|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
3.12.2009 9:13:43   
ugi

IZVIRNO SPOROČILO: somic

sigurno so bili lažni, ker se proti koncu baby čisto pomiri in nič ne brca zraven.

Ni nujno, da se otrok umiri pred porodom. Luka je tako brcal, da so mi skoz sonde od CTG-ja s trebuha padale. Babca, sploh ni mogla verjet. Na koncu je pa rekla, da bi namesto 5 ur rodila v 3 urah, če bi orok kaj pomagal. user posted image Se sploh ni umiril. Sicer je to res redko, sam se ni za zanašat. user posted image

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
3.12.2009 9:20:25   
lejla969
Dobro jutro

včeraj sem imela pregled in naš dojenček se pripravlja, da pride na svet. Odprta sem 1 cm, maternični vrat je zmehčan, tehta pa že 3600 guser posted image user posted image user posted image , kar pomeni, da se bom verjetno spet ful mučla. Naslednji pregled imam 14.12. (ctg), če bom do takrat še doma, moram pa počivat vsaj do takrat. Me pa skozi nekaj špika v spodnjem delu trebuha, ginekolog je rekel, da so to vse predpriprave za porod. Magnesol in donat lahko pijem do 14.12. potem pa nič več. Punce, komaj čakam, da zagledam to našo štručko. Glede na to, da je teža že 3600g si res želim prej roditi.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
3.12.2009 9:24:03   
tinncyka
lejla969 - tvoj user posted image  je že pa pravi debeluščekuser posted image user posted image  očitno se bo kmalu začelouser posted image user posted image user posted image

uh sem danes pogledala koliko dni še mam do PDP-ja in je 40user posted image  je hitro čas minil...

kmalu se bo začelouser posted image user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
3.12.2009 9:38:21   
lejla969
tinncyka ja ti povem, da je pravi debelušček, do poroda pa imam še 4 tedne. Pozabila sem napisat, da se na UZ ni videlo glavice, ker je že ful spuščen. Ko bo čas za porodnišnico ti bom poslala sms.

Pošiljam slikico Mirana takoj po porodu, ko so ga porihtali

user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
3.12.2009 9:41:12   
Boka
jutro!

no saj sem že nekaj časa pokonci user posted image  in že v službi: sem ugotovila, da ful lažje presedim 8 ur v službi. če zjutraj malo potelovadim, in zdaj to prakticiram vsako jutro in imam znatno manj bolečin v hrbtu, ramenih in bokih user posted image  Včeraj sva imela zadnjič MŠ, je blo prav fajn, zdej sva nekako pripravljena user posted image

Hvala za info glede brcik, potem štejemo prav user posted image  samo res imam občutem, da mali non stop miga, ma saj sem vesela, da je tako, bo pol bolj priden, ko pride ven, ker se bo tko namatral že zdaj user posted image

KIA: nič ni narobe, če spiješ 1 kavo na dan. Glede testa za sladkorno žal ne vem, lahko pa rečeš G naj ti ga naredi (povej mu za žejo, ipd.). Mi imamo sušilca in ga bomo šele s prihodom malega začeli zares uporabljati-prej ni bilo potrebe, zdaj pa bo, ker nas bo 7 pod eno streho in nimamo placa za stojala za cunje sušit user posted image  Dudico bom jaz prekuhala, potem pa jo bom spravila v prekuhan lonček s pokrovom. Jaz bom imela kar 1 nahrbtnik za v P, rabimsamo copate in pa pribor za osebno higieno, tako da mislim, da ne rabim potovalke.

Kika, uau že popadki na 10 min, moj bi me tudi že kar v P peljal, dober občutek si imela, da gre za lažne!

Midva tudi ne user posted image ker enostavno ne gre, mali je čisto spodaj in sploh ga moj nima kam dat, takoj gre ven user posted image user posted image  se pa veliko drugače cartava user posted image

ja hormončki pa tudi pri meni delajo na polno, moj se rajši kar z vsem strinja z mano user posted image  bogi, sem zgleda tak zmaj ratala user posted image

uau lejla bravo za pikico, mogoče boš pa ti prva user posted image user posted image  joj kak cartek je bil Miran user posted image  mam že solzne učke, ti hormončkiuser posted image

1+1=5 :)

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
3.12.2009 9:41:17   
tinncyka
iiii kak je luškanuser posted image user posted image user posted image

jaz sem pa zdle komaj ugotovila da danes ne bom nič rihtala na CSD-ju ker ni uradnih ur - ups bo treba pa še jutri kmal ustatuser posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
3.12.2009 9:50:31   
nincrli
wow lejla969 3600g, tvoj pa bo ornk štručka user posted image

jao a ni to bedno, te uradne ure, ko niso vsaki dan in pol maš ravno cajt neki rihtat pa ups, ni uradnih ur... cjooo

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
3.12.2009 10:02:26   
somic

IZVIRNO SPOROČILO: ugi

IZVIRNO SPOROČILO: somic

sigurno so bili lažni, ker se proti koncu baby čisto pomiri in nič ne brca zraven.

