|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
3.12.2009 16:32:30   
Teenka
No da se še ena junijska pridružim... Si nisem mislila, da je tema že tako doooolga. user posted image   Sem prvič noseča, stara 26 let, imam PDP 24.6., bila sem že na dveh pregledih (en reden, en urgentni zaradi blage krvavitve), tako da sem si že ogledala veliko svoje bebice. Drugače počutje je super, razen malo špikanja v trebuščku. V začetku sem bila pa zelo utrujena. 

Malo me je zaskrbela tista krvavitev in ščipanje... Upam, da bo vse ok.

Držim pesti, da bo z vsemi našimi pikicami vse v najlepšem redu! In vas vse lepo pozdravljam.

Novinka Tinka user posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 876
3.12.2009 16:47:57   
primorka111
Pozdravljene nosečke.

Teenka: Dobrodošla med nami... user posted image
Jaz sem imela že 2 pregled, srček bije, vse O.K.
Jutri imam pa NS, tako da komaj čakam.....Vam sporočim, ko bo mimo.
Kako kaj z vami?
Pri meni ni več tistih malih slabosti in niti utrujenosti ne... Razen, da so mi "joški" zrasli...pa že tako nisem med tistimi, ki bi imela majhne... user posted image
Lep pozdravček....

(odgovor članu Teenka)
Neposredna povezava do sporočila: 877
3.12.2009 16:56:28   
primorka111
IZVIRNO SPOROČILO: nikcaa

se eno uprasance? je katera primorka?
bo katera sla v porosnisnico v postojno?

Ojla... ja se iz s. primorske in definitivno grem v postojno... Ti tudi?

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 878
3.12.2009 17:52:13   
Kiya
Sem ravno iz drugega pregleda, pregledali sva krvne preiskave ter urin, poslušali srček in uradno prestavili PDP na 11.6.

NP imam 7.1.2010

Sem pa v času ko sem čakala ugotovila, da je šola za starše v ZD Fužine ob 12h user posted image kar se mi zdi totalno neizvedljivo, če še hodiš v službo user posted image

Vozičke sem pa tudi že jaz malo gledala, trenutni favorit je:
http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-bebbestil-austin-3-zelen-potovalni-komplet-i557.shtml

(odgovor članu primorka111)
Neposredna povezava do sporočila: 879
3.12.2009 18:05:03   
Teenka
Joooj, ma ve ste že tako pridne, že vozičke in košarice planirate, jaz se še čisto lovim. :) Vidim, da je dobro, da sem se pridružila forumu, me boste malo pučile o teh stvareh.
Se pa prav čudim, kako še lahko zapnete hlače in skrivate trebuščke, ker se meni že ful vidi in so me v službi že sami pogruntali. Mogoče zato, ker sem drugač bolj pri ta suhih (ne več dolgo, hehe).
Aja, pa tudi jaz sem primorka, nisem pa še razmišljala, kam bi šla, verjetno kar v šempeter, ker je tam tud moj gin.

Aja, 7.12. imam tretji pregled, 10.12. na NS - komaj čakam!! A je res to ful za plačat? Tiste, ki ste že bile?

čau, čau

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 880
3.12.2009 18:31:53   
Kiya
NS je bila v Dravljah 75 € z CDjem, samo pregled pa 60€ tako da mislim da se cene gibljeno tam nekje med 60-75 €

(odgovor članu Teenka)
Neposredna povezava do sporočila: 881
3.12.2009 18:55:10   
katrin30
Tudi mene daje nespečnost. Zbudim se med 1 in 3 zjutraj in od 1-3 ure vmes sem pokonci oz gledam TV. To pa v bistvu zato ker hodim lulat navadno nikoli nisem šla pponoči in se razbudim čisto. Je pa tudi res da se seliva in morava še finance skupaj sestavit in vse opremit no ja...komaj čakam. Ko se preseliva pa bo počasi za bebico okrog začet iskat, glede nato da nikoli ne kupiva kr nekaj kar nama pod roke pride bova v teh nakupih zelo uživala. Drugače pa mislim da so slabosti popustile in sem polna energije, skoz se samo smejim...čudni so ti hormoni...

