Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 21:00:29
|
|
|
|
khurde
|
za vse bolne symona, super za podaljšanje jancci, ful fajn, da je šlo tko dobr... upam, da ostane tko zvezdica, lepa smrekca. pa sej morajo bit kičaste a se je tvoj mali kaskader že opogumil in jo napadel? ulla, cukra sta natalčika, dobrodošla ploha, kako kej mami? dolg se že ni oglasila praškokuharce (sonček, ulla, rezka...) katero milo uporabljate? jaz sem zmer običajno marsejsko, zdej sem pa v dm kupila tut marsejsko z vonjem po sivki, mal dražje, pa me zanima, kako bo... sem včer zvarila 6 litrov praška... 3 z navadnim, 3 z novim... in ugotovila, da me ta kuha pride ultra poceni... še nisem porabila prvih 3 litrov, pa že 100% perem dva, raje tri mesce in opere vse res super... od plenic, do slinčkov
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 21:03:43
|
|
|
|
Jancci
|
Ja sonček se kar fajn počutim. Kokr mi je bila nedelja čist v K, je zdej ful boljše. Sem bila zgleda čist živčna.. še mojga sem napizdevala celo nedeljo kar nekaj ke v tri dni. Barba za uspavanje,. Ti kar vztrajaj, pri nas je bilo danes že ful fletn. Še smejala se je k osem jo z lasmi božala.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 21:03:51
|
|
|
|
sonček33
|
khurde... a ne no....tole je ulla fajn recept dala...men se tudi zdi, da šparamo :)..jaz sem vedno kupila onega, ki je v papirnatem ovoju...zadnjič sem poskusila z enim, ki je kot v alu ovoju z vonjem po trti, amapk ni ratal gel... sicer sem ga vseeno porabila, ker je res lepo dišal...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 21:04:38
|
|
|
|
sonček33
|
barba, super za spanje
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 21:08:11
|
|
|
|
Ulla80
|
praškokuharce jst sem z različnimi probala, pr tud čist različno pride...eni se sploh ne strdijo, sam klinc, opralo je pa glih tko mene tok veseli, da vam je kul tole jem pište kej no
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 21:09:22
|
|
|
|
khurde
|
jancci, si si pa privoščila danes! super barba, fajn za spanje... jaz imam več šans, da jo nekdo izrini ven kot da bi "sama" šla... mi je velik bolj komot tko sonček, ja, takega v alu ovoju sem kupila - sivko, vonja ima ful, sam se mi še pajca ... se pa že zdej vid, da se ne zgosti toliko kot tisto v papirnem ovoju. a opere pa tut fajn? sem gledala tut za vonj trte, pa se mi sanjal ni, kak vonj bi to bil in sem raj sivko za prvič vzela
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 21:09:32
|
|
|
|
Ulla80
|
aja, ja pocen je pa res men se zdi da pranje sploh ni več srošek.. barba a ste zdravi?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 21:09:33
|
|
|
|
sonček33
|
nisem glih izvirna..ampak vseen, kaj ste kuhale danes, razen praška? ulla..maladva sta cotka ful a zvezdica že spi?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 21:10:37
|
|
|
|
sonček33
|
khurde, ja, dobro je opral.... trta= grozdje...res lepo diši
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 21:11:28
|
|
|
|
Ploha
|
kmetija: mene pa te reči zanimajo, sem pa pričakovala več kmečkega dela, tako prikazano, kako je bilo včasih, kako so včasih delali in živeli, ble so pa sam zdrahe pa traparije...včerajšni dvoboj je bil kr neki, kdo zmaga mi je u bistvu vseen, sam da se borijo tko k se za gre, ne pa neko igračkanje najbolši mi je bil pa fredi 1 vpr: kako čistite uno obrobo okoli postlce?? nism zdele pogledala na listek kaj kaže ampak predvidevam, da je ročno pranje, pol pa loh dam na ročno pranje v pralni stroj, me je strah, da ne bo kej zamučkala, ker je notri pena, to se u lajfe ne pogliha več, pa še draga je bla k žafran ulla: velik sreče na izpitu pa znanja seveda bolančki: čimprej zdravja in živahnosti v hiši prejle sem naštimvala za pranje, pa ločvala po barvi cunje, in dam metino postelnino in ninico, ki je imela res že tak omamen vonj, da ni čudn, da je takoj zaspala , in jo vržem na kup, ampak mi jo je ene 33x s kupa dol potegnila pa k seb stiskala, ful mi je bla kjutek kva pa čmo rečt?? hm...razmišlam....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 21:12:15
