Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 9:44:17
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 petrazg Maj zvečer je kašico..ne vem kolk tko en lonček...pol pa še ene 210ml mleka.Če pa nič kašice pol pa 250ml mleka. Hvala... bomo videli kako nam bo šlo... Moramo začeti spati....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 9:46:08
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG jutro, spali smo...pojma nimam več...sem tko zblojena ponoči, da si niti ne zapomnem vseh vstajanj..ampak smo pa do pol devetih potegnil, tko da tut ni tko švoh. Vreme ja...je bolj za bruhat, ampak kaj čmo. Važn, da ne ščije... Me mali čist izžema, ker zdej nič GH ne papca...flaške pa še kr noče Kaj je s tema dvama najinima otrokoma... posebna serija ali kaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 9:49:24
|
|
|
|
Leela
|
jutro, zgleda, da nam vsem manjka spanca F. je ponoči jamrau, zjutraj se je pa tekoče pokakal. Zgleda ga je šraufal. šivilja zgleda tako kot da si malo alergična?? A tapravo narkozo si že imela? saj najbrž je to različna stvar. Najboljš, da vprašaš kakšnega anasteziologa. cveka moja mami se je cepila in ni imela reakcije. Naša P svetuje, da se cepijo starši, da ne prinesejo kaj domov. Vsaj za sezonsko gripo. papua najbrž ga muči zobek ali kaj takega. Flaska Maja je kaj boljše?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 9:50:45
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 petrazg Maj zvečer je kašico..ne vem kolk tko en lonček...pol pa še ene 210ml mleka.Če pa nič kašice pol pa 250ml mleka. Hvala... bomo videli kako nam bo šlo... Moramo začeti spati.... Sej bo...sej pa ni nujno da je še lačen zvečer...mogoče pač tak je...sej eni dolgo ne spijo ponoči,ni nobena tolažba ne sej vem... Ne vem no probaj samo kaj dost mu vsilit hrane tud ne moreš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 9:53:10
|
|
|
|
Tanja_
|
čveka mi smo vsi pocepljeni-torej jaz, mož, moja starša. Imam cel kup kolegov, ki so se cepili. In eno prijateljico, ki je cepila svojo 2-letno hčerko. Mala ni imela nobene reakcije.Za vse ostale, ki jih poznam.vse je bolela roka, jaz sem imela še rdečino na mestu vboda in pa prvo noč po cepljenju malo vročine in bolečine v sklepih, ravno tako moja mami.Sva vzeli Daleron in je minilo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 10:05:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela zgleda, da nam vsem manjka spanca
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 10:06:07
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Jutro... In je spet začetek tedna, ki bo spet prinesel nekaj novega, pozitivnega seveda... :))) Vikend preživeli, koline dali skozi, nacartali smo se, Miklavž je bil priden, vse lepo in prav... Ampak ponoči... katastrofa... še vedno ne spimo Zdaj mu bom zvečer uvedla flaško, če pa tudi to ne bo pomagalo, se bomo pa jokali... če ne se mi bo počasi zrolalo od nespanja... Dudi, Tubby... koliko popijeta vajina dvba malčka zvečer? Pa čestitke za nov del čvekice Grem vas malo prebrat nazaj... dobro jutro! jaz se počutim kar normalno, no kakšna dodatna ura spanca bi mi prišla prav, ampak je bolje. Maks ma danes 7 mesecev in ponoči prvič ni jedel mogoče zato k smo šli tok pozn spat al pa zato k je velik jedel čez dan PetraZg četitke tudi Lukcu! pa tebi-sej si ga ti rodila Pr nas ne popije velik mleka max 170 na obrok. kam vaši dajo tok mleka??? pa sicer lepo je, sadje zelenjavo-tam na 2,5 uri do 3 in poje v 5 min. priden je, ni pa bajsi in mleka ne pije veliko pa zvečer dobi kašico okol 19h pol pa še mleko okol 22h-spije samo okol 120 ml pa še enkrat poniči okrog 3h ene 170 ml, pa še dop po asdju mu dam flašo tam 100 ml. to je vse od mleka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 10:08:46
|
|
|
|
šivilja
|
Miklavževa pomočnika in končni izdelek pa še naša piška
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 10:10:26
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat A tu so bli črvi???? zdej majo kašice v akciji u Baby centru eno dobiš zravn zastonj? jaz sm vzela 2 ampak kater okus je tole?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 10:10:32
|
|
|
|
petrazg
|
Tubby... priden Maks Ko bi vsaj kaj podobnega našega Lukca naučil... A dons pa zaštartava, a? Že komaj čakam....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 10:11:33
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Miklavževa pomočnika in končni izdelek pa še naša piška lepi...
