|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
7.12.2009 23:47:41   
veselka
evo, mi smo se pa kompletno pobruhal, kompletno preoblekl in zdej mormo kompletno še 1x jest

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
7.12.2009 23:55:10   
Alma84
tud moja mala se obrača za zvokom in išče..kaj pa nošenje?  že nosite bebike  pokonci?, ker moja mala bi se kar naprej pokonci nosila..čeprav pravjo da naj še nebi ampak že glavco čist pokonci drži (seveda še vseeno pazim)
menda ja ni panike hm?? 

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
8.12.2009 7:02:35   
veselka
jutro,

js našo že skos pokonc nosim, ker se je v leže skos drla.

dons pa ati pride user posted image

(odgovor članu Alma84)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
8.12.2009 7:33:53   
Tanik
dobro jutro,

včeraj je prišla kolegica ki ima starejšega pogledat če se našemu zobki kažejo in kot kaže bo res.
moram it, alarm

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
8.12.2009 7:59:40   
majra
dobro jutro!

user posted image  če se mi že prave ne da kuhat

A so že zobki na pohodu? Mi imamo še malo fore, če gledam po stareji, ki je dobila prvega za 7 obmesečnico

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
8.12.2009 8:48:10   
polari
Dobro jutro!

Mi že fajn telovadimo na veliki postelji in se pogovarjamo....user posted image

Mami pa komaj oči drži pokonci, ker je včeraj gledla super film do pol enih.....bomo pa danes malo bolj poležavali...user posted image

Jaz tudi našega user posted image velikokrat nosim pokonci....rad opazuje okrog...pa glavico tudi že kar sam drži, upam, da ni kaj narobe, ali je prehitro.....

Veselka, super! Te pa lahko zdaj not spravite vse....z atijem..

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
8.12.2009 9:03:55   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

evo, mi smo se pa kompletno pobruhal, kompletno preoblekl in zdej mormo kompletno še 1x jest

ja kolk vas pa je pri vas doma??user posted image user posted image user posted image user posted image (malo heca)

drugače pa dobro jutrouser posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
8.12.2009 9:21:49   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Alma84

tud moja mala se obrača za zvokom in išče..kaj pa nošenje?  že nosite bebike  pokonci?, ker moja mala bi se kar naprej pokonci nosila..čeprav pravjo da naj še nebi ampak že glavco čist pokonci drži (seveda še vseeno pazim)
menda ja ni panike hm?? 

jap, največkrat ga nosim pa čez ramo ali pa da mi leži s trebuhom na roki.

Zobje, upam,  da bo tak kot prvič, po 2 na enkrat, brez bolečin. drugače je pa tale devičnik fuuuul bolj zahteven, kot škorpijončekuser posted image user posted image . Martinu sem dala dudo in je zaspal sam, tale gospodič pa zaspi (za nočno spanje, čez dan ni problema) na meni, obrnen s trebuhom na trebuh, pa joško more ovezno vohatuser posted image

(odgovor članu Alma84)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
8.12.2009 9:34:51   
Mož*
Hej, hej!

Naš K. je po včerajšnjem cepljenju dobesedno prerojen:
1. včeraj je šel spat, pazite, ob 22. uri, spal do 4.17 (v posteljici), se podojil in spal še do 7.10 (spet v svoji posteljici);
2. že več kot eno uro se igra na igralnem otoku, napada opičin rep, in se intenzivno obrača na oba boka.
3. Prej se je s tako ihto zagnal na ribo, da se mu je skoraj uspelo obrniti z boka še na trebuh (no, ja bo še treba delatuser posted image user posted image user posted image user posted image )
4. Tuljenja že od včeraj popoldne nisem slišala.

Skratka, kot bi ploščo obrnil.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
8.12.2009 9:36:50   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Hej, hej!

