aleunam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici aleunam - bi ti tudi morala imeti marca rok? Upam, da nisem preveč firbčna. Upam, da čimprej zagledaš ! Hvala! Ja, sem bila med vami, a je žal bila IMN. Ampak zdaj smo spet polni upanja in se borimo naprej. Kago, dobra si, če zdržiš do naslednjega tedna. Upam, da na UZ vidiš pikico in slišiš srčka (če ni še prehitro). Lun1ca, tvoj izostanek je že kar velik, upam, da je to to. Eno za srečo tudi tebi. Nitka, en močan zate. Upam, da ti v januarju uspe in zagledaš . ŽanaTaja, vi pa kar pridno slončkajte, da kaj majhnega prislončkate . Cat, trije testi in rahle črtice so dober znak. Počakaj še vsaj do (ne)pričakovane in test ponovi. Upam, da je to to . Danes ste vse rozike pri meni. No, mene pa še vedno heca (če to sploh je). Ni prave barve, ful je šibka, vleče pa se že šesti dan, kar ni značilno za moje tečke. Upam, da se ne ponavlja stara zgodba. Junija sem namreč krvavela 16 dni in bila sem noseča. Končalo se je z IMN, ne vem pa, če je bilo to kaj povezano. No, počakam do ponedeljka, da vidim kaj bo. Če se do takrat ne neha, se takoj naročim pri G, če ne pa očitno moram sprejeti, da so se mi spremenile.
< Sporočilo je popravil aleunam -- 9.12.2009 9:06:54 >
|