< Sporočilo je popravil petrazg -- 7.12.2009 10:12:14 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 10:14:44
|
|
|
|
Leela
|
šivilja kolk cortkani otroci
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 10:18:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela šivilja kolk cortkani otroci res! pa Miklavžki tudi,... je še kakšen ostal?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 10:19:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Maksu in Luku pa seveda čestitke za dopolnjeni 7. mesec!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 10:19:43
|
|
|
|
FLASK_A
|
Katmat, kakšne sexi prstke imaš Dudi, danes imava kontrolo. Ampak se mi zdi, da lepše diha in manj hrope. IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG jutro, spali smo...pojma nimam več...sem tko zblojena ponoči, da si niti ne zapomnem vseh vstajanj..ampak smo pa do pol devetih potegnil, tko da tut ni tko švoh. Vreme ja...je bolj za bruhat, ampak kaj čmo. Važn, da ne ščije... Me mali čist izžema, ker zdej nič GH ne papca...flaške pa še kr noče Kaj je s tema dvama najinima otrokoma... posebna serija ali kaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 10:20:00
|
|
|
|
Anonimen
|
aha, bom še mal premisenla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 10:20:13
|
|
|
|
Dudica1
|
ktja pri nas je še polno miklavžkov...lahko pridete
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 10:20:20
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz mam pa eno vprašanje: a ste se šle cepit prot tanovi gripi, in če ste se šle kako ste se počutile po cepljenju???? Pri nas sta se cepili mami in sestra in obe je dva dni bolela roka, nečak pa je dobil reakcijo na ceplenje in tri dni kuhal med 39 in 40. kojk je star nečak??? sm namreč v dvomik, sam mi vsi svetujejo naj dam otroke cepit, k je T. asmatični bolnik, pa jz tud, pa pravjo da ta gripa gre na pluča, zdej pa gruntam kaj naj naredim, al naj gremo na cepljene al ne 7 let
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 10:21:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Klara Gloria je tudi dopolnila 7. mesec? čestitke še njej (in vztrajni mamici! ... Christiana, kaj novega glede operacije?)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 10:21:03
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Miklavževa pomočnika in končni izdelek pa še naša piška lepi... vau!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 10:21:34
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 petrazg Maj zvečer je kašico..ne vem kolk tko en lonček...pol pa še ene 210ml mleka.Če pa nič kašice pol pa 250ml mleka. Hvala... bomo videli kako nam bo šlo... Moramo začeti spati.... Sočustvujem, oziroma se pridružujem, sploh ne vem več kaj je to spanje več kot eno uro v kosu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 10:21:55
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ktja pri nas je še polno miklavžkov...lahko pridete pridite RRjevke na obisk, ti pa miklavžke s sabo prinesi dej
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 10:23:16
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela jutro, zgleda, da nam vsem manjka spanca F. je ponoči jamrau, zjutraj se je pa tekoče pokakal. Zgleda ga je šraufal. šivilja zgleda tako kot da si malo alergična?? A tapravo narkozo si že imela? saj najbrž je to različna stvar. Najboljš, da vprašaš kakšnega anasteziologa. cveka moja mami se je cepila in ni imela reakcije. Naša P svetuje, da se cepijo starši, da ne prinesejo kaj domov. Vsaj za sezonsko gripo. papua najbrž ga muči zobek ali kaj takega. Flaska Maja je kaj boljše? Ja lani po SS sem imela abrazijo v popolni anasteziji, pa se mi zdi , da me ni tako vrglo. Zelo hitro sem se zbudila in bila takoj prisebna. pol me je sicer mal vrglo, ampak pri SS ne veš ali je psiha ali kaj drugega.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 10:23:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ktja pri nas je še polno miklavžkov...lahko pridete pridite RRjevke na obisk, ti pa miklavžke s sabo prinesi dej
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 10:23:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ktja pri nas je še polno miklavžkov...lahko pridete malček predaleč ste,... čeprav: se že sankate? sem Oskarju rekla, da pridem ponj s sankami (v vrtec), če bo kaj snega zapadlo,... pa ga ni od nikoder,... še celo nekaj se sonček prikazuje,... druga alternativa bo pa drsanje. petrazg, tubby,... dobro se danes natelovadita!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?