|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
4.12.2009 16:14:33   
blondy_81
Ojoooj...3x je objavlo user posted image user posted image user posted image user posted image RR mi je skos javljal, da ni blo nič in me je ven metalo, zdej je pa 3x objavljeno user posted image user posted image user posted image

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
4.12.2009 16:23:23   
ShopGirl
tulpikauser posted image  jst sm pred nosečnostjo vsem zatrjevala da če bom že mogla kdaj rodit, bom pod učinkom vseh mogočih opijnih substanc in lajšalnih sredstevuser posted image  Tko da... kuhanček ali dva nista slaba ideja user posted image

Tincy, jooj moje kolegice so tut panične. Kr misljo da loh vsak čas rodim, zgleda so pozable da morjo bit pred porodom popadkiuser posted image  V glavnem, vsaka ki pride na obisk me čist prestrašeno gleda in me prosi naj ne rodim medtem ko je ona pri meni user posted image  krnekiuser posted image

anuš... o jst tut komi čakam da se začnemo šetkat, pa tko lepe vozičke bomo mele user posted image  moj domek...naslednji teden ga prevzameva, komi čakam!

m_m, ja je mal bolj občutljiva koža na trebuhu... zgleda od vsega tega raztezanja. Čimveč maži...ni druge. Jst mam nivein body milk za zelo suho kožo pa je OK. Nič strij...

KulGirl, mogoče se pa vidiva v Postojni naslednji teden. 10. se grem pokazat, če ne bo nič akcije prej.

bejbibu, jst sm pa že mislila da si rodilauser posted image  joooj škoda škoda...če je že bolelo bi vsaj lahko blo kej koristi od tega user posted image

NATAŠA good luck - zgleda bomo vseen dočakale dojenčka ta konc tedna user posted image  naj čim manj boli...in naj se hitro konča....in naj bo otročiček zdrav, mamica pa čim manj utrujena user posted image

No tko...men tut buši otrdeva. Sam nč resnega, pač vzbujanje lažnih upov user posted image  
Me prou zanima kako zgleda ko se začne zares... Bi rada že rodila kr se samo še redim. Ne vem kako se mi je ratalo zredit v hrbetuser posted image  

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
4.12.2009 16:24:42   
ShopGirl
ne sekiri se...smo vsaj do strani 184 pršle user posted image

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
4.12.2009 16:26:48   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: ShopGirl

ne sekiri se...smo vsaj do strani 184 pršle user posted image

Točno tako, bolje 3x kot nikoli user posted image user posted image user posted image

blondy ja, jaz sem se šla cepit danes. Najprej sem mislila počakat do konca nosečnosti, ker sem se itak cepla proti navadni gripi, ki naj bi nudila 80% zaščito, pol sem si pa premislila user posted image

Evo, jaz sem se pa začela danes nacejat z malinovim čajem. prvič ni pomagal nič, pa da vidimo zdaj user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
4.12.2009 16:41:44   
vijolca
*Mojca*, ti se tudi nacejaš z malinovim čajem? user posted image Meni (po dveh dneh) že pri uhah ven gleda... sem pa bolj pozno začela, šele v 39. tednu, ampak itak računam, da še 3 tedne ne grem nikamor. Sem se pa tega lotila čisto tako za štos, sem bolj med skeptiki glede domačih zdravil... user posted image No pa da vidimo...

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
4.12.2009 17:34:18   
araz
Oj punce. Jest sem nazaj iz Postojne. Da vam ne povem kakšno je  tam vreme. Burja, pa še ful sneži. Sva komaj do avta prišla. Si sploh ne predstavljam, da bi mogla v takem še štručko do avta nest.

Predavanje je bilo še kar ok. Trajalo pa je mal več kot pol ure. Še vedno bom probala naravno rodit, če bo pa kriza bom pa zaprosila za EA. Itak me bo pa verejtno tko strah ratal, da mi bodo kar sami predlagal user posted image .

Ko sva se pa domov peljala me je pa trikrat tako začel bolet v spodnjem delu, da sem prepričana da so bili to popadki (najbrž lažni). Edino, če mi ni tolk dol pritiskal zaradi sedenja. Sem komaj normalno dihala.  Zaenkrat je sicer mirno, čutim pa pritisk spodaj.

