|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
4.12.2009 10:55:42   
tinci1
Teenka - mene res trenutno bolj mika, da bi bil fantek, ker je že prva punca, ampak bom vseeno zadovoljna tudi če bo punčka. Moj mož je pa definitivno za punčko - ima dober razlog. Če bo še druga punčka potem ima možnosti, da bomo imeli še tretjega otročka. Ker jaz sem rekla, da če bo parček potem verjetno ne bom razmišljala o tretjem otročku, če pa ne bo potem pa mogoče :)

(odgovor članu Teenka)
Neposredna povezava do sporočila: 901
4.12.2009 11:42:37   
Bušika.
Živjo vsem skupaj!

Za nami je nuhalna pri Strahovi v Domžalah, odšteli smo 72€ za pregled, eno slikco in dvd s 15 slikicami in filmčki :)
Izvid: Lepše sploh ne bi moglo biti! user posted image  Za Davnov sindrom je rezultat 1:10700, za druga dva pa 1:9000 in 1:73000 ! user posted image

Spola se ni videlo, ampak nič za to. Glavno da smo zdravi. user posted image

Trebušček se mi že precej pozna, na trebuhu pa že dolgo ne spim, ker mi gre vsak pritisk na trebuh na živce in mi je takoj slabo.

Zdaj pa čakamo ne drugi pregled 14.12. Komaj čakamo!

Lp vsem vam in vašim bušijem!

(odgovor članu tinci1)
Neposredna povezava do sporočila: 902
4.12.2009 11:46:22   
Mysterious
Zivjo punce,

Nocoj sem po 3 tednih prvic spala tako da sem sla samo 1x lulat in se 1x zbudila vmes! Whaw kak dober obcutek ;) Jeeeeeeees!
Vidim da nekatere spite na trebuscku brez tezav. No super, jaz se sicer navajam na bok... lp vsem M

(odgovor članu Bušika.)
Neposredna povezava do sporočila: 903
4.12.2009 11:53:09   
krtkova
čao!

očitno je neka v zraku, ker sem tudi jaz kr dobro spala, še lulat nism šla, sem raje odmislila, da me tišči in je začuda funkcioniralo.

Sm mela pa tko lepe sanje.....user posted image

Menda naokoli po sloveniji že sneži. Še je upanje na bele novoletne praznike.

(odgovor članu Mysterious)
Neposredna povezava do sporočila: 904
4.12.2009 12:45:03   
čeb Maja

hej punce

Bušika bravooo - zelo lepe novice user posted image , jaz grem k Strahovi v torek in se že cela tresem :) upam na najboljše...
A je bila prijazna, razloži kaj?

Spanje na trebuhu - oh me vse začne neki bolet  - posebej joške in ni variante da ležim tako.

Ali vas punce še kaj špika, v jajčnikih al pa v maternici? Mene na vsak kvatre še malo.

Pazite nase user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 905
4.12.2009 14:31:18   
dzanika
pozdravljene!

Tudi mi smo bili včeraj na nuhalni pri Strahovi. Ja jaz je ne morem prehvalit! Zelo je bila prijazna!

Tveganje za downov sindrom je 1:14000
za ostala dva pa 1:13000 in 1:15000

Res lepi in spodbudni rezultati! user posted image

Veliko sreče vsem, ki še greste na nuhalno!

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 906
4.12.2009 15:45:24   
Teenka
Čeb Maja mene kar pogosto špika pa tudi hitro mine, baje da se širi maternica, a ne... Tiste, ki ste že rodile kdaj - A to špikanje  mine al je to do konca nosečnosti oz. dokler intenzivno raste trebušček?

LP

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 907
4.12.2009 16:21:59   
nikcaa
mene zaenkrat se nc ne moti spanckanje na trebuhu...
čeprou se mi zdi da je en full drugačn obcutek...
trebuscek se mi pa nc kej dosti ne pozna... 
oz. cutim ga ko lezim...

lep vikend vsem user posted image

(odgovor članu Teenka)
Neposredna povezava do sporočila: 908
4.12.2009 16:33:31   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: Teenka

Čeb Maja mene kar pogosto špika pa tudi hitro mine, baje da se širi maternica, a ne... Tiste, ki ste že rodile kdaj - A to špikanje  mine al je to do konca nosečnosti oz. dokler intenzivno raste trebušček?

LP

to špikanje traja cca sam ene tri mesece (po mojem spominu).

proti koncu nosečnosti pa občutek, ko ti otrok pritiska na medenico, kot da ti bo kar ven ušeluser posted image . no pri men je bil en tak čuden občutek/bolečina, če sem veliko hodila ali dolgo stala.

