Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 20:10:57
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Evo je zaspal. Jaz pa nimam alkoholnega piva (razen temnega), tako da sm si odprla še zadnjega brezalkoholnega, ki je ostal in prestice imam pred sabo. A dons bo kej čveka, al ne? Kaj mate že kr dons Miklavža, a ni Miklavž in iz sobote na nedeljo. Mi jih gremo gledat v soboto. :) Taščica je bila na obisku... Jo očitno mal gripa skrbi, je neki prnesla, hahahaha. Na FB več o tem. Kaj pa jaz? A nisi na FB? Ne bom tuki pisala, ker me nekdo bere, sm med vrsticami zadnč začutla , pri eni znanki. Ne vem zakaj nas bere, k ne spada k nam, ampak k eni drugi skupini mamic. Samo njej je bolj zanimivo brat nas, verjetno se me ne upa vprašat za mnenja... Čeprav ne vem zakaj, k sm vedno direktna in iskrena. Ne vem, kaj bo na forumu novga prebrala o men.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 20:12:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Evo je zaspal. Jaz pa nimam alkoholnega piva (razen temnega), tako da sm si odprla še zadnjega brezalkoholnega, ki je ostal in prestice imam pred sabo. A dons bo kej čveka, al ne? Kaj mate že kr dons Miklavža, a ni Miklavž in iz sobote na nedeljo. Mi jih gremo gledat v soboto. :) Taščica je bila na obisku... Jo očitno mal gripa skrbi, je neki prnesla, hahahaha. Na FB več o tem. Kaj pa jaz? A nisi na FB? Ne bom tuki pisala, ker me nekdo bere, sm med vrsticami zadnč začutla , pri eni znanki. Ne vem zakaj nas bere, k ne spada k nam, ampak k eni drugi skupini mamic. Samo njej je bolj zanimivo brat nas, verjetno se me ne upa vprašat za mnenja... Čeprav ne vem zakaj, k sm vedno direktna in iskrena. Ne vem, kaj bo na forumu novga prebrala o men. Neee, kaj še ne veš in tudi ne bom. Stara fora! Vprašaj punce! Se mi je zdelo ja, da si zaželena.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 20:12:15
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kak je bilo pri Miklavžu? So bebiji uživali? Lijo je bol kruh zanimal, ki ga je dobila, kot miklavž Super!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 20:18:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa dobra fotka! Grem spet mal kavč speglat pa pridem nazaj. hvala. Najaa če pa ti prideš v poznih urah nazaj. A se nočeš z nami družit? Kako si drugače? Ma če me tak vse boli, da komaj sedim za rač. in pol ko gresta punci v posteljo, se še jaz malo uležem. Same smo, tak da... Vse jasno? Drugače sem pa super. Vse se odvija kakor treba.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 20:19:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa dobra fotka! Grem spet mal kavč speglat pa pridem nazaj. Kaj maš to neko novo modo, Najaa..katero nadaljevanko gledaš? Kmetijo slavnih Ah ja, pa jo res gledam. Sej me je tak sram, da se kar v zemljo vdiram.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 20:19:40
|
|
|
|
Najaa
|
KOKIČ, a mi daš spet tisti link za avatarje? Tega sem se rahlo naveličala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 20:22:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ma če me tak vse boli, da komaj sedim za rač. in pol ko gresta punci v posteljo, se še jaz malo uležem. Same smo, tak da... Vse jasno? Drugače sem pa super. Vse se odvija kakor treba. Saj te razumem, malo pa te moram jezit Jasno, kot beli dan Super, sam da si super. To je veliko vredno
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 20:23:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ah ja, pa jo res gledam. Sej me je tak sram, da se kar v zemljo vdiram.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 20:23:40
|
|
|
|
tasa_m
|
Babnice, če ne mislite klepetat, grem spat!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 20:25:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKIČ, a mi daš spet tisti link za avatarje? Tega sem se rahlo naveličala. seveda..http://www.avatarji.com/ http://www.avatarji.net/ al pa daj sliko tvojih princesk
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 20:25:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Babnice, če ne mislite klepetat, grem spat!!! Buuuu, jaz sem skoz tuuuuu!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 20:26:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Babnice, če ne mislite klepetat, grem spat!!! Dilema - al se te usmilimo in smo tiho, da se boš naspala, al naj čvekamo? Lepe slike na fb! Kje ste že to bli danes? So taki lepi palčki, ful lepo res.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 20:26:51
