matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Meni je priporočila P najprej jabolko, samo sem vseeno razmišljala, če bi začela npr. s korenčkom. Sem brala ja, da naj bi otroci začeli z zelenjavo, ker sadje raje jejo in je velika verjetnost,če mu daš najprej sadnje, da ne bo hoto zelenjave. No, tak sem prebrala... Ja, itak da bom bolj pozorna.. zaradi alergij.. Ne bi rada, da bi blo kaj narobe.. Jaz pa sem pri vseh začela z sadjem,pa potem z zelenjavo,pa vse jejo,ni razlike,se mi zdi,da celo zelenjavo bolj kot sadje.Tak,da to sploh ni rečeno,da potem ne bo hotla zelenjave,če začneš z sadjem. Saj pravim, vsak otrok je drugačen. Eni kot si napisala celo raje jejo zelenjavo. Eni majo raje kislo kot sladko,.... So različni, kot mi odrasli Samo sem pa tak nekje prebrala. Saj še niti sama ne vem, s čim bom začela. Verjetno kar s korenčkom. No, saj je še čas. Zanimale so me samo vaše izkušnje glede te mlečne kašice, da vem približno kak nadaljevati Ti kr tak začni,pa boš vidla,kaka bo reakcija.Začela pa sem najprej s sokovi,potem z kašicami.Ker če je možna kaka alergija,jo dobi že po soku,pa pol vidiš,če ji odgovarja tisti okus ali ne.
< Sporočilo je popravil matcar -- 9.12.2009 9:19:49 >