Ni nujno, da se otrok umiri pred porodom. Luka je tako brcal, da so mi skoz sonde od CTG-ja s trebuha padale. Babca, sploh ni mogla verjet. Na koncu je pa rekla, da bi namesto 5 ur rodila v 3 urah, če bi orok kaj pomagal. user posted image Se sploh ni umiril. Sicer je to res redko, sam se ni za zanašat. user posted image

dobro da vem...

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
3.12.2009 10:05:55   
sisi77
lejla kaki lepi pikec je tvoj Miran. user posted image user posted image Pa sedaj tehtate že 2 x  več kot mi. Super user posted image

Meni so sedaj povedali da me bo v ponedeljek sprejel Pušenjak in se odločil kdaj bo naredil  indukcijo. Joj še sploh nisem pripravljena na rojevanje pa tudi nič ne telovadim malo me začenja dajat panika.user posted image

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
3.12.2009 10:08:43   
somic
lejla, srčkan je bil tvoj miran, ni kaj!

ja tole z uradnimi urami je res čist mim! potem pa še se zgodi, da imajo takrat ko so uradne ure te ženske kakšne nujne seminarje al pa kaj podobnega in jih ni potem! uff... 2x se mi je to zgodilo pri nas že.

ja, tale polna luna včeraj je bila kar močna. in je bilo res opazti, da so se ljudje kar precej kregali med seboj. no, jaz se leahko pohvalim, da se nisva kregala, ampak sva se imela prav lepo, sva se malo pocrkljala pa malo user posted image (je kar šlo user posted image ), tako da je bilo luštno.

včasih sva imela eksplozije pod streho, zdaj pa sva se naučila kontrolirat, kupim vsako leto lunin vodnik in tam notri piše res vse, tako da ko nama napovedujejo črne oblake se posebej pripraviva in je potem vse dobro, nič več kreganja, kot včasih. sva pa drugače oba v ognjenem znamanju, jaz oven on lev in je res groza tole. ogenj + ogenj = OGENJ še dobro, da če bo vse po planu, da bo najin baby voda, da naju bo spravil pod tuš če botreba!

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil somic -- 3.12.2009 10:09:41 >

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
3.12.2009 10:11:24   
alex17
jutro punce!
danes sem doma, ker sem včeraj zvečer takoj po user posted image (po dolgem času, samo je blo zgleda preveč intenzivno user posted image ) začela precej krvaveti, je bla taka sveža kri, da me je skor kap, ker do zdaj nisem imela nobene krvavitve ali karkoli in sem se ful ustrašila in poklicala v LJ P, pa mi je sestra rekla, naj se raje pridem pokazat, tako da me je moj dragi takoj peljal tja, pa še torbo sem za vsak slučaj pograbla. sem ga ful priganjala, naj hitrreje vozi, ker se mi je zdelo da nikamor ne gre, pa tresla sem se kot šiba, me je prav mrazilo. no, v P so me dali na CTG (prvič, zdaj pa vem kako to zgleda), potem me je še pregledala na gin.stolu in rekla, da glavica že precej pritiska dol, pa še na UZ in vaginalni UZ- no, je rekla, da se MV očitno krajša (prej sem mela 27mm, zdaj sam 16mm), samo da nič ne kaže, da bi se začenjal porod, tako da moram jutri še enkrat na CTG in seveda nič user posted image   ja logično, saj mi je blo tok žal, da ne morem povedat, samo mi ni nikol rekla G da je kaj tvegano to počet ali karkoli, tako da pač sva... user posted image   pa če krvavitev ne bi nehala da moram pridt nazaj- no, do zjutraj je ponehala, samo še sluz je bla rahlo rdeče-rjavo obarvana, zdaj pa mislim, da je že čist nehalo, tako da očitno je bla res površinska krvavitev na MV. joj kok mi je žal, da sva se spravla k akciji, ni za povedat, zdaj sem pa doma in bom bolj počivala za vsak slučaj. upam, da bi pikec zdržal še par tednov notri, čeprav sem že v 35 t. in je kar velik... user posted image

no, pa še avto sva včeraj prodala eni simpatični punci s Štajerske, ki ima 15 mesečnega fantka in ga rabi za v službo, tako da je vsaj šel v dobre roke, sem pa potem, ko sta šla, vseeno jokala ko dež user posted image   vem, trapa, samo si nisem mogla pomagat, še ti hormoni delajo ... me je lubi ful tolažu, da se bom v novga berlingota takoj zaljubila in pozabila na polota, pa da je to začetek novega obdobja, kar je v bistvu res... no je bil res naporen dan, tako da upam, da bo danes bolj na easy..

pozdravček vsem!

