Anonimen -> svasta (7.12.2009 14:08:45)
|
pogovor s prijateljico po msn- miska says: ajaaaa pol pa tadeja peljem v ZS testirat za gripo xxx says: pa en kp skakanja za siht sm mogla bolnisko odnest pa na opcino miska says: aha xxx says: a ja kaj jo ma al kaj miska says: ne vem ga bojo testirali xxx says: pa zakaj ga peljes kaj ga bos cepla al kaj miska says: peljem ga zato, da optrdijo al je gripa al je akaj drugega cepit ga nimam kaj ce je gripa xxx says: a ma vrocino al kaj miska says: ja v soboto pa vceri je mel 39,1 danes mu je padla na 37 xxx says: kaj so u soli rekli da ga peljes miska says: ne xxx says: ja sej 37 je uredu miska says: ga bojo avtomatsko ker je v rizicni skupini xxx says: kaj ma kaksne simptome miska says: ja vrocina, glavobol, kasljanje kihanje xxx says: a ja in kam greste na klinicni al k svojemu zdravniku miska says: tuki v xxxxxx xxx says: pazi nase pa tamalo da se ne nalezete naj gre tvoj z njim miska says: ja kaj cem,....je kar je sj ce smo se nalezli smo se od tadeja xxx says: ja itak zdaj pribe glavno miska says: ja haah tamala je pa itak dojena tko da ne bo bolana jer ze ima protitelesa xxx says: kaj ti to pomen dojena miska says: ja da na josli je joski xxx says: ja in mislis ce jo dojis da ne more zbolet miska says: ja itak da ne ker dobi moja proti telesa zato je pa tolk pomembno da dojis xxx says: pa sej so bacili ze ce kasljes se lahko naleze miska says: ja, ampak ona ima ze protitelesa od mojega mleka xxx says: a ne stekam to miska says: mal preberi alpa zdravnika vprasaj xxx says: aha miska says: v telesu ima , kot bi bla ze ceoljena cepljena xxx says: a ja fino miska says: ker ko jat zbolim, zacne moje telo ustvarjat protitelesa a bacile potolce in ta protitelesa prehajajo iz mojega mleka v njeno kri, ko poje mleko xxx says: a ja super xxx=mati 3 letnega fantica ne vem...naj se smejem al jokam. mal za popestritev turobnega dneva,....pa priznam, dolgcas mi je[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|