|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
8.12.2009 8:30:10   
jana81
aJA PA dober juter

spanje kot ponavadi.. ne vem no, kdaj bodo spali ceeeeelo noč, brez zbujanja..

Včeraj sem spet migala, mater bom mela na morju kondicije kot leopard, ampak zdej me pa matra celo uro skakat.. no vsaj kile grejo doluser posted image , sam kaj ko se pol nažrem večerjeuser posted image

no a smo zmenjene za ob 18h 20.12.09 ?? kateri bowling ?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
8.12.2009 8:44:56   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Jao, kakšno drizasto vreme user posted image

Včeraj popoldne smo šli z vrtcem (skupina male pike) v LJ v Lutkovno gledališče in je bilo super user posted image Potem pa še ogled lučk user posted image

style, kaj naj ti rečem o neprespanih nočeh... Lahko ti samo pošljem user posted image , ker tudi pri nas še ne prespimo noči. Če se zbudi samo do ene 5x, smo v devetih nebesih, ker običajno se zbuja čisto vsake 20 minut oz. pol ure user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
8.12.2009 8:46:45   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

aJA PA dober juter

Včeraj sem spet migala, mater bom mela na morju kondicije kot leopard, ampak zdej me pa matra celo uro skakat.. no vsaj kile grejo doluser posted image , sam kaj ko se pol nažrem večerjeuser posted image

user posted image za vztrajno miganje.
Kar se mene tiče, mi ura in datum ustrezata, glede lokacije mi je pa vseeno.
Osebno žal ne poznam ne bowlinga v BTC, ne tega v Dravljah.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
8.12.2009 8:50:40   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: style

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Danes je šel Gregor prvič po dobrih 2 tednih spet v vrtec in je najprej kar debelo pogledal, ko sem ga pustila tam, ampak jokal pa ni user posted image Se je spomnil in takoj šel v naročje k pomočnici vzgojiteljice user posted image

user posted image user posted image user posted image  mali faconar.

jaz tudi upam, da bo moja mala šla že ta teden v vrtec, saj zdrava je že, samo driske se ne moremo rešituser posted image

špelin: koliko časa ste bili pa vi doma?

Doma je bil (če štejem tudi vikende) 17 dni.

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
8.12.2009 8:50:48   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

user posted image  

Alja in njena najljubša igračkauser posted image

se podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jooooooooj, kako je srčkana user posted image Princeska mala user posted image

da vam sploh ne govorim koliko ta pes mene obožujeuser posted image user posted image , jaz pa njega niti neuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
8.12.2009 8:52:14   
špelin@

Šment, pa ste mi vse ušle . Grem pa pečt prekmursko gibanico. Že nekaj dni mi hodi na misel.....

A je ratala? user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
8.12.2009 8:53:32   
špelin@
Znorela bom, ves čas ta nesrečni We are sorry........ user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Joj ta Nodi mi bo živce požrl  , Nia bi ga skoz gledala in kak se spomni govori še Nodi, še Nodi... , že vse na pamet vem 

Zdaj sem se fajn najedla in grem pod odejo in pred tv. Nočko

Poznano user posted image Pri nas smo najprej vsi na pamet znali Fifi, zdaj pa "laufa" Gasilec Samo user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
8.12.2009 8:54:22   
špelin@

Kaj a nobene ni? 

jaz sem. Malo likam, malo pa kukam na RR

jaz imam uradno že 2 mesca likarico, ki mi vse cote zrihta

user posted image
Jaz imam pa sušilca in ni treba likat sploh.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
8.12.2009 8:54:51   
špelin@

Drugače pa je tako; barbaw mi je odgovorila na sms. Ni ravno vse rožnato pri njih,  je pa obljubila, da se bo potrudila in javila na RR. Mogoče celo na srečanje pride

Lepo jo pozdravi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
8.12.2009 8:55:26   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Ne vem ali sem kaj spregledala, kako je sedaj s tvojo službo?

pogodba mi poteče v petek, ampak me bojo še obdržali, ker potrebujejo pomoč še v računovodstvu. delala pa bom preko študenta, ker še mam status. sicer bo precej manj dinarčkov, ampak samo, da so!