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
3.12.2009 10:13:30   
alex17
joj kak cukrček, lejla!! user posted image

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
3.12.2009 10:16:06   
Zala01
Živijo punce,

danes pri tuširanju zjutraj mi je izpadlo malo čepa, ne veliko, tako da mislim, da ni bil cel. Plodovnica mi še nič ne odteka, pa tudi popadkov nič ne čutim, zato ne zganjam prevelike panike. Ginekologa sem sicer klicala, pa imam jutri CTG, če mi ne bo nič vode že danes začelo iztekat.

Kako ste kaj ve? jaz imam še danes in v ponedeljek za iti delat, tako da bom videla, kaj bo zdaj s tem. Nič, si grem zdepilirat noge in pripravit torbo za v P. za vsak slučajuser posted image .

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
3.12.2009 10:18:04   
somic
ufff... punce vam pa dogaja na veliko!!!!

najprej kika, potem še alex in zdaj še zala...

se vidi da se bližamo!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
3.12.2009 10:36:24   
pajcevina
Olala!
A bo še kakšna počakala na januar?user posted image user posted image user posted image user posted image

Dejte se pustit mal prepričat. Veste, januarski otroci bodo imeli lepšo  letnicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
3.12.2009 10:50:16   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: lejla969
tehta pa že 3600 guser posted image user posted image user posted image

Wa, bajsekuser posted image To je pa že več kot je povprečen slo novorojenček (3300g)user posted image user posted image user posted image Ti čisto verjamem, da že komaj čakašuser posted image

alex, te čisto razumem! Pri nama je blo isto. Sva bla tisto v soboto v Ikei, že to je blo velik, potem sva v nedeljo zvečer pa še user posted image po dolgem času. Najprej mi je trebuh grdo otrdeval, sem šla v P, zjutraj pa sem baje od user posted image in pregleda kar precej zakrvavela. Grozen občutek, resuser posted image Dihat nisem mogla, me je kar dušilo, vsa panična, pa še sama doma. Takrat sem kar rešilca poklicala, kaj pa jaz vem, če je samo površinsko ali ne. Samo se je tudi vse skupaj umirilo. Pa zdaj načeloma lahko user posted image , samo ni isto, ker naju je oba nekako strah in nisva sproščena. Tako da sva mislim da 2x od takrat. Se raje pocrkljavauser posted image

Zala, tudi tiuser posted image Wa, je že čisto divje tukaj pri januarkahuser posted image user posted image user posted image Akcija!!!

Srečno, punce!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
3.12.2009 10:52:23   
somic
V službi se pri kofetu menita kolegici:
"Kakšen sex pa si imela včeraj?"
“Katastrofa... Mož je prišel iz službe, v 3 minutah je pojedel kosilo, po kosilu 4 minute sexa in potem je po 2 minutah zaspal.Pa pri tebi?

"Pri meni fantazija. Mož je prišel domov, me je peljal na prekrasno romantično večerjo, po večerji sva se počasi eno uro sprehodila do doma, doma spet sveče in ena ura extra predigre, potlej pa ena ura fantastičnega sexa, na koncu pa sva se še eno uro pogovarjala. Z eno besedo - bajka.

Ob istem času se pogovarjate dva kolega:
“Kakšen sex pa si imel včeraj?”
“Super! Pridem domov, kosilo na mizi, pojedel sem, izseksal sem se in potem blaženo zaspal. Kaj pa pri tebi?“

"Pri meni katastrofa. Pridem domov, pa ni elektrike, ker sem pozabil plačati račun. Kaj sem mogel. Ženo sem moral peljati ven na večerjo. Neka brezvezna hrana je bila tako svinjsko draga, da še za taksi nisem imel denarja, pa sva morala domov peš. Prideva domov, doma - jasno - ni elektrike, pa sem moral prižgat tiste preklete sveče. Bil sem tolk besen, da se mi eno uro ni dvignil, potem mi od živčnosti eno uro ni prišlo, vse skupaj pa me je tolk razpizdilo, da še eno uro nisem mogel zaspati.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
3.12.2009 11:13:04   
Isabelle
Js sem učeri posesala celo stanovanje, pomila tla na hodniku, pobrisala prah, zlikala cunje in eno žehto cunj še obesla...Na koncu sem mislna da me bo kr pobralo.Ful sem bla utrujena, pa križ me je bolel, sem se mogla kr uležt.To kr ne moreš verjet kako se med nosečnostjo hitro utrudiš.
Sem pa učeri dobila odločbo za porodniško, tko da verjetno dobim evrčke nakazane že drugi teden. user posted image Pol pa v nabavo.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
3.12.2009 11:27:00   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Zala, tudi tiuser posted image Wa, je že čisto divje tukaj pri januarkahuser posted image user posted image user posted image Akcija!!!

