|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VII.del
3.12.2009 8:25:49   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

O suhica, jutro....user posted image

ti bom dala suhico...............user posted image

sploh ne veš kak je meni hudo,ko se ne morem zredituser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
3.12.2009 8:26:28   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

No ja..spali tak tak......M se je zbudila ob pol štirih in začela jokat in klicat mamamaama mamama...potem je bila okole no uro auf...nato ji je uspelo zaspat....meni pa tud sicer z vato v ušesihuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Glavno, da si se znašla in naspala user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
3.12.2009 8:26:40   
nebo

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

user posted image user posted image O super vi pa ste pridni..user posted image torej si lahko celo noč študirala .... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neeen, nisem. Čeprav bi moglauser posted image user posted image Ampak se mi ne dauser posted image Bom pa res počasi mogla začet migat....

Jaz tudi....ta zadnji izpit...uffffff...sem razmišljala da bi naredila ta tečaj na FF in potem dala na naš faks vlogo za priznanje izpita, pa če i ga vsaj delno priznajo sem že daleč....samo ne vem če gre, baje da...

A ti veš kaj o tem??

Ja, sa da. Vsaj kolko jaz vem... Samo kot si že napisala, moraš dat vlogo in počakaš, akj se komisija odloči. Ponavadi ga priznajo user posted image

Veš kaj me malo bega, to da bo to v bistvu tečaj iz ANG, sicer je na koncu izpit in dobiš potrdilo FF, kaj ti meniš??

Vem pa da je potrebna vloga...

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
3.12.2009 8:26:51   
arabela*

PA NIČ... sem te mislila za tvoj 18 rojstni dan in moj 19, povabit na en velik kofetek pa nič!!!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 3.12.2009 8:27:38 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
3.12.2009 8:28:16   
arabela*
Jaz imam danes izpituser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
3.12.2009 8:28:29   
nebo

Pa se ti zavedaš koliko deklic tu gor ti je pripravljeno prostovoljno odstopit par kg.....JAZ NAPRIMER KUJ 5 in če vzameš v naslednjig 5 minutah ti jih dam še 5 zastonj zraven...user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
3.12.2009 8:29:08   
nebo

Držim pestke...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
3.12.2009 8:29:17   
rina22

user posted image user posted image O super vi pa ste pridni..user posted image torej si lahko celo noč študirala .... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neeen, nisem. Čeprav bi moglauser posted image user posted image Ampak se mi ne dauser posted image Bom pa res počasi mogla začet migat....

Jaz tudi....ta zadnji izpit...uffffff...sem razmišljala da bi naredila ta tečaj na FF in potem dala na naš faks vlogo za priznanje izpita, pa če i ga vsaj delno priznajo sem že daleč....samo ne vem če gre, baje da...

A ti veš kaj o tem??

Ja, sa da. Vsaj kolko jaz vem... Samo kot si že napisala, moraš dat vlogo in počakaš, akj se komisija odloči. Ponavadi ga priznajo user posted image

Veš kaj me malo bega, to da bo to v bistvu tečaj iz ANG, sicer je na koncu izpit in dobiš potrdilo FF, kaj ti meniš??

Vem pa da je potrebna vloga...

Jaz mislim, da ne bi smeli komplicirat. Saj izpit je izpit, mislim pa, da ga priznajo tudi, če ga delaš tudi na drugi fakulteti. Bom držala pesti, da ti bodo odobriliuser posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
3.12.2009 8:29:33   
rina22

Tudi jazuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
3.12.2009 8:30:00   
arabela*

Pa se ti zavedaš koliko deklic tu gor ti je pripravljeno prostovoljno odstopit par kg.....JAZ NAPRIMER KUJ 5 in če vzameš v naslednjig 5 minutah ti jih dam še 5 zastonj zraven...user posted image user posted image

se zavedam ja..user posted image ..

ampak saj veš.....celo življenje jem pa jem....pozna se pa nič....pa tud tisti feeling je boljši ko jih maš malo več na sebiuser posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
3.12.2009 8:30:27   
arabela*

thank youuser posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
3.12.2009 8:30:28   
nebo

IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

jutro! njami user posted image

Oj Vitabela, kako kaj Montinjak, me kaj pogreša?? Povej ti meni kaj sladkega dopušča ta dieta???user posted image user posted image

(odgovor članu vitabella)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
3.12.2009 8:31:13   
rina22

Se strinjamuser posted image user posted image Jaz bi ji takoj odstopla - še več, če rabiuser posted image

Saraya, še vedno mi pa nisi odgovorila na vprašanje od včeraj.. 24-letnice so smrklje? Pol si jaz več ne bom upala nič rečt, ko sem še mlajšauser posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
3.12.2009 8:31:58   
arabela*

Oj Vitabela, kako kaj Montinjak, me kaj pogreša?? Povej ti meni kaj sladkega dopušča ta dieta???user posted image user posted image

najboljše da si kupimo rolerje,pa vsaka svoj voziček in gremo v akcijo...user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
3.12.2009 8:32:37   
arabela*

Saraya, še vedno mi pa nisi odgovorila na vprašanje od včeraj.. 24-letnice so smrklje? Pol si jaz več ne bom upala nič rečt, ko sem še mlajšauser posted image user posted image

itakuser posted image user posted image ..vse kar je pod 30 so smrkljice šeuser posted image

ne.....nebo?user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 3.12.2009 8:33:07 >

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
3.12.2009 8:33:22   
rina22

itakuser posted image user posted image ..vse kar je pod 30 so smrkljice šeuser posted image

Aha, okuser posted image Hvala za razlagouser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
3.12.2009 8:34:11   
arabela*

meni še kaka ko je eno leto starejša od mene reče da sem zanjo smrklja....pa kajuser posted image user posted image JBG

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
3.12.2009 8:34:57   
nebo

ne.....nebo?user posted image

SEVEDA veš kaj sma potem midve s Taso...halo, 18 in 19...user posted image user posted image

VIKATE DA ME HALOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
3.12.2009 8:38:28   
nebo
Jaz grem kuhat...čao bao....

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
3.12.2009 8:39:26   
rina22

meni še kaka ko je eno leto starejša od mene reče da sem zanjo smrklja....pa kajuser posted image user posted image JBG

Ja saj jaz nisem nič kaj takga mislila oz. za slabo vzela, samo me je vseeno zanimalouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
3.12.2009 8:39:45   
rina22

Jaz grem kuhat...čao bao....

dobro skuhajuser posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
3.12.2009 8:39:47   
arabela*
Tak....kofe sem spila...zdaj pa grem malo pospravit,potem pa se bomo morale v štacuno spravituser posted image user posted image

lep dan

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
3.12.2009 8:40:20   
rina22

lep dan

enako. in dosti sreče na izpitu (znanje tak maš)user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
3.12.2009 8:41:22   
ly117
Jutro! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
3.12.2009 8:46:06   
matcar
Jutro!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.