Poleg sem imela pa od 15. tedna še lažne popadke, ko ti trebuh otrdeva. tak malo smešen občutek, ko ti kar naenkrat trebuh otrdi kot kamen. V tem primeru pa pomaga dosti počitka.

ampak men vse to skupaj ni bilo fejst moteče.razen prvih nekaj mesecev me je skrbelo, da to špikanje pomeni SS.

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Teenka)
Neposredna povezava do sporočila: 909
4.12.2009 17:29:29   
bejbika81
pozdravljene bodoče mamike!

odštevam dneve do 07.12., ko imam NS - komaj čakam!!! Pol ša drugi pregled takoj 11.12.
Imam pa eno težavico...
Kašljam, in to grozno dosti - kašelj je suh. Šla sem v lekarno, povedala, da pričakujem user posted image , in da bi rabila nekaj za mojo težavico - pa mi je dala trpotčev sirup. Sem jo vprašala, če ga res kot user posted image  lahko jemljem, pa je rekla, da komot, ker je zeliščna in ne vsebuje nobenih dodatnih kemikalij. Zdaj pa ne vem, če lahko ali ne jemljem - nočem, da bi bilo kaj narobe. Kaj mi svetujete?

LP vsem

(odgovor članu tinci1)
Neposredna povezava do sporočila: 910
4.12.2009 18:31:38   
krtkova
bejbika - po mojem lahko farmacevtki v lekarni precej bolj zaupaš, kot nam tukaj (brez zamere vse punce!!)

(odgovor članu bejbika81)
Neposredna povezava do sporočila: 911
4.12.2009 19:00:59   
strelka81
še ena primorka, bl severna...user posted image
še ena v Postojno, kot prvič

lepo je slišat, da se počutite bolje, jaz bi pa še vedno samo spalauser posted image , samo mi sinko ne pusti

spanje na trebuhu še ni oteženo, čeprav se mi že zelo vidi trebuh,
bi rekla da je to šele špeh user posted image

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 912
4.12.2009 22:14:57   
nikcaa
ei, a se je/bo katera od vas cepila prozi novi gripi?
ne vem kaj naj naredim....
stric od mojga je zdravnik, pa mi full to priporoca...
sam jst ne glih 100% vrjamem v to zdraviloo...
se mi zdi da je full minuskov za to...
uprašala bom tud mojega ginekologa kaksno je njegovo mnenje...
kaj naj? hmmm...........

superca--->se ena primorkica... no nekaj nas je,a :)?

nocko, pa lep jutrisnji dancek...........

(odgovor članu strelka81)
Neposredna povezava do sporočila: 913
4.12.2009 22:18:56   
nikcaa
se neki me zanima?....
ali je katera od vas kadilka....
ne vem kako naj neham kadit....
do sedaj mi cigareti niso zasmrdeli...:(
sm upala da bodo....
prej sm kr dosti pokadila..........
zdei imam mejo tak enega do dva na dan...
je to kriza??.....nevarno? narobe?....
ne zdrzim pa dneva da nebi.......
jooojuser posted image

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 914
5.12.2009 8:01:23   
ajči
Bebika,ta tvoj kašel vem kako je hudo jaz imam enake težave že od kar sem zanosila šla sem na vse preglede ,ker nismo vedeli kaj je to zdravil nisem dobila so mi pa povedali kaj imam REFLUKS od nosečnosti tako se temu reče .dali so mi napotke da naj veliko pijem in pomalem jem obroke opazuj se ,ko boš več pojedla pri kosilu bo težavica zelo huda,kašelj.
Nikica,kajenje itak še kaki teden ti bosta pasala dva potem pa ko boš začutila brce nekje pri 19t boš si taKOJ premislila tako dela podzavest nič ti več nebo pasalo tako je bilo pri meni v prvi nosečnosti kadila sem še tu in tam kakšnega prvi teden nato pa prenehala ni mi več pasalo in tudi lahko si čez čas očitaš da je to škodlo tvoji bebiki ki kloboca in lepo raste v trebuščku...boš nvidela vse pride samo tako da ne skrbet ,čeprav pa nekatere strasno kadijo celo nosečnost pa je vse ok.sam zakaj bi škodila svoji bebiki kar ni potrebe itak bo potem imela vseh teh škodljivih plinov v svojem življenju dovol.

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 915
5.12.2009 8:25:25   
Bušika.
Čeb Maja: Strahova je ful prijazna. Je bla čist brez glasu, ko sva bila midva tam, revca :) Vse nama je razložila kaj se vidi in pol pokazala iz večih kotov. Matrala se je da bi določila spol, pa ni šlo (lega pač). Pol sem jo spraševala še nekaj drugih stvari, nič od ultrazvoka in mi je vse prijazno razložila.
Ko sva prišla domov sva takov pogledala cd, ker me je blo malo strah da je gor samo 1 filmček dolg par sekund, kar so dobile ene punce, pa na srečo ni blo tko.

