Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.12.2009 8:48:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa dobro jutro Danes imam doma tudi - je na bolniški. Zdajle izkoriščam še zadnjih nelkaj minut, preden se z Gregorjem zbudita, ponoči smo spet feštali Punci sem spravila od doma, psa peljala na sprehod, zdaj pa pijem kavo. Eno vprašanje: a zdaj za 20.12. še velja ali kako??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.12.2009 8:50:08
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Imam tako dobro šefinjo,da mi je danes dala kar dopust .V vrtcu sem dobila oblačila za otročka za nastop in komaj čakam,da ju vidim zvečer,kako bosta plesala .Ima pa ravno danes sestanek in bo verjetno zamudil na prireditev. Mogoče bo šla še tašča zraven.Danes ima rojstni dan.Me je pa včeraj presenetila z darilom za novo leto:kupila je namreč varčni radiator za Nejčevo sobo.Res nisem pričakovala kaj takega. Ponoči smo imeli pestro,saj je Tilna zvijalo po trebuhu in sem ga nosila,ko sem mu ta termofor gor,se je umirilo,potem je pa spal do 7.30 Špelin@... za vse bolnike Jana...pridna si z vadbo .Jaz sem prelena za kaj takega,sploh pa imam fizičnega dela dovolj v službi Nina... da ti Taj začne čimprej spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.12.2009 8:51:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. Mali še spi, moj pa Gaja sta šla pa k P na kontrolo, revca moja more skoz kri dajat. Jest pa kofetkam . No Taj je včer spal v celem dnevu 3 ure, zaspal je ob 21:30, se je pa zbudu šele mal do treh pa pol ob šestih. Ma važn da ponoč spi, če že čez dan ne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.12.2009 8:52:32
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tukajle bi zdajle kavo pilaaaaaaaaaaaaaaaa Jaz tudiiiiiiiiiiiiii Tako me matra,da bi šli za praznike malo na morje klimo spremenit,samo še ne vem,kako bom delala,če sploh bom delala praznike.Odprto imamo namreč 26.,27.12.,in 2.1. Drugače bomo šli pa vsaj za kakšen dan že zaradi otrok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.12.2009 8:54:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Imam tako dobro šefinjo,da mi je danes dala kar dopust .V vrtcu sem dobila oblačila za otročka za nastop in komaj čakam,da ju vidim zvečer,kako bosta plesala .Ima pa ravno danes sestanek in bo verjetno zamudil na prireditev. Mogoče bo šla še tašča zraven.Danes ima rojstni dan.Me je pa včeraj presenetila z darilom za novo leto:kupila je namreč varčni radiator za Nejčevo sobo.Res nisem pričakovala kaj takega. Ponoči smo imeli pestro,saj je Tilna zvijalo po trebuhu in sem ga nosila,ko sem mu ta termofor gor,se je umirilo,potem je pa spal do 7.30 Špelin@... za vse bolnike Jana...pridna si z vadbo .Jaz sem prelena za kaj takega,sploh pa imam fizičnega dela dovolj v službi Nina... da ti Taj začne čimprej spat za šefico pa za taščo. Moja mama ga ma tud dons. Mami ga je mela pa v ponedeljek 50 let, gremo v soboto na fešto kr vsi, je sobo za nas vzela . za Tilna.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.12.2009 8:55:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa dobro jutro Danes imam doma tudi - je na bolniški. Zdajle izkoriščam še zadnjih nelkaj minut, preden se z Gregorjem zbudita, ponoči smo spet feštali Punci sem spravila od doma, psa peljala na sprehod, zdaj pa pijem kavo. Eno vprašanje: a zdaj za 20.12. še velja ali kako?? Moj si pa ne more bolniške vzet ker je plačan po prometu pa je bil že zdej dost doma . Ma sej če bi blo nujno bi jo tko pa raj ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.12.2009 9:07:02