1. včeraj je šel spat, pazite, ob 22. uri, spal do 4.17 (v posteljici), se podojil in spal še do 7.10 (spet v svoji posteljici);
2. že več kot eno uro se igra na igralnem otoku, napada opičin rep, in se intenzivno obrača na oba boka.
3. Prej se je s tako ihto zagnal na ribo, da se mu je skoraj uspelo obrniti z boka še na trebuh (no, ja bo še treba delatuser posted image user posted image user posted image user posted image )

jap, cepljenje spremeni otrokauser posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem pa danestak zmatrana, da sem tečna in grem sama seb na živce ... pridem nazaj, ko se pomirimuser posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
8.12.2009 9:46:31   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Hej, hej!

jap, cepljenje spremeni otrokauser posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem pa danestak zmatrana, da sem tečna in grem sama seb na živce ... pridem nazaj, ko se pomirimuser posted image

js nism opazla razlike user posted image ... no, pa sej ne bi hotla, da še bl joka user posted image

čeprav, Aurora večinoma sploh ne joka več... ampak se pritožuje... dere se ko zmešana, pa pridm zravn, nobenih solzic nikjer... in dobim nasmeh.

zdej pa jo moram zbudit. ker morva it. spi v postlcii user posted image ... no, taki občasni čudeži se dogajajo po cepljenju... hmmmmm

šibamooooooo... tati bo 11.45 na brniku user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
8.12.2009 9:51:39   
draja

Hej, hej!

no, sej,pri nas je tud cepljenje obrnilo vse na glavo - ne zna več mirno spati, ponoči se zbuja na 1-2 uri, na igralnem otoku ali ležalniku pa tud ni šans, da bi zdržal večkot 5, max 10 minutuser posted image .
Ampak sem pa vesela zate in za Klemnauser posted image . Sej enkrat se je moralo obrnit.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
8.12.2009 10:11:05   
anitka7

Hej, hej!

user posted image user posted image za Klemna

zdaj je pa mene kr strahjodat cepit...ker pr nas pa zdaj lepo prespi celo noč,se že kr velik sama zamoti ob igralnem loku...upam da se ne bo vse okol obrnil user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
8.12.2009 10:15:36   
dolenjka
Dan user posted image

Mi smo kar ok, nekaj je nemiren že celo jutro in UPAM, da to ni od cepiva za roto user posted image user posted image
Mož, a vi ste pa kar 3 cepljenja združili user posted image Uf, jaz to ne upam. 2. odmerek rotateqa imamo čez 1 mesec, pri ene 4ih mesecih in pol se bom pa verjetno za 1. odmerek DiTePer odločila user posted image

Je pa kar značilno se mi zdi, da več ali manj spijo kak dan po cepljenju, vsaj pri nas je bilo tako in upam, da Klemnu ta navada ostane user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
8.12.2009 10:40:48   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Mi smo kar ok, nekaj je nemiren že celo jutro in UPAM, da to ni od cepiva za roto user posted image user posted image
Mož, a vi ste pa kar 3 cepljenja združili user posted image Uf, jaz to ne upam. 2. odmerek rotateqa imamo čez 1 mesec, pri ene 4ih mesecih in pol se bom pa verjetno za 1. odmerek DiTePer odločila user posted image

Ja,  smo združili, tudi v večini evropskih držav, kjer imajo v rutinskem programu pnevmo, cepijo skupaj. "Ta bogati" imajo 6-valentno cepivo (di-te-per-IPV-HiB; kot mi + komponento proti hepatitis B), konjugirano pnevmokokno cepivo (Prevenar ali Synflorix); države z indikacijo (Španija, Portugalska, Velika Britanija,..) cepijo rutinsko še proti meningokoku tipa C; rota- je pa praktično povsod dodatno samoplačniško.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
8.12.2009 10:46:33   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ja,  smo združili, tudi v večini evropskih držav, kjer imajo v rutinskem programu pnevmo, cepijo skupaj. "Ta bogati" imajo 6-valentno cepivo (di-te-per-IPV-HiB; kot mi + komponento proti hepatitis B), konjugirano pnevmokokno cepivo (Prevenar ali Synflorix); države z indikacijo (Španija, Portugalska, Velika Britanija,..) cepijo rutinsko še proti meningokoku tipa C; rota- je pa praktično povsod dodatno samoplačniško.