Sej mislim, da še ni take panike...nogice so zdepilirane, torba je pripravljenauser posted image ...pa sem se odločila, da grem kar v službo danes popoldan, če bo začelo kaj curlajti, bom pa že možeka poklicala. Če bi ostala doma, bi se moje skoz samo čekirala in čakala, da se kaj zgodi...
Upam, da naš pikec vseeno počaka na januar.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
3.12.2009 11:39:55   
nincrli
Ma, ko je ratalo napetouser posted image Pa res ful dogaja... Zdaj me že prav zanima kira bo taprva zibalauser posted image

Za vse naše, ki so že zelo blizu "rima" user posted image user posted image user posted image user posted image
malo še pa cartanje user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
3.12.2009 11:40:28   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

iiii kak je luškanuser posted image user posted image user posted image

jaz sem pa zdle komaj ugotovila da danes ne bom nič rihtala na CSD-ju ker ni uradnih ur - ups bo treba pa še jutri kmal ustatuser posted image

Tinncyka, jaz sem bila včeraj na CSD in oddala vlogo, pa so mi rekli, da bo nakazilo šele 15. januarja user posted image user posted image ker so imeli za to leto že poračun ali tako nekako user posted image .

Lejla969, tvoj user posted image je pa res že pravi korenjak! Saj pravijo, da so drugi ponavadi težji in večji, ker so jim prvi naredili dovolj prostora user posted image Dvomim, da boste čakali do januarja user posted image

OOo Zala01, vidim, da se tudi pri tebi dogaja user posted image Ja, to so teli drugorojenci... očitno so bolj nestrpni user posted image Srečno, če se že odloči pokukati na svet!

IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina

Olala!
A bo še kakšna počakala na januar?user posted image user posted image user posted image user posted image

Dejte se pustit mal prepričat. Veste, januarski otroci bodo imeli lepšo letnicouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja in uradno bodo 1 leto mlajši (sploh pri punčkah je to pomembno user posted image user posted image user posted image )

Somic
, po dolgem času en dober štos user posted image user posted image user posted image user posted image

Isabelle
, ne pretiravaj s čiščenjem, ker bo vse počakalo user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Aurea -- 3.12.2009 11:42:37 >

Si sapis sis apis.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
3.12.2009 11:42:33   
alex17
hahaha, somic, dober vic je tole!! user posted image  user posted image  user posted image   dve perspektivi iste zadeve, kot ponavadi... user posted image

ja, hudo se je začelo dogajat tlele pri januarkah- jst tud upam, da nas čimveč januar dočaka, kaj pa vem, si bolj želim letnico 2010 pa po novem letu, samo če bo piki prej hotel na dan, pa tudi ne bo nič za to... samo se mi zdi, da se moram še malo psihično pripravit, pa sem računala, da bo december čas za to... user posted image  
krvavitev se je očitno res ustavila, držim pesti, da tako ostane! user posted image

pa da bo čimprej nov avtek pri hiši, ker se zdaj vozim s taščinim user posted image   mogoče bo že jutri, če ne pa čez par dni user posted image

merkajte se punce!!

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
3.12.2009 12:11:46   
grahek85
somic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
3.12.2009 12:20:49   
somic
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

somic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je hud, a ne???

mojmu ni bil všeč... le zakaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
3.12.2009 12:30:38   
*BellaLuna*
IZVIRNO SPOROČILO: ugi

Ni nujno, da se otrok umiri pred porodom. Luka je tako brcal, da so mi skoz sonde od CTG-ja s trebuha padale.

Očitno so Lukati takšni. Tudi naš je še med porodom brcal, edino sonde pa res niso padale po tleh. Tako da pri meni tudi ni veljalo.

Srečno vsem, ki že odhajate v Rim, eni bomo pa še malo počakali.

< Sporočilo je popravil *BellaLuna* -- 3.12.2009 12:32:04 >

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Število otrok!
Alter_ego

Koliko otrok imate?

0 (16%)

1 (41%)

2 (28%)

3 (9%)

4 (3%)

več (2%)

Število vseh glasov: 457

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!