|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
4.12.2009 22:16:50   
altaja
Dolenjka ali raje Dalenjka... pametna punca!

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
4.12.2009 22:17:43   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Dolenjka ali raje Dalenjka... pametna punca!

to bomo pa še vidl, če bo prava odločitev user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
4.12.2009 22:30:28   
mayathebee

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Resno opažam, da na mojga user posted image luna vpliva... Torej bo pestro novo leto user posted image ..no, sej ko mu rata zaspat ni panike.

Kje pa boste kej za silvestrovo? Doma al kaki plani?

doma, mogoče celo budna, al pa tut ne. če se bom fino najedla user posted image

Če ti bo Mario družbo delal boš menda budna, a ne?

http://www.koledarcek.com/?trenutno_leto=2009 na tem linku si lahko vnaprej pogledate za lunine mene,da boste vnaprej vedele,kdaj bodo lahk malčki bolj razdraženi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
4.12.2009 22:36:55   
Mož*

Resno opažam, da na mojga user posted image luna vpliva... Torej bo pestro novo leto user posted image ..no, sej ko mu rata zaspat ni panike.

Jah, no, naš bo prav gotovo še vse goste pospremiluser posted image user posted image user posted image . Jih je ta druga, tretji, očitno je nekaj v družiniuser posted image user posted image

(Eh, če bi ostala samo pri prvi septembrki, bi pa mislila, da trimesečniki spijo od 21.00 do 9.00; jasno, brez dojenjauser posted image user posted image user posted image )

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
4.12.2009 22:39:03   
tulpek

Imamo hude plane user posted image :
1. Doma v postelji - budno stanje
2. Doma v postelji - spanje
3. Doma pred TV
4. Doma pred računalnikom (RR)
5. Doma - peka pice ob polnoči
6. Doma in cartanje Tjaša
7. Doma... sprejemam nadaljnje predloge user posted image

Dejansko se mi nikamor ne da in še malega mučit s tem. Bo treba počakat na kakšno bolj konkretno novo leto.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
4.12.2009 22:46:42   
tejčica30
Živjo!

Na RR nisem bila že kakšno leto, danes sem slučajno malo pokukala, ker imam neke poporodne probleme... pustimo to. user posted image

Vidim, da se imate fino.
Jaz bi samo pozdravila tebe veselka, sva bili cimri v porodnišnici. Takoj mi je padlo v oči ime Aurora, ki je bila tako velika punca v primerjavi z mojo Ronjo, ki ni imela niti tri kile. Ampak punca pridno raste!

Lepo se imejte, bi se vam pridružila ampak vem da ne bi zneslo, čez dan dete bolj malo spi, pa še tisto ponavadi zunaj v vozičku.
Lepo se imejte in veliko sreče z otročkiuser posted image !

Pozdrav!
Teja

(odgovor članu mayathebee)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
4.12.2009 22:48:01   
vila MaLiNa
Mož se ti je pa fajn godilo. user posted image

Joj sovražim nogavičke za tamaleuser posted image ... ene so pretesne okoli glećnjev, druge so rahle (pa ne kot rahel gozdičekuser posted image ), da gredo dol... samo mullerjevi so mi fajni. Samo kaj ko se mi ne da do mullerja spravituser posted image . Kje pa ve nogavičke vzamete? Pa majčk tudi nimam rada... zmeraj gor do pod pajzke zlezejouser posted image . Bodiji so pri meni zakon, sicer ni tok lepe izbere kot pri majčkah ampak vseeno... Kako pa ve svoje otročke trenutno oblačite? Pri nama je približno od 23-24 st. celzija in jo oblečem v bodi s kratkimi rokavi, čez nekaj z dolgimi (tudi majčkouser posted image ), spodaj pa bombažne žabice in pletene copatke.

Sva šla pa z mojim dragim v trgovino. Se mu ni dalo, pa sem rekla naj bo sam s Saro potem doma, pa je raje taščo klical, če ima čas da bi jo popazilauser posted image user posted image user posted image user posted image . Samo pri moških pa leti v voziček polno nepotrebnih stvari... No jz sm pa zase vzela vanila kakije in cvetačo, pa sem jih v en drug voziček vtaknilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tako, da če je imela katera to odveč v vozičku sem jaz krivauser posted image .

