PapuaNG
|
večer...evo, da opišem našo kalvarijo s tem nesrečnim krvnim izvidom. Je šel moj danes na PEK, pa mu tam rečejo, da so izvid že poslali s kurirjem v ZD. Ok, kličem jst v ZD, mi rečejo, da ga tam nimajo in da to lahko tut dva al pa tri dni traja,da pride Pa mi reče sestra, naj gre moj v PEK in naj mu dajo še en izpis izvida, da to itak sam sprintajo. Ok, kličem mojga nazaj, da gre tja po izpis, nakar mu tista tam reče, da mu sploh ne bi smela dat izvida, da gre to vse po kurirjih. Pa je moj razložil celo zgodbo, da nas že tri dni okoli pošiljajo, pa mu je potem dala, tko da je lahko šel še v ZD, da je zdravnica pogledala. Je rekla, da niso vse vrednosti čist ok,ampak da če nima temp. in sicer v redu zgleda, da ni panike. Zdej pa vedi, kako in kaj. Bova pa midva plavanje jutri še preskočila, nej se to pocajta do konca, da ne bo spet kaj. Se pa pozna, da je k sebi prišel, se je danes ful smejal pa vriskal, ko naju je gledal, kako kuhava Edino jest noče več tako, kot prej. Pa ne da količinsko ne bi tok pojedu, ampak ga morava noro animirat, da mu kašico v usta spraviva. Prejle sm morala jst plesat,moj mu je pa kašico v usta dajal Ker drugače usta kar zapre in ni šans, da mu kaj notri vtakneš. Ven pa nič ne spljuva, tko da ne vem, kaj ga je pičilo
|