pokica_
|
Dober večer! Jst tud nebom brala vseh strani, preveč čvekate !!! Anej panča od 19h, je prav lepo zaspal, brez enga jokca in jamranja. Je bil prav vesel, ko je videl svojga medota Snežkota. Mi smo fajn, čeprav nismo bli danes na sprehodu, je cel dan deževalo, prav bed vreme je blo. Sma se notri fajn igrala in spala skupaj 2h, no jst sam 1h,...sem ga hodla kr gledat, če je res, da še kr spi. Jedla sma dans banano, ampak je pojedel četrtinko banane, tk da sma zdaj spet nazaj pri GH, sma nekaj dni čist ukinla žličko, pa je dans malo celo po svoji volji odpiral usta. Ne pa dolgo. Nevem, kk da se še ni naveličal tega enga in istga mleka. Ko bi lahko zdaj že tolk usega jedel, pa nič noče. Sj bom jutri povedla P, imamo kontrolo rasti pri 6 mes,..krvi upam da nebomo rabli dat, ker smo dali itak pred OP in je vidla izvide. Pa upam, da se je kaj zredil , mal podbradka je dobil, pa mal na trebuščku, ni pa skor nič to. Ma bo že... IZVIRNO SPOROČILO: k.tja halo! sem danes bolj na off,... sem dala diplomo končno v vezavo,... pa upam, da ne bo kaj narobe,... nekje v petek pa bom zrihtala še ostale formalnosti v vezi z oddajo (saj vem, da vam težim, a sem tako vesela, da končno to obveznost zrinem iz glave,... ena težka misel manj!) Urban si da dekico čez glavo in mu rečem ku-ku in si jo potegne z glave, pa spet čez glavo, jaz rečem ku-ku in si jo potegne z glave,... in tako se igrava. pravzaprav sta fanta danes P R I D N A. zunaj dežuje in upam, da bo kmalu sneg. kako pa kaj kaže jutrišnje srečanje? kje? kdaj? bo? brala sem vas,... Tanja_ prvi zobek? zdaj bo pa Hana lahko grizla s svojo pasjo kolegico ,... Midva tud vsak grema KU-KU!!! Pa ati se tud to full igra z njim, prav uživa, ko ve, kaj bo sledilo...s tetra pleničko se igrama. IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jaz dam pa maju rokice ko sedi in se kar pobere v stoje ....pol ga pa še držim in dela korakce Dudi, naš lump tako telovadi že od 5. mesca,...enkrat je celo pr P tako naredu, pa je sam rekla...ja ne ne Anej, prvo rita, pa pol šele nogice. Anej pa prav uživa, ko mu kdo reče: Dj 5!!! Pa lepo nastavi desno roko, da udariš vanjo,..se prav naglas krohota. Danes in včeraj se je pa djal na kolenčka in začel pozibavat naprej-nazaj...je tako smešen, da se morm prav naglas zravn tega smejat,...pol me pa pogleda na stran, kaj se zdaj smejem, pa mu rečem ja bravo, dj dj...še še...pol se pa še pozibava. To je verjetno pred-vaja za plazenje po kolenih. Se mi zdi da ti lumpi tako hitro odraščajo, čist usak teden je nekaj novega, nek nov dosežek. Pa v banici, se že kr drži za stranice, pa se vmes z eno roko počoha po glavi, pa se naprej prime in se drži, pa z nogcami čofota. Ma dost hvaljenja...se mi zdi da sem že preveč tečna. Ma če je pa tolk usega, da bi rada povedla....moj miškec mali! Enkrat ga bom sam pojedla, tk ga mam rada. _____________________________ Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 8.12.2009 20:03:21 >