Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okolišče čveke, 3. del 1.12.2009 21:46:58
|
|
|
|
Janeja
|
Pri nas se tudi nihče ni cepil. Kaj pa vem, me malo skrbi, glede na to, da sem velik okoli po terenu... Se ne morem odločit al naj grem al ne Jančika, jaz imam oba v Žalcu pri dr. Mladenoviču. Sicer ni ne vem kolk zgovoren, ampak v strokovnost pa ne dvomim. Jaz sem zadovoljna. Je pa v Žalcu cela štala na otroškem, ker se pediatri kar naprej menjajo. Mi smo imeli eno res zlato pediatrinjo na začetku (še pri Lei tudi) pa je potem zaradi spora v ZD žal šla privat v Trbovlje, to mi je pa mal predaleč. Od takrat naprej se pa kar menjajo in iščejo nove.
|
|
|
|
RE: Celjske in okolišče čveke, 3. del 2.12.2009 7:30:19
|
|
|
|
Gordana-3
|
moja prijateljica dela na zavodu za zdravstveno varstvo (ne v celju) in je rekla, NE se cepit. pri njih se baje nihče ni.
|
|
|
|
RE: Celjske in okolišče čveke, 3. del 2.12.2009 8:19:06
|
|
|
|
bučkabb
|
lepo pozdravljene celjankeeeee najprej , kot vidim vse navijate za jančiko tak da tud z moje strani, dajmooooo kot vidim se tud v privat življenju večina vse poznate, tak da skor ne spadam v vašo skupino, ker pa res nobene ne poznam, ve pa se lahko pogovarjate vse tuki gor, ko veste točno kaj kdo počne in kje je doma, tak da ....... glede nove ripe in cepljen se mi zdi da je že vse skupi preveč napihnjeno, sej včasih so tud ble gripe in tud umrl so zaradi nje pa ni blo tolk bumaaa. mi se ne bomo cepl, ker se nikol nismo in se tud zdaj ne bomo, to cepljenje pa forsirajo zato tako ker so nabavl tolk velik cepiva in če ga ne bodo porabil bo veliko denarja vstran vrženega, kar pa iz strani naše oblasti tud ne bo prvič, tak da.... da pa nebi peljala otroka k zdravniku na takšen ali drugačen pregled, sploh če se nanj čaka, zaradi gripe se mi zdi pa nesmiselno, ker jo lahko staknemo kjerkoli, tak da pol sploh ne bi smel od doma če se želimo zognit vsem boleznim, ki na nas pretijo. punce glavo pokonci in novim zmagam naproti pa še veseli december je tuuuuuuuu, juhuhuuuuu že kaj potekajo priprave, kje boste pričakale novo leto? dajmo mal spremenit temo in ne čvekajmo samo o gripi
|
|
|
|
RE: Celjske in okolišče čveke, 3. del 2.12.2009 8:30:01
|
|
|
|
skuštrana
|
Cepljenje, mi se ne bomo. Tukaj je sicer zastonj, ampak moraš prej podpisat list da se cepiš na lastno odgovornost in da ne odgovarjajo za morebitne posledice. Vsi zdravniki ki jih poznam so nam cepljenje odsvetovali, tudi naša pediatrinja, tako da ni šans da se izpostavljam po nepotrebnem. Me je bolj strah posledic cepljenja kot pa tega da bi dobili gripo. Če bo panika bo Liza lepo doma, v šoping centre pa itak ne hodimo - misija nemogoče s tremi palčki Jančika, a še kar nič..Ma, itak da ne planiraš rodit v avtu, to se enostavno zgodi Ma, kdo bi si mislil da bo v eni uri konec od nule do rojstva No, zdej bi pa že lahko šla... Buckabb, ne poznamo se vse, ti se kar pridruži
|
|
RE: Celjske in okolišče čveke, 3. del 2.12.2009 9:21:33
|
|
|
|
Meggi
|
Jančika, dobro se drži. Danes je polna luna, če boš tokrat ušla boš še mal čakala. Jaz sem se takrat hecala, pol sem pa ob 24 šibala za bolnico na polno luno! Mi imamo tudi v Žc pediatra se tem da se vozimo 20 km. Zakaj. Ker ga imajo lahko skoz, tudi med šolo.. Meni je v Ce se peljati, tam pakrkplac najdit isto kot če se zapeljem v žC. V našem kraju pa tako imajo otroci kar družinske zdravnike.