točno .bolje išta nego ništa

Kako je dragi?

bolje!  včeraj so ga odpustili iz bolnice in pride mogoče že danes domov, če se bodo vzdrževalci danes vračali iz nemčije. držim pesti, da res pride danes

Super user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
8.12.2009 8:55:33   
suzy85

Dobro jutrouser posted image

OK res je da sem vesela, da je moja bejbika zdrava, ampak mislim pri 18 mescih pa bi lahko tudi že spali celo nočuser posted image polom od nočiuser posted image

Fuj kako vremeuser posted image tako gnilo vreme rado prinese kako migrenouser posted image

Čim neha padat, šibave z miško ven. Za enkrat še pridno gleda telebajskeuser posted image

ja pa ja de..mi se še vedno zbujamo med 2- 3 h zjutraj..ne vem kdaj bo tega konec???

eva je danes spala celo noč, le 2x sem ji šla dudo poiskat in jo pokrit. upam, da tako nadaljuje!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
8.12.2009 8:56:01   
špelin@

Joj, se moram pohvalit...po vseh mukah , tegobah, sekiranju in psihirNJU, PREKLETIH BIROKRATIH IN NE VEM ČEM ŠE...ZAČNEM JUTRI URADNO DELAT..NIČ VEČ  SKRIVANJA  , vsaj usposabljanje je šlo skozi, tako da točno do porodniške uradno od jutri v pisarni .

Veljam pa za svetsko čudo na mariborskem uradu za zaposlovanje in me kr  z zanimanjem gledajo in kr vsi postopki so bli naekrAT IZVEDLJIVI PREJ...
   kAJ JE  to ze ena, ki bi tri mesce pred pdp jem še rada šla delat???  so me pohvalili, in izkazali spoštovANJE  kr eni štirje uradniki, ...da takih je pa pri njih, malo oziroma nič - žalostno.

pa saj mi nič ne manjka, ne?

No, upam, da ste vesele zame...

seveda smo..

kaj pa boš delala? a to pri tisti kolegici?

Hvala. Ja pri njej...pisarna, moje delovno mesto, poslovni sekretar, poleg tega je to agencija za organiziranje potovanj in bom zraven  za pomoč lahko tudi  v turistično smer...kar pa mi je bila od nekdaj želja.

Ej, ne morem povedat, kako sem vesela...  , končno se je premaknilo in nekaj uspelo, pa še lubiju se obeta krasna poslovna priložnost  in sem res res ful zadovoljna, da nam gre  malo lepše zdaj , in da nam bo, če še lubi uspe iztržit zanj ugodno varjanto...šlo super buper!

Čmrlika, tole je pa res odlična novica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
8.12.2009 8:56:06   
jana81

aJA PA dober juter

men osebno bolj paše BTC ker vsaj vem kje je BTC, za Dravlje se mi pa sanja ne kje je to..user posted image
Moj gre pa itak fajt gledat tud v LJ, tak da morem še varstvo za Nejčka zrihtat.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
8.12.2009 8:56:11   
jana81

Šment, pa ste mi vse ušle . Grem pa pečt prekmursko gibanico. Že nekaj dni mi hodi na misel.....

mmmmmmmmmm dej prinesi jo malo v LJ..jst je še nisem nikoli jedla

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
8.12.2009 8:56:25   
suzy85

Jao, kakšno drizasto vreme user posted image

Včeraj popoldne smo šli z vrtcem (skupina male pike) v LJ v Lutkovno gledališče in je bilo super user posted image Potem pa še ogled lučk user posted image

style, kaj naj ti rečem o neprespanih nočeh... Lahko ti samo pošljem user posted image , ker tudi pri nas še ne prespimo noči. Če se zbudi samo do ene 5x, smo v devetih nebesih, ker običajno se zbuja čisto vsake 20 minut oz. pol ure user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  za super izlet!

vsem, ki ponoči ne spite, pa velik kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
8.12.2009 8:58:55   
špelin@
Pa to ni res! Čisto vsak post sem morala kopirat in ponovno pošiljat, ker me ima za norca tale We are sorry... user posted image

A še koga RR tako zaje.bava??

