Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.12.2009 21:50:34
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 princeska09 in gemelli javita se no evo se je že začelo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.12.2009 21:51:37
|
|
|
|
sonček33
|
kaj plohca
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.12.2009 21:54:21
|
|
|
|
Ploha
|
sonček: ma nič tazga, se spovnem na eno debato že douh nazaj, ko smo isto tkole vse tiste ki so nas redno brale, vabile naj kej povejo, in en večer je bil prou bum novink, ko se jih je ful javlo, pa še ful smo se nasmejal tist večer, tko da
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.12.2009 21:56:28
|
|
|
|
*m*o*j*c*a*
|
smo se že mal nasmejali na račun tegale miklavža.. je pršu od mojega nečak na obisk, pa že ko pride sprašuje, če je kej hodu miklavž okol..pa itak mi vsi, da ga še ni blo..no pol preden so pa šli, je pa tast reku malemu, nej nastavi krožnik na mizo, da bo miklavž vedu kam darila odložit..pa pravi mali: pa ne krožnik, kr skledo mi daj.. no in pol si je zbral največjo skledo, kar jo je našel v kuhinji..
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.12.2009 22:01:51
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: *m*o*j*c*a* smo se že mal nasmejali na račun tegale miklavža.. je pršu od mojega nečak na obisk, pa že ko pride sprašuje, če je kej hodu miklavž okol..pa itak mi vsi, da ga še ni blo..no pol preden so pa šli, je pa tast reku malemu, nej nastavi krožnik na mizo, da bo miklavž vedu kam darila odložit..pa pravi mali: pa ne krožnik, kr skledo mi daj.. no in pol si je zbral največjo skledo, kar jo je našel v kuhinji.. pol grem pa po prikolco od traktorja
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.12.2009 22:05:48
|
|
|
|
*m*o*j*c*a*
|
Ja Ploha če bi lahk, bi pomoje res kr tisto nastavu..
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.12.2009 22:11:21
|
|
|
|
barba
|
Se mal javim, čeprav me nč ne pogrešate
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.12.2009 22:14:14
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: barba Se mal javim, čeprav me nč ne pogrešate jst sm te, ne morm drgač mam doma predmet ki me spominja nate se morva enkrat dobit, a ste zdravi?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.12.2009 22:15:25
|
|
|
|
*m*o*j*c*a*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/video-prestraseni-mucek.html sem že prej gledala.. full dober..sem tamali pokazala, pa je bla tk smešna..je tk začudeno gledala..
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.12.2009 22:40:35
|
|
|
|
rubica
|
dober večer
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.12.2009 22:44:32
|
|
|
|
rubica
|
farfala faci sta kako se Samo lepo smeje , ja pa mnjami zvezdica mnjami, res si pridna ploha a si parklna dobila? barba a ste kaj bol? pogrešamo te!!!! ulla a si spet va matematiki? kaj mate jurti v planu za južno?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.12.2009 22:46:32
|
|
|
|
Ulla80
|
kaj mate jurti v planu za južno? mamikuha resno gruntam da bi šla spat
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.12.2009 22:46:42
|
|
|
|
Ploha
|
rubica: ne nism je pa meta miklavža, itak ga bom jest pojedla
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.12.2009 22:47:22
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: barba Se mal javim, čeprav me nč ne pogrešate kak ne, veš da te, sploh učeri smo te, k smo računale k blesave a ste kul
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.12.2009 22:54:56
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha rubica: ne nism je pa meta miklavža, itak ga bom jest pojedla
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.12.2009 22:57:05
|
|
|
|
rubica
|
ulla bravo mami midva bova mela orado, zdej pa Q: a jo lah dam tamali tut? m*o*j*c*a zs
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.12.2009 23:04:43
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha no tole je pa fascinantno.... http://www.dumpert.nl/mediabase/656611/d1dfcfee/live_olifant_geboorte_tv ploha a je slonček, mi ne odpre, ful melje neki comp....sem pa že vidla, resnoro pa kok ga zbrca in vse, sam je ful tko, ganljivo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.12.2009 23:05:03
|
|
|
|
rubica
|
marta čer najki asta že zbrala kuhno?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.12.2009 7:55:59
|
|
|
|
snikolina
|
Dobro jutro, kako ste kaj?? Hvala vsem, ampak sem se zmotila, zunaj so trije novi zobki, zgoraj obe trojki in štirica spodaj levo. Skorej me je kap. Zato pa se tako intenzivno doji ponoči in dere vsepovprek. Pa ma desno spodaj tut vse napeto, tko da bo ziher še kakšen ven pogledal. Zdej jih ima 11-kot bi rekli štajerci: pa kaj si ti ja malo nor Men ste tut nardile lušte s temi piškoti Bom mogla it kej pečt. Seveda, ko bo takšen dan MIMI
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.12.2009 9:15:09
|
|
|
|
krtekxx
|
Snikolina, tole pa je hudo...3 nov zobki. Danes naši princesi možgani niso rastli in so posledično tudi meni počivali. Drgač pa mam en problem. desna dojka me za pop*** boli, v njej tipam ene zatrdline. Ko se doji me boli pa še bolj hudo. Saj me je že večkrat bolela ena ali druga, ampak zdaj je pa res hudo. Boli me oa tudi desna stran grla in desno uho, bezgavko mam na tej strani kar povečano. Upam da mine. Miklavž je prinesel otrokom kuhinjo, ki pa so jo otroci spremenili v garažo za avtomobilčke. Jaz bi šla smučat. Nevejsko sedlo in Prevala (naš Kanin - iz Italjanske strani) imata baje fenomenalne razmere. Kaj bi dala za par zavojev po pršiču. Sam je ta trenutek predaleč za se tja in nazaj vozit. Farfala, video na FB je pa res hud. trenirata glavco, kaj? Bodoča nogometaša.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.12.2009 9:32:34
|
|
|
|
mimi30
|
vse napisala pa me je ven vrglo snikolina, točno tole sem pomislila (kot prava štajerka) ....pravi rekorder v zobkih....kolk je pa bilo največ pavze med izraščanjem? ploha, dobr ga je zbincala ...res ganljivo špeli so ponoč spet malo rastli možgani ....čez dan je slabo spala in se je to refleksiralo še v noč miklavž: nejc je dobil kruhove parklje in dedi jim je na njihovem vrtu naredil gugalnico (z dvema klopcama)....kruhovega parkla je bil vesel, zraven je pa komentiral, da je mislil, da bo miklavž prinesel igrače, ampak tud prav ....zvečer pa je rekel: mami jaz sem zelo priden, ne, ker vse kruhove parkle, ki mi jih prinese miklavž pojem
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.12.2009 9:34:44
|
|
|
|
mimi30
|
Drgač pa mam en problem. desna dojka me za pop*** boli, v njej tipam ene zatrdline. a, ti malo mleko zaostaja ali so bezgalke krive?....probaj si jih malo s toplo vodo tuširat in masirat zraven, da razbiješ bule (sprostiš vod) in potisneš proti bradavici
|
|
[Brisano sporočilo] 6.12.2009 11:25:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?