Altaja... tudi pri nas bomo kar doma. Saj nam ne bo hudega. Drugače bomo pa tu na RR viseleuser posted image user posted image

Škorpijončica meni je pediatrinja rekla, da je vročina za dojenčke cca 38,5 merjeno v ritki (v ritki je ponavadi tudi za pol stopinje več). Sara je že Calpol sirup dobila za vsak slučaj... Upam, da je Nia Maja že kaj boljeuser posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
4.12.2009 22:50:13   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Imamo hude plane user posted image :
1. Doma v postelji - budno stanje
2. Doma v postelji - spanje
3. Doma pred TV
4. Doma pred računalnikom (RR)
5. Doma - peka pice ob polnoči
6. Doma in cartanje Tjaša
7. Doma... sprejemam nadaljnje predloge user posted image

Dejansko se mi nikamor ne da in še malega mučit s tem. Bo treba počakat na kakšno bolj konkretno novo leto.

Ja na tisto NL, ko nam bodo šli ti naši septembrčki kot pubertetniki na živce in bomo mi bežali iz hišeuser posted image

S prijatlji že vzidhujemo za tistimi časi, ko smo šli brezskrno na morje ali pa v toplice uživati... in komaj čakamo, da bodo šli otroci po svoje na počitnice, da bomo tastari spet imeli žureuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
4.12.2009 22:52:09   
vila MaLiNa
Tejčica pozdravljena.

Kot vidiš smo tukaj gor same take, ki tipkamo z eno rokouser posted image
Tako, da se kar oglasi še kdajuser posted image

Ronja razbojniška hči... na to knjigo se vedno spomnim, ko slišim ime Ronja. Luštna knjigice. Naj lepo in pridno raste in naj vama bo v veselje.

(odgovor članu tejčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
4.12.2009 22:53:27   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: mayathebee

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

doma, mogoče celo budna, al pa tut ne. če se bom fino najedla user posted image

Če ti bo Mario družbo delal boš menda budna, a ne?

http://www.koledarcek.com/?trenutno_leto=2009 na tem linku si lahko vnaprej pogledate za lunine mene,da boste vnaprej vedele,kdaj bodo lahk malčki bolj razdraženi user posted image user posted image user posted image

saj ni panike vedet kdaj je polna luna...takrat Dolenjko razmetava user posted image user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

Neposredna povezava do sporočila: 2610
4.12.2009 22:56:13   
anitka7
Tejčica pozdravljena med nami...saj za pisanje se boš pa hitr naučila z eno roko tipkat user posted image

glede novega leta....najbolš da si naredimo svojo žurko,kr tle gor se zmenmo user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
4.12.2009 23:01:39   
TuBoLina_86
čer!

se vam lahko pridružim pri trač party-u? sem malo pozneje videla, da mate tudi septemberke svoj forum user posted image

kako ste kaj? se mi neda brati vseh 105 strani nazaj....user posted image

no, jaz sem septembra prvič postala mamica pridnega user posted image po imenu Tin. Stara sem 23, prihajam pa z prekmurja user posted image hehe, predstavila sem se, kot pri AA user posted image user posted image user posted image user posted image

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
4.12.2009 23:08:24   
mayathebee

IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86

čer!

se vam lahko pridružim pri trač party-u? sem malo pozneje videla, da mate tudi septemberke svoj forum user posted image

no, jaz sem septembra prvič postala mamica pridnega user posted image po imenu Tin. Stara sem 23, prihajam pa z prekmurja user posted image hehe, predstavila sem se, kot pri AA user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Pol sva pa midve istih let.sem tudi 23, ampak sem bolj iz Prleškega konca doma user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
4.12.2009 23:11:21   
TuBoLina_86
Dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Pol sva pa midve istih let.sem tudi 23, ampak sem bolj iz Prleškega konca doma user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo user posted image user posted image user posted image   a si ti tudi Maja? predvidevam po nicku - mayathebee

Neposredna povezava do sporočila: 2614
4.12.2009 23:12:49   
anitka7

čer!

