Kety
|
Dobro jutro! Joj, koliko nas je !!!! Saj sploh ne sledim katera je katera. Ajči, jaz sem danes ponoči ugotovila, da mi ležanje na trebuhu ne odgovarja več. Do včeraj pa sem, sem pa začela 14t. Ne vem, trebušček še ni neki ful velik, sem pa tudi že prej tako spala, da sem imela eno nogo pokrčeno in nisem bila čisto direkt na trebuhu, no kot rečeno, mi sedaj tudi ta položaj ne ustreza več, tako da se valim iz enega boka na drugega in mogoče vmes malo na hrbtu. Spim pa zadnje čase fuuuul slabo in površno. Upam, da se izboljša vse tole, ker imam že kilometrske podočnjake. Slabosti upam, da počasi venijo, niso več tako močne, tudi če zjutraj bruham, mi čez dan ni pretirano slabo, seveda če jem. Če sem lačna mi je fuuul slabo. Aja, še to sem hotela povedat..jaz imam že od prvega otroka Quinnyja Freestyle, se pravi, da je prfural že dva fanta, oba cca. 2 leti, pa nisem še čisto nič menjala, niti zračnice. Voziček mi je zakon, pa še vse paše gor (lupinica maxi-cosi, košara). Ok, ke malo večji voziček, ampak mi ga uporabljamo za vse terene in je od nič naprej, ne rabiš kupovat košare. Jaz imam ob fanta rojena v poletnih mesecih in mi košara res ni bila potrebna. Tudi za tega ne, jeeee. Čeprav je pa fensi in praktična, ampak kasneje tudi ena krama več! Naslednji pregled imam 28.12. v 16 tednu. Lp Kety
|