|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
7.12.2009 12:27:26   
Zvezdica
i pogumna user posted image user posted image user posted image user posted image Mi je ne upamo postavit še letosuser posted image bojo sam lučke visele visoko in nedosegljivo, hehehe

čisto iskreno, glede na to kak falot je, ga smrekica skoraj ne zanimauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
7.12.2009 12:28:34   
sonček33
Zvezdica, lepa oba.user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
7.12.2009 13:06:15   
barba
Ful velik napišem in me vn vržeuser posted image user posted image ... bom probala zvečer obnovo napisatuser posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
7.12.2009 13:08:06   
Nea
S tole RR je zadnje čase nekaj narobe.
Tip: vedno skopirat... za vsak slučaj!

Erik danes tak malo spi. Zjutraj samo pol ure, zdaj pa 15 min user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
7.12.2009 13:44:03   
Najki
Takole Mimi30.

user posted image

Ja, vceraj sem se morala 3x logirat in 2x skopirat, predno sem lahko postala... Skos ven mece.

Mislim, da ima mali majhno vrocino na otip, zmerim je ne, tudi manj je aktiven, tako zaspan se mi zdi. Pa vsake toliko kiha, smrka in hecno kaslja. Ce vrocine ni, ampak sumim, da se bo poslabsalo, a ga upam ven peljat na kratko? Pa se to - poznate kaksen ukrep, da se prepreci poslabsanje prehlada, predno pridejo vrocine in  tako? Pa ne citrusov, je verjetno alergicen, se nismo stestirali... Sem mu pa dala sipkov caj anmesto vode danes za C vitamin.

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
7.12.2009 13:45:51   
natalčika
evo pa je prišel dan..jutri pa moj PRVI DAN V SLUŽBIuser posted image
bomo videli kako bo vse potekalo...

Najprej ti želim lep delovni dan.

Jaz delam že od septembra v vrtcu, sicer za dve uri, ampak mi prav paše, da pridem malo ven.
Drgač pa še hodim na faks, tak da itak nimam časa, da bi več delala. Malček pa me še rabi, tak da morem bit malo tud doma.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
7.12.2009 14:04:17   
Ploha
ringa raji se meša user posted image

(odgovor članu natalčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
7.12.2009 14:07:24   
sonček33
ja, in zarad nje, se bo še menuser posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
7.12.2009 14:20:56   
Ulla80
danuser posted image

matr je mrzlo pr nasuser posted image sej prov, da mal viruse pobijeuser posted image

sem šla po ulo, zdej pa tamle dojenčka maniri, pa nos mu puče, pa ušesek ga menda buba in kri mu iz nosa tečeuser posted image

neo spi...

sami bomo spet cel pop....vsak dan, razn sredo, k mam izpit, pa četrtek, k mamo v vrtcu neki....mah....

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
7.12.2009 14:45:18   
Najki
Dejte no kaksen nasvet mali mi kuha user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
7.12.2009 14:52:23   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Dejte no kaksen nasvet mali mi kuha user posted image

kako kuha? prej si napisala da ima malček vročine?
Koliko si mu namerila?

Dokler ni čez 38,5 nimaš kaj zbijat. če je prehlad, spirat nosek non stop, delat inhalacje. to je pa tud vse na začetku.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za janauser posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 7.12.2009 14:55:09 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
7.12.2009 14:56:59   
sonček33
najki, ja tako kot je zvzdica napisala... upam, da ne bo kaj hujšega

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
7.12.2009 15:04:34   
ronja
Smo se vrnile z dooolgega sprehoda - smo obletale še pa još! Najprej grem na CSD, ugotovim, da se je preselil, najdem novo lokacijo in ugotovim, da se jim je spremenil tudi unik, ne samo lokacija in sem seveda ravno na malco nabasala. Potem ugotovim še, da ženske, ki to dela za 2. polovico priimkov, itak ni v službi, ker ma jutri en izpit in pride šele v sredo. pa da moraš met sabo že izpolnjeno vlog. Tip je bil pa zoprn da je kaj!

NO, na trgu se pa da dobit pirine in ajdove luščine, se moram samo odločit, katere bi rada - pira je mehkejša, ajda pa boljši toplotni izolator... Moram malo naštudirat, kaj ej boljše za un klečalnik za plet za taščo.

Dejte no kaksen nasvet mali mi kuha

meni so rekli mlačna kopel, je pomagalo, samo ni ornk kuhala.

ulla in ostale: sem se posebej za vas včlanla v shrani.si - ampak meni hudič ne dela - ne, slika ni prevelika, ima 480kilo, sprejmejo 5 mega... grrr, očitno mi ni namenjeno, da tle gor kako slikco objavim...