A že kaj Miklavža čakate user posted image ? Mogoče pa jutri kateri prinese user posted image .

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
4.12.2009 17:34:48   
zalbi
Tudi jaz sem pri Sari pridno pila malinov čaj, pa ni nič kaj pomagal - sem čez rok rodila. No zdej tudi malo pijem, kaj pa vem, mogoče pa tokrat kej pomaga.... sem že tolk naveličana trebuha...

Zgleda da nas luna ni pregnala v P... bomo pa še malo počakale, a ne.

shopgirl - uuu si omenila kuhančka, mmmmm, se mi ga je zaluštal....

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
4.12.2009 17:48:46   
taraji
Bejbibu - no, mi smo se pa že spraševali ali se še vedno mučiš, ali že veselo cartaš - nmo ti pa ubereš čisto tretjouser posted image user posted image pot

Se pravi sedaj dihamo z Nataso 28 - go, go go - pa še tist komad zraven  - dihi,dihi z manouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: metkara

taraji, sm brala, da maš migreno. Men se tut zdi, da jo imam oz. sm jo zdj v nosečnosti fasala. Sicer sm prej skoz mislla, da mam sinuse, ampak vedno bolj mi na migreno ličiuser posted image Kk se ti začne? Meni se začne bliskat pred očmi (take strele mi grejo), pa zdi se mi, kot da nism čist pri sebi (user posted image ). Pa tak ko me je prejšnji teden glava bolela, me še ni. Sm preležala cel dan v spalnici, v temi in tišini, da sm pol konc dneva lahk držala mal glavo pokonciuser posted image Bo treba it po porodu na kake preglede, če se bo še nadaljevalo....

Metkara - mene so mogrene mučile že pred nosečnostjo in žal je pri tem tako, da se ne da kaj dosti storiti.Meni je vedno pomagal aspirin Migran, ki pa ga sedaj niti pod razno ne smem vzeti. Ja, začne pa se tako - no, vsaj pri meni, da me od rahlega glavobola, ki traja lahko tudi po ene par ur kar na enkrat začne tako močno boleti glava da ne vem kaj bi z njo. Poleg glavobola je skoraj obvezno prisotna tudi slabost, pa ja tudi bliska se mi pred očmi. Edino, kar vsaj delo omili migreno je tema, tišina, mrzli obkladki. Ma res zoprna zadeva. Je pa sedaj od kar sem noseča z migreno vsaj nekoliko bolje in je nimam tako pogosto kot pred nosečnostjo, samo ko me pa zagrabi bi pa najraje kar umrla od vse tiste bolečine.

In kaj počnete na ta zaspah, hladen dan - a je katero sneg razveseli????

La vita e bella

(odgovor članu metkara)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
4.12.2009 17:53:34   
taraji
IZVIRNO SPOROČILO: araz

A že kaj Miklavža čakate user posted image ? Mogoče pa jutri kateri prinese user posted image .

Jaz imam sicer rok konec meseca, ampak mu bom letos vseeno namesto nogavice in škornjev kar lupinico ali pa košaro nastavilauser posted image user posted image user posted image user posted image

La vita e bella

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
4.12.2009 17:54:52   
taraji
IZVIRNO SPOROČILO: zalbi

shopgirl - uuu si omenila kuhančka, mmmmm, se mi ga je zaluštal....

Jaz bi tud - še posebej danes, ko je tak bolj mrzlo pa mal po snegu diši

La vita e bella

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
4.12.2009 19:00:53   
metkara
taraji, hvala za obrazložitevuser posted image Ja, js zadnč tut normalno vstanem, po eni uri pokonci me pa kr naenkrat začne ful glava bolet, pa enkrat sem že na wc letela, ker sem mislla, da bom bruhala. Pol sm pa šla ležat, sm si dala mrzel obkladek gor, pa v temo pa tišino, pa spala sem skoraj cel dan, da je bilo pol malo boljše. Meni pa ponavadi Naprosyn pomaga, sam kaj ko ne smešuser posted image Sm mojga v lekarno poslala, pa je prišel praznih rok in rekel, da nič kaj ni dobil, ker sem noseča in, če je že tako hudo, da naj kak Lekadol vzamem. No, enga sm pol resuser posted image

Danes sm pa tak nostalgično razpoložena... Veste kaj delam? Moj je šel mal vn na pijačo, js sm si pa svečko prižgala na venčku, pa poslušam stare yu pa slo komadeuser posted image Tut poplesujem mal zravn in se mi zdi, da sm se tak fajn sprostilauser posted image Bi šla kr rodituser posted image

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
4.12.2009 19:02:14   
araz
Jest bi tud kuhančka. Mi že par dni tako diši. Pa saj pomojem, če bi enega zlo razdredčenega spile ne bi moglo škodit.
Jest si ga bom pa jutri kar privoščila. Naši grejo jutri po vin in bo prava priložnost za to.

