Anonimen
|
Ne vem, očitno sem vsa čudna. Mesec nazaj sem prebolela virozo in je blo res bedno, s vročino in suhim kašljem. 1 mesec sem rabila, da sem se pobrala. Sedaj pa, kamor se obrnem, vsi bi se nekaj družili, z majhnimi otroki hodili na obiske, čeprav kašljajo, pravijo, da so zdravi itd. Ne vem, ampak res se mi ne da bit še enkrat bolna, pa glede na dejstva, se viroze in ostale zadeve prenašajo od bolnih k zdravim - res ne vem al je tako težko razumet, da se pač nočem družit z nobenim? Pa zadnjič pridem v službo (so me klicali) in sodelavc z mano v sobi čisto do konca prehlajen in bolan. Mislim, če ne bi bila noseča se ne bi sploh sekirala, tako pa mi res ne pomeni nič druženje napram temu da ostanem zdrava. Mah nima veze. Drugače imam jaz tudi menstrualne težave/krče. Kaj naj bi to bilo? Ponoči sem 1h bruhala in imela drisko. Ne vem, očitno sem nekaj čudnega pojedla, kar mi ni pasalo ali pa sem se preveč napokala. Meni komaj rata spit 1 l na dan, sploh mi ne paše oz. nimam prostora, pa skoz ponoči na wc hodim, pa kar slabo mi je od polnega mehurja. Žaži, upam, da sta bolje in da je vse ok. A katera priporoča kakšen ugoden a kvaliteten sušilec s katerim je zadovoljna. Tudi mene zanima glede gugalnika, kako je s tem a je nujen ali kaj. Mene prav zanima kako je moj dojenček obrnjen. Glede na to, da čutim tam desno od popka malo zgoraj eno veliko bunko, čisto spodaj spodaj pa mi nekaj "mrgoli" - ne vem a so spodaj rokice al nogice? Sedaj pa gre moj v trgovino po sveže žemljice in mleko za kavico mmmnnjam in potem enkrat orog 16h bo kosilce (če bo). Še danes me želodec boli od včeraj.
|