Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 8:30:10
|
|
|
|
jana81
|
aJA PA dober juter spanje kot ponavadi.. ne vem no, kdaj bodo spali ceeeeelo noč, brez zbujanja.. Včeraj sem spet migala, mater bom mela na morju kondicije kot leopard, ampak zdej me pa matra celo uro skakat.. no vsaj kile grejo dol , sam kaj ko se pol nažrem večerje no a smo zmenjene za ob 18h 20.12.09 ?? kateri bowling ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 8:44:56
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Jao, kakšno drizasto vreme Včeraj popoldne smo šli z vrtcem (skupina male pike) v LJ v Lutkovno gledališče in je bilo super Potem pa še ogled lučk style, kaj naj ti rečem o neprespanih nočeh... Lahko ti samo pošljem , ker tudi pri nas še ne prespimo noči. Če se zbudi samo do ene 5x, smo v devetih nebesih, ker običajno se zbuja čisto vsake 20 minut oz. pol ure
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 8:46:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aJA PA dober juter spanje kot ponavadi.. ne vem no, kdaj bodo spali ceeeeelo noč, brez zbujanja.. Včeraj sem spet migala, mater bom mela na morju kondicije kot leopard, ampak zdej me pa matra celo uro skakat.. no vsaj kile grejo dol , sam kaj ko se pol nažrem večerje no a smo zmenjene za ob 18h 20.12.09 ?? kateri bowling ? za vztrajno miganje. Kar se mene tiče, mi ura in datum ustrezata, glede lokacije mi je pa vseeno. Osebno žal ne poznam ne bowlinga v BTC, ne tega v Dravljah.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 8:50:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Danes je šel Gregor prvič po dobrih 2 tednih spet v vrtec in je najprej kar debelo pogledal, ko sem ga pustila tam, ampak jokal pa ni Se je spomnil in takoj šel v naročje k pomočnici vzgojiteljice mali faconar. jaz tudi upam, da bo moja mala šla že ta teden v vrtec, saj zdrava je že, samo driske se ne moremo rešit špelin: koliko časa ste bili pa vi doma? Doma je bil (če štejem tudi vikende) 17 dni.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 8:50:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja in njena najljubša igračka se podpišem Jooooooooj, kako je srčkana Princeska mala da vam sploh ne govorim koliko ta pes mene obožuje , jaz pa njega niti ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 8:52:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Šment, pa ste mi vse ušle . Grem pa pečt prekmursko gibanico. Že nekaj dni mi hodi na misel..... A je ratala?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 8:53:32
|
|
|
|
špelin@
|
Znorela bom, ves čas ta nesrečni We are sorry........ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Joj ta Nodi mi bo živce požrl , Nia bi ga skoz gledala in kak se spomni govori še Nodi, še Nodi... , že vse na pamet vem Zdaj sem se fajn najedla in grem pod odejo in pred tv. Nočko Poznano Pri nas smo najprej vsi na pamet znali Fifi, zdaj pa "laufa" Gasilec Samo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 8:54:22
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: style Kaj a nobene ni? jaz sem. Malo likam, malo pa kukam na RR jaz imam uradno že 2 mesca likarico, ki mi vse cote zrihta Jaz imam pa sušilca in ni treba likat sploh.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 8:54:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Drugače pa je tako; barbaw mi je odgovorila na sms. Ni ravno vse rožnato pri njih, je pa obljubila, da se bo potrudila in javila na RR. Mogoče celo na srečanje pride Lepo jo pozdravi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 8:55:26
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ne vem ali sem kaj spregledala, kako je sedaj s tvojo službo? pogodba mi poteče v petek, ampak me bojo še obdržali, ker potrebujejo pomoč še v računovodstvu. delala pa bom preko študenta, ker še mam status. sicer bo precej manj dinarčkov, ampak samo, da so! točno .bolje išta nego ništa Kako je dragi? bolje! včeraj so ga odpustili iz bolnice in pride mogoče že danes domov, če se bodo vzdrževalci danes vračali iz nemčije. držim pesti, da res pride danes Super
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 8:55:33
