|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
8.12.2009 14:09:55   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

odvisno kok kosno naročiš...sej si lahko narediš izračun na njihovi strani...tam pod naročila vse si izbereš kaj hočeš in vidiš kolk pride....sej pol ne rabiš potrdit...

pametna ideja user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
8.12.2009 14:11:01   
tanci29
joj če bi bli mi polet bi tud piknik naredil...sam smo vsi 4je tko da ni nč s pikniki...pa smo mal bolj komot pa še lepo te strežejo...nesemo sabo še radio in poslušamo otroške pesmice in malo plešemo...pa en kup igrač da se otroci zabavajo...okrasimo z baloni....in je vse isto k doma sam da drugi delajouser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
8.12.2009 14:13:37   
Urša08

joj če bi bli mi polet bi tud piknik naredil...sam smo vsi 4je tko da ni nč s pikniki...pa smo mal bolj komot pa še lepo te strežejo...nesemo sabo še radio in poslušamo otroške pesmice in malo plešemo...pa en kup igrač da se otroci zabavajo...okrasimo z baloni....in je vse isto k doma sam da drugi delajouser posted image

tanci jaz pa rada pripravljam zabavice, sam ponavadi mi idej zmanjka s čim postrečtuser posted image Torte tud rada delam, sam za otroke mi je tok fino če so mal drugačne oblike , da so pač otrokom všečuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
8.12.2009 14:16:39   
tanci29
ja sej pripravljat jih je prov luštno...sam pol pospravt use to mi pa mal manj diši....user posted image user posted image   in kaj ponavadi postrežeš...kakšne narezke...al kej kuhaš

ko sva z mojim začela skp živet sem praznovala svoj roj dan pri nama doma...končalo se je tako da smo mogli stanovanje prebeltuser posted image user posted image ...drugače pa sem jaz vedno prznovala roj. dan doma...in to čist usakega dokler nisem rodila...zdej pa tko na izi

< Sporočilo je popravil tanci29 -- 8.12.2009 14:17:22 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
8.12.2009 14:20:28   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Punce ko nardite fešto za žlahto ob rojstnem dnevu otrok kaj pripravite za jest? A torto naročite, same pečete? Aja pa še kak recept za piškotke če mateuser posted image user posted image user posted image user posted image sem zahtevna ane user posted image

nimam take žlahteuser posted image user posted image user posted image user posted image
pri florjanu ponavadi pečemo na žaru pol pa torta prvo leto delana po naročilu vse ostale kupljene v tušu....

za nadaljna praznovanja pa ne vem pomoje bodo vedno manjša ker imamo vedno manj ljudi s keterimi se resnično lahko imaš fino.......
tko da bo verjetno bolj  v družinskem kroguuser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša
pa sej to je v družinskem kroguuser posted image v mal širšem nouser posted image user posted image user posted image user posted image ja polet bi jaz tud piknik nardila ampak mam zimske otrokeuser posted image

to bi mogl prej misltuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se hecam....
kaj pa če bi šli na kak kmečki turizemuser posted image
če rada pečeš torte jo speci doma, kuhanje pa prepusti drugim in uživajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
8.12.2009 14:22:37   
Urša08

ja sej pripravljat jih je prov luštno...sam pol pospravt use to mi pa mal manj diši....user posted image user posted image   in kaj ponavadi postrežeš...kakšne narezke...al kej kuhaš

ko sva z mojim začela skp živet sem praznovala svoj roj dan pri nama doma...končalo se je tako da smo mogli stanovanje prebeltuser posted image user posted image ...drugače pa sem jaz vedno prznovala roj. dan doma...in to čist usakega dokler nisem rodila...zdej pa tko na izi

