|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December 2009 IVF/ICSI
3.12.2009 10:29:38   
pikovit
Skuštrana suzi vidim,da te zezajo ciste.Tudi mene.Imaš 2 varjanti:

-greš na kontracepcijo
-akupunktura v Lj. na Viču.Tip obvlada maksimalno.Men je pomagal okol cist.Moja bebasta gin. se je pa samo čudilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 751
3.12.2009 10:31:16   
Klavirka
Kiwi, ja žal tako je... ampak ni druge. Žal mi je zate user posted image

Bova pa skupaj upali marca, a ne? user posted image  Saj boš šla že takrat v naslednji postopek?

Pravkar sem se slišala z ginekologom in je rekel, da ne moreva z ničemer vplivati na boljši rezultat, da se ne ve zakaj so le morule in da bo mogoče naslednjič boljše. Ja, pa da je ta pavza treh mesecev zaradi psihičnega in telesnega počitka - da jajčniki pridejo k sebi, pa tudi midva si morava spočiti. Tko da naslednji teden že greva na krajšo pot in bom maksimalno uživala... spomladi pa v nov boj user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 752
3.12.2009 10:34:06   
Anonimen
pikovit, hvala za nasvet. Sem tudi jaz že razmišljala o KT, ampak ne vem koliko je to pametno delati med postopki. Ker če čisto realno gledam - dva meseca jem KT, potem grem v postopek, pa spet 2 meseca.. Vprašanje če je to zdravo? user posted image Sicer pa jaz mislim, da je tale cista posledica montija in mace. Ker drugače imam PCO in itak nimam O, takrat sem pa prakticirala oboje in se je pojavila cista. user posted image Glede akupunkture bom pa še videla - najprej bom šla probat tole, potem pa še ostalo. Sedaj mi je itak glavno, da cista ta mesec izgine, pol pa tko ne bom mela več problemov s tem ko bom user posted image .. user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 753
3.12.2009 10:34:09   
KIWI
Ma, Klavirka, se še nisva fiksno odločila kako in kaj naprej. Bomo videli, kaj bo čas prinesel, ker čisto obupali pa le nismo. Se ne damo kar tako, a ne?

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 754
3.12.2009 10:34:51   
Anonimen
kiwi, itak, da ne!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KIWI)
  Neposredna povezava do sporočila: 755
3.12.2009 10:39:28   
pikovit
Suzi vidiš,zato pa ima MB 2 ali 3 mesece prej kontracepcijo.Pa tudi sicer sem se odločila za to,ker mi je bolje po njej.Ne zatekam in ne zastaja mi voda in zato se tudi bolje počutim.No ti že poznaš sebe in svoje telo.Veš kako je prav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 756
3.12.2009 11:22:04   
pikovit
MISMIS NEKDO TE JE PREHITEL IN ODPRU NOVO TEMO JAN/FEB

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 757
3.12.2009 11:25:29   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

mogoče bo ta tudi seznamček za jan/feb. naredila user posted image user posted image user posted image

kak si mi ti?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 758
3.12.2009 11:26:25   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

mogoče bo ta tudi seznamček za jan/feb. naredila user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 759
3.12.2009 11:26:49   
mismis
Klavirka in Kiwi user posted image user posted image user posted image

Tanja, ma daj že spusti tisto kavo iz rok im mi sporoči rezultate, veš da me bo razgnal od radovednosti user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 760
3.12.2009 11:27:01   
pikovit
Pejt na FB na chat bova kako rekli

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 761
3.12.2009 11:27:39   
pikovit

Tanja, ma daj že spusti tisto kavo iz rok im mi sporoči rezultate, veš da me bo razgnal od radovednosti user posted image
[/quote

Tudi mene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 762
3.12.2009 11:27:58   
mismis

Pejt na FB na chat bova kako rekli

ne morem zdaj, letim na sestanek, te poklikam potem, če boš še gor

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 763
3.12.2009 11:28:59   
pikovit
ok

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 764
3.12.2009 11:29:55   
Anonimen
pikovit, mmhhhmm.. maš prav! Bom naslednjič rekla svoji G. user posted image