Ma sej vem ker imam izkušnje iz tujine, zato smo cepili doma, ampak se mi zdijo tko miceni za vse to user posted image Jaz sem tudi T cepila šele pri 4m in pol, da se ji je imunski sistem vsaj malo postavil user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
8.12.2009 11:05:13   
baby blue
Dobro jutro

Lana je šla nazaj spat mami pije kakav ati pa je čokolino user posted image user posted image user posted image

Mi imamo cepljenje v ponedeljek... Upam da ne bo preveč hudo...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
8.12.2009 11:36:06   
tulpek

Hej, hej!

A si zihr, da si pravega otroka domov prinesla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
8.12.2009 13:21:14   
Anonimen
dan
Klara je mela dans kontrolo oziroma bi mogla bit cepljena ampak k je bila bolana pol ni cepila,je pa za celo kilo shujšala tko da ma 5130g in 57,5 cm,potem smo šle pa še kri dat da vidmo če je slabokrvna da bi dobivala želez,sam mislim da ni k apetit ma superuser posted image pa jo morm pohvalit da niti zajokcala ni ko so ji kri vzeluser posted image

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2844
8.12.2009 14:41:07   
altaja
Mi tudi iz cepljenja. Ma, me je kar strah ko pravite, da se spremenijo...jst hočem da ostane kot je!

Pregled je bil ok, pravzaprav super. Brez joka, mali je lepo čebljal in šarmiral zdravnico z nasmeški, med cepljenjem pa tud trznil ni. Razen za rotavirus najprej ni vedel, a bi spil ali ne. Bila sva pohvaljena..je lep in zdrav otrok, tudi kilaža je primerna velikosti, tko da brez kakršnih koli pripomb user posted image . Preden sva šla domov, se je blo pa valda treba pokakat...user posted image tale ZD res dobro vpliva na našo prebavo user posted image

Torej...moj miškolin je velik že 64cm in ima 6800g..

Larilu: kako je punči, a je zdej uredu?
Mož*: super za Klemna..

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
8.12.2009 15:04:05   
Alma84
kaj pa mehčalec punce?? kdaj ga boste začele uporabljat jaz ga kar neki ne upam ne vem..

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
8.12.2009 15:10:16   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Alma84

kaj pa mehčalec punce?? kdaj ga boste začele uporabljat jaz ga kar neki ne upam ne vem..

jaz že skoz perem vse skupaj, uporabljam mehčalec (občasno) in ne kompliciramuser posted image
a prašek pa uporabljaš, ko je tudi polno kemije notri? namesto mehčalca lahko pa kis uporabljaš, namesto vanisha oxy pa jaz uporabljam sodo bikarbono.

(odgovor članu Alma84)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
8.12.2009 15:18:40   
vila MaLiNa
Altaja bravo za Vidauser posted image . Mi pa imamo ju3 cepljenje, pa je še zmeraj smrkava in kašlja. Zadnje dni ima pa celo nekaj vročine in spet bruha/poliva.

Danes sva bile na kontroli kolkov nazadnje je bil en kolk 1a drugi 1b, sedaj je obratnouser posted image . Predlagajo pa obisk na ortopedski klinikiuser posted image . Hmmm... zdravje zgleda ni naša vrlinauser posted image

Alma mi ne uporabljamo mehčalca. Prvo mi je bilo mukotrpno ga opustiti, sedaj pa vidim, da sem ga čisto brezveze dodajala... Ima že pralni prašek lep vonj in ker sušim v sušilnem stroju se mi ne zdi potrebe, da bi ga dodajala. Perilo je lepo mehko. Iz kje pa si če smem vprašat?

Mož bravo za Klemnauser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
8.12.2009 15:23:27   
Dulsineya

Jaz od samega začetka uporabljam mehčalec od Chicco 0+ posebej za dojenčke in ker mi ful diši, ga uporabljam za vso naše perilo.

Lili 16.8.2009 in Zoja 4.3.2011

(odgovor članu Alma84)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
8.12.2009 15:27:37   
Alma84
vila malina dons smo se pred lekarno srečale user posted image

(odgovor članu Dulsineya)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.