Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 3.12.2009 15:18:53
|
|
|
|
mate0ja
|
pa si dejmo še mal ploskat (čeprav me ne ena včer čist napadla zaradi tega). Ravnokar sem zelo uspešno zaključila projekt, ki se je vlekel že od začetka poletja. Zdej mam pa čas za čvek. Punce kje ste?
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 3.12.2009 15:20:08
|
|
|
|
mate0ja
|
no pa sm še eno stran obrnla. Spet razlog za . (mika bo čist vn padla, če ji poveste da si spet ploskam )
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 3.12.2009 15:23:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja no pa sm še eno stran obrnla. Spet razlog za . (mika bo čist vn padla, če ji poveste da si spet ploskam ) na keri temi pa je blo to Pa ola,bravo zate,da si blazena med moskimi
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 3.12.2009 15:28:56
|
|
|
|
mate0ja
|
na vzgoji sm nekej pametvala pa sm ji zgleda na žulj stopila.
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 3.12.2009 15:45:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem prebrala.Jah,kaj ces,sama si kriva,kaj se pa hvalis BTW,moja tudi ne bi reagirala,tako kot tvoja
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 3.12.2009 15:52:21
|
|
|
|
lunca144
|
......................noč,katastrofa-nič,spanja,čez dan stanje pri lunu boljše,nima več take vročine,je samo še za vzorec,je pa tečen,ker je neprespan,pa enej ma vročino,pa luna ga meče ,je ko hudiček ,skoz nagaja,pa vročino ma .......luninova kri,kaže na virus,ni izključena tudi gripa,tako,da bomo videli,kaj bo jutri,če bo dobro,ga ne testirajo več,če bo še vročina,mu jutri spet vzamejo kri,pa premalo hemoglobimna ma,tako,da bo treba mal železa jest.
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 3.12.2009 17:51:31
|
|
|
|
mate0ja
|
čer. A je že? Zunej je tema tko da zame je. Nč postrani gledat, kaj jest delam zvečer tle gor. Mam prost dan (tole je blo spet zame ) Včer je moj omenu babi pa dedija pa je začela mala tok vriskat, da se je odloču, da gresta onadva en dan prej na obisk. Po stanovanju sm za silo pospravla (pa ne mojmu povedat, ker on pričakuje generalno, če mam slučajno par urc frej . Zdej si grem ene špagetke skup spravt, ker že cel dan nism nič jedla (no in čudimo se od kot kilogrami) pol pa še miklavževa darila postavim na svoje mesto pa vzamem čips pa se vrnem (tukipasmajlikisečudiodkotprevečkil). Tko da se kar prpravte na eno komedijo Lunca verjetno podočnjake že za sabo vlečeš. Upam, da ste najhujše preboleli in se boste čez vikend vsi skupaj mal spočili.
< Sporočilo je popravil mate0ja -- 3.12.2009 17:52:10 >
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 3.12.2009 17:53:32
|
|
|
|
mate0ja
|
aja kleo pol nimaš pravega pristopa. Prid kr k men v šolo
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 3.12.2009 18:11:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan Še ena se javlja, ki je imela tako nemirno noč. luna luna je bla...definitivno, ker naša ni nič vedla zakaj se gre, kljub temu, da me je gledala in mojga tud. Drugače smo zaenkrat ok, vsaj dokler malo drži gor AB. Za vse ostale pa , teh sigurno rabite.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 3.12.2009 21:02:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Evo,pa je.Tole je Mojca prilepila na decemberke,od Anaj.. Moje ime je Nejc. Imam 3850g in 55cm. In sem danes ob 0.15 privriskal na svet. Cestitam povecani druzinici.Bravo mami
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 3.12.2009 21:26:29
|
|
|
|
lunca144
|
enej z vročino,čez dan skor 39,pa je normalno funkcioniral,sedajle pa ko je dobro zaspal,mu je narasla na dobrih 38 in ga je začelo trest,ko šibo ,jaz resno sumim,da smo pokasiral gripo,samo,kaj nam pomaga,ko pa je tole sedaj pri njem že skor drugi dan,in tamiflu nima več smisla,sedaj samo upam,da enej ne bo preveč kuhal,lun nima več vročine,je že dober,čakam,samo še na maja,zato,bi pa kar prosila,če mi testirajo eneja za gripo,da sem pripravljena pri maju.Pa bom bedela spet ene dve noči,potem,pa itak pride že miklavž pa bo vse ok.