Pa ne samo to, tudi maila, ki sem ga dobila preko opcije "pošlji mail", ne morem odpret, ker mi javlja neko napako. Poleg tega včeraj po kosilu niti na majske nisem mogla, me je kar naprej metalo ven. Z(a) RR mora človek res imeti živce...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
8.12.2009 9:00:20   
suzy85

mmmmmmmmmm dej prinesi jo malo v LJ..jst je še nisem nikoli jedla

prinese vsaka svoje pecivo, pa sploh ne bomo lačne cel večer user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
8.12.2009 9:02:59   
suzy85

Pa to ni res! Čisto vsak post sem morala kopirat in ponovno pošiljat, ker me ima za norca tale We are sorry... user posted image

Pa ne samo to, tudi maila, ki sem ga dobila preko opcije "pošlji mail", ne morem odpret, ker mi javlja neko napako. Poleg tega včeraj po kosilu niti na majske nisem mogla, me je kar naprej metalo ven. Z(a) RR mora človek res imeti živce...

včeraj sem mela tud jst težave, ker nisem mogla zadnje strani majčic odpirat, danes pa nimam težav. zaenkrat! user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
8.12.2009 10:26:46   
kasso

OK res je da sem vesela, da je moja bejbika zdrava, ampak mislim pri 18 mescih pa bi lahko tudi že spali celo nočuser posted image polom od nočiuser posted image

Fuj kako vremeuser posted image tako gnilo vreme rado prinese kako migrenouser posted image

Čim neha padat, šibave z miško ven. Za enkrat še pridno gleda telebajskeuser posted image

ja pa ja de..mi se še vedno zbujamo med 2- 3 h zjutraj..ne vem kdaj bo tega konec???

tudi Varja se zbuja tam 2 - 3 x na noč. Tudi Petja skoraj vsako noč vsaj 1x, Gašperja pa vsake toliko nosi luna, vstane, gre v dnevno, se uleže na kavč, potem gre spet v posteljo, takoj zaspi, zjutraj pa se nič ne spomni user posted image . Danes ko bi lahko malo več spala, ker je Varja pri mami, sem pa gledala en film do enih petnajst user posted image

Jaz poznam bowling le v Postojni, samo ima le 8 stez, v BTC pa jih je menda 28, v Dravljah pa ne vem.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
8.12.2009 11:46:04   
style

aJA PA dober juter

punce a ne bi me šle raje nekaj na večerjo? potem pa lahko gremo na bowling?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
8.12.2009 11:46:57   
style

mene tudi ob živce spravljauser posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
8.12.2009 11:48:03   
style

aJA PA dober juter

men osebno bolj paše BTC ker vsaj vem kje je BTC, za Dravlje se mi pa sanja ne kje je to..user posted image
Moj gre pa itak fajt gledat tud v LJ, tak da morem še varstvo za Nejčka zrihtat.

a to gre gledat WFC? moj je tudi hotel, samo potem nimava varstva za miškouser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
8.12.2009 11:49:10   
style
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

tudi Varja se zbuja tam 2 - 3 x na noč. Tudi Petja skoraj vsako noč vsaj 1x, Gašperja pa vsake toliko nosi luna, vstane, gre v dnevno, se uleže na kavč, potem gre spet v posteljo, takoj zaspi, zjutraj pa se nič ne spomni user posted image . Danes ko bi lahko malo več spala, ker je Varja pri mami, sem pa gledala en film do enih petnajst user posted image

Jaz poznam bowling le v Postojni, samo ima le 8 stez, v BTC pa jih je menda 28, v Dravljah pa ne vem.

jaoooo vidim, da nas je še veliko ki ponoči še vedno ne spimouser posted image

a katy pride?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
8.12.2009 12:02:28   
kasso

aJA PA dober juter

user posted image user posted image ja, ker jaz bom lačna user posted image

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
8.12.2009 12:16:34   
style
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

aJA PA dober juter

user posted image user posted image ja, ker jaz bom lačna user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image eno že imamuser posted image user posted image user posted image user posted image

punce kar pravte??

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......