Punce jest mislilm, da morate namesto malinovega čaja piti kar kuhančka user posted image bo več učinka. Samo ne pretiravat, da ne bo nezaželenih stranskih učinkov user posted image user posted image user posted image .

Taraji, si me nasmejala. A kar lupinico boš nastavila, Dobra ideja. Bom še jest probala. Jo bom kar zraven kamina postavila. Saj ne vem, če Miklavž tud čez dimnik pride user posted image . A katera ve?

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
4.12.2009 19:12:40   
pipika 13
Uf, kakšno zatišje danes???
Očitno se nekaj pripravlja.

Pri nas vsi nestrpni. Obe torbi sta pripravljeni. V moji manjkajo samo dokumenti in polnilec za mobi.

Še vprašanje:
- a je potrebno dudke sterilizirat (rada bi eno vzela s seboj v P)
- je potrebno nastavke za bradavice tudi sterilizirat (tudi te imam pripravljene, da gredo z mano v P)

mogoče so vprašanja glupa, vendar....user posted image

Aja - še to, pri nas je MIklavž že nosil, po tašči, prinesel je en lep album za spomine v prvem letu, s CDjem. Glasba za dojenčke (priredbe klasike), album pa je namenjen vsem zapisom in slikcam, ki se bodo zgodili v 1. letu naše bebice. Zelo je lep, ker ga je ilustrirala Jelka Reichman

Lep večer vsem.

5. 1. ob 23.30 nas je končno s razveselil naš sonček David, mamino in atkovo veselje.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
4.12.2009 19:19:29   
kaja13
Punce, mi smo pa danes imeli zelo zanimivo noč... popadki od 24.00 do 03.00, takrat sem končno vstala, se stuširala, pobrila (beri porezala), zbudila habija, ki je bil v minutki v čevljih in jakniuser posted image , čeprav sem mu povedala, da ni še hude panike. Potem se je pa vse ustavilouser posted image . Do štirih sva kavo pila in šla nazaj spat. Habi je bil zjutraj čisto iz sebe, sploh v službo ni hotel, ker bom kao rodilauser posted image . Ko sem razložila, da jaz pač grem v službo na sestanek, se mu je pa čisto skeglalouser posted image .
Tale bebica naju zeza 300 na uro.

Malinov čaj jaz pijem že od 34 tedna. A ni to samo za mehčanje materničnega ustja (kao) in ne za sprožitev poroda. Upam, da bo delal.

Nataša... upam, da si že fertik user posted image

Tincy... VSE NAJ NAJ!!!!

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
4.12.2009 20:04:46   
ShopGirl
araz, če boli pol niso lažni popadki user posted image  sam sej vem, ti si mislila da so lažni v smislu ker niso redni... 

joj ja, kuhanček - jutri jutri... can't wait!!!! user posted image

taraji&metkara: bogice sta s temi migrenami, to more bolet ko user posted image  

jst sm tut mal nostalgična...moj je šel na prednovoletno službeno fešto, jst pa obujam spomine kako sva šla lani skupi. Hehe...sem zadnji hip najdla pravo obleko in si kupla full hude petke za zraven, pa torbico - letos pa kr nč in sm domauser posted image  Ampak me tamala tko lepo brcka in opozarja nase, da mi ni prav nič hudega user posted image

pipika kolikor mi je znano je potrebno oboje sterilizirat, ampak ti to nič ne bo koristilo če storiš v naprej. steriliziraš direktno pred uporabo... vsaj kolikor jaz vemuser posted image

kaja, pri vas ej bla pa živahna nočuser posted image  ma groza, kako se loh kr ustavi no...to mi ni všečuser posted image  joj, joj... mene bi kr pobral, da sm že čist ready in se pol ustavi. Malinov čaj je pa res za mehčanje in ne za sprožitev... Jst bi ga tut pila, pa ga zadnjič niso mel v trgovini...morm jutr v mullerju pogledat.
aja, pa upam da se vama dons ponoč zgodba ne ponovi še enkrat! user posted image  razn če bo šlo pol do konca...pol pa ja!!!