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 3.12.2009 22:09:35
|
|
|
|
Anonimen
|
lunca - sranje sranje sranje - dej reč, naj ga testirajo, da boš vsaj vedla pa en kup pikapok da se pozdravite
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 3.12.2009 22:17:31
|
|
|
|
lunca144
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya lunca - sranje sranje sranje - dej reč, naj ga testirajo, da boš vsaj vedla pa en kup pikapok da se pozdravite ........res,je eno sranje,dobil svečko,pa ma vročino,skor 39,no vsaj trese ga več ne,ampak to pomeni,da je bla vročina na pohodu okrog 40,to pa mis smrdi po gripi,ker nima nekega smrkla,ali drugih znakov prehlada.Upam,da bo noč,čim bolj mirna,da zvozimo tole mimo
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 3.12.2009 22:19:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa dans sestavila sestavljanko 3000 kosov - oziroma 2999, ker eden manjka - sem pisala na ravensburger glihkar - sej bom najbrž morala kr svojga nardit - se bom potrudila - sem dobila eno dobro idejo od kleo
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 3.12.2009 23:03:49
|
|
|
|
lunca144
|
en,kos ti manjka,kaj si ga zgubila,al,ga ni blo v pakiranju?,pa seveda si pridna ,da si prišlado konca,meni se še tistih otroških ne da lotit ,čeprav bi blo fajn,da malo zaposliš nmožgančke in za koncentacijo.Jaz se odpravljam spat,ampak s tako veliko muko,ker me je strah,kako bo,čez eno uro mu lahko dam spet svečko,tako,da ga moram takrat spremljat,kaj bo.
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 4.12.2009 9:00:05
|
|
|
|
Anonimen
|
morgen mateja,kjeeee jeeee kaaaavaaaa???? Evo,danes jaz castim To so zame,Matejo in Lunco..drugih itak ni Lunca,upam,da ste kaj bolje,pa Luna testiraj bos vsaj vedela kaj ima in se zaradi Maja.Boga,ker ne spis. Nya,kaksen sistem sestavljanja pa imas?Jaz bom zacela takrat,ko se preselimo,ko bomo imeli normalno mizo. Ce se spomnite,je Tali v pon.izgubila denarnico.Vceraj pa dobi posto z-slikami,zdr.izkaznico,bancno...no,z vsem,razen 20eu in denarnice. Skopda,ker najditelj ni napisal imena,da se zahvalim,na kolenih
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 4.12.2009 11:09:31
|
|
|
|
mate0ja
|
dan. Mal mi časa zmanjkuje. Za vse. Včer sm zaključila en projekt in namesto da bi sedela na lovorikah slave mam že novega. Pa še sama sem si ga nastavla. (tole mi pa direktor ploska ) Kleo hvala za kavo. Si jo bom prhranla za v bodoče, da mi herc ne raznese, ker sm dons že dve.
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 4.12.2009 19:22:45
|
|
|
|
lunca144
|
KLEO...HVALA ZA KAVO,sem jo spila na dušek mateja.......in,kako je spati na lovorikah Pri nas stanje nespremenjeno,lun je ok,enej,pa še kar kuha,sva bla danes pri dr.je rekla,da ni nič posenega,pač viroza,če ne o jutri bolje,dava kri in se potem vidin kaj naprej.Lepo spite in mejte se radi.
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 5.12.2009 9:59:22
|
|
|
|
Anonimen
|
ola beybe,nikjer nobene?
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 5.12.2009 21:29:54
|
|
|
|
lunca144
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 ola beybe,nikjer nobene? ..........vse,čakajo na miklavža ..........pri nas stanje za pikico bolje,ga kuha,ampak ne tako fajn,ko prejšnje dneve,mislim,da se počasi izboljšuje,bomo videli jutri,kaj bo............to,da je bla noč za en k........raje ne pišem,in do kje mi že segajo podočnjaki
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 5.12.2009 21:58:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer Lunca, držte se. Mene je strah že za drug teden, ko bo AB popustil Mamo mal gužve doma, ker praznujemo zdej ta vikend.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 5.12.2009 22:27:27
|
|
|
|
lunca144
|
didlina.......tud vi se dobro držte,pa lepo praznujte kleo......čer,vidim,da si na drugi temi,še malo,še malo,pa boooooooooo
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 5.12.2009 22:30:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo bo šla rodit še pred prazniki
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 5.12.2009 22:32:27
|
|
|
|
lunca144
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo bo šla rodit še pred prazniki ja,vse tri dobre može še počaka,potem,pa akcija .............sam,da bo dobila od vseh treh darila
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 5.12.2009 22:34:51
|
|
|
|
Anonimen
|
haha,ne smem pred prazniki,ker ni varstva,halooo!!! Didli,kdo praznuje,Lunca,boga si,tko neprespana.Kaj ce bi tvoj mal dezural za spremembo...pa pejt mal cez dan s tamalimi polezat,jutri npr.Moja svakinja je skos z tamalima vlekal popoldansko spanje,je imela tudi bolj nocne.No samo res,da ni imela tolk drugega dela.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......