Sva bila pa oba tko evforična od buljenja v ekran, da sem jo pozabila vprašat o špikanju v maternici. Mena včasih kar pošteno zbode! Pa me malo skrbi.... Že tko pijem kalcij in magnezij..... upam da čim prej mine.

lep vikend vsem!

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 916
5.12.2009 9:03:10   
meymey

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

čao!

očitno je neka v zraku, ker sem tudi jaz kr dobro spala, še lulat nism šla, sem raje odmislila, da me tišči in je začuda funkcioniralo.

Sm mela pa tko lepe sanje.....user posted image

Menda naokoli po sloveniji že sneži. Še je upanje na bele novoletne praznike.

Zgleda da sva sinhronizirane user posted image , tudi jaz sem veliko boljša.
Dnevi postajajo lepši, tudi taki sivi kot danes! Skrajni čas, za RD planiram met zabavo tako kot vsako leto. In kot vsako leto bom šla ob 3h zjutraj spat (ok, zdaj mogoče on 11h :D), ostali pa bodo ružili do jutra! Hahaha!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 917
5.12.2009 9:19:18   
nikcaa
ajči- no, jst upam da res.... ker mi je full neumno ....
zdrzim nekje pol dneva... pol pa fertik...
pol si pa mislim, rajs ko se zivcirat, rajs enega pokadim...
ne vem...
vem pa da skodi,skodi in se enkrat skodi mojemu soncku....

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 918
5.12.2009 11:01:45   
primorka111
dobro jutro...
ja lepo je videt toliko primork, katere gremo v postojno. opravla sem nuhalno, rezultati so super 1:6500, 1: 20000 in 1:740000, tveganje je nizko. spola se še ni videlo, ker sem v 11 t 3d. pdp je 23.6.10. 
meni pa se še nič ne pozna, ko se videla včeraj dekleta ki so čakale na ns, se je vsem že poznalo.... sicer pa že itak vsi vedo.
nič, lepe pozdrave iz primorske....

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 919
5.12.2009 11:40:55   
ivy@
oila nosečke,po dolgem času se vam spet oglašam...v čet.sem imela ponovni pregled..že tretji...bilo je tako lepo,user posted image je velik že 6,37 cm in tako veselo je mahal z rokicami...tako lep občutek res,končno sem dobila tudi slikico,bi jo prilepila gor pa neznam user posted image ...toksoplazmozo sem HB že prebolela,krvno skupino pa imam A negativno,upam da to ni preveč slabo za mojga user posted image .
baje da zaradi tega po 20.tednu dobim še nekakšno injekcijo...uglavnem važno da je z njim vse v redu user posted image

10.imam nuhalno pri dr.strahovi in že komaj čakam..upam pa tudi da se bo spol že videl user posted image ..drugače mi je čisto vseeno kaj bo,ker je itak 1.otročiček,samo da bo živ in zdrav ampak tako zaradi firbca.

počutim se odlično in upam da bo tako ostalo,bruhala sem sicer samo enkrat in to,ko sem jedla burek user posted image ,očitno je bil preveč masten in moj želodček tega ni prenesel...

vsem puncam,ki so pa ostale brez svojih sončkov želim čimprejšnje okrevanje in ponovne črtice!!!

aja že za seznam ponovni pregled imam 5.1.,stara sem 24,moja 1.user posted image in pa točen PDP še sporočim po nuhalni.

lepose imejte,pazite nase in na svoje bušote,pappa

(odgovor članu primorka111)
Neposredna povezava do sporočila: 920
5.12.2009 11:46:13   
ivy@
no evo vsaj v svoj avatar mi je uspelo dat slikco,če boste lahko kaj vidle user posted image

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 921
5.12.2009 13:35:28   
mkbk
Helou babnce user posted image !

Se po res dooolgem času oglašam, po moje ste me že vse pozable, ampak bom probala skrbet, da bom bolj pridna. Sej bi bla lahko ko sem še do srede decembra na porodniški, ampak imam takega živega mulca, da bom po moje imela potem v službi več časa za par vrstic napisat. user posted image

Jaz imam PDP sedaj potrjen 4.6., tako je rekla Strahova na NS. Mi je pa rekla, da je za par dni manjši plodek, tak da mogoče še kaj prestavjo PDP. Sem imela v torek pregled pri svojem G, pa me je tok prestal daje malo manjši plod (sem v prvo namreč imela enega dvokilčka!) Tako,d asem pomalem nervozna, pa še dal mi je termin za naslednji drug pregled 24.12. popoldne, ko sploh nima nosečnic. No, samo sem potem pisala Pušenjaku na forum, pa me jekao pomiril, da če je plod manjši, da v začetku to pomeni samo da je mlajši in s tem se zdaj tolažim.