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
4.12.2009 20:12:53   
mala
Neanja duo - ob 16:08 rodila fantka Martina, velikega 55 cm in težkega 4000g,
mamica je vredu in zdej se že veselo crkljata.

user posted image Čestitkeuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
4.12.2009 20:15:12   
ShopGirl
WAAAW super! Kakšne mere - vsaka čast mamici in Martinu user posted image  Čestitke!

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
4.12.2009 20:20:15   
KulGirl

KulGirl, mogoče se pa vidiva v Postojni naslednji teden. 10. se grem pokazat, če ne bo nič akcije prej.

Jaz bom šla verjetno v torek, če ne bo Miklavž nič prineseluser posted image
Saj je res možno, da bova na koncu skupaj tam. Dve strahopetni user posted image Hec, hec ... saj bova zmogli, bolj ali manjuser posted image user posted image user posted image
Mene boš prepoznala po tem, ker bom naredila paniko (mogoče tudi skup padla) že ob vstavljanju infuzije.user posted image Mi je kr slabo ob misli na tisto iglo v roki.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
4.12.2009 20:31:05   
ShopGirl
Ma veš kaj, jst upam da prej rodiva no user posted image  hehe, strahopetki pa sva ja...sam da si mi zdej omela to infuzijo me je zaskelel v žili na roki... Jooj pa ko to sploh ne boli a veš? Sam filing je grozen! Ojoj boljš da se ne znajdeva skupi, ker že vidm da sva obe glih enaki paničarkiuser posted image

Še dobro da mamo epiduralno... sam kaj ko tist kateter mi tut ne diši user posted image  hi hi... jst sm vprašala anesteziologa če vstavljanje katetra kaj boli, sam je reku da ne. Pa da je hitr konc, v par sek.

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
4.12.2009 20:33:58   
*nivea
čestitke neanja duo za Martina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
4.12.2009 20:36:05   
*Mojca*
Wooooow naši decembrčki so pa sami ornk fantje user posted image user posted image user posted image

čestitke neanja duo!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

No dajmo, zdaj pa res...kje so pupike user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
4.12.2009 20:39:40   
KulGirl

Ma veš kaj, jst upam da prej rodiva no user posted image  hehe, strahopetki pa sva ja...sam da si mi zdej omela to infuzijo me je zaskelel v žili na roki... Jooj pa ko to sploh ne boli a veš? Sam filing je grozen! Ojoj boljš da se ne znajdeva skupi, ker že vidm da sva obe glih enaki paničarkiuser posted image

Še dobro da mamo epiduralno... sam kaj ko tist kateter mi tut ne diši user posted image  hi hi... jst sm vprašala anesteziologa če vstavljanje katetra kaj boli, sam je reku da ne. Pa da je hitr konc, v par sek.

Kako pa veš, da ne boli? A si že kdaj imela infuzijo? Jaz še v življenju nisem bila v bolnici, tako da bo tole premierauser posted image
Za kateter se ne obremenjujem preveč, ker ti prej omrtvičijo tisti del, da ne čutiš vstavljanja. Vidiš pa tudi ne nič.

< Sporočilo je popravil KulGirl -- 4.12.2009 20:40:26 >

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
4.12.2009 20:54:48   
Afrodita1
ejuser posted image ,
nenjaduo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image .
nataša go,go,gouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
tincy eno sladko user posted image zraven user posted image ter user posted image vse naj,naj.

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
4.12.2009 20:58:33   
kaja13
Neanja duouser posted image user posted image user posted image iskrene čestitke.... hude mereuser posted image user posted image user posted image

Pri nas pa spet popadke štopamo....

(odgovor članu Afrodita1)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
4.12.2009 20:59:24   
kaja13
EA...vstavljanje katera ne boli čisto nič.... brez skrbi!!!!

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ime za fantka
123lia

Katero ime bi izbrali za fantka...?

Maks (29%)

Mark (32%)

Tomi (15%)

Lukas (24%)

Število vseh glasov: 232

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!