alex17
|
jutro punce! danes sem doma, ker sem včeraj zvečer takoj po (po dolgem času, samo je blo zgleda preveč intenzivno ) začela precej krvaveti, je bla taka sveža kri, da me je skor kap, ker do zdaj nisem imela nobene krvavitve ali karkoli in sem se ful ustrašila in poklicala v LJ P, pa mi je sestra rekla, naj se raje pridem pokazat, tako da me je moj dragi takoj peljal tja, pa še torbo sem za vsak slučaj pograbla. sem ga ful priganjala, naj hitrreje vozi, ker se mi je zdelo da nikamor ne gre, pa tresla sem se kot šiba, me je prav mrazilo. no, v P so me dali na CTG (prvič, zdaj pa vem kako to zgleda), potem me je še pregledala na gin.stolu in rekla, da glavica že precej pritiska dol, pa še na UZ in vaginalni UZ- no, je rekla, da se MV očitno krajša (prej sem mela 27mm, zdaj sam 16mm), samo da nič ne kaže, da bi se začenjal porod, tako da moram jutri še enkrat na CTG in seveda nič ja logično, saj mi je blo tok žal, da ne morem povedat, samo mi ni nikol rekla G da je kaj tvegano to počet ali karkoli, tako da pač sva... pa če krvavitev ne bi nehala da moram pridt nazaj- no, do zjutraj je ponehala, samo še sluz je bla rahlo rdeče-rjavo obarvana, zdaj pa mislim, da je že čist nehalo, tako da očitno je bla res površinska krvavitev na MV. joj kok mi je žal, da sva se spravla k akciji, ni za povedat, zdaj sem pa doma in bom bolj počivala za vsak slučaj. upam, da bi pikec zdržal še par tednov notri, čeprav sem že v 35 t. in je kar velik... no, pa še avto sva včeraj prodala eni simpatični punci s Štajerske, ki ima 15 mesečnega fantka in ga rabi za v službo, tako da je vsaj šel v dobre roke, sem pa potem, ko sta šla, vseeno jokala ko dež vem, trapa, samo si nisem mogla pomagat, še ti hormoni delajo ... me je lubi ful tolažu, da se bom v novga berlingota takoj zaljubila in pozabila na polota, pa da je to začetek novega obdobja, kar je v bistvu res... no je bil res naporen dan, tako da upam, da bo danes bolj na easy.. pozdravček vsem!
|