ronja
|
nikol ne bom pozabla iz enih bc novičk - plastična kad za dojenčke v zeleni, modri in roza barvi user posted image user posted image jaz pa ne dojenček v vonju limone, breskve,... sicer punčke-dojenčki, sam vseeno Mene sicer ne moti tako - eni ne znajo slovnice, drugi pa ne matematike , oboji so lahko čisto ok ljudje. 1 vpr: kako čistite uno obrobo okoli postlce?? Ploha, jaz sem si svojo sešila, tako da ima prevleko in sam prevleko operem, sicer pa lahko dam prat tudi peno, samo se mi navadno ne da s tem zafrkavat, pa samo prevleko operem. Mene matrajo mucki (sem ful alergična). Od sodelavke smo namreč ful prijazno dobili ful cotk za tamalidve in sem včeraj to sortirala - saj ej bilo vse v vrečah lepo zapakirano, samo ker majo mucka, je bilo očitno to dovolj. Sploh nisem poštudirala, da je od tega, se je lubi spomnil... Glupo, da je kaj! Pa so vse cotke čisto čiste, oprane,... madona so te alergije glupe! pa nekaj mi je v dlan zlezlo, pa še nisem mela časa dobit ven, ne vem, a kak kos stekla al kaj drugega, boli, pa zoprno je. Noč: katastrofa, Lejla se je dojila najmanj 18x, non stop plezala po meni, Ronja težila lubiju,... ni da ni... Danes mam ornk dan: CSD (sovražim take stvari urejat): moram oddat vlogo za krajši delovni čas, da bojo plačvali prispevke, pa novo vlogo za otroški dodatek, pa jih nekak prepričat, da bojo pri tem upoštevali mojo novo plačo... Kake ideje, kako to speljat? Potem sva pa včeraj dobila precej zelenjave, med drugim tudi špinačo in ker mava še bučo doma, sem si nekak zamislila naredit rotolo,ki je pa rahlo zakomplicirana jed, sploh ke rse prej buča ene 2 uri peče (no, odvisno od buče, prejšnja po 1 uri ni bila še niti približno, zdaj mava drugo sorto, upam, da bo ta prej...) Pa na trg naročit une pirine al ajdove luščine, pa zdaj sem neki lubiju en tekst za njihovo knjigo popravljala... Skratka, pestro spet.
|