|
|
|
|
RE: Celjske in okolišče čveke, 3. del 2.12.2009 10:16:33
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta Cepljenje - mi se nismo, moj oče se je cepil, ker je v rizični skupini (sladkorna) in pol se je zraven šel cepit tudi ta srednji brat, noben ni imel stranskih učinkov (že pred slabim mesecem). Ta starejši brat, ki dela v bolnici, se je cepil za navadno gripo, za ta novo pa ne (ker pa je ni dobil od otrok, je verjetno veljalo tudi za to). Moram vprašat svakinjo, če se je ona cepila in če je otroke tudi cepila (morda prepozno, pa da zato ne bi delovalo - čeprav zdi se mi, da jih ni). moja mami je tudi sladkorni bolnik, ampak se ni cepila..smo slišali tolk slabih stavri o tem cepljenju, da adijo. Je rekla mami če ti je namenjeno ti je tako al pa drugače.Mi se ne bomo. pediatra imamo tud v Žalcu-Mladenoviča..ne vem kaj si naj mislim, nimam mnenja o nobenem zdravniku, enkrat so vredu, drugič ne. bučkabb..jst poznam samo Jančiko, pa še to na videz
|
|
RE: Celjske in okolišče čveke, 3. del 2.12.2009 10:16:36
|
|
|
|
Jessy_ce
|
pozdravljene Celjanke! Sem nova tle gor in sem se prav razveselila ko sem zagledala tole skupinico:) pričakujemo prvo bebico junija10 upam da bo vse ok, v čet imam nuhalno... vidim da ste se že kar lepo razpisale o aktualnih temah... jaz pa se trenutno ubadam s slabostj, bruhanjem, utrujenostjo...sem tak utrujena, da se mi ne da niti po šopingigih za nova oblačila, pa hlače še komaj zaprem... LP vsem od novinke:)
|
|
|
|
RE: Celjske in okolišče čveke, 3. del 2.12.2009 10:17:52
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy_ce pozdravljene Celjanke! Sem nova tle gor in sem se prav razveselila ko sem zagledala tole skupinico:) pričakujemo prvo bebico junija10 upam da bo vse ok, v čet imam nuhalno... vidim da ste se že kar lepo razpisale o aktualnih temah... jaz pa se trenutno ubadam s slabostj, bruhanjem, utrujenostjo...sem tak utrujena, da se mi ne da niti po šopingigih za nova oblačila, pa hlače še komaj zaprem... LP vsem od novinke:) no so nas našla. sem misla da ne boš prišla.. Pa ka še vedno bruhaš? sem misla da je konec s tem.
|
|
RE: Celjske in okolišče čveke, 3. del 2.12.2009 10:25:27
|
|
|
|
Jessy_ce
|
glih sm pršla z WCja:( ne vem še ne bom poklicala šefice da grem domov... že od včeri zvečer bruham, karkoli pojem! groza
|
|
|
|
RE: Celjske in okolišče čveke, 3. del 2.12.2009 10:35:20
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy_ce glih sm pršla z WCja:( ne vem še ne bom poklicala šefice da grem domov... že od včeri zvečer bruham, karkoli pojem! groza ojoj verjetno te tud mal živčki dajejo zarad nuhalne vse bo BP, ne obremenjuj se !!
