farfala
|
Samo je tud zbolel , ponoči je že zakuhal 38,5, zelo malo spal, večinoma na meni, vsake toliko kašlja, z nosa mu malo teče, pa danes se mu nič ne da igrat, samo crkljal bi se in nosil. Pa zraven še moj paničari, kaj če ima novo gripo najki jaz sem mu ponoči dala calpol v mleko, ampak ni vse spil pa je temperatura vseeno padla, da je vsaj malo spal, danes po kosilu pa malo lekadola, ampak vse ven pljune, tako da ne dobi ravno nevem koliko zdravila. Danes nisem bila zunaj z njim. Kosilo in zajtrk je pa lepo pojedel, tako, da še ni tako hudo. Upam, da hitro mine spetko upam, da ste dobro preživeli prvi dan jancci super za dopust , sem se spraševala zakaj ga ne izkoristiš. Še mene je stiskalo, ker se je bralo kako si v skrbeh in ti res ni bilo še za to, da bi šla delat. Pa saj večini nam ni! Pa super, da boš še zdaj doma, ko bo ta sezona gripe na višku. Poročaj še ti kako si zadovoljna s H2O marta si dobila podaljšano? Zvezdica lepo ste okrasili, naš ta veliki že tud sprašuje, kdaj bomo mi, ampak še ne vemo kam bi jo postavili. Bočićne pesmi pa smo že morali poslušati krtekxx naš veliki brat je zaščitniški do malega in ga kar lepo čuva, edino včasih v igri še ne zna vsega predvidevat in butneta skupaj, zelo pa uživa če malo pokregam tudi malega, prav fajn se mu zdi grem izpolnit obrazec za otro.dodatek
|