelenjave. No, tak sem prebrala...

Ja, itak da bom bolj pozorna.. zaradi alergij.. Ne bi rada, da bi blo kaj narobe..

Jaz pa sem pri vseh začela z sadjem,pa potem z zelenjavo,pa vse jejo,ni razlike,se mi zdi,da celo zelenjavo bolj kot sadje.Tak,da to sploh ni rečeno,da potem ne bo hotla zelenjave,če začneš z sadjem.

Saj pravim, vsak otrok je drugačen. Eni kot si napisala celo raje jejo zelenjavo. Eni majo raje kislo kot sladko,.... So različni, kot mi odrasliuser posted image Samo sem pa tak nekje prebrala. Saj še niti sama ne vem, s čim bom začela. Verjetno kar s korenčkom. No, saj je še čas. Zanimale so me samo vaše izkušnje glede te mlečne kašice, da vem približno kak nadaljevatiuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
9.12.2009 9:16:28   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

jutro.

jutrouser posted image si se naspala? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
9.12.2009 9:16:47   
ly117

Sem malo prej razmišljala, da se ni nič javla.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
9.12.2009 9:17:07   
rina22

Jaaaa! Pa še kakšna bi se našla!user posted image

ja, se strinjam.. samo mi je zdaj nekak padla na misel vitabellauser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
9.12.2009 9:17:42   
ly117

jutro.

Ooo tasika jutro.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
9.12.2009 9:18:03   
matcar

Saj pravim, vsak otrok je drugačen. Eni kot si napisala celo raje jejo zelenjavo. Eni majo raje kislo kot sladko,.... So različni, kot mi odrasliuser posted image Samo sem pa tak nekje prebrala. Saj še niti sama ne vem, s čim bom začela. Verjetno kar s korenčkom. No, saj je še čas. Zanimale so me samo vaše izkušnje glede te mlečne kašice, da vem približno kak nadaljevatiuser posted image

Ti kr tak začni,pa boš vidla,kaka bo reakcija.Začela pa sem najprej s sokovi,potem z kašicami.Ker če je možna kaka alergija,jo dobi že po soku,pa pol vidiš,če ji odgovarja tisti okus ali ne.

< Sporočilo je popravil matcar -- 9.12.2009 9:19:49 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
9.12.2009 9:18:21   
marta82

No, punce, da še vas vprašam. Timeja veselo je mlečno kašico, zdaj me pa zanima, kak je s tem, ko ji bom začela npr. dajat kako zelenjavno ali pa sadno... Kak ste ve to delale? Na dan ste dale svojim otročkom samo npr. zelenjavno kašico in mleko ali ste jim dale zelenjavno in mlečno in seveda mleko????

Jaz sem uvedla en obrok in ga potem obdržala in nadaljevala z naslednjim. To pomeni, da če poje dovolj mlečna kašice za cel obrok (ji ne rabiš dat še mleka preko) potem začneš s sadno ali zelenjavno in ko je ta obrok uveden spet naslednji. Je pa sadje in zelenjavo priporočljivo dat bolj v dopoldanskih urah, da nimaš noči pokvarjene, če jo kaj začne šravfat. Jaz sem mu dajala (oz še vedno dajem) mlečno kašico za večerjo (ker je lahko prebavljiva), sadje za dopoldansko malico, zelenjavo pa za kosilo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
9.12.2009 9:18:29   
matcar

jutro.

Kontra!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
9.12.2009 9:18:47   
ly117
Rina sem te zadnjič pozabla vprašat, kaj ti za Timejo ne dobiš hrane na recept?

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
9.12.2009 9:19:17   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

No, punce, da še vas vprašam. Timeja veselo je mlečno kašico, zdaj me pa zanima, kak je s tem, ko ji bom začela npr. dajat kako zelenjavno ali pa sadno... Kak ste ve to delale? Na dan ste dale svojim otročkom samo npr. zelenjavno kašico in mleko ali ste jim dale zelenjavno in mlečno in seveda mleko????

Jaz sem uvedla en obrok in ga potem obdržala in nadaljevala z naslednjim. To pomeni, da če poje dovolj mlečna kašice za cel obrok (ji ne rabiš dat še mleka preko) potem začneš s sadno ali zelenjavno in ko je ta obrok uveden spet naslednji. Je pa sadje in zelenjavo priporočljivo dat bolj v dopoldanskih urah, da nimaš noči pokvarjene, če jo kaj začne šravfat. Jaz sem mu dajala (oz še vedno dajem) mlečno kašico za večerjo (ker je lahko prebavljiva), sadje za dopoldansko malico, zelenjavo pa za kosilo.

Mi tudi tak delamo!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
9.12.2009 9:20:42   
rina22
Res vam hvala vsem za odgovoreuser posted image user posted image

Zlate ste!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
9.12.2009 9:22:06   
rina22

Neuser posted image A je to tudi možno? Joj, jaz sem taki telebanuser posted image Pa če mi tale moja P samo nekaj glede te hrane muti.. Tak da sem že čist zmešana..
Kaj je res to možno na recept dobit?

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
9.12.2009 9:22:07   
arabela*
jutro.....user posted image

Spali solidno...malo imele ponoči z A borbe,ker nonstop hodi k nama in jo potem moram nosit nazaj,sem si celo nogo fentala......user posted image

Drugače pa danes pridna.Sva bile z M že v mesnici,nabavle mesek,pa v štacuni...bom kuhala danes sv.ribico in kurje bedrce,pa pečen krompir s sirom v pečici,zraven pa zelena solata in mešana zelenjava s kislo smetanouser posted image

Grem vas prebrat...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
9.12.2009 9:23:14   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jutro.....user posted image

Spali solidno...malo imele ponoči z A borbe,ker nonstop hodi k nama in jo potem moram nosit nazaj,sem si celo nogo fentala......user posted image

Drugače pa danes pridna.Sva bile z M že v mesnici,nabavle mesek,pa v štacuni...bom kuhala danes sv.ribico in kurje bedrce,pa pečen krompir s sirom v pečici,zraven pa zelena solata in mešana zelenjava s kislo smetanouser posted image

Grem vas prebrat...

Super, da si se naspalauser posted image Sem se že spraševala in upala, da boš danes končno malo več spalauser posted image

Za nogo.... user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdraviuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
9.12.2009 9:25:20   
ly117

Neuser posted image A je to tudi možno? Joj, jaz sem taki telebanuser posted image Pa če mi tale moja P samo nekaj glede te hrane muti.. Tak da sem že čist zmešana..

Ja tu v MB je. Dobiš do 6 meseca. Je pa tudi od občine odvisno.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
9.12.2009 9:26:00   
matcar

Do otrokovega 6.meseca imaš pravico,ja.Pa mislim,da je več ali manj vse povsod tak,edino v mesecih se razlikuje.Ponekod je samo do 4.meseca!

< Sporočilo je popravil matcar -- 9.12.2009 9:27:20 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
9.12.2009 9:27:39   
arabela*

Za nogo.... user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdraviuser posted image

hvala rina22user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
9.12.2009 9:28:05   
matcar
Saraya,user posted image user posted image user posted image za pridnost otrok inuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nogo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
9.12.2009 9:28:41   
arabela*

Ja tu v MB je. Dobiš do 6 meseca. Je pa tudi od občine odvisno.

ja dobiš pod ppgojem,da prineseš potrdilo o otroškem dodatku,to pa verjetno imaš,ne...user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
9.12.2009 9:29:14   
matcar
Saraya,ful dober podpis imaš!
Ly,ti tudi,samo sem pozabla že praj omenit!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.