(odgovor članu Mysteious)
Neposredna povezava do sporočila: 882
3.12.2009 18:59:26   
pik ipoki

hej hej!!

ja NS se giblje tam okoli 60-75€

tudi jaz razmišljam o košari in verjetno jo bom imela. se mi zdi lepomembna, za nošenje in tudi v malem stanovanju mi bo prav prišla namesto nadomestne postlce, pa če bo šla kdaj k babici se mirkat user posted image

glede porodnišnice, pa razmišlja o postojni, tudi od brata je tam rodila in pravi da so full prijazni in nisi samo ena številka ampak mamica. pa lepo poskrbijo za nove mamice ki še nič ne vemo o dojenčkih user posted image
če bo pa med nosečnostjo potekalo karkoli narobe in bo porod rizičen pa sigurno v ljubljano. ker to pa je slabost postojne, če je karkoli narobe gre otrok v ljubljano mamica pa ostane v postojni... nič prijetno biti že na začetku ločen.

pa lep pozdrav vsem novinkam user posted image user posted image user posted image

no pride bodite, božajte trebuščke pa se pišemo in beremo

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 883
3.12.2009 19:44:36   
nikcaa
primorka111- tud jst grem u postojno...
ker je super porodnisnica...

NS si ze imela? tudi v postojni?
jst ga mam 10.12.. komaj cakam da vidim,
kako se razvija moja bebica...
upam da bo use ok....

caucy....*

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 884
3.12.2009 19:46:27   
Jessy_ce
hey user posted image !

Mene kar razganja od veselja, danes smo namreč od dr. Strahove izvedeli da NI straha:) vse je super fino fajn, srček fuuuul bije...napisala je še en kup nekih kratic..nimam pojma kaj je s tem mislila,ampak sam da je vse v redu! Jaz sem plačala 60 eur za pregled in sem bila zeeeelooo zadovoljna res je prijazna! PDP mi je popravila na 19.06.2010, splol pa se žal ni videl, tako da bo treba še čakat do 04.01. na ponoven pregled pri moji G. smo komaj 12tednov in 3 dni stari in je rekla da je plod še premali da bi se kaj videlo, je pa fuuul zanimivo ko vidiš kako pikica plava sem in tja premika rokice in nogice... jeeej:)

Moj favorit med vozički je tudi Bebestill, kot je zgoraj napisala Kiya! Zanima pa me če ima katera izkušnje z njim, glede na to da se ga da naročit le preko spleta??

LP!

Neposredna povezava do sporočila: 885
3.12.2009 19:46:47   
nikcaa
teenka- lep pozdravcek še eni primorkici :)

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 886
3.12.2009 19:54:01   
meymey

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

user posted image user posted image meymey - hm hm, user posted image  sam je res tko, kot si napisala user posted image user posted image user posted image user posted image   Celjani mate res nimate pojma o slovenščini user posted image user posted image user posted image  Sam men si vseen faca!!! upam da ne dobim user posted image

grrr, fasala boš in to zaradi boleče dislokacije med Celjaneee! To me kot čistokrvno podpohorsko kmetico iz Bistrce (z delnim dolenjskim pedigrejem) blazno moooti! user posted image

No pa šalo na stran, jaz sem še vsakega žabarja (mojemu dialektu navkljub) blazno očarala! Prvi dokaz je moj čistokrvni žabarski bodoči bivši mož! user posted image
Ej, jaz sem bla danes zuuuuuuuuunaaaaaj! Na tržnico sem šla kupit mojo neokusno dietno hrano in na obisk k bicši sodelavki s 3 mesečno pupo. In posodla mi je Angel Sound (moj bo popizdo, ker me že vidi kak se seliram ko ne slišim srčka - sam jaz nisem taka, jaz sem kul :D), tak da nimam zdaj časa pisat, gremo poslušat srčka! user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 887
3.12.2009 19:55:27   
pik ipoki

primorka111- tud jst grem u postojno...
ker je super porodnisnica...

NS si ze imela? tudi v postojni?
jst ga mam 10.12.. komaj cakam da vidim,
kako se razvija moja bebica...
upam da bo use ok....

caucy....*

ne ns sm mela v ljubljani pri eni full prijazni ginekologinji, vse je lepo povedala, pokazala... res super je blo..

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 888
3.12.2009 20:09:57   
krtkova
ne ne, meymey, neeee!!user posted image  sej veš, da sm se šalila noo! Sem prepričana, da boš očarala tudi mene!! Ker če je že en lublančan padu, pol mora biti neki na tebi!! user posted image user posted image

Sem pa tudi jaz dobila angel sound in sm ga stestirala. Mal se bojim, da je moj otrok že zdaj "raver" (srček mu namreč bije v hudo hitrem irtmu) - kaj šele bo, ko bo najstnik. user posted image

< Sporočilo je popravil krtkova -- 3.12.2009 20:11:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 889
3.12.2009 20:18:30   
meymey
A lah pokvariš AngelSound v 10tih minutah??? user posted image
Kako kremo uporabljaš za prevodnik, mogoče moje olje ni kul :S. Pri sodelavki sem kuj našla srček :D.

