Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 11:31:33
|
|
|
|
kayica24
|
Kolumbo, pa kaj se morajo nujno plazit al kaj? Naša se tudi ne plazi, pa je P rekla, da se morda nikoli ne bo..Da se eni ne plazijo, ne kobacajo, ampak kar shodijo Aja, pozna katera kako zdravilo proti bolečinam v ušesu
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 11:34:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ super ....in a je kaj ugotovila da kao zaostaja v razvoju? Mal zaostaja ampak ni kake hude panike, kontrolo mava čez 2 meseca, če do takrat ne bo plazil bo pa treba na fizioterapijo. Pokazala mi je par vaj in prijemov, tko d bo treba pač mal več z njim delat ....Hana tudi ne kobaca pa je rekla p da se mi ni treba sikerat.....ampak sem opazila da ona bo kobacala ker gre na kolena in se gujsa občasno pa naredi tdi kakšen "korak " naprej......so pa otroci ke ne kobacajo.....čimveč malija na tla,da sam probava
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 11:34:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Aja, pozna katera kako zdravilo proti bolečinam v ušesu mislim da se v lekarni dobijo ene kapljice za ušesa-moji mami so pomagale
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 11:41:47
|
|
|
|
tanci29
|
dan evo midva z erikom sva mela zobarja v ZD šiška, sem šele pol pogruntala da je dons pol februarčkov tam ...pa k da se nebi učeri o tem pogovarjale....smotana jest mlea-držim pestke da bo vse ok s tvojim kolkom kolumbo-tole je pa fajn prebrat da si bla tolk zadovoljna...jest u bežigradu nisem...sva bla pa z erikom na fizoterapiji, tm je blo pa ok kayica-jest sem dobla ene kaplce k so tud za oči so obema pomagale pri vnetju ušesa čak grem iskat da ti napišem kere so baki-joj te čist štekam kako je bit notr izoliran od vseh...sej bo hitro minilo...mi smo bili mesec dni brez izhoda in brez obiskov, pa itak sama z obema doma tko da ja dobr vem kako se počutiš mihailo-no fajn da so se nočke poštimale....am jest bom počakala izvide s testiranja pol pa zabrišem tale adc nekam ker je totalno zanč ijn ga niti ne mara po flaši sploh ne s kašicam pa spet neki štrajka, tko da močno upam da bo izvid ok in začnemo...pomoje bom pa na zaćetku kupila tele od milupa k je že mleko notri pol pa počasi na km danes mamo okraševanje igralnice pri eriku v vrtcu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2009 11:47:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 11:49:02
|
|
|
|
baki
|
sem klicala pediatrinjo pa je rekla da na sprehod lahko greva če nima vročine sam v stik z drugimi ne sme.tk da jupi pa ven na zrak
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2009 11:50:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 11:53:23
|
|
|
|
claud
|
Dan! Evo mi2 sva že več k en teden prehlajene. Moj je še vedno ukročen .....so govorilne dobr zalegle Zadnjič sm delala 8 ur in jo je moj čuval....in ko sm pršla domov (sm se mal pohecala) sm mu rekla da bom tkole cel teden delala in bo on mogu met skos tkole Larisso. in kaj je reku: Neeee! Sm se mu nasmejala pa rekla: No, tolk o tem kok je to eno sam počivanje in izležavanje ko si sam z otrokom No grem zdj še mal za nazaj prebrat....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 11:57:57
|
|
|
|
tanci29
|
kayica kapljice so Alcon TobraDex
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 12:03:39
|
|
|
|
tanci29
|
kolubmo se strinjam s tabo sploh tisti za rokice pa postavljanja na noge....ker sestrično ed erika tud ful za roke držijo pa jo vodjo okol pa dela metrske korake čist po prstih pa še čist je usločena, mene je kar zabolelo, pa nč ne pustijo da se sama kam prime in ustane da ne bo padla....sem si mislila ta ne bo shodila do ne vem kdaj če jo boste tkole ker pol nima nobenga občutka otrok za ravnotežje.... naš erik je shodil pri enem letu in dva tedna ampak tako da je samo ustal in šel, kar en dan se je on odloču da bo hodu in je se mal matral da se je postavil na nogice ker ga je mal rita nazaj vlekla in pol je naredu korake in je bil tolk happy da je cel popoldne hodu sem pa tja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 12:06:40
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Dan! Evo mi2 sva že več k en teden prehlajene. Moj je še vedno ukročen .....so govorilne dobr zalegle Zadnjič sm delala 8 ur in jo je moj čuval....in ko sm pršla domov (sm se mal pohecala) sm mu rekla da bom tkole cel teden delala in bo on mogu met skos tkole Larisso. in kaj je reku: Neeee! Sm se mu nasmejala pa rekla: No, tolk o tem kok je to eno sam počivanje in izležavanje ko si sam z otrokom No grem zdj še mal za nazaj prebrat....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 12:07:40
|
|
|
|
tanci29
|
kolumbo-evo jest glih čakam tale netresk da mi od ene prjatlce mamca da, da ga posadim...mi boš mal razložila kako to neguješ pol
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2009 12:22:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2009 12:29:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 13:00:31
|
|
|
|
claud
|
KOLUMBO... jah mal sm začela delat ja...tko 2x na teden zaenkrat. Mi je pa fajn k mam status še do oktobra, tko da mi ni treba prevec skrbet glede službene obveznosti, pa še mal dlje bom lahko z Larisso. Do oktobra bom pa valda našla kakšen šiht...no, sj v bistvu me ena služba v že čaka-sam upam da me bo še mal čakala Je dobr met veze in poznanstva
