Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 12:38:55
|
|
|
|
grahek85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle en košek (za v posteljico, pri straneh se zavežeza posteljico) kjer bo bejbi spal na začetku ker se mi zdi posteljica prevelika.Evo še slikca: U, tole se mi zdi pa super ideja! Veliko bolj uporabno, kot pa da kupiš celo zibko! Hudo. Vprašanje... A ste ve kaj kupovale oz. razmišljale o nakupu kakega ležalnika ali gugalnika? Kakšna so kaj priporočila glede tega? Verjetno ni najbolje, da je otrok predolgo notri, a ne?
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 12:43:12
|
|
|
|
anita goitan
|
dan čveke po zadnjih podatkih sem že skoraj pri koncu likanja cotk , Zoja je v varstvu, popoldan gremo na bazen, vikend se certamo, v pondelk pa držite pesti, da nama končnoo uspe in grevi k noni na Vipasvko za par dni , jih že takoo pogrešam. Sem začela 35t, počutim se super, punči živahna, Zoja še bel lepo se imejte in čuvajte se!!!
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 12:55:02
|
|
|
|
polho3006
|
IZVIRNO SPOROČILO: tweety83 Ej nevem - a se kateri še to dogaja,da ste zvečer ko greste v posteljo ful ful žejne? Jaz bi spila liter vode,če bi lahko,pa rajš ne delam tega,ker itak hodim na vsako uro na wc. Ja jaz isto...in to se mi dogaja, kaj pa vem...zadnji teden, 14 dni...pa se nalijem čaja potem pa...obiski wc-ja vsako uro in čakanje jutra. No saj tudi če ne pijem zvečer, se zbujam vsako uro in čakam kdaj bo jutro. JOOOJ kako sem pa včasih spala, pa zjutraj bi potegnila do 10-tih pa sem morala v službo. Sedaj pa ko bi res lako spala, ko imam čas, pa...
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 12:58:04
|
|
|
|
sisi77
|
Ojla tudi jaz si želim sneg za Božič! Me kar malo strašite s to Lj porodnišnico. Ptujska je tako prijazna in sem si vedno želela na Ptuju rodit zdaj pa moram v to čisto neosebno bolico. Upam da bom imela srečo in nebom nabasala na kako tečno babnico ker pol pa samo v jok pa bo še domotožje večje. Lep petek vsem
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 13:00:14
|
|
|
|
sisi77
|
Aja danes na pregledu nič novega je preveril samo utripe ter zaznal šibko dihanje in je rekel da je v redu. Ne vem kaj to pomeni ali menite da to pomeni da bo ob rojstvu sposoben samostojno dihati ali kaj? Sem pozabila vprašat.
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 13:00:37
|
|
|
|
alex17
|
evo mene s CTG, izvid super, je sestra rekla, da jim je vsem zelo všeč , krvavitev se je pa že včeraj dopoldne čisto ustavila, tako da jupi! zdaj pa v celibat in ko bo dan D, pa bo brala vas bom zvečer, grem počasi iz službe k frizerju na zadnje barvanje in striženje za verjetno kar nekaj časa! jutri imam pa najboljše prijateljice povabljene na dom, bomo imele malo ženske zabave preden se začne, komaj čakam! me čaka še nekaj peke (rulada, muffni, pizza) zvečer in jutri.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 13:06:32
|
|
|
|
somic
|
JEZNA KO HUDIČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ko je najmanj treba se zgodijo stvari, ne????? nama je crknil televizor je nardilo pok pok bum, se mal zakadil, zdaj luftam ker kar pošteno smrdi!!! ne vem zakaj ni mogel počakat še 3 tedne
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 13:13:09
|
|
|
|
alex17
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli A se vsi tolk veselite snega? Kul bi blo, da bi bil za božič, prej pa ga ne rabim, ker mi ni za gazit po snegu. Ne morem pa skakat po snegu pa snežaka delat al pa se sankat pa to... Drugo leto pa vlk snega, da se bomo sankali!! jaz ga tudi komaj čakam, drugače mi sploh ni prava zima! tole pretoplo vreme, ki je bilo te tedne, mi je čist mimo, tud zimskih škornjev ne morš obut pa ta tople jakne z ovčko ne kr neki v glavnem... samo kam daleč si glih ne bi upala po snegu peljat, tu pri nas pa ni problema midva z mojim greva ponavadi takoj, ko zapade prvi sneg v sezoni, ponoči z avtom na divjo vožnjo v kak hrib, kjer ni prometa, no letos ne bojo tok divje, če sploh bojo
