Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja halo! sem danes bolj na off,... sem dala diplomo končno v vezavo,... pa upam, da ne bo kaj narobe,... nekje v petek pa bom zrihtala še ostale formalnosti v vezi z oddajo (saj vem, da vam težim, a sem tako vesela, da končno to obveznost zrinem iz glave,... ena težka misel manj!) Urban si da dekico čez glavo in mu rečem ku-ku in si jo potegne z glave, pa spet čez glavo, jaz rečem ku-ku in si jo potegne z glave,... in tako se igrava. pravzaprav sta fanta danes P R I D N A. zunaj dežuje in upam, da bo kmalu sneg. kako pa kaj kaže jutrišnje srečanje? kje? kdaj? bo? brala sem vas,... Tanja_ prvi zobek? zdaj bo pa Hana lahko grizla s svojo pasjo kolegico ,... Ne vem, če bo kolegica za-zdej ko je, pa če se H.po tleh plazi, začne ful hitro jest-se zgleda boji, da bi ji H. pojedla Mi se pa vedno skrivamo po večerji in sicer tako, da jo mož da čez ramo, ker kokr kupčka podirata, pol se pa usedeta na kavč in pol se moram jaz zadaj skrit in ko se ji pokažem, rečem KU-KU-se ful smeji, prov naglas. Zdej pa, ko mož reče po večerji, kje je mamica- začne kar čez kavč plezat, da vidi zadaj, če sem tam. Ful je hecna.
< Sporočilo je popravil Tanja_ -- 8.12.2009 18:31:05 >
|