|
|
RE: Celjske in okolišče čveke, 3. del 2.12.2009 12:40:52
|
|
|
|
bela vrtnica
|
Pozdravček! Jančika vidim, da si še tu. Mogoče pa res luna naredi svoje. Skratka želim ti vse naj, naj in lep porod. Glede cepljenja pa tudi jaz ne vem več komu verjeti. Ker sem noseča najprej niti pomislila nisem, da bi se cepila. Upam, da bo šlo mimo nas in da bo vse ok. Zaro tako mami čuva in ni v vrtcu, res pa da lahko MM iz šole prinese marsikateri virus. Mavo a ti si se odločila za cepljenje? Meni pa moja G ni ravno svetovala cepljenja, tako da mislim, da se ne bom. Tiste, ki imate otroke približno leto in pol stare a ste že imeli cepljenje? Mi za Zaro še nismo dobili datuma pa bomo kmalu 20 mesecev. A ni tako da bi moral v roku enega leta od zadnjega cepiva dobiti še en odmerek? Kako je s tem v Celju? Ljubljančake na forumu pišejo, da so imeli cepljenje. Mavo mogoče ti veš (a ni tvoj približno toliko star kot naša)? Uživajte!
|
|
|
|
RE: Celjske in okolišče čveke, 3. del 2.12.2009 13:37:47
|
|
|
|
Gordana-3
|
službeno moram v bolnišnico slovenj gradec. me je kar malo panika ulovila ....
|
|
|
|
RE: Celjske in okolišče čveke, 3. del 2.12.2009 13:55:41
|
|
|
|
žanek
|
Punce, pravkar sem dobila sms od Jančike, ostala je v porodnišnici, jutri ji sprožijo porod. Drži se Janči!
< Sporočilo je popravil žanek -- 2.12.2009 14:05:15 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okolišče čveke, 3. del 2.12.2009 14:03:41
|
|
|
|
Gordana-3
|
IZVIRNO SPOROČILO: žanek Punce drage, pravkar sem dobila sms od Jančike, ostala je v porodnišnici, jutri ji sprožijo porod. Drži se Janči! končno, zdaj pa bo! reci ji, da ji želimo lahek in hiter porod!
|
|
|
|
RE: Celjske in okolišče čveke, 3. del 2.12.2009 14:48:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: žanek Punce, pravkar sem dobila sms od Jančike, ostala je v porodnišnici, jutri ji sprožijo porod. Drži se Janči! super ...bomo navijale
|
|
RE: Celjske in okolišče čveke, 3. del 2.12.2009 14:48:14
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: bela vrtnica Pozdravček! Jančika vidim, da si še tu. Mogoče pa res luna naredi svoje. Skratka želim ti vse naj, naj in lep porod. Glede cepljenja pa tudi jaz ne vem več komu verjeti. Ker sem noseča najprej niti pomislila nisem, da bi se cepila. Upam, da bo šlo mimo nas in da bo vse ok. Zaro tako mami čuva in ni v vrtcu, res pa da lahko MM iz šole prinese marsikateri virus. Mavo a ti si se odločila za cepljenje? Meni pa moja G ni ravno svetovala cepljenja, tako da mislim, da se ne bom. Tiste, ki imate otroke približno leto in pol stare a ste že imeli cepljenje? Mi za Zaro še nismo dobili datuma pa bomo kmalu 20 mesecev. A ni tako da bi moral v roku enega leta od zadnjega cepiva dobiti še en odmerek? Kako je s tem v Celju? Ljubljančake na forumu pišejo, da so imeli cepljenje. Mavo mogoče ti veš (a ni tvoj približno toliko star kot naša)? Uživajte! ja mi smo bili cepljeni par dni po 18 mesecu. smo dobili domov vabilo..smo pa v Žalcu..pokliči in vprašaj, vem pa da je baje v Celju grozno velik otrok in se čaka.