|
|
|
|
Ulla80
|
jst sm pire in zrezke z gobami. za naju seveda, neo je dobil pire, pa zrezek v sam smetanovi omaki
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 21:12:51
|
|
|
|
sonček33
|
ploha...jaz dam prat na 30, pa ni panike
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 21:13:32
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 mene tok veseli, da vam je kul tole ma, jaz sem res ful zadovoljna in tut opere super, nič ni, da bi bilo kej sivo al karkol al pa kakšni madeži ostal, si niti ne bi mislila ker na eno pranje pa pomoje lih tok žajfe porabiš kot da se greš sam stuširat ... tko da nasvet zlata vreden a si kej probala posodo prat s tem? al pa delala gel s katerim drugim praškom, sem gledala od alverde, k so isto naravna mila? sam ne vem, če bi pol lih 3 litre zvarila
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 21:14:59
|
|
|
|
mimi30
|
ploha...jaz dam prat na 30, pa ni panike enako
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 21:16:38
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 ploha...jaz dam prat na 30, pa ni panike enako hvala vama
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 21:17:03
|
|
|
|
Ulla80
|
khurde itak, posodo s tem umivam, sam si odlijem predn dodam sodo pa posode že ene 100let ziher ne pomivam s cetom, prej sem jo s tekočim milom, velik bolj prijazno koži, posoda pa tud ni mela nič proti, no zdej ko pa tole sama kuham, pa s tem
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 21:17:13
|
|
|
|
Ploha
|
a veste kaj babe, zdej pa tak, povejte kdaj bo zdej srečanje v Celju?? hitr povedat!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 21:18:21
|
|
|
|
sonček33
|
matr ploha, pa kaj ti tolk rineš na Štajrsk
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 21:18:27
|
|
|
|
khurde
|
sonček, a cunje pol tut tko dišijo? k ta s trto ma en tak napis gor, na način vonj "cvetov trte" al neki tazga da sem si rekla, da raj mal tle pošnofam za izkušnje, pa pol sama kupim, če bo sivka okej ploha, 30 stopinj je kul, pa tut 40 bi mogel bit, večinoma ma not termofil in se naj ne bi zmečkal
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 21:18:39
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha a veste kaj babe, zdej pa tak, povejte kdaj bo zdej srečanje v Celju?? hitr povedat! v veselem decembru?...združimo z zaključkom
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 21:18:53
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 matr ploha, pa kaj ti tolk rineš na Štajrsk mene bi rada vidla
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 21:20:14
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 matr ploha, pa kaj ti tolk rineš na Štajrsk mene bi rada vidla to pa je dobr razlog
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 21:20:31
|
|
|
|
Jancci
|
1 vpr: kako čistite uno obrobo okoli postlce?? Ne boš vrjela, da sem jo danes vrgla v stroj na ročno pranje 40st, pa potem malo poravnala in dala sušit ob radiator. Super je!! Jest še nisem praška spacala. Evo mogoče ju3, ko gre misica spet "služit" (ne vem zakaj sta mi 2 danes rekla kako je služila, ko je bila pri taščici) Danes jedla repično juhico, mi2 pa ful dobro solato s piščančkom. Je moj reku vmes ko sva jedla, da mi2 narediva najboljšo solato!!!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 21:20:39
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 matr ploha, pa kaj ti tolk rineš na Štajrsk mene bi rada vidla jaz tud, z bučkami vred
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 21:21:01
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 matr ploha, pa kaj ti tolk rineš na Štajrsk mene bi rada vidla jaa itak, komaj čakam
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?