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa dobro jutro Danes imam doma tudi - je na bolniški. Zdajle izkoriščam še zadnjih nelkaj minut, preden se z Gregorjem zbudita, ponoči smo spet feštali Punci sem spravila od doma, psa peljala na sprehod, zdaj pa pijem kavo. Eno vprašanje: a zdaj za 20.12. še velja ali kako?? Moj si pa ne more bolniške vzet ker je plačan po prometu pa je bil že zdej dost doma . Ma sej če bi blo nujno bi jo tko pa raj ne tvoj ma vsaj ornk plačo..moj pa v isti stroki dela za 600€.. pa delajo tak promet, da se men v glavi blede.Aja pa za dopust je vedn problem..ko je hotu pa bolniško vzet in je bil slučajn na pop. smeni, je mogu pa za dve popoldanske ure hodit delat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.12.2009 9:07:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 za šefico pa za taščo. Moja mama ga ma tud dons. Mami ga je mela pa v ponedeljek 50 let, gremo v soboto na fešto kr vsi, je sobo za nas vzela . za Tilna. ooo boste feštali..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.12.2009 9:07:12
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jana...pridna si z vadbo .Jaz sem prelena za kaj takega,sploh pa imam fizičnega dela dovolj v službi jst pa cele dneve samo sedim, in to nujno potrebujem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.12.2009 9:15:10
|
|
|
|
tilči
|
včeraj v službi je pa bilo pestro: sodelavka je dobila epileptični napad in je padla v nezavest,tako da so jo potem samo še z rešilcem odpeljali Pa hoteli so krasti na veliko,tako da smo imeli kar tri varnostnike
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.12.2009 9:24:51
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči včeraj v službi je pa bilo pestro: sodelavka je dobila epileptični napad in je padla v nezavest,tako da so jo potem samo še z rešilcem odpeljali Pa hoteli so krasti na veliko,tako da smo imeli kar tri varnostnike ojoj ste imeli pa res pestro.. kaj pa naredite pol s tistimi ki jih ujamete da kradejo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.12.2009 9:27:19
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči včeraj v službi je pa bilo pestro: sodelavka je dobila epileptični napad in je padla v nezavest,tako da so jo potem samo še z rešilcem odpeljali Pa hoteli so krasti na veliko,tako da smo imeli kar tri varnostnike ojoj ste imeli pa res pestro.. kaj pa naredite pol s tistimi ki jih ujamete da kradejo? Varnostnik naredi zapisnik in gre na policijo,ali pa mora plačat trojni znesek,če se boji policije
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.12.2009 9:30:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči včeraj v službi je pa bilo pestro: sodelavka je dobila epileptični napad in je padla v nezavest,tako da so jo potem samo še z rešilcem odpeljali Pa hoteli so krasti na veliko,tako da smo imeli kar tri varnostnike ojoj ste imeli pa res pestro.. kaj pa naredite pol s tistimi ki jih ujamete da kradejo? Varnostnik naredi zapisnik in gre na policijo,ali pa mora plačat trojni znesek,če se boji policije pravilno.. ne bodo nikol več nič ukradli
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.12.2009 9:53:00
|
|
|
|
tilči
|
končno mi je uspelo barvo vržt na lase.Včeraj sem se ustrigla,še šminke moram najti,da se malo zrihtam za zvečer Punce,pomoč:kaj naj kupimo tašči in njenemu prijatelju za novo leto?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.12.2009 10:03:52
|
|
|
|
mafi
|
Dan . Da vas mal pozdravim in da me ne date med izbrisane . za vse bubančke . Mi smo še kar o.k. Filip na vsake kvatro faše kako virozico, Mark je za enkrat o.k, včeraj so pri njih v skupini potrdil prašičjo gripo in zdej čakakmo če bo kej pri nas. drugače sem pa pridna in študiram in imam konec meseca 2 izpita, sam k učenju pa se še nisem spravla . Sva šla pa z dragijem 2 tedna nazaj v Opatijo-vikend paket brez otrok in morm reč da nama je prav pasal.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.12.2009 10:05:31
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči končno mi je uspelo barvo vržt na lase.Včeraj sem se ustrigla,še šminke moram najti,da se malo zrihtam za zvečer Punce,pomoč:kaj naj kupimo tašči in njenemu prijatelju za novo leto? uffff.. jst ti pa tuki ne morem pomagat, ker imam tud zmeri probleme komu kaj kupit in si zmeri z tem razbijam glavo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.12.2009 10:06:55