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKIČ, a mi daš spet tisti link za avatarje? Tega sem se rahlo naveličala. seveda..http://www.avatarji.com/ http://www.avatarji.net/ al pa daj sliko tvojih princesk Mogoče pa res. Moram kako fajno najdet. Hvala za link!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 20:31:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKIČ, a mi daš spet tisti link za avatarje? Tega sem se rahlo naveličala. seveda..http://www.avatarji.com/ http://www.avatarji.net/ al pa daj sliko tvojih princesk Mogoče pa res. Moram kako fajno najdet. Hvala za link! sem dala smajlile zraven, ker sem mislila, da se tudi ti skrivaš prej onimi zgoraj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 20:39:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Babnice, če ne mislite klepetat, grem spat!!! Buuuu, jaz sem skoz tuuuuu! aaaaaaa, kak sem se te vstrašla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 20:41:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Babnice, če ne mislite klepetat, grem spat!!! Dilema - al se te usmilimo in smo tiho, da se boš naspala, al naj čvekamo? Lepe slike na fb! Kje ste že to bli danes? So taki lepi palčki, ful lepo res. usmilite, usmilite. Saj sem naspana..saj sem že navajena da ne spim več tak lepo in mirno. Te pa te pa moram pojamrat Hvala. To smo bili v Planetu Tuš, Klara in Lija pa v Astorii (kafič v mestu). Sta bili tak smešni, ker sta se pogovarjali. Midve z MČ sva crkavali od smeha..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 20:42:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Babnice, če ne mislite klepetat, grem spat!!! Buuuu, jaz sem skoz tuuuuu! aaaaaaa, kak sem se te vstrašla je, kje te bluziš zdaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 20:44:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Babnice, če ne mislite klepetat, grem spat!!! Buuuu, jaz sem skoz tuuuuu! aaaaaaa, kak sem se te vstrašla je, kje te bluziš zdaj? ja tu sem na stolu pred računalnikom. A si lahko grem prosim po kozarec cedevite??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 20:46:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Babnice, če ne mislite klepetat, grem spat!!! Buuuu, jaz sem skoz tuuuuu! aaaaaaa, kak sem se te vstrašla je, kje te bluziš zdaj? ja tu sem na stolu pred računalnikom. A si lahko grem prosim po kozarec cedevite?? idi, ker maš taki lepi novi avatar! Izvirna pa si, nimaš kaj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 20:48:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 idi, ker maš taki lepi novi avatar! Izvirna pa si, nimaš kaj. hvala, hvala. Za avatar pa sem si privošča malo čokoladnega in coca colo (namesto vode) In moram ti povedat, da je naš ata reko, da je 90% da pridemo v Bistrico
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 20:49:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 idi, ker maš taki lepi novi avatar! Izvirna pa si, nimaš kaj. hvala, hvala. Za avatar pa sem si privošča malo čokoladnega in coca colo (namesto vode) In moram ti povedat, da je naš ata reko, da je 90% da pridemo v Bistrico Vau...!!! Si ga kar danes vprašala! Pa, na zdravje! Jaz bom pa jutri!
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 3.12.2009 20:50:24 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 20:49:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sem dala smajlile zraven, ker sem mislila, da se tudi ti skrivaš prej onimi zgoraj Zakaj bi se, sej me vsi poznajo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 20:50:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sem dala smajlile zraven, ker sem mislila, da se tudi ti skrivaš prej onimi zgoraj Zakaj bi se, sej me vsi poznajo. hahahaha..pa še res je!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 20:51:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Vau...!!! Si ga kar danes vprašala! Pa, na zdravje! Jaz bom pa jutri! ja, sem ga kuj vprašala.. kaj bo pač bo. Me je vpršal, če bo Miklavž tud hodo v one kraje Na zdravje. Kam spet šibaš jutri?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 3.12.2009 20:52:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sem dala smajlile zraven, ker sem mislila, da se tudi ti skrivaš prej onimi zgoraj Zakaj bi se, sej me vsi poznajo. a-a jaz te nena Se lahk mal opišeš prosim
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.