Tanci ja narezke pripravim, mal salamc, pa kuhano šunko, pečenko, sirček,... pa kako solato - francosko, riževo,.. zdej me pa matra sprememba. Ja sej pospravljanje je pa res user posted image . Sem mela lani srečo k sem bla noseča pa sta mi mami in moj vse popedenalauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
8.12.2009 14:24:17   
Urša08
katjuša če se bomo še za enga odločl bomo gledal na mesec kdaj bo rojen da bomo lahko piknik nardiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
8.12.2009 14:26:18   
tanci29
joj uzuni pada dež...tko da pmoje bom kar z avtom šla po erika...hana spi tko da zgleda da ga bom mal kasnej šla dones iskat....ma pa danes tudi dolgo spanje...je zaspala že mal do enih

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
8.12.2009 14:26:38   
sjmm
Evo zaloge so nafilane, sva imela malega smrkavčka s seboj in je bil priden, pol zakomiral v avtu in spal doma na dvorišču še 2 uri...dans zgleda spalni danuser posted image user posted image

čebel@- men bi se tud zrolal, te več kot razumem, imamo enga takega zmaja v spodnem štuk...pol se morš pa še finga zmer delat k so kakšna praznovanja ipd...blek

tamika...najs tu hir from ju....super za šajnasto kopalnico...men sploh ne uspeva zdele k so kilavi, pa user posted image user posted image user posted image user posted image za dolgo spanje Tristana

Mi imamo tudi radi PRAZNOVANJA, sej se jih kar nabere skozi leto, je pa res da so da best čez poletjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

neki ste še o helikopterjih, ma, sem sam na brzino preletela, ste namreč pospešeno čvekale...vreme, ni kej

kolubmo....fajn se zmenita...kr huda bot, drugač itak nč ne pokapirajo...držim pesti, da boš uspešna!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

čebel@....srečno na izpitu!!!!!!!!

urša...naš Maj tudi že sam pije, sam zvečer rad vidi, da mu mlekca še držim..mamina mazauser posted image ...aja, vidiš tista zgornja slikca Aptamila  k jo je Tamika prilepla je gute nacht, mi2 sam tega uporablava, tud čez dan, ker mu ful paše....pa naš tud zna brum,brum....pa bav bav in vauvau...kao kužauser posted image user posted image user posted image user posted image

aja...katjuša...a lahko tudi majevo slikco pošljem za kolaž bejbijev, zdej k sva tud mi2 bol redno tle gor???...no, glede slike za voščilnice pa ne vem, kako bo, ker imamo nekaj bubančkov doma, k glih niso za na slikouser posted image , a bi blo konc tedna že prepozno?????user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
   [Brisano sporočilo]
8.12.2009 14:27:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3910
8.12.2009 14:27:23   
tanci29
polet so pa skos usi na morju in jih je težko use skupi zbobnat, tko da pol zmeri kdo manjka na praznovanjuuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
   [Brisano sporočilo]
8.12.2009 14:29:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3912
8.12.2009 14:31:05   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

SPET NEKI TEKA, SLIKE SO U VESELI DECEMBER

krasnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
8.12.2009 14:32:13   
tanci29
ČEBEL@ DRŽIMO PESTI ZATE ZA OB 16IH...KAR ZDRAVLICO JIM ZRECITIRAJ PA BOuser posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
8.12.2009 14:32:50   
tanci29
kolumbo a si lohk daš tisto zastavo nazaj.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
8.12.2009 14:33:19   
Urša08
kolumbo ja sej ponavad če same ne pečem jo tam naročim, tud poročna je bla od tam. Res so dobreuser posted image Super zaveseuser posted image user posted image user posted image user posted image Ja mene pa kr mede, očitno mam prevec cajta, par dni že torte gledam in študiram kaj narestuser posted image user posted image user posted image user posted image namest da bi študirala če mam že vsa božična darila nakupljena, pa slike za koledar skup nametala pa tkoleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
8.12.2009 14:33:38   
Urša08

kolumbo a si lohk daš tisto zastavo nazaj.....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
8.12.2009 15:05:41   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Evo zaloge so nafilane, sva imela malega smrkavčka s seboj in je bil priden, pol zakomiral v avtu in spal doma na dvorišču še 2 uri...dans zgleda spalni danuser posted image user posted image