Pozdravljena user posted image user posted image
saj ne rabiš vse za nazaj brat....včasih je velik trača,zadnje čase se pa z valjarjem mahamo user posted image user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

Neposredna povezava do sporočila: 2615
4.12.2009 23:14:01   
altaja
hehe, predstavila sem se, kot pri AA user posted image user posted image user posted image user posted image

sej RR je tud odvisnost user posted image

Pozdravljena med nami

Neposredna povezava do sporočila: 2616
4.12.2009 23:14:07   
mayathebee

lepo user posted image user posted image user posted image   a si ti tudi Maja? predvidevam po nicku - mayathebee

Točno tak..Maja semuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2617
4.12.2009 23:15:38   
mayathebee

ja Maja semuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2618
4.12.2009 23:16:10   
TuBoLina_86
hvala za dobrodošlico!

tudi jaz sem maja user posted image user posted image user posted image

in, kako so kaj vaši user posted image ? pridni?

Neposredna povezava do sporočila: 2619
4.12.2009 23:16:26   
Mož*
Nogavičke: obnesejo se nam samo ene vrste, tak tanek raztegljiv frotir. Ne vem, če sem prav opisala. Nimajo elastike zgoraj, er so cele elastične. Dvoje sem dobila ob rojstvu, dvoje pa kupila v Mercator centru. Bi jih več, pa so imeli samo dvojne, pa še to oranžne.

Novo leto; mi imamo že skoraj 25 let (no, najprej sem bila samo jaz in ne mi) za novo leto vedno žur; ene 2x smo bili vmes na smučariji, sicer pa smo pri nas doma; tam do 20 ljudi. (Matr, saj je že nas veliko). Letos bomo tudi povabili kaki 2 družini, ta veliki odroci bodo pa tako in tako odharali po svoje. Katera je že pisala o pubertetnikih, ki gredo, JaLuCa, se mi zdi.

Tejčica in TuBoLina_86, pozdravljeni! TuBoLina, najina dva imata pa zelo podobne mere. Ja, Ronja, je pa perfektno ime. Vedno sem si predstavljala "angelsko lepoto", a nabrito ko hudir.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
4.12.2009 23:21:09   
altaja
Nogavičke mam iz Next-a in so mi super. Druač je pa mali doma oblečen v bodi z dolgimi rokavi, povrh kak puloverček (ponavadi zgornji del trenirke s kapuco), žabe, nogavičke in hlače (trenirka, jeans).  Sem pa opazila, da zelo malo mamic uporablja žabice, sama si pa ne predstavljam, da jih ne bi mel. 

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
4.12.2009 23:21:55   
TuBoLina_86
nogavičke in večino pajacekov, badijev itd mam jaz iz kik-a in nkd-ja in sem ful zadovoljna z njimi....

nogavičke mam modre iz kika, so dokaj visoke, če mu  potegnem mu pridejo čist gor.... in se ne sezuvajo, tudi če brca.... bom ju3 nalepila slikico....

mož* - ja kar hitro rasejo, ne? user posted image user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
4.12.2009 23:21:57   
anitka7
Vila Malina jaz mam neki HM nogavičk in si ful dobre...mam pa une k se lahk tko nazaj zavihujejo in jih pol odviham da pridejo bolj visoko,ker drgač vse dol gre.
Oblečena ja pa tud nekak tko kot si že ti rekla...body,majčka,spodaj pa kakšna trenirka in nogavičke al pa žabice...no pol pa še štrikane copatke

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
4.12.2009 23:24:10   
anitka7
Altaja mi jih noter ne uporabljamo,ko gremo ven ji jih pa oblečem

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
4.12.2009 23:26:13   
TuBoLina_86
ok, jaz se  za danes poslavljam
user posted image spat, ker bo 7 ura zjutraj hitro prišla....

nočiko vsem, se tipkamo ju3!!

čao!

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.