mkbk
|
Helou babnce ! Se po res dooolgem času oglašam, po moje ste me že vse pozable, ampak bom probala skrbet, da bom bolj pridna. Sej bi bla lahko ko sem še do srede decembra na porodniški, ampak imam takega živega mulca, da bom po moje imela potem v službi več časa za par vrstic napisat. Jaz imam PDP sedaj potrjen 4.6., tako je rekla Strahova na NS. Mi je pa rekla, da je za par dni manjši plodek, tak da mogoče še kaj prestavjo PDP. Sem imela v torek pregled pri svojem G, pa me je tok prestal daje malo manjši plod (sem v prvo namreč imela enega dvokilčka!) Tako,d asem pomalem nervozna, pa še dal mi je termin za naslednji drug pregled 24.12. popoldne, ko sploh nima nosečnic. No, samo sem potem pisala Pušenjaku na forum, pa me jekao pomiril, da če je plod manjši, da v začetku to pomeni samo da je mlajši in s tem se zdaj tolažim. Btw. a kera ve a Strahova svetuje cepljenje proti H1N1 ali ne? Glede cepljenja za gripo ful ne vem, a se je katera nosečka dala cepit? Moj G mi je pa itak reku, da naj se sama odločim. Porodnišnica-jaz sem v prvo rodila v LJ (komplkacije, ker nisem imela več plodovnice, pa sembila tudi na oddelku), drugače sem hotela v POstojni, ker je moj G tam porodničar, pa pač se ni izšlo. Zdaj se ap še ne morem odločit. Bomo vidli kako bo poteklaa sama nosečnost. Nikcaa - kajenje, meni ne pride na pamet, ker sem imela v prvo take komplikacije, ki lahko pridejo rudi zaradi kajenja, pa nisem tedaj kadila -sem nehala 2 m prej, samo so me pa ful spra ševali, če sem kadilka pa to. Zdaj sem pa pomoje kake par dni čisto na začetku, dokler še nisem vedela, da sem noseča, ker nismo glih načrtovali, pa mi je ratalo ravno zjutraj ob čiku nemogoče slabo im sem šla potem travno zato sploh nosečnostni test delat. Pa sej 1-2 čika se meni ne zdita ne vem kako kritična, jasno pa je,d a gre za strup, upam, da ti rata. Vpraši v lekarni, če so obliži al pa čigumiji kej boljš kot dim. Upam da ti rata. Evo zdej pa šibam in vas lepo pozdravljam, pa se tipkamo! PAPA Evo, sem se razpisala za vse nazaj.
|