sjmm
|
Pri nas 5 minut pavze, mali drema, Jan je šel v knjižnico, mojga sem poslala v lekarno..je reku, da bo bankrot, a ni kej ...ta velko je čist položil, Miha pa gre na bolje, dans je celo malo jedel....par žlic juhce z nudelčki in pol palačinke, no, sej res, da ima mal zaloge, a upam, da ne bo čist omagal..tko, da mu bom zdej sadje zmiksala, Majči pa tudi dans mal slabše, je ful nos zabasan, pa sploh ne pusti brisat, ko mu vn pumpam po moje po ulci mislijo, da ga koljem...ah, še par dni pa bo UPAM, je pa dans tkole jedu: 190ml am+grisolino obstgarten - vanilija in pol majhne maslene žemljice pol krožnika juhce z nedelčki in korenčkom, skoraj pol palačinke do zdaj, pa 3x ta velka flaša čaja...to je ful manj kot ponavadi, ampak zdej k sm napisala sploh ni tok mal, a ne...no, upam, da bo še en mlečen obrok zvečer...itak jz nebi bla jz če nebi zakomplicirala pri hrani Katjuša.....jaz bi voščilnice, kakih 20kom, pa tko, da bi buli vsi 4 gor, jih bom pofotkala takoj, ko bodo borci mal bolši...hvala že vnaprej!!!!!!!Pa pošlem slikco še za kolaž...hvala! kolumbo....hude zavese, maš gut okus!!!!! glede daril...mejdunej vidim, da ste vse skor na istem...joj tile naši vesoljci...ma, za zmer so otročki, ni kej, pa naj jih še tok vzgajamo , upam, da bom lahko sinove mal bol vzgojila, da bodo njihove ženke bol zadovoljne...sem jim že zdej oblubla učne ure, da ne bojo k ata no, pa da povem še to, da so zgleda govorilne kar zalegle, dans sploh ne ve kje bi mi še priskočil na pomoč, ker pravi da bo drgač umrl od "sušnega" obdobja , ha, ha...jz tud od daril iz suhe robe, ha, ha, sej se ga bom kej usmilila, sam naj kr mal skače še naokrog...sej kr paše