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 13:41:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem, očitno sem vsa čudna. Mesec nazaj sem prebolela virozo in je blo res bedno, s vročino in suhim kašljem. 1 mesec sem rabila, da sem se pobrala. Sedaj pa, kamor se obrnem, vsi bi se nekaj družili, z majhnimi otroki hodili na obiske, čeprav kašljajo, pravijo, da so zdravi itd. Ne vem, ampak res se mi ne da bit še enkrat bolna, pa glede na dejstva, se viroze in ostale zadeve prenašajo od bolnih k zdravim - res ne vem al je tako težko razumet, da se pač nočem družit z nobenim? Pa zadnjič pridem v službo (so me klicali) in sodelavc z mano v sobi čisto do konca prehlajen in bolan. Mislim, če ne bi bila noseča se ne bi sploh sekirala, tako pa mi res ne pomeni nič druženje napram temu da ostanem zdrava. Mah nima veze. Drugače imam jaz tudi menstrualne težave/krče. Kaj naj bi to bilo? Ponoči sem 1h bruhala in imela drisko. Ne vem, očitno sem nekaj čudnega pojedla, kar mi ni pasalo ali pa sem se preveč napokala. Meni komaj rata spit 1 l na dan, sploh mi ne paše oz. nimam prostora, pa skoz ponoči na wc hodim, pa kar slabo mi je od polnega mehurja. Žaži, upam, da sta bolje in da je vse ok. A katera priporoča kakšen ugoden a kvaliteten sušilec s katerim je zadovoljna. Tudi mene zanima glede gugalnika, kako je s tem a je nujen ali kaj. Mene prav zanima kako je moj dojenček obrnjen. Glede na to, da čutim tam desno od popka malo zgoraj eno veliko bunko, čisto spodaj spodaj pa mi nekaj "mrgoli" - ne vem a so spodaj rokice al nogice? Sedaj pa gre moj v trgovino po sveže žemljice in mleko za kavico mmmnnjam in potem enkrat orog 16h bo kosilce (če bo). Še danes me želodec boli od včeraj.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 14:48:31
|
|
|
|
tweety83
|
Predlagam da obiščeš trgovino TechnoMarket - tam imajo ful vsega in ugodne cene. Sama imam sušilca znamke Bosch,za 6kg perila in sem zelo zadovoljna z njim. Pa tud cena je bila ugodna - nekaj malega čez 300€. Glede gugalnika oziroma ležalnika je pa tako,da sva ga mi2 dobila zraven vozička,ampak se mi nič kaj ne dopade,ker je tak položen - otroček bi moral prav pasati vanj - tako da bi bi ležalnik pri straneh malo dvignjen - ta najin pa ni in ti biba kar zleze z njega. Mal mi je žal,ker nevem če bom ravno kupovala novega. Če bo biba v njem, pa itak mora biti stalno privezana,ker drugač kar spolzi iz njega. Po moje bom jaz mal več uporabljala blazino za dojenje,pa kakšen lok z igračami.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 16:02:04
|
|
|
|
mimikica
|
ojla kia -tudi jaz čutim desno zgoraj bunko in plazenje, napenjanje mojega , spodaj pa res kot da nekaj mrgoli, in sem prejšnjič imela uz, in otrok je obrnjen že v pravilno lego, se pravi navzdol, obrazek pa ima obrnjen ven proti popku, tako da je mogoče da je tudi tvoj obrnjen že navzdol. boš pa imela uz pa boš vidla kako je obrnjen. no danes smo stopli v 33t , ja še malo. ja tudi jaz bi rada da bi bil sneg, je itaq drugačno vzdušje, pa še zdaj ko je tako pričakovanje naših , je še lepše
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 16:07:58
|
|
|
|
tinncyka
|
evo jaz sem pa danes zrihtala zase papirje na CSD-ju zdaj greva pa še v sredo podpisat za očetovstvo ostalo pa rihtava po porodu somic - tebi crkne televizor men pa na računalniku Windowsi tak da mi more kolega nove naložit plus to da je še moj v gostilni (ma njegov sodelavec roj.dan) pa bo sigurno prišel pozno domu pa ne glih trezn kar ga jaz poznam tak da sem 2x bolj jezna... uh aja sem pa vesela tudi mi je moja sestra dala za celo škatlo in še dve mali vrečki cotik za mojo pupiko sam sem še vseeno jezna na mojega lubija
< Sporočilo je popravil tinncyka -- 4.12.2009 16:10:14 >
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 16:10:56
|
|
|
|
grahek85
|