čebel@- men bi se tud zrolal, te več kot razumem, imamo enga takega zmaja v spodnem štuk...pol se morš pa še finga zmer delat k so kakšna praznovanja ipd...blek

tamika...najs tu hir from ju....super za šajnasto kopalnico...men sploh ne uspeva zdele k so kilavi, pa user posted image user posted image user posted image user posted image za dolgo spanje Tristana

Mi imamo tudi radi PRAZNOVANJA, sej se jih kar nabere skozi leto, je pa res da so da best čez poletjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

neki ste še o helikopterjih, ma, sem sam na brzino preletela, ste namreč pospešeno čvekale...vreme, ni kej

kolubmo....fajn se zmenita...kr huda bot, drugač itak nč ne pokapirajo...držim pesti, da boš uspešna!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

čebel@....srečno na izpitu!!!!!!!!

urša...naš Maj tudi že sam pije, sam zvečer rad vidi, da mu mlekca še držim..mamina mazauser posted image ...aja, vidiš tista zgornja slikca Aptamila  k jo je Tamika prilepla je gute nacht, mi2 sam tega uporablava, tud čez dan, ker mu ful paše....pa naš tud zna brum,brum....pa bav bav in vauvau...kao kužauser posted image user posted image user posted image user posted image

aja...katjuša...a lahko tudi majevo slikco pošljem za kolaž bejbijev, zdej k sva tud mi2 bol redno tle gor???...no, glede slike za voščilnice pa ne vem, kako bo, ker imamo nekaj bubančkov doma, k glih niso za na slikouser posted image , a bi blo konc tedna že prepozno?????user posted image

seveda majeva slika je obvezna.....

voščilnice, koledarji.... še je čas v bistvu, ko dobim naročilo in slikice dobite ve to v 3-4 dneh potem pa še pošljete.... za koledarje je malo več časa za voščilnice pa malo manj.....

slikice vzorčkov so v albumu http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=15151

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
8.12.2009 15:06:37   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
8.12.2009 15:08:25   
Katjusa
kolumbo javi kdaj vas ne bo doma pridem po zaveseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful so mi všeč sploh te v spalniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
8.12.2009 15:53:39   
Jutta
Katjuša - lep vozičekuser posted image user posted image user posted image

Tanci - v tale mothercare bom pa sla tudi jaz pogledat, pa tudi na spletno stran Galerije Grad sem pogledala, dobro vedet pa še dostavo po LJ imajo; Hana je res luškana na slikci, pa deluje mi tako kot da je ful zrasla.

Kolumbo
- res lepe zavese

Sjmm
- glede darila ne vem kaj na rečem... redki so moški, ki so romantični, pa še to so običajno le prvih par mesecev, potem pa izgubijo smisel za romantiko... Z mojim se sicer res fajn razumeva, a glede daril pa je tudi že večkrat brcnil mimouser posted image user posted image user posted image Evo ena štorija:
ko sva bila skupaj kakšna tri leta, sem ga pred mojim rojstnim dnevom spraševala, kaj mi bo kupil, pa mi valda ni hotel povedat... pa sem sitnarila in sitnarila, naj mi vsaj namigne. No pa je rekel, da mi namigne samo to, da bo darilo nekaj kovinskega. Jaz sem bila že vsa v rožicah, da mi bo končno kupil kakšen prstan ali kaj takega...
No in prišel je danD in kaj je bilo v darilu? Pribor za urejanje nohtov (škarjice, pilica...)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Danes se temu smejeva, takrat pa mi ni bilo do smeha...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
8.12.2009 17:11:13   
Onasiss
sjmm.....moški in darila....user posted image no comment....men gre tud na živce če mi kaj butastega prinese...kako posodo ...i jo ne upa, ker mu jo  v glavo vržem....
Sicer pa, ker nisem tip za rože, raj vidim da mi prinese kake dobre bonbone....