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: style Dobro jutro OK res je da sem vesela, da je moja bejbika zdrava, ampak mislim pri 18 mescih pa bi lahko tudi že spali celo noč polom od noči Fuj kako vreme tako gnilo vreme rado prinese kako migreno Čim neha padat, šibave z miško ven. Za enkrat še pridno gleda telebajske ja pa ja de..mi se še vedno zbujamo med 2- 3 h zjutraj..ne vem kdaj bo tega konec??? eva je danes spala celo noč, le 2x sem ji šla dudo poiskat in jo pokrit. upam, da tako nadaljuje!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 8:56:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Joj, se moram pohvalit...po vseh mukah , tegobah, sekiranju in psihirNJU, PREKLETIH BIROKRATIH IN NE VEM ČEM ŠE...ZAČNEM JUTRI URADNO DELAT..NIČ VEČ SKRIVANJA , vsaj usposabljanje je šlo skozi, tako da točno do porodniške uradno od jutri v pisarni . Veljam pa za svetsko čudo na mariborskem uradu za zaposlovanje in me kr z zanimanjem gledajo in kr vsi postopki so bli naekrAT IZVEDLJIVI PREJ... kAJ JE to ze ena, ki bi tri mesce pred pdp jem še rada šla delat??? so me pohvalili, in izkazali spoštovANJE kr eni štirje uradniki, ...da takih je pa pri njih, malo oziroma nič - žalostno. pa saj mi nič ne manjka, ne? No, upam, da ste vesele zame... seveda smo.. kaj pa boš delala? a to pri tisti kolegici? Hvala. Ja pri njej...pisarna, moje delovno mesto, poslovni sekretar, poleg tega je to agencija za organiziranje potovanj in bom zraven za pomoč lahko tudi v turistično smer...kar pa mi je bila od nekdaj želja. Ej, ne morem povedat, kako sem vesela... , končno se je premaknilo in nekaj uspelo, pa še lubiju se obeta krasna poslovna priložnost in sem res res ful zadovoljna, da nam gre malo lepše zdaj , in da nam bo, če še lubi uspe iztržit zanj ugodno varjanto...šlo super buper! Čmrlika, tole je pa res odlična novica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 8:56:06
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aJA PA dober juter spanje kot ponavadi.. ne vem no, kdaj bodo spali ceeeeelo noč, brez zbujanja.. Včeraj sem spet migala, mater bom mela na morju kondicije kot leopard, ampak zdej me pa matra celo uro skakat.. no vsaj kile grejo dol , sam kaj ko se pol nažrem večerje no a smo zmenjene za ob 18h 20.12.09 ?? kateri bowling ? za vztrajno miganje. Kar se mene tiče, mi ura in datum ustrezata, glede lokacije mi je pa vseeno. Osebno žal ne poznam ne bowlinga v BTC, ne tega v Dravljah. men osebno bolj paše BTC ker vsaj vem kje je BTC, za Dravlje se mi pa sanja ne kje je to.. Moj gre pa itak fajt gledat tud v LJ, tak da morem še varstvo za Nejčka zrihtat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 8:56:11
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Šment, pa ste mi vse ušle . Grem pa pečt prekmursko gibanico. Že nekaj dni mi hodi na misel..... A je ratala? mmmmmmmmmm dej prinesi jo malo v LJ..jst je še nisem nikoli jedla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 8:56:25
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Jao, kakšno drizasto vreme Včeraj popoldne smo šli z vrtcem (skupina male pike) v LJ v Lutkovno gledališče in je bilo super Potem pa še ogled lučk style, kaj naj ti rečem o neprespanih nočeh... Lahko ti samo pošljem , ker tudi pri nas še ne prespimo noči. Če se zbudi samo do ene 5x, smo v devetih nebesih, ker običajno se zbuja čisto vsake 20 minut oz. pol ure za super izlet! vsem, ki ponoči ne spite, pa velik kup
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 8:58:55
|
|
|
|
špelin@
|
Pa to ni res! Čisto vsak post sem morala kopirat in ponovno pošiljat, ker me ima za norca tale We are sorry... A še koga RR tako zaje.bava?? Pa ne samo to, tudi maila, ki sem ga dobila preko opcije "pošlji mail", ne morem odpret, ker mi javlja neko napako. Poleg tega včeraj po kosilu niti na majske nisem mogla, me je kar naprej metalo ven. Z(a) RR mora človek res imeti živce...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 9:00:20
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Šment, pa ste mi vse ušle . Grem pa pečt prekmursko gibanico. Že nekaj dni mi hodi na misel..... A je ratala? mmmmmmmmmm dej prinesi jo malo v LJ..jst je še nisem nikoli jedla prinese vsaka svoje pecivo, pa sploh ne bomo lačne cel večer
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 9:02:59
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa to ni res! Čisto vsak post sem morala kopirat in ponovno pošiljat, ker me ima za norca tale We are sorry... A še koga RR tako zaje.bava?? Pa ne samo to, tudi maila, ki sem ga dobila preko opcije "pošlji mail", ne morem odpret, ker mi javlja neko napako. Poleg tega včeraj po kosilu niti na majske nisem mogla, me je kar naprej metalo ven. Z(a) RR mora človek res imeti živce... včeraj sem mela tud jst težave, ker nisem mogla zadnje strani majčic odpirat, danes pa nimam težav. zaenkrat!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 10:26:46