IZVIRNO SPOROČILO: somic JEZNA KO HUDIČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ko je najmanj treba se zgodijo stvari, ne????? nama je crknil televizor je nardilo pok pok bum, se mal zakadil, zdaj luftam ker kar pošteno smrdi!!! ne vem zakaj ni mogel počakat še 3 tedne Ma ko veš da se take zadeve zgodijo vedno takrat, ko je najmanj treba Joj če meni crkne TV sem v riti, ker sem po cele dneve sama in skos bulim v to škatlo... Prej je nisem skoraj nič gledala, zdaj smo pa taboljše prijateljice Aja sušilca mam pa jaz nekega starega, ma mami novega pa bom za zdaj tega vzela. Nima ravno 100 funkcij, pa energetsko tudi ni najbolj vzoren, samo ni € za kaj boljšega. Saj glavno, da suši
< Sporočilo je popravil grahek85 -- 4.12.2009 16:12:21 >
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 16:13:01
|
|
|
|
tinncyka
|
mene pa full tam od spodi boli... ne vem kako se naj izrazi od sramne kosti še niže no tam ko je lukna - še zdaj ne vem kako se reče
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 16:14:50
|
|
|
|
somic
|
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 IZVIRNO SPOROČILO: somic JEZNA KO HUDIČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ko je najmanj treba se zgodijo stvari, ne????? nama je crknil televizor je nardilo pok pok bum, se mal zakadil, zdaj luftam ker kar pošteno smrdi!!! ne vem zakaj ni mogel počakat še 3 tedne Ma ko veš da se take zadeve zgodijo vedno takrat, ko je najmanj treba Joj če meni crkne TV sem v riti, ker sem po cele dneve sama in skos bulim v to škatlo... Prej je nisem skoraj nič gledala, zdaj smo pa taboljše prijateljice Aja sušilca mam pa jaz nekega starega, ma mami novega pa bom za zdaj tega vzela. Nima ravno 100 funkcij, pa energetsko tudi ni najbolj vzoren, samo ni € za kaj boljšega. Saj glavno, da suši no in ravno to je pri meni hec! moj dela po cele dneve, jaz sama doma. ven ne grem in kaj zdaj? se mi bo zmešalo, še da se kaj zgodi računalniku... (bom tiho!!!) sem pa sploh v riti! ufff, groza! ampak bo potem moj dragi večji revež. jaz se selim v sredo, on pa bo še nekaj časa ostal (nekaj dni) na obali, sam, brez tv in brez računalnika. bo tudi on revež. ni kaj, se dogajajo tudi takšne!
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 16:15:24
|
|
|
|
somic
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka mene pa full tam od spodi boli... ne vem kako se naj izrazi od sramne kosti še niže no tam ko je lukna - še zdaj ne vem kako se reče lulika
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 16:15:39
|
|
|
|
Enkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka mene pa full tam od spodi boli... ne vem kako se naj izrazi od sramne kosti še niže no tam ko je lukna - še zdaj ne vem kako se reče Tam tudi mene ORNK boli, špika in kot, da me vsake tolko zagrabi krč v sramne ustnice. No pa da ne omenim, da me tudi bolijo kosti tm dol, kot da bi jih nalomila. G. pravi, da bo to minilo, ko rodim ... joj ej ... vse bo minilo, ko rodimo ... sam še "malo" pa gremo v Rim, kajne punce moje??!!!
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 16:17:00
|
|
|
|
grahek85
|
IZVIRNO SPOROČILO: somic IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 IZVIRNO SPOROČILO: somic JEZNA KO HUDIČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ko je najmanj treba se zgodijo stvari, ne????? nama je crknil televizor je nardilo pok pok bum, se mal zakadil, zdaj luftam ker kar pošteno smrdi!!! ne vem zakaj ni mogel počakat še 3 tedne Ma ko veš da se take zadeve zgodijo vedno takrat, ko je najmanj treba Joj če meni crkne TV sem v riti, ker sem po cele dneve sama in skos bulim v to škatlo... Prej je nisem skoraj nič gledala, zdaj smo pa taboljše prijateljice Aja sušilca mam pa jaz nekega starega, ma mami novega pa bom za zdaj tega vzela. Nima ravno 100 funkcij, pa energetsko tudi ni najbolj vzoren, samo ni € za kaj boljšega. Saj glavno, da suši no in ravno to je pri meni hec! moj dela po cele dneve, jaz sama doma. ven ne grem in kaj zdaj? se mi bo zmešalo, še da se kaj zgodi računalniku... (bom tiho!!!) sem pa sploh v riti! ufff, groza! ampak bo potem moj dragi večji revež. jaz se selim v sredo, on pa bo še nekaj časa ostal (nekaj dni) na obali, sam, brez tv in brez računalnika. bo tudi on revež. ni kaj, se dogajajo tudi takšne! Podtakni mu kakšno knjigo Čeprav moj bi verjtno raje gledal v strop, ker ne mara brati (kar me po pravici povedano kar moti).