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 13:26:38
|
|
|
|
Urša08
|
ojla Mi smo se potepali do enih Je tok pasalo k je tak lep sonček. Sedaj sem oba spat spokala, jaz morm pa mal za štedilnik it kosilo pripravit. Vas grem mal prebrat da vidim če je kej novga
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 13:27:45
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo CLAUD a že delaš? Lepo da te možek uboga......pri nas je dons pelu Mjakla v vrtec...je bil takoj telefon...kje ma copate, kje ma ruzak..kje ma to...kje ma un....k sm pršla pol čez dve uri, je bil v supergah, k sploh ne vem kje jih je najdu.......skratka no comment.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 13:29:10
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 ojla Mi smo se potepali do enih Je tok pasalo k je tak lep sonček. Sedaj sem oba spat spokala, jaz morm pa mal za štedilnik it kosilo pripravit. Vas grem mal prebrat da vidim če je kej novga ej kolk časa ti pa ponavad nejc spi čez dan kaj boš dobrega kuhala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 13:29:58
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Dan! Evo mi2 sva že več k en teden prehlajene. Moj je še vedno ukročen .....so govorilne dobr zalegle Zadnjič sm delala 8 ur in jo je moj čuval....in ko sm pršla domov (sm se mal pohecala) sm mu rekla da bom tkole cel teden delala in bo on mogu met skos tkole Larisso. in kaj je reku: Neeee! Sm se mu nasmejala pa rekla: No, tolk o tem kok je to eno sam počivanje in izležavanje ko si sam z otrokom No grem zdj še mal za nazaj prebrat.... Claud a veš da je prov fino da majo kdaj očkati par urc čez otročke da vidijo da ni vse tako fletno, na izi,....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 13:30:29
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud KOLUMBO... jah mal sm začela delat ja...tko 2x na teden zaenkrat. Mi je pa fajn k mam status še do oktobra, tko da mi ni treba prevec skrbet glede službene obveznosti, pa še mal dlje bom lahko z Larisso. Do oktobra bom pa valda našla kakšen šiht...no, sj v bistvu me ena služba v že čaka-sam upam da me bo še mal čakala Je dobr met veze in poznanstva ja res je fajn koga kje poznat da ti lohk kej zrihta...tko je dons, čeprav po drugi strani pa ko koga iščeš pa spet druga pesem..najraj neb noben nč delal pa denarčke kasiral...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 13:32:31
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 ojla Mi smo se potepali do enih Je tok pasalo k je tak lep sonček. Sedaj sem oba spat spokala, jaz morm pa mal za štedilnik it kosilo pripravit. Vas grem mal prebrat da vidim če je kej novga ej kolk časa ti pa ponavad nejc spi čez dan kaj boš dobrega kuhala Nejc ponavadi spi kar 2 do 3 ure , Žiga pa kako urco in pol do dve. Smo mel obdobje ko Nejc ni več hotu čez dan spat, no sedaj pa spet brez problema gre počivat. Men prov paše Za kosilo bomo mel pa popečeno govedino v zelenjavni omakici s tamarjem, pa rezance, Žiga pa krompir zraven. Kako je bilo pri zobarju? Zakaj je Erik sploh mogu it?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 13:35:47
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ super ....in a je kaj ugotovila da kao zaostaja v razvoju? Mal zaostaja ampak ni kake hude panike, kontrolo mava čez 2 meseca, če do takrat ne bo plazil bo pa treba na fizioterapijo. Pokazala mi je par vaj in prijemov, tko d bo treba pač mal več z njim delat ....Hana tudi ne kobaca pa je rekla p da se mi ni treba sikerat.....ampak sem opazila da ona bo kobacala ker gre na kolena in se gujsa občasno pa naredi tdi kakšen "korak " naprej......so pa otroci ke ne kobacajo.....čimveč malija na tla,da sam probava Čebel@ ja iz guncanja se ponavadi začnejo kobacat, saj tako je bilo pri nas Še malo pa jo bosta lovila po stanovanju
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 13:37:00
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Dan! Evo nas iz razvojne.....blo je prav super, sm bla ful presenečena, ker sm nekje slišala da je v Šiški čisti poden....man je blo ....že v sprejemni tooootalno prijazna sestra oz una administratorica, takoj mi je rekla, če mi kej pomaga, ker sem bla brez vozička, zabavala Roksota 100 na uro, da je dobesedno vreščal od navdušenja. Tudi gospa zdravnica si je vzela precej časa, ga u nulo pregledala gibalno in pol na konc še "zdravniško"- ušesa, grlo, plučka, rito, kožico na lulču in moda, res od glave do pete. Druk teden enkrat bova šla še s Šimetom skupi, da ga peljemo v KC na UZ. Zdele morm mal pospravt, za kosilo bojo bučke v omaki in pire, mogoče še kak košček piščanca. lep dan Super za tak lep odnos pri zdravniku
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 13:38:55
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Evo me od doktarja... moram na rentgen kolka in na kirurško kliniko..... Zdaj pa upam, da mi upse kaj prebrat... Onasiss upam da boš mela čim manj sitnosti s tem kolkom in da se poštima
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 13:40:52
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Evo me od doktarja... moram na rentgen kolka in na kirurško kliniko..... Zdaj pa upam, da mi upse kaj prebrat... Onasiss upam da boš mela čim manj sitnosti s tem kolkom in da se poštima Se pridružujem k željam, Onassis!!!!!!!!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?