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: style Dobro jutro OK res je da sem vesela, da je moja bejbika zdrava, ampak mislim pri 18 mescih pa bi lahko tudi že spali celo noč polom od noči Fuj kako vreme tako gnilo vreme rado prinese kako migreno Čim neha padat, šibave z miško ven. Za enkrat še pridno gleda telebajske ja pa ja de..mi se še vedno zbujamo med 2- 3 h zjutraj..ne vem kdaj bo tega konec??? tudi Varja se zbuja tam 2 - 3 x na noč. Tudi Petja skoraj vsako noč vsaj 1x, Gašperja pa vsake toliko nosi luna, vstane, gre v dnevno, se uleže na kavč, potem gre spet v posteljo, takoj zaspi, zjutraj pa se nič ne spomni . Danes ko bi lahko malo več spala, ker je Varja pri mami, sem pa gledala en film do enih petnajst Jaz poznam bowling le v Postojni, samo ima le 8 stez, v BTC pa jih je menda 28, v Dravljah pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 11:46:04
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aJA PA dober juter spanje kot ponavadi.. ne vem no, kdaj bodo spali ceeeeelo noč, brez zbujanja.. Včeraj sem spet migala, mater bom mela na morju kondicije kot leopard, ampak zdej me pa matra celo uro skakat.. no vsaj kile grejo dol , sam kaj ko se pol nažrem večerje no a smo zmenjene za ob 18h 20.12.09 ?? kateri bowling ? punce a ne bi me šle raje nekaj na večerjo? potem pa lahko gremo na bowling?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 11:46:57
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa to ni res! Čisto vsak post sem morala kopirat in ponovno pošiljat, ker me ima za norca tale We are sorry... A še koga RR tako zaje.bava?? Pa ne samo to, tudi maila, ki sem ga dobila preko opcije "pošlji mail", ne morem odpret, ker mi javlja neko napako. Poleg tega včeraj po kosilu niti na majske nisem mogla, me je kar naprej metalo ven. Z(a) RR mora človek res imeti živce... mene tudi ob živce spravlja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 11:48:03
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aJA PA dober juter spanje kot ponavadi.. ne vem no, kdaj bodo spali ceeeeelo noč, brez zbujanja.. Včeraj sem spet migala, mater bom mela na morju kondicije kot leopard, ampak zdej me pa matra celo uro skakat.. no vsaj kile grejo dol , sam kaj ko se pol nažrem večerje no a smo zmenjene za ob 18h 20.12.09 ?? kateri bowling ? za vztrajno miganje. Kar se mene tiče, mi ura in datum ustrezata, glede lokacije mi je pa vseeno. Osebno žal ne poznam ne bowlinga v BTC, ne tega v Dravljah. men osebno bolj paše BTC ker vsaj vem kje je BTC, za Dravlje se mi pa sanja ne kje je to.. Moj gre pa itak fajt gledat tud v LJ, tak da morem še varstvo za Nejčka zrihtat. a to gre gledat WFC? moj je tudi hotel, samo potem nimava varstva za miško
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 11:49:10
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: style Dobro jutro OK res je da sem vesela, da je moja bejbika zdrava, ampak mislim pri 18 mescih pa bi lahko tudi že spali celo noč polom od noči Fuj kako vreme tako gnilo vreme rado prinese kako migreno Čim neha padat, šibave z miško ven. Za enkrat še pridno gleda telebajske ja pa ja de..mi se še vedno zbujamo med 2- 3 h zjutraj..ne vem kdaj bo tega konec??? tudi Varja se zbuja tam 2 - 3 x na noč. Tudi Petja skoraj vsako noč vsaj 1x, Gašperja pa vsake toliko nosi luna, vstane, gre v dnevno, se uleže na kavč, potem gre spet v posteljo, takoj zaspi, zjutraj pa se nič ne spomni . Danes ko bi lahko malo več spala, ker je Varja pri mami, sem pa gledala en film do enih petnajst Jaz poznam bowling le v Postojni, samo ima le 8 stez, v BTC pa jih je menda 28, v Dravljah pa ne vem. jaoooo vidim, da nas je še veliko ki ponoči še vedno ne spimo a katy pride?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 12:02:28
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aJA PA dober juter spanje kot ponavadi.. ne vem no, kdaj bodo spali ceeeeelo noč, brez zbujanja.. Včeraj sem spet migala, mater bom mela na morju kondicije kot leopard, ampak zdej me pa matra celo uro skakat.. no vsaj kile grejo dol , sam kaj ko se pol nažrem večerje no a smo zmenjene za ob 18h 20.12.09 ?? kateri bowling ? punce a ne bi me šle raje nekaj na večerjo? potem pa lahko gremo na bowling? ja, ker jaz bom lačna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 12:16:34
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aJA PA dober juter spanje kot ponavadi.. ne vem no, kdaj bodo spali ceeeeelo noč, brez zbujanja.. Včeraj sem spet migala, mater bom mela na morju kondicije kot leopard, ampak zdej me pa matra celo uro skakat.. no vsaj kile grejo dol , sam kaj ko se pol nažrem večerje no a smo zmenjene za ob 18h 20.12.09 ?? kateri bowling ? punce a ne bi me šle raje nekaj na večerjo? potem pa lahko gremo na bowling? ja, ker jaz bom lačna eno že imam punce kar pravte??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......