|
|
RE: Celjske in okolišče čveke, 3. del 2.12.2009 19:51:22
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
O, končno se pri Jančiki nekaj dogaja... Držim pesti, da bo Vladimir čimprej v toplem maminem naročju... cepljenje... Pri nas se (zaenkrat) ne bo nihče. Preveč stvari za tehtati (+/-) se mi zdi, pa tud drugače se nikoli ne cepimo. Kaj pa vem, zadnje čase samo še o tej gripi poslušam/berem in imam že res polno glavo...
|
|
RE: Celjske in okolišče čveke, 3. del 2.12.2009 22:05:45
|
|
|
|
mavo
|
IZVIRNO SPOROČILO: bela vrtnica Mavo a ti si se odločila za cepljenje? Meni pa moja G ni ravno svetovala cepljenja, tako da mislim, da se ne bom. Tiste, ki imate otroke približno leto in pol stare a ste že imeli cepljenje? Mi za Zaro še nismo dobili datuma pa bomo kmalu 20 mesecev. A ni tako da bi moral v roku enega leta od zadnjega cepiva dobiti še en odmerek? Kako je s tem v Celju? Ljubljančake na forumu pišejo, da so imeli cepljenje. Mavo mogoče ti veš (a ni tvoj približno toliko star kot naša)? Uživajte! Evo, mi smo vsi cepljeni. Danes smo imeli posvetovalnico, bi moral biti Matevž cepljen ob letu in pol (ja res ful zamujajo, mi smo dobili datum, ker se bomo verjetno selili). Pa sem dr. Pečnikovo vprašala, če svetuje cepljenje proti novi gripi, pa je rekla da definitivno ja, ker je to edina možna zaščita. Da so tam vsi cepljeni, tudi njihovi otroci. Nama je bilo to dovolj, poleg drugih priporočil stroke. Se mi zdi, da če lahko zdravnikom verjamemo, da nas bojo rešili, ko gre kaj hudo narobe, bi jim lahko verjeli tudi, kadar gre za preventivo. V glavnem, ker je danes dobil prvo polovico cepiva proti novi gripi, bo imel redno cepljenje naslednjič, ko prideva po drugo polovičko (če bi slučajno imel kakšno reakcijo). Zaenkrat je v redu. Jančika, navijam zate
|
|
RE: Celjske in okolišče čveke, 3. del 3.12.2009 9:00:02
|
|
|
|
Meggi
|
BraVO Jančika, lepo prvo snidenje. Morda ob tem času že cartaš? A si vidla, kaj nardi Luna?
|
|
|
|
RE: Celjske in okolišče čveke, 3. del 3.12.2009 9:28:05
|
|
|
|
žanek
|
Pravkar sem dobila sms, Janči že carta svojega Vladimirja. ISKRENE ČESTITKE JANČI!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okolišče čveke, 3. del 3.12.2009 10:33:50
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: žanek Pravkar sem dobila sms, Janči že carta svojega Vladimirja. ISKRENE ČESTITKE JANČI!! o super ..to je bilo pa hitro
|
|
RE: Celjske in okolišče čveke, 3. del 3.12.2009 10:33:58
|
|
|
|
bučkabb
|
čestitke Jančica tudi od mene pa si res blažena med deci, fajn ti bo ...
|
|
|
|
RE: Celjske in okolišče čveke, 3. del 3.12.2009 10:40:07
|
|
|
|
smrček
|
Čestitke še tukaj. G A L I I
< Sporočilo je popravil smrček -- 3.12.2009 10:41:49 >
|
|
RE: Celjske in okolišče čveke, 3. del 3.12.2009 11:33:42
|
|
|
|
Meggi
|
Eto, moja napoved se je uresničila. Razlogi za praznovanje v decembru se vam pričnejo. ČESTITKE MAMICI IN POZDRAV vsem fantom!
|
|
|
|
RE: Celjske in okolišče čveke, 3. del 3.12.2009 12:40:46
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Čestitke, Jančika!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?