|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
4.12.2009 16:22:56   
LINDI
Ja drugače je z mojim Timejem vse v redu,sva pa bila pri porodu ocenjena s štirico,in kot mi je razložila,ko sem se naročala,so mu morali pomagati zadihati....in lahko se normalno razvija,lahko pa ga bomo morali kake stvari naučitiuser posted image tako bom verjetno sproti videla kako in kaj,zaenkrat je vse v redu.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
4.12.2009 16:51:08   
slonček1
Pol pa upam oz. ne vem da bo vse ok. Ti ga bo pač še druga zdravnica pogledal, pa vrjetno ti bodo kako vajao pokazal.

Jah švoh se javljate. Kaj ko bi se drug teden na kaki kavi dobili oz. lahko je tudi samo sprehod in čvekuser posted image . Tassika teb moram pa se copatke prinest. Tko da ste za to?

Lilinovy pa upam, da se nam bo še sama kej javila. Večkrat pomislim nanjo in držimo pesti za malega.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
4.12.2009 18:32:00   
tassika
Lahko če bo kaj sončka,naju samo v torek in petek ni imava kardiologa pa jaz ginekologauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
4.12.2009 19:36:28   
LINDI
Ja lahko bi se dobile,midva greva vsak dan na sprehod,razen,če ful ščije,potem ne,imam pa skoraj vedno družbo,greva skupaj z baby,včasih nas je pa še več..............upam na sonček,navijam zanj....
Ja,ga bodo bolj pogledali,me ne skrbi,sem pa razočarana,da v porodnišnici niso nič omenili,kaj se je dogajalo,tudi besede ne o temuser posted image
Joj upam,da se kaj javi na forum,ko prideta z Ianom.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
5.12.2009 7:20:32   
LINDI
Jaz sem že na molznem strojuuser posted image pa tako bi še čisto malo pančkala.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
5.12.2009 19:03:03   
LINDI
LILINOVYpozdravlja vse punce,pravi,da gresta v petek domov,če bo vse v reduuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
6.12.2009 10:13:10   
tassika
Jutro punce, vam je miklavž kaj prinesel, mene je zgrešil, je rekel, da nosi samo otrokomuser posted image

Evo pa slikca naše male bibe:
user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
6.12.2009 13:52:25   
slonček1
Lindi lepo jo pozdravi nazaj.

Tassika men je pa vseen čokolado pustil, pa modelčke za piškoteuser posted image . Mi je naročil, da jih moram zdej jaz otrokom večkrat spečt, ker njega med letom ne bouser posted image .

Malima je pa kr nekaj prinesel in prov fajn je blo gledat te očke zjutrajuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
6.12.2009 21:27:46   
emaa
A je sploh še katera noseča? Mislim, da ne, je čas, da se tema prestavi na mamice, da se kdaj vse dobimo, če se doji itak ni problema, je hrana skoz zraven. če je pa flaška z AM pa tudi, se s termovko vse sabo nese, sem oboje že sprobala.

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
6.12.2009 21:55:19   
Nitka
Nismo še noseče, lahko pa da bomo v zelo bližnji prihodosti user posted image .
Po mojem se bo še katera nosečka v Domžalah pojavila, mamice pa imate lahko svojo temo "Domžalske mamice" user posted image

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
7.12.2009 7:41:32   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: emaa

A je sploh še katera noseča? Mislim, da ne, je čas, da se tema prestavi na mamice, da se kdaj vse dobimo, če se doji itak ni problema, je hrana skoz zraven. če je pa flaška z AM pa tudi, se s termovko vse sabo nese, sem oboje že sprobala.

seveda smo kle še nosečke, jest sm pa oboje user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
7.12.2009 8:49:52   
LINDI
Ja pa še sta ena ali 2,ma ne vem,mene nič ne moti,če smo nosečke in mamice skupaj,saj se ravno tako lahko dobimo,meni je bilo to v nosečnosti všeč,ker sem se že z mamicami dobilauser posted image ker imajo izkušnje,itak pa nas je tukaj bolj malo,ki pišemo ane ,tko da potem bi nas bilo pa še manj,zdaj ne vem,to je moje mnenjeuser posted image meno je kar všeč tukajuser posted image

Lahko si pa moški nardijo svojo stran kot je moj brat predlagal DOMŽALSKI NESREČKIuser posted image user posted image so pa res revčki aneuser posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
7.12.2009 9:22:07   
slonček1
Oj!