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
7.12.2009 15:10:36   
farfala
Samo je tud zboleluser posted image , ponoči je že zakuhal 38,5, zelo malo spal, večinoma na meni, vsake toliko kašlja, z nosa mu malo teče, pa danes se mu nič ne da igrat, samo crkljal bi se in nosil. Pa zraven še moj paničari, kaj če ima novo gripouser posted image

najki jaz sem mu ponoči dala calpol v mleko, ampak ni vse spil pa je temperatura vseeno padla, da je vsaj malo spal, danes po kosilu pa malo lekadola, ampak vse ven pljune, tako da ne dobi ravno nevem koliko zdravila. Danes nisem bila zunaj z njim. Kosilo in zajtrk je pa lepo pojedel, tako, da še ni tako hudo. Upam, da hitro mine

spetko upam, da ste dobro preživeli prvi danuser posted image user posted image

jancci super za dopustuser posted image user posted image , sem se spraševala zakaj ga ne izkoristiš. Še mene je stiskalo, ker se je bralo kako si v skrbeh in ti res ni bilo še za to, da bi šla delat. Pa saj večini nam ni! Pa super, da boš še zdaj doma, ko bo ta sezona gripe na višku.
Poročaj še ti kako si zadovoljna s H2Ouser posted image

marta si dobila podaljšano?

Zvezdica lepo ste okrasili, naš ta veliki že tud sprašuje, kdaj bomo mi, ampak še ne vemo kam bi jo postavili. Bočićne pesmi pa smo že morali poslušatiuser posted image user posted image

krtekxx naš veliki brat je zaščitniški do malega in ga kar lepo čuva, edino včasih v igri še ne zna vsega predvidevat in butneta skupaj, zelo pa uživa če malo pokregam tudi malega, prav fajn se mu zdiuser posted image

grem izpolnit obrazec za otro.dodatek

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
7.12.2009 15:12:40   
ronja
sem šla po ulo, zdej pa tamle dojenčka maniri, pa nos mu puče, pa ušesek ga menda buba in kri mu iz nosa teče

o hudiča, tole je pa resno!user posted image kr kri iz nosa?user posted image Pa kako to skrbite za dojenčke?user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
7.12.2009 15:15:40   
Ploha
ronja: moj nasvet, vzemi pirine luščine, ker če je to za na kolena, naj bo mehko, ker drugače bo moteče in tega na koncu sploh ne bo uporabljala....

najki: dont panic user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
7.12.2009 15:16:06   
Zvezdica
amo je tud zboleluser posted image , ponoči je že zakuhal 38,5, zelo malo spal, večinoma na meni, vsake toliko kašlja, z nosa mu malo teče, pa danes se mu nič ne da igrat, samo crkljal bi se in nosil. Pa zraven še moj paničari, kaj če ima novo gripouser posted image

samo user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
   [Brisano sporočilo]
7.12.2009 15:19:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ulla80)
  Neposredna povezava do sporočila: 3568
7.12.2009 15:21:55   
Najki
Zdejle mu je v eni uri skocila na 38,5 v ritki, se pravi 38, ce bo slo tako naprej, bom v naslednji uri ze gagala... Se je ze cel dopoldan pripravljalo in stopnjevalo.

Kihal in kasljal ni ze 1 uro pa tudi nosek ni zamasen, tako da... Sem ga uspavala in ko se zbudi, bom se enkrat zmerila. Svecko dobi, ko bo 39 v ritki, samo me zanimajo tehnicne zadeve.

Kako hitro svecka deluje? Ali naj bo manj ali vec oblecen? Pokrit ali odkrit? Hladen ali topel caj?

Ronja probaj photobucket.
http://photobucket.com/

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
7.12.2009 15:24:48   
ronja
Najki, naredi mu mlačno kopel, pri nas pomaga, to je nasvet od pediatrinje. Seveda ga ne not pustit predolgo, da se ne prehladi, ampak samo malo. Zgubit nimaš kaj, pa verjetno bo lepo zaspal po tem in takrat otroci najhitreje ozdravijo (ko spijo) - glihkar ugotavljam, da se verjetno zato nam tole sranje pri Ronji že tako dolgo vleče - ker moj otrok sploh noče več spat...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
7.12.2009 15:28:21   
Najki
Ja zdej spancka, tudi sama dostikrat prespim kaksno bolezen, tako da upam, da bo naslednja meritev na boljse in ne na slabse. Sicer pa svecke pa kopel. Pa velik mora piti a ne?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
7.12.2009 15:39:43   
farfala
http://med.over.net/forum5/read.php?46,1587977,1587977#msg-1587977

najki tu najdeš mogoče, kar te zanima, ne ga preveč oblačit in pokrivat, pije pa naj mlačno tekočino

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
   [Brisano sporočilo]
7.12.2009 15:46:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 3573
7.12.2009 15:59:37   
Zvezdica
Kako hitro svecka deluje? Ali naj bo manj ali vec oblecen? Pokrit ali odkrit? Hladen ali topel caj?

svečko damo in je v 20 min že efekt. Svečko pa dam ko čez dan nastopi temperatura okoli 39, ne takoj ko je 38,5, če je bolj bogi pa prej.
Čaj dajem redko, če dam dam topel, ponavadi pije vodo (sobna temperatura)

drugo so pa že vse punce povedale.

Pocajtejte se user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
7.12.2009 16:24:43   
Najki
Hvala za nasvete user posted image , zdej bom se enkrat zmerila, se mi zdi da je sla temperatura gor user posted image .

za 0,1 je sla gor, ni taka panika *phew*

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?