Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 13:57:01
|
|
|
|
Zvezdica
|
Eno vprašanje - Lovro je imel včeraj popoldne in danes popolnoma črno blato - kot saje, res ne temo rjavo ampak črno. Predvčerajšnjim je jedel borovnice in rdeče zelje. Bi lahko bilo kaj drugega? pri nas je tudi tako po borovnicah , pa jih veliko poje in je res vsakič tako temno blato . mislim, da ne more bit nič druzga. Nisem pa prepričana.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 13:58:19
|
|
|
|
Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Eno vprašanje - Lovro je imel včeraj popoldne in danes popolnoma črno blato - kot saje, res ne temo rjavo ampak črno. Predvčerajšnjim je jedel borovnice in rdeče zelje. Bi lahko bilo kaj drugega? Tipicno za borovnice. Nekako drug dan jih pokaka, ce jih ne podriska par ur po zauzitju. Odvisno od kolicine najbrz. Jan je splezal na 38,3 C, pa je sele 2 ura. Kot vceraj pocasi pleza gor... Sam mu pa nic ne pride na pot do kosila. Hvalabogu da normalno je.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 13:59:24
|
|
|
|
sonček33
|
o hvala punce, sta me pomirili
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 14:31:28
|
|
|
|
ronja
|
sonček, tudi po moje je od borovnic. Ronja in Lejla mata obe tako po b., no v bistvu tudi jaz
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 14:38:34
|
|
|
|
Jancci
|
Super dan! Prej sem šla k zobarju (me je mal napiz... da moram več oz. bolj temeljito nitkat ), potem sem misici enpo ful fajn puhovko kupila v c&a, potem sem jo šla pa k taščici iskat in me je bila TOOOOOOK vesela, da je skor jokat začela. Jest pa tut. Je bila zelo pridna, celo za pol ure je zaspala. Je pa rekla, da je vsake tolk časa k vratom odpuzala in delalla mam mam mam,.. pa sta jo zamotila in je bilo vse OK! Res je dobr filing ko vidiš, da jim gre tudi brez mamice!!! Eno vprašanje - Lovro je imel včeraj popoldne in danes popolnoma črno blato - kot saje, res ne temo rjavo ampak črno. Predvčerajšnjim je jedel borovnice in rdeče zelje. Bi lahko bilo kaj drugega? Mislim da ne. Pri nas je enako, kadar je borovnice.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 14:42:46
|
|
|
|
Zvezdica
|
TOOOOOOK vesela, da je skor jokat začela. Jest pa tut. user posted image Je bila zelo pridna, celo za pol ure je zaspala. Je pa rekla, da je vsake tolk časa k vratom odpuzala in delalla mam mam mam,.. pa sta jo zamotila in je bilo vse OK! Res je dobr filing ko vidiš, da jim gre tudi brez mamice!!! tole je pa super slišat. bravo obema in misici. Kak super filing je, k veš da bo otročku lepo. Pa tud za "tastare" je to fajn, so mal bolj aktivni Jan je splezal na 38,3 C, pa je sele 2 ura. Kot vceraj pocasi pleza gor... Sam mu pa nic ne pride na pot do kosila. Hvalabogu da normalno je. jan boščko vse to da se čimprej pocajtaš
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 14:43:51
|
|
|
|
Ulla80
|
dan sam mal se javim, čisto okupirana, pa zmatrana....neo ma zamašen nos, posledično ponoči kašlja in nič nisem spala....sem pol sedela v postli in mal dremala, on mi je pa v naročju spal - edin tko ni kašljal, ko je bil pokonc...dons pa noro nos pučemo, pa dvakrat sem mu nardila inhalacije, zdejle mu jih spet grem....tak da je pestro, nimaš kaj....drgač smo pa ok
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 15:13:02
|
|
|
|
sonček33
|
jancci super... misica ne dela težav..torej ji nič ne manjka...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 15:22:35
|
|
|
|
Najki
|
Jancci mi smo ga pustili za enih 5 ur pri noni, ki jo vidi 1x na teden ali dva, pa ni bilo nikakrsnega problema. Po moje 3 dni ne bi niti porajtal, da starsev ni . Zato je pa cudno kako je vcasih tako sramezljiv. Ta nas je tak posebnez, mu je vse prav in fino in je ful prilagodljiv. Samo bi vcasih kar pasalo, ce bi se me tako razveselil, se pocutim kot en inventar . V glavnem mali se vedno kuha, zdej spet spancka. Oci je prisel iz sluzbe in ga prav razjeda v notranjosti, ceprav ne ravno kaze ampak ga zelo skrbi. Kako ga ne bi, ko je njegov sin kot pecica. Mene pa bolj skrbi, kako bo zvecer, ko bo sla temp. se visje. Jutri bom pa pediatrinjo poklicala, danes sem mislila, da dela pop., pa je delala dop. in sem za pol ure zamudila klicat. Sej najbrz je lazje, ko das prvo vrocino skozi a ne? Kako pa das 10 mesecniku za inhalirat? A s tistim lonckom na nos in usta? Nima zamasen nosek, ampak se mu nabira,mogoce bom rabila vedet.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 15:24:41