Spet eno megleno in oblačno jutro :sm_frown:.

Evo še naše sobotno potepanje:

user posted image

user posted image

user posted image
Brez terenca pa itak ne bi nikamor prišli, pa že tko sem ornk rinla v sneg :sm_hugelaugh:.

Drugače je pa meni vseeno  a smo tukaj al kje drugje. Dobit bi se pa itak mogle kejuser posted image .

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
7.12.2009 9:38:55   
KatMat
hahah kere dobre fotke sloncek!!!!!!!

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
7.12.2009 20:02:53   
Nitka
Uuu, kak hud terenc, slonček user posted image Kaj je to  za ena znamka?

Seveda, Domžale so tako majhne, nosečk in mladih mamic pa polno... komot je lahko tema Domžalske nosečke in mamice user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
8.12.2009 10:16:52   
emaa
domžalske nesrečke, ta je dobra

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
8.12.2009 11:18:11   
LINDI
Slonček jaz že odštevam dneve,kdaj prideta IAN in LILINOVY,joj upam,da bosta.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
8.12.2009 12:27:42   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Nitka

Uuu, kak hud terenc, slonček user posted image Kaj je to  za ena znamka?

Seveda, Domžale so tako majhne, nosečk in mladih mamic pa polno... komot je lahko tema Domžalske nosečke in mamice user posted image

nitka tebe se ne poznam...zivjo!!!

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
8.12.2009 18:43:42   
LINDI
Joj piki je končno zaspal,danes mu manjkajo 2 urce z vozičkom,ker v takem nisva šla venuser posted image bomo jutri nadoknadili...Upam,da bo vsaj 2 urci pančkal,ker se mi smili,ker mu manjka spančka.Še vedno se ubadam s sušilcem,ma sploh ne vem več kaj naj kupim,zdaj sem totalno zmedena,upam,da bom kmalu poštudirala,nebi se rada zajuser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
8.12.2009 20:14:20   
Nitka
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

nitka tebe se ne poznam...zivjo!!!

KatMat, jaz pa tebe ne user posted image , živjo tudi tebi!

Lindi, jaz imam Whirlpoola s 6. čutom in ne bi ga zamenjala za drugega.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
9.12.2009 7:01:23   
LINDI
Nitka to je verjetno kupljen pri nas še ene par vprašanj imam ali moraš cunje peglati,ali kaj skrči,ali je to kondenzacijski,kje si ga kupila,aja jaz imam pralni stroj gorenje pa piše,da dam lahko notri 6-7 kg,za koliko kg mora biti potem sušilniuser posted image Rada bi ga kupila,ker mi zdaj vse tašča še dela,jaz bi rada sama,ampak moj mali nič ali skoraj nič ne spi čez dan ,pa bi rada razbremenila še sebeuser posted image

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
9.12.2009 9:32:46   
slonček1
Lindi jaz mam Candyevega za 8kg (ker za tolko mam tud stroj). Večina sušilcev je kondezacijskih. Jaz ne likam zdej skor nič več. Mogoče se mi v enem mesecu najdeta 2 cunji za zlikat (največkrat kaka srajca za mojga). Da bi se mi cunje skrčile nisem opazla, sem pa mojmu pomoje ene spodnje hlače uničila, ker niso ble za sušilca. Pa en slinček, ki je spodaj plastičen je romal v smeti (plastike se pač ne sme sušit).

Tassika si jutri za en sprehod (lahko tudi kako kavo)? Ti prinesem copatke. Kje se pa dobiva. Se pridruži še kakšna?

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
9.12.2009 10:01:33   
LINDI
Oj Slonček,a mi mogoče lahko zaupaš model,ker bi rada malo videla,kakšne funkcije ima še zravenuser posted image jap meni se gre fulllllllllllll zaradi likanja,ker to tako nerada počnem,zdaj se mi pa itak zdi,da ga bi fulllllllllllllll rabila,včasih v 2 urah celega preoblečem,ker lulamouser posted image

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
9.12.2009 10:13:55   
emaa
slonček mogoče pridem, ne vem, ti po telefonu povem kje moram zdaj še bit (za znoret)

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
9.12.2009 10:33:23   
LINDI
Jaz še ne vem,odvisno od vremena,in našega malčkauser posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?