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 16:17:08
|
|
|
|
somic
|
IZVIRNO SPOROČILO: Enkica IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka mene pa full tam od spodi boli... ne vem kako se naj izrazi od sramne kosti še niže no tam ko je lukna - še zdaj ne vem kako se reče Tam tudi mene ORNK boli, špika in kot, da me vsake tolko zagrabi krč v sramne ustnice. No pa da ne omenim, da me tudi bolijo kosti tm dol, kot da bi jih nalomila. G. pravi, da bo to minilo, ko rodim ... joj ej ... vse bo minilo, ko rodimo ... sam še "malo" pa gremo v Rim, kajne punce moje??!!! hitro gre vse skupaj! vsaj meni. najprej sem rekla... 9 mesecev, kdo bo čakal tako dolgo, zdaj pa norim, ker imam nekako premalo časa.
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 16:18:10
|
|
|
|
somic
|
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 IZVIRNO SPOROČILO: somic IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 IZVIRNO SPOROČILO: somic JEZNA KO HUDIČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ko je najmanj treba se zgodijo stvari, ne????? nama je crknil televizor je nardilo pok pok bum, se mal zakadil, zdaj luftam ker kar pošteno smrdi!!! ne vem zakaj ni mogel počakat še 3 tedne Ma ko veš da se take zadeve zgodijo vedno takrat, ko je najmanj treba Joj če meni crkne TV sem v riti, ker sem po cele dneve sama in skos bulim v to škatlo... Prej je nisem skoraj nič gledala, zdaj smo pa taboljše prijateljice Aja sušilca mam pa jaz nekega starega, ma mami novega pa bom za zdaj tega vzela. Nima ravno 100 funkcij, pa energetsko tudi ni najbolj vzoren, samo ni € za kaj boljšega. Saj glavno, da suši no in ravno to je pri meni hec! moj dela po cele dneve, jaz sama doma. ven ne grem in kaj zdaj? se mi bo zmešalo, še da se kaj zgodi računalniku... (bom tiho!!!) sem pa sploh v riti! ufff, groza! ampak bo potem moj dragi večji revež. jaz se selim v sredo, on pa bo še nekaj časa ostal (nekaj dni) na obali, sam, brez tv in brez računalnika. bo tudi on revež. ni kaj, se dogajajo tudi takšne! Podtakni mu kakšno knjigo Čeprav moj bi verjtno raje gledal v strop, ker ne mara brati (kar me po pravici povedano kar moti). hahahahahahaha, dobra si! moj pa knjige??? ni dobra kombinacija. se bo že nekako znašel. ne bo imel druge
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 16:18:14
|
|
|
|
grahek85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Enkica IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka mene pa full tam od spodi boli... ne vem kako se naj izrazi od sramne kosti še niže no tam ko je lukna - še zdaj ne vem kako se reče Tam tudi mene ORNK boli, špika in kot, da me vsake tolko zagrabi krč v sramne ustnice. No pa da ne omenim, da me tudi bolijo kosti tm dol, kot da bi jih nalomila. G. pravi, da bo to minilo, ko rodim ... joj ej ... vse bo minilo, ko rodimo ... sam še "malo" pa gremo v Rim, kajne punce moje??!!! Ok, kul, it's not just me... Mamo vse podobne probleme Super je tale forum, se prec bolš počutim
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 17:00:53
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: somic IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka mene pa full tam od spodi boli... ne vem kako se naj izrazi od sramne kosti še niže no tam ko je lukna - še zdaj ne vem kako se reče lulika e to sm misla
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 17:03:44
|
|
|
|
tinncyka
|
punce ko ste na FB - farmVille - zakaj mi je ne odpre?? zdaj se mi bo pa vse posušil
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 17:05:23
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka aja sem pa vesela tudi mi je moja sestra dala za celo škatlo in še dve mali vrečki cotik za mojo pupiko uh to je pa cotik kar za 2 pralna stroja ne še za enega zraven... kar za 3 sem dobla cotik - uh bo pranja pa zlaganja
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 17:18:20
|
|
|
|
somic
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka IZVIRNO SPOROČILO: somic IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka mene pa full tam od spodi boli... ne vem kako se naj izrazi od sramne kosti še niže no tam ko je lukna - še zdaj ne vem kako se reče lulika e to sm misla
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Če ima otrok DVE IMENI...Lubici... ga kličete VEDNO po obeh skupaj?DA (
24%)
NE (
66%)
DRUGO - podaj komentar (
10%)
Število vseh glasov: 198Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!