joj, ko ste me sprovocirale s temi dialekti, zdaj se mi pa po štajersko piše :D. In za vašo informacijo:
midva sma šla
midve sma šle
tuška,
becirk,
...

same lepe slovenske besede user posted image

POPRAVEK: uporabla drugo olje in srček dela ko švicarska ura user posted image

< Sporočilo je popravil meymey -- 3.12.2009 20:25:14 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 890
3.12.2009 20:29:23   
Bonnie_RR
Hehehe, dobr tole o narečjih ja...user posted image Mi takoj ko usta odpremo dobimo vpr.: Vi pa niste od tuki, ne? user posted image

spanje in položaj...
Js tud že celo življenje spim na trebuhu. Joj, ko se spomnem na koncu 1. nosečnosti, ko sem se v bistvu vsako noč celo noč kotalila iz ene na drugo stran, pa še to sem se vsakič, ko se je bilo treba obrnit, predramila in potem še 1 uro nisem mogla zaspat. Groza!user posted image Takoj, ko sem prišla domov iz P sem že sladko spala na trebuhu (kljub CR)...user posted image
Drugače je pa meni G že 1. rekla, da naj spim na trebuhu, če mi tako paše, dokler bom lahko oz. dokler me ne bo kaj bolelo, tiščalo ipd.

meymey... Fajn, da si šla končno malo na luft!user posted image user posted image Pa upam, da si našla srček z AS.

Ful fajn, da vas slabosti počasi minevajo (tiste, ki so vas mučile)...user posted image

počutje... Danes je bolj za popuser posted image ! Me takoooo boli glava, da mi kr zvoni naokoli. user posted image Je bil danes en tak posran dan, res. Na šihtu norišnica, po tamalga sem sem prišla v vrtec ful pozno, potem pa še jest, pa na telovadbo... Domov sva prišla ob 19h, ker sva šla vmes še ekspresno v trgovino po par stvari. Sem se skor sesedla na sedežno..user posted image
Drugače, na splošno, pa se, za razliko od prvih tednov, ful boljše počutim. Bolestna user posted image utrujenost me je minila, glavobolov imam vse manj, energije imam ful več...

Pozdravljene, "nove"! user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Neposredna povezava do sporočila: 891
3.12.2009 20:31:40   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: meymey

A lah pokvariš AngelSound v 10tih minutah??? user posted image
Kako kremo uporabljaš za prevodnik, mogoče moje olje ni kul :S. Pri sodelavki sem kuj našla srček :D.

POPRAVEK: uporabla drugo olje in srček dela ko švicarska ura user posted image

Super!user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 892
3.12.2009 20:38:48   
krtkova
meymey - mogoče si pa preveč v dialektu govorila in se je tamauček v tebi kr ustrašil in se je nekam skril! user posted image user posted image

sej js tud nism našla takoj srčka, pa ker sm mela ful naglas, me je skor kap zadela od vseh zvokov!! user posted image

user posted image ej, nujno, a ve katera e-mail za naročanje v Leonišču???

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 893
3.12.2009 21:36:51   
Maxica

se eno uprasance? je katera primorka?
bo katera sla v porosnisnico v postojno?

tolk zaenkrat :)....

lep soncen dancek prezivite.....

Jaz sem Severno Primorka user posted image , dvakrat sem že rodila v Postojni, predvsem zaradi EA in upam, da bo tudi v tretje tako. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 894
4.12.2009 7:44:21   
ajči
Postojna je zakon rodila prvič in upam,da tudi drugič...
Moj PDP 11.6.2010
Tretji pregled 4.1.2010
babnce kaj ste se že kaj poredile???
kaj še vedno spite na trebuhu???
Kateri voziček je naj,naj za v mali avtek???
Seznam oblekic za novorojenčka ,ki bo rojen v juniju daj prosim če ima katera seznamček naj ga vrže gor...
Lep dan nasmejan vsem mamicamuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 895
4.12.2009 9:03:28   
nikcaa
tuki je link iz trgovine na Markovcu- Aja tutaja, pa en seznamček.....

http://www.ajatutaja.com/main_slo.htm
poglej si malo........

za porodnišnico postojna se pa kr strinjam da je ZAKON!

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 896
4.12.2009 9:05:43   
nikcaa
tud jst sm primorka, ja...
(Juzna primorska...)

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 897
4.12.2009 9:18:02   
Kety
Dobro jutro!

Joj, koliko nas je user posted image !!!! Saj sploh ne sledim katera je katera.

