Ulla80
|
A kdaj gledate tiste Varuške, ki kao pomagajo ma nikol, k sploh televizije ne gledamo ( sej veš, afrika, plastenke itd. ) ma kaj pa vem, men te oddaje itak ne potegnejo, sam res nemorem sodit k ne gledam...jst tk vem, ula ma zdej une faze, pa neo isto, pač doslednost in vztrajnost, pa ponavljanje za vsako itd....pa bomo že nekam pršli....sej bo pa ful rabi posvečanja tud ula, pa vidim da se ji blazno dobr zdi, ko jaz neota kregam, ko recimo on njo mahne, samo on jo tko, v igri - itak po vsem tolče in maha, sam jst ga kregam da ne sme tepst, izključno samo zaradi ule, da vidi da to res ni sprejemljivo, pa da ni sam ona kregana, da je neo tud itd. velikrat tamauga manirmo za kej sam zato da ma ula pol občutek, da ni sam ona poredna to so pa pol radosti, če si drugi otrok ule vem da nikol nisem, ker je bila pač sama, neota pa morm zdej, zarad ule, če bi bil pa sam, ga pa isto nebi...