Btw. a kera ve a Strahova svetuje cepljenje proti H1N1 ali ne? Glede cepljenja za gripo ful ne vem, a se je katera nosečka dala cepit? Moj G mi je pa itak reku, da naj se sama odločim.

Porodnišnica-jaz sem v prvo rodila v LJ (komplkacije, ker nisem imela več plodovnice, pa sembila tudi na oddelku), drugače sem hotela v POstojni, ker je moj G tam porodničar, pa pač se ni izšlo. Zdaj se ap še ne morem odločit. Bomo vidli kako bo poteklaa sama nosečnost.

Nikcaa - kajenje, meni ne pride na pamet, ker sem imela v prvo take komplikacije, ki lahko pridejo rudi zaradi kajenja, pa nisem tedaj kadila -sem nehala 2 m prej, samo so me pa ful spra ševali, če sem kadilka pa to.
Zdaj sem pa pomoje kake par dni čisto na začetku, dokler še nisem vedela, da sem noseča, ker nismo glih načrtovali, pa mi je ratalo ravno zjutraj ob čiku nemogoče slabo im sem šla potem travno zato sploh nosečnostni test delat. Pa sej 1-2 čika se meni ne zdita ne vem kako kritična, jasno pa je,d a gre za strup, upam, da ti rata. Vpraši v lekarni, če so obliži al pa čigumiji kej boljš kot dim. Upam da ti rata.

Evo zdej pa šibam in vas lepo pozdravljam, pa se tipkamo! PAPA

Evo, sem se razpisala za vse nazaj. user posted image

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 922
5.12.2009 14:26:43   
nikcaa
mkbk- se trudim in trudim... moje pocutje je odlicno(zaenkrat)-
kot da nebi bla noseca... nobene slabosti, bruhaanja itd.. nic...
zato mi je tolk tezko se to odvadit...
problem pa je se ta, da od te srece ker cakam malega soncka...
niti ne dojamem da sm res noseca...:)
upam, da naslednji pregled... ko ga bom mela (10.12)..
ko bom vidla miska, me bo minilo to kajenje!!!... uf...

vem da gre za njegovo zdravje in moram to naredit!!!!

lep soncen dancek usem.........***

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 923
5.12.2009 21:01:28   
krtkova
meymey - kdaj imaš RD?????? user posted image
Jaz sem res bolje, tudi glede bruhanja, le danes smo bili na RD-ju nečakinje in sem se tok nažrla (dobesedno), da sem doma samo še WC tekla objet.user posted image

Jst sem bila do pred 2 mesecev strastna kadilka, še jedla bi jih, če bi jih lahko. Potem mi je pa postalo slabo in sem iz ogromno čikov dnevno (ne povem koliko) pristala na max. 3 dnevno. Se kr navadiš, še moj je pristal na istem številu. Pa obvezno smo ukinili kajenje v stanovanju, samo na balkonu lahko, kar pa v tem mrazu ni najblj prijetno.

Nova gripa - moj ginekolog je rekel NUJNO, moj stric (poznan zdravnik) ni najbolj prepričan, od mojega zdravnica pa mi je absolutno odsvetovala. Pri nas sicer trdijo, da naj bi se nosečnice nujno cepile, v resnici pa na nas sploh še ni stestirano zdravilo - menda. Jaz sem še v fazi odločanja. Vsekakor pa nočem z mojim mnenjem vplivati na nobeno.

Nekatere pišete, kako ste se zredile. Jaz sem se pol kile in to je to. Trebušček sicer rahlo viden, ampak bi pričakovala kakšno kg več na vagi (hm, razen, če mi vaga ne dela, na to pa sploh nisem pomislila user posted image ).

BTW: a je kdo Bam Bam videl???? Se mi zdi da je zadnje čase nič ni tukaj. Pa tud Gajko pogrešam....
(sam neke nove Primorke user posted image  - dobrodošle vsekakor!!)

Ajde bejbe, grem mal mojmu na kavč težit.....user posted image

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 924
5.12.2009 21:41:27   
nikcaa
no, sej jst sm si tud mejo zadala- 1,2 cigaretka na dan...
kdaj tud tri ratajo... hm...
upam da me bo enkrat minilo....user posted image

glede nove gripe pa se tud jst se odlocam...
moja odlocitev je bila definitivno NE,
ampak me usak prepricuje drugace..
tako da zdaj nic vec ne vem kaj naj...

kaj mislite ostale?

no, zdei pa se mel v posteljco- gledat televizijo...
pa spanckat... LAHKO NOCKO

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.