Ajči, jaz sem danes ponoči ugotovila, da mi ležanje na trebuhu ne odgovarja več. Do včeraj pa sem, sem pa začela 14t. Ne vem, trebušček še ni neki ful velik, sem pa tudi že prej tako spala, da sem imela eno nogo pokrčeno in nisem bila čisto direkt na trebuhu, no kot rečeno, mi sedaj tudi ta položaj ne ustreza več, tako da se valim iz enega boka na drugega in mogoče vmes malo na hrbtu. Spim pa zadnje čase fuuuul slabo in površno. Upam, da se izboljša vse tole, ker imam že kilometrske podočnjake.

Slabosti upam, da počasi venijo, niso več tako močne, tudi če zjutraj bruham, mi čez dan ni pretirano slabo, seveda če jem. Če sem lačna mi je fuuul slabo.

Aja, še to sem hotela povedat..jaz imam že od prvega otroka Quinnyja Freestyle, se pravi, da je prfural že dva fanta, oba cca. 2 leti, pa nisem še čisto nič menjala, niti zračnice. Voziček mi je zakon, pa še vse paše gor (lupinica maxi-cosi, košara). Ok, ke malo večji voziček, ampak mi ga uporabljamo za vse terene in je od nič naprej, ne rabiš kupovat košare. Jaz imam ob fanta rojena v poletnih mesecih in mi košara res ni bila potrebna. Tudi za tega ne, jeeee. Čeprav je pa fensi in praktična, ampak kasneje tudi ena krama več!

Naslednji pregled imam 28.12. v 16 tednu.

Lp Kety

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 898
4.12.2009 9:42:53   
tinci1
Živjo!

Najprej pozdravček sem novim junijskim nosečkam. Se nas je pa nabralo, bo res gužva junija v porodnišnicah. Jaz bom šla kar v Lj. rodit. Prvič sem bila tudi in je bilo vse ok, babce prijazna, na oddelku tudi, tako da v bistvu nimam pripomb.

Teenka - midve sva pa približno v istem položaju. Enaka starost, na isti dan PDP.

Spanje - mene je pri prvi nosečnosti nekje na sredini ful matralo spanje. Nikakor se nisem mogla naštimat,  tako da kakšen mesec in pol nisem spala nič in sem se skos sprehajala gor in dol. Sem zaspala za pol urce ampak še to tako da v bistvu nisem spala. To je blo res zoprno in upam, da med to nosečnostjo ne bo tako. Drugače pa skos spim na trebuhu, čeprav imam že kar velikega. Tudi pri Zoji sem še na koncu spala na pol na trebuhu na pol na boku in je kar šlo. Po porodu sem se pa tudi že v porodnišnici kar prisilila, da sem se vlegla na trebuh, čeprav moram rečt, da je bil tako čuden občutek, ker ti vsa tista koža visi tam dol. Ful beden filing - ampak so rekli, da če ležiš na trebuhu hitreje izgine, tako da sem res to prakticirala in v 14 dneh ni bilo sledu o velikem trebuhu. Imela sem pa ogromen trebuh na koncu.

Trebušček - meni se že ful pozna. In sem ravno delala primerjavo s prvo nosečnostjo, ko sem 3.12., ko je imel mož rojstni dan, se ful trudila, da bi najdla najbolj oprijet polovar, da bi ja vsi opazili, da sem noseča. :) Pa itak se ni vidlo še nič. No zdaj pa tud če oblečem najbolj razvlečeno majico vsi vidjo, da sem noseča. Je opazna razlika. Kakšen bo šele na koncu, ker je bil že v prvi nosečnosti ogromen. So se vsi čudili kako ima lahko ena suhica tako ogromen trebuh.

Voziček - glede vozička midva ne bova komplicirala in bova uporabila kar tistega, kot pri prvem, čeprav ga imava trenutno na izposoji. Ima pa tudi košaro in se mi zdi da je kar priročna. Ko sva šli na sprehod in če je zaspala sem jo lepo spodaj vzela ven in lepo odnesla v dnevno sobo na kavč in je spala naprej. Tako da meni je fajn.

Toliko od mene. No še dober teden in bom imela tudi jaz NS, da končno spet vidim malega pikca oz. pikico. Mi skos govorimo, da bo fant, tako da bomo videli.

Lep vikend vsem!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 899
4.12.2009 10:01:30   
Teenka
Tinci, pa se enako ime omava očitno. Pa hvala bogu da je še ena, ki se ji že precej pozna. user posted image Razlika med nama pa je, da jaz navijam za punčko. user posted image bomo vidli, kaj bo junija prijokalo, samo da bo zdravo. Lep vikend vsem so-user posted image

(odgovor članu tinci1)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.