tintara
|
Ninča! za tehtnico sem jaz vtipkala izposoja tehtnic za dojenčka in je ven dalo firmo iz frama mmmm, se mi zdi da baby nega al nekaj takega. oprosti, trenutno ti ne morem jaz poiskat, očitno vaneta nekaj šraufa in je samo pri meni na rokah zadovoljen. če mi ga uspe prestavit, bom pa pogooglala. je pa 10 evrov na mesec, natančna je na 10 g. mi smo že 4 dan zapored pridobili po 30g, tako da mislim, da smo ok. vceraj in danes sva se sam dojila, edin mAL sem si mogla stisnit, ker so bile prepolne. joj, komaj čakam, da rodite še ve. da se pol začnemo sam še o otrokih ment. Beebee: pogumna si, da nas (jih) še spremljaš. Veš, v tem mesecu, ko je bil Vane na intenzivni, sem spoznala kar nekaj mam, s podobnimi nesrečnimi izkušnjami. Večina se jih je odločila za novega otroka in ga sedaj že imajo pri sebi (nekateri celo dva). Pogumno, večinoma se stavri potem dobro iztečejo, res pa je, da ti noben tega ne mnore garantiarti. Ko bosta pripravljena, bosta to začutila in takrat se bosta odločila. In ravno takart bo pravi čas. Ne prehitevajta se, in ne štopajta se. Ko sme imela sama splav, sem takoj, ko sem se zbudila iz narkoze po čiščenju, začutila, da hočem zanositi takoj, ko bo možno. Nekako sme imela občutek, da bom tako ujela istega otroka (neumno, vem, pa takrat je bilo tako). Čeprav še vedno čutim, da je bil tisto naš Matic. Uf, za Božič bo že 4 leta od tega. No, zdaj sem odplavala, oprosti. Želim ti, da bo kamlu prišel čas, ko si bosta oba zaželela novega otroka, da vama potem hitro uspe in da otroček zdrži pri tebi vseh 40 tednov in da vaju nato razveseljuje celo življenje (no, mal vama bo tudi nagajal, da ne boš mislila ). Evo, Vane je v posteljici. Ninča, bom v nov post napisala, prav? Lp, Tina Ufff, še dobro da sem preventivno copy all stisnila, ker je bilo we are sorry
|