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tukajle bi zdajle kavo pilaaaaaaaaaaaaaaaa jst tttttttuuuuuuuuuuuuuuuud se pridružim , sam da ne bo stolov zmankal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.12.2009 13:26:35
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa dobro jutro Danes imam doma tudi - je na bolniški. Zdajle izkoriščam še zadnjih nelkaj minut, preden se z Gregorjem zbudita, ponoči smo spet feštali Punci sem spravila od doma, psa peljala na sprehod, zdaj pa pijem kavo. Eno vprašanje: a zdaj za 20.12. še velja ali kako?? načeloma ja...samo ure še nismo določile.. Ja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.12.2009 20:44:28
|
|
|
|
Anitka
|
Čer Da se spet malce oglasim. Sva šla popoldne spet k zdravnici, ker še vedno kuhamo na polno. Naju je poslala v laboratorij, da so pogledali urin pa je vse v najlepšem redu. Je rekla zdravnica, da gre za virozo in upa, da se je bomo kmalu znebili. Je pa res šit s temi virozami, ker obstaja kar 400 virusov in zgleda, da se našega Gala kar vsi po vrsti prijemljejo HIJENCA hvala za kuponček. Kje pa se dobite 20., če ni skrivnost? MAFI super za preživel vikend. Pa upam, da ne boste fasali kakšne gripe. TILČI nimam ideje za darilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 3.12.2009 7:55:46
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Punce,pomoč,prosim! Kam naj peljem Tilna na pregled,da ugotovijo,ali je na kaj alergičen? Splošna medicina je namreč odpovedala,saj njegova P pravi,da ga je brezveze še 1x testirat,ker je bil že spomladi Celo noč se je revež praskal.Sedajle grem v lekarno po Atopiclair,pa da vidim,če bo bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 3.12.2009 8:06:41
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 3.12.2009 8:09:27
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi Dan . Da vas mal pozdravim in da me ne date med izbrisane . za vse bubančke . Mi smo še kar o.k. Filip na vsake kvatro faše kako virozico, Mark je za enkrat o.k, včeraj so pri njih v skupini potrdil prašičjo gripo in zdej čakakmo če bo kej pri nas. drugače sem pa pridna in študiram in imam konec meseca 2 izpita, sam k učenju pa se še nisem spravla . Sva šla pa z dragijem 2 tedna nazaj v Opatijo-vikend paket brez otrok in morm reč da nama je prav pasal. za uživantski vikend paket. Za izpite bomo pa pestke stiskali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 3.12.2009 8:10:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Punce,pomoč,prosim! Kam naj peljem Tilna na pregled,da ugotovijo,ali je na kaj alergičen? Splošna medicina je namreč odpovedala,saj njegova P pravi,da ga je brezveze še 1x testirat,ker je bil že spomladi Celo noč se je revež praskal.Sedajle grem v lekarno po Atopiclair,pa da vidim,če bo bolje Bogi revež, no Naty* je šla z malim na bioresonanco, to je ena opcija alternative.
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 3.12.2009 8:11:11 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 3.12.2009 8:11:42
|
|
|
|
špelin@
|
: IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tukajle bi zdajle kavo pilaaaaaaaaaaaaaaaa jst tttttttuuuuuuuuuuuuuuuud se pridružim , sam da ne bo stolov zmankal Ej, ni panike, za takle razgled komot tudi stojim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 3.12.2009 8:12:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Da se spet malce oglasim. Sva šla popoldne spet k zdravnici, ker še vedno kuhamo na polno. Naju je poslala v laboratorij, da so pogledali urin pa je vse v najlepšem redu. Je rekla zdravnica, da gre za virozo in upa, da se je bomo kmalu znebili. Je pa res šit s temi virozami, ker obstaja kar 400 virusov in zgleda, da se našega Gala kar vsi po vrsti prijemljejo A je danes kaj bolje z Galom? Gregor ponoči ni več kuhal, se niti pohvalit ne upam, trdno pa stiskam pesti, da se bo zdaj končno pozdravil.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?