kolumbo...res so lepe zavese...sploh nisem kičasteuser posted image user posted image ...no sedaj boš imela pa še manj časa zase....user posted image user posted image  Upam, da govorilne uspejouser posted image

Torte....Mi smo jih vedno v Lecleru naročili oz kupli....Letos sva jo z Vitom za rojstni dan naredila kar sama. Za Evito jo bom pa verjetno tudi, ampak tako s tičino maso...pa verjetno kako PIKAPOLONICO AL PA HELLO KITY....user posted image user posted image

JUTTA....hudo darilo....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
8.12.2009 17:12:26   
Onasiss

ČEBEL@ DRŽIMO PESTI ZATE ZA OB 16IH...KAR ZDRAVLICO JIM ZRECITIRAJ PA BOuser posted image user posted image

Glde na to, da sta se mi dva nohta zlomila ker sem stiskala pesti...pričakujem dobre rezultate... Zdaj pa najbolje da grem po umetne, ker imamo zabavo v soboto....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
8.12.2009 17:27:39   
sjmm
Pri nas 5 minut pavze, mali drema, Jan je šel v knjižnico, mojga sem poslala v lekarno..je reku, da bo bankrot, a ni kej ...ta velko je čist položil, Miha pa gre na bolje, dans je celo malo jedel....par žlic juhce z nudelčki in pol palačinke, no, sej res, da ima mal zaloge, a upam, da ne bo čist omagal..tko, da mu bom zdej sadje zmiksala, Majči pa tudi dans mal slabše, je ful nos zabasan, pa sploh ne pusti brisat, ko mu vn pumpam po moje po ulci mislijo, da ga koljem...ah, še par dni pa bouser posted image user posted image user posted image UPAM, je pa dans tkole jedu: 190ml am+grisolino
                               obstgarten - vanilija in pol majhne maslene žemljice
                               pol krožnika juhce z nedelčki in korenčkom, skoraj pol palačinke
do zdaj, pa 3x ta velka flaša čaja...to je ful manj kot ponavadi, ampak zdej k sm napisala sploh ni tok mal, a ne...no, upam, da bo še en mlečen obrok zvečer...itak jz nebi bla jz če nebi zakomplicirala pri hrani

Katjuša.....jaz bi voščilnice, kakih 20kom, pa tko, da bi buli vsi 4 gor, jih bom pofotkala takoj, ko bodo borci mal bolši...hvala že vnaprej!!!!!!!Pa pošlem slikco še za kolaž...hvala!

kolumbo....hude zavese, maš gut okus!!!!!user posted image user posted image user posted image

glede daril...mejdunej vidim, da ste vse skor na istem...joj tile naši vesoljci...ma, za zmer so otročki, ni kej, pa naj jih še tok vzgajamouser posted image user posted image user posted image , upam, da bom lahko sinove mal bol vzgojila, da bodo njihove ženke bol zadovoljne...sem jim že zdej oblubla učne ure, da ne bojo k atauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, pa da povem še to, da so zgleda govorilne kar zalegle, dans sploh ne ve kje bi mi še priskočil na pomoč, ker pravi da bo drgač umrl od "sušnega" obdobjauser posted image user posted image user posted image user posted image , ha, ha...jz tud od daril iz suhe robe, ha, ha, sej se ga bom kej usmilila, sam naj kr mal skače še naokrog...sej kr pašeuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
8.12.2009 19:52:59   
Urša08
hojla

Mojedva otročka sta že v pidžamicah, še malo se igrata potem pa enmu pravljico prebrat, ta drugmu pa flaško mlekauser posted image Sva šla dons z Nejcem po treh tednih spet na telovadbo in je obema pasalo. Grem otročka spat spravit pa se potem še mal javim.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......