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 765
3.12.2009 12:22:56   
lučka 25
suzi, jaz sem pred drugim postopkom jedla KT (zaradi štale od 1. postopka, ko ni blo M, pa potem dolge krvavitve,..) in je Reš rekel da j to super, ker glede na moj PCO so jajčniki tako počili in so pripravljeni na akcijo.
Je pa tako da  je za nas s PCo skoraj bolje, če jemo ves čas KT, da se tako izogneš cistam in vsem hormonskim nevšečnostim. Baje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 766
3.12.2009 12:23:26   
lučka 25

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To bi pa rada videla user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 767
3.12.2009 12:29:02   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

To bi pa rada videla user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 768
3.12.2009 12:32:22   
Aljonka
gigi user posted image user posted image user posted image

loremi in buska saj vesta kakšen jajček pa pivičko pa bo! držim pestke

klavirka user posted image  punca maš prav jaz tud med postopki pozabim na vse in uživam 100/h tako grem vedno popolnoma sproščeno v nov postopek. Uživaj!

Suzi super za bownovo to sem tud jaz že misla it pa ne vem zakaj nisem. Boš poročala kako zgleda vse skupaj a ne?

KIWI a tu tud al kaj?user posted image

MP30 zdej si pa ti na vrsti daj nam čim prej sporoč dobro novico!

Tanja kje siiiii?????

No mene so ponoč zelo bolel jajćniki ne vem kaj to pomenuser posted image user posted image  dons je pa ok

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 769
3.12.2009 12:35:01   
cukica
BEBIII tud jaz mam rada tebe,...
GIGI1 tako žal mi je zate pa tako sem navijala zate in ko sem videla tisti plusek sem bila sigurna,da je to to,nevem kaj naj ti reem drži se in saj bo,...tudi za nas sije nekje sonce in tudi na nas čakajo otročki,....Rada te mam in drži se,...user posted image user posted image ,...
Kiwi,Klavirka in vse ostale ki ni ratalo držte se sej bo,...

Mi smo malo bolje v ponedeljek grem delat,grem mal med ljudi,sicer mi je mal bedno,ker me bodo spraševali kaj,pa kako in zakaj,...bo že sej sem močna,...drgač pa se pripravljam na zadnji dan v letu ma stara mama 70 let in bomo mel žur,...komaj čakam mislim da mi res manjka odklop,...
Rada vas mam pa uživejte kolikor lahko,...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 770
3.12.2009 12:49:45   
gigi1
Klavirka user posted image user posted image user posted image . Res se je ta mesec slabo začel. Upam, da se bo lepše nadaljeval. Je pa definitivno res, da je treba uživati življenje.

Cukica hvala ti draga, da v teh trenutkih misliš name user posted image user posted image user posted image . Ja, je kar zoprno iti v službo... Ko bo prvi dan za tabo, bo veliko lažje user posted image

Suzika user posted image  user posted image  user posted image  za Bownovo. Jaz res mislim, da ti bo pomagala user posted image

Loremi, Buska user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  dejmo rast frnikolce user posted image  user posted image  user posted image

Pikovitka čisto ilegalno mislim nate user posted image  user posted image

Tanja hitro domov user posted image

Mišmiša ja user posted image  user posted image  user posted image  bi tud jaz rada videla tam seznamček user posted image  user posted image  user posted image

Lubice moje, a sem vam danes že povedala kolk vas imam rada user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 771
3.12.2009 12:56:30   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Lubice moje, a sem vam danes že povedala kolk vas imam rada user posted image user posted image user posted image

jaz tut tebe neskončno na potenco neskončno user posted image user posted image user posted image (vsi trije) user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 772
3.12.2009 13:01:32   
Tanja_Jes
Dons smo kri dali...beto so namerili  1265user posted image user posted image user posted image Jutri pokličem za UZ.

Grem zdej mal brat...pa se spet javim...poj bom pa moža čez kolen dala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 773
3.12.2009 13:03:55   
kimsy
Tanja - user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  za visoko beto!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 774
3.12.2009 13:05:53   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Idemo dalje za iste pare user posted image

Ne damo se. jaz vem, da mi je Žižolica usojena user posted image

Žiži...TO JE BESEDA !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pošiljam enga user posted image dokler ne skočiš v nov postopek..veš da te mam rada user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?