|
|
|
|
Ulla80
|
Sej najbrz je lazje, ko das prvo vrocino skozi a ne? bo krtekxx povedla inhalacije pa nardiš en velik pisker vrele vode, sol, pa kak žajbelj, meto, kamelce, materino dušico - kar pač maš in da ugodno na dihala vpliva....pa mu to postaviš ob vzglavje, da mu izpareva in da tist pol diha.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 15:27:46
|
|
|
|
sonček33
|
Najki Inhačcije so mišljene kar lonec zavrete vode v nej pa žlica ali dve soli, kamilice, meta, melisa, žajbelj... Daš k posteljici, ko spi... al pa če ti spi notri v vozičku, lahko daš pod voziček, pa čez voziček eno rjuho.. Upam, da vročina pade.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 15:28:33
|
|
|
|
sonček33
|
Neo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 15:36:50
|
|
|
|
Najki
|
Tnx, si nisem predstavljala, kako bi malega pripravila do savnanja pod brisaco
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 15:42:42
|
|
|
|
Najki
|
Evo smo ze na 38,7. Se malo pa bomo zbijali, pa se niti vecer ni =$. V bistvu v ritki namerimo 39,2, ali se meja za zbijanje pri 39 gleda po rektalnem merjenju ali pod pazduho?
< Sporočilo je popravil Najki -- 8.12.2009 15:43:43 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 15:50:56
|
|
|
|
Ulla80
|
meja je predvsem otrokovo počutje - če zgleda fejst bogi in tak, da vidiš da ga ful matra, pač daš svečko, tud pri 38, če je tko....če je pa pri 39 otrok kr živahen, ni videt preveč prizadet, pa lahko tud pustiš...sam je pa treba skoz merit in kontrolirat, da še bolj ne naraste...če začne padat, tko kul, če pa še kar raste, pol pa svečko. tko nekak. okvirna meja za zbijanje je nekje 38,5. sam najbl važno je kak je otrok, oz. če se otrok ok počuti al ne.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 16:02:17
|
|
|
|
Zvezdica
|
Ulla, pol znaš matematiko? Jutri je d dan a ne?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 16:13:24
|
|
|
|
Ulla80
|
Ulla, pol znaš matematiko ma tole je men znanstvena fantastika, ne upam si rečt da znam čist odvisno kva bo, bo pa sam 5 nalog, tko da pomoje bojo kr zaj...k bo eni nalogi res vse zajeto ena bo iz linearne funkcije, ena iz kvadratne in ziher bo vse možno za narest....ena bo procentni račun, to mi res ni panike, dve pa pol ostaneta še za une tahude račune, kjer pa močno dvomim da bom kaj pametnega spacala bomo vidl jutr, držte pesti ob 16ih
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 16:22:45
|
|
|
|
Zvezdica
|
bomo vidl jutr, držte pesti ob 16ihuser posted image veš da boš nardila no, ne ga sračkat Sam počasi pa ziher. Me bomo pa tu zate navijale. Aja, pa nisi tamale pofotkala z novo frizuro. ti ti. drgač pa RR nagaja, tko da kopirajte poste
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 16:25:29
|
|
|
|
Ulla80
|
Aja, pa nisi tamale pofotkala z novo frizuro. ti ti. sm, čaki, morm na comp naložit sam k noče pozirat ( ma neke fore zdej ), tk da vem sploh če so ok...grem kr gledat
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 16:32:20
|
|
|
|
Jancci
|
bomo vidl jutr, držte pesti ob 16ih Itak vrjamem, da boš razturala!!! Sej če enega zajebaš je še vseen 4, ane? Če ti kej pomaga.. jest sem se zapomnila edino, da karkoli na 0 = 1 (pomoje) za bolančke!! Aja.. pa tast mi je prej podrobno razložil kaj se je pri Tv kmetiji dogajal in mi ne rabite več razlagat! Ploha a teb pa ni bil všeč tak konec? Kdo pa bi moral zmagat?
< Sporočilo je popravil Jancci -- 8.12.2009 16:33:56 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 16:35:28
|
|
|
|
Ulla80
|
tale je še kolkrtolk izpadla, ostale so vse odzad jancci to sm si jst tud zapomnla
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 16:40:22
|
|
|
|
Zvezdica
|
kjutkpota ja kok sta ti pa podobna, oba
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 16:42:57
|
|
|
|
Ulla80
|
eh dej, če sta pa izrezan fotr
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 17:00:41
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica kjutkota ja kok sta ti pa podobna, oba
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 8.12.2009 17:00:53
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 eh dej, če sta pa izrezan fotr
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?