Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 3.12.2009 9:22:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella a zdaj pa mam spet monologe ... jaz pa si bom te tri zvezdice na rr res krvavo prislužila!!!!!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 3.12.2009 9:23:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella aja, nobena mi ni odgovorla, če imate kake stare risnake doma na cd al pa podobno, meni te novodobne računalniške, pa roboti ne potegnejo Žal jih nimam. Katere pa bi imela?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 3.12.2009 9:26:43
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella aja, nobena mi ni odgovorla, če imate kake stare risnake doma na cd al pa podobno, meni te novodobne računalniške, pa roboti ne potegnejo jaz mam nekaj. kre pa bi mela?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 3.12.2009 9:33:00
|
|
|
|
ly117
|
Nič, grem nekaj fretat po kuči.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 3.12.2009 9:48:37
|
|
|
|
rina22
|
tudi jaz grem počasi kuhat kavice, ker dobim obisk lep dan, mamice
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 3.12.2009 9:58:37
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella a zdaj pa mam spet monologe ... jaz pa si bom te tri zvezdice na rr res krvavo prislužila!!!!! ti bom dala jaz ti veš kk je met krave žulje ha?????
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 3.12.2009 9:59:20
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella aja, nobena mi ni odgovorla, če imate kake stare risnake doma na cd al pa podobno, meni te novodobne računalniške, pa roboti ne potegnejo Daj ti meni povej kaj, a da bi gledala risanke na računalniku ali na DVD ali kaj??? Grem ti poslat ZS za recepte...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 3.12.2009 10:00:25
|
|
|
|
vitabella
|
mah jaz bi mele vse risanke (že zaradi sebe ): čebelica maja palček smuk smrkci badum badum baltazarja liliputput lolek in bolek tom in jerry pa kere so še ble?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 3.12.2009 10:02:16
|
|
|
|
vitabella
|
mah itak mam predvajalnik za vse ofrmate, tk da je vseeno, sam kake videokasete mi ne ponujat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 3.12.2009 10:07:12
|
|
|
|
nebo
|
Glej bom jaz mojemu rekla, da ti naj zapeče, o šit, samo sračkanje, ravno danes nam je riknil računalnik hišni, na tem prenosnem (MOJEM), pa jaz ne dovolim, da bi mi dal gor kakšne programe, ker imam ful takih stvari gor...imam pa smrkce, pa toma....pa še kaj bi se našlo...saj moja N rada to gleda, lahko pa se dogovoriva če imaš možnost, da si presnameš....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 3.12.2009 10:09:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella a zdaj pa mam spet monologe ... jaz pa si bom te tri zvezdice na rr res krvavo prislužila!!!!! ti bom dala jaz ti veš kk je met krave žulje ha????? Ne. Pridi še zvečer kaj gor pa boš vidla kak bojo zvezdice letele.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 3.12.2009 10:11:02
|
|
|
|
ly117
|
L je zaspal tak, da imam čas tu gor viset.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 3.12.2009 10:13:35
|
|
|
|
nebo
|
Moj se pa ravno prebuja in greva malo ve...se nekaj sonček kaže...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 3.12.2009 10:15:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Moj se pa ravno prebuja in greva malo ve...se nekaj sonček kaže... Se kaže ja.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 3.12.2009 10:15:42
|
|
|
|
ly117
|
Nebo kako je bilo pri zobozdravniku.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 3.12.2009 10:16:36
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nebo kako je bilo pri zobozdravniku. PREŽIVELA!! To je glavno imam pa lepo belo plombico!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 3.12.2009 10:18:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nebo kako je bilo pri zobozdravniku. PREŽIVELA!! To je glavno imam pa lepo belo plombico!!!! No vidiš, da ni bilo tako hudo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 3.12.2009 10:25:26
|
|
|
|
vitabella
|
nebo in rina imata zs. ly jaz zvečer druge zvezdice gledam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 3.12.2009 10:26:27
|
|
|
|
vitabella
|
aja, nebo, kaj bi to šlo na ključek al pa če ti jaz kake cd-je s sabo prinesem? al dvd?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 3.12.2009 10:28:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ly jaz zvečer druge zvezdice gledam
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 3.12.2009 10:33:07
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella aja, nebo, kaj bi to šlo na ključek al pa če ti jaz kake cd-je s sabo prinesem? al dvd? Glej bom jaz mojega vprašala ko pride pa ti javim kako in kaj.... Hvala za ZS... Sedaj pa grem res..čao bao..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 3.12.2009 10:38:10
|
|
|
|
vitabella
|
napisala sporočilo pa ven vrglo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 3.12.2009 10:44:56
|
|
|
|
ly117
|
Mi smo pa spet imeli lepotni 30 minutni spanec.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 3.12.2009 11:21:10
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella mah jaz bi mele vse risanke (že zaradi sebe ): čebelica maja palček smuk smrkci badum badum baltazarja liliputput lolek in bolek tom in jerry pa kere so še ble? tote mam jaz mam pa še nekaj sodobnih, ki full lepe - fifi, nodi,...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 3.12.2009 11:58:08
|
|
|
|
arabela*
|
Tak...zunaj smo bili,čeprav ne dolgo ampak je pasalo..... Zdaj pa gremo čajeka spit in počasi m prepričavat da gre malo spat...... Grem tud jaz malo migat.......ni druge........... se tipkamo zvečer.......
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.