Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 mah, vedno se nam pol očita, ki zagovarjamo dojenje, takele bedarije....pa nobena, vsaj jaz osebno vem da ne,(pa tud še od nobene, ki je dojila še nikol nisem prebrala, da bi kdaj rekla da je ena ki ne doji, slaba mama...) nikol takih traparij ne bluzi, o dobrih in slabih mamah, to vedno naumite tiste, ki ne dojite očitno res slaba vest al kva je pa že še kaj več treba, kot dojit, za dobro mamo.... Dejmo malo bolj resno okoli vsega tega. Ko se nastevajo vse zrtve in trud in oh in sploh vlozen v dojenje, potem tiste, ki na koncu niso dobile zadovoljivega rezultata izpade, kot, da se niso dovolj trudile. Se vedno je dojenje nekaj zelo zazeljenega in tiste, ki ga pac niso premogle so z minusom pred statusom - mama. pogosto je od : ni imela mleka, preide na - ni htela, da ji joski visijo pa ni dojila. Slaba vest.... po tistem kar sem sama izkusila in slisala v nasi porodnisnici, taksnih in drugacnih (dobronamernih) nasvetih... me nic ne cudi, ce kateri zenski od stresa usahne mleko. Da ne govorim o obcutku, da vse kar si, si en velik josek, ki je namenjen molzi ponosnega mladica. In ja, vecina se obnasa kot, da ne zelis dojiti,a ne da ne mores. Potemtakem, zakaj vas cudijo reakcije?