|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
2.12.2009 17:40:15   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Sm se potrudla pa ji kao skuhala juhico iz piščančka, kolerabe, korenja in cvetače. In učinek: Vse je zmetala ven. Na in kaj nej zdej z vso količino ki sm jo hotla v skrinjo dat? user posted image

Sm nameralava v Supernovo v Mullerja, pa C&A izkoristit DM-ov bon in ji kupt spalno vrečo, pa se mi ne lub prov zlo.

Ja zase dej v skrinjo user posted image user posted image

Ti kr tle bot, sigurno je gužva v S. user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
2.12.2009 17:44:38   
Dudica1
Ma nimam pojma kako se mu reče...se mi ne lub it gledat...k ni v hiši skrituser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
2.12.2009 17:45:10   
šivilja
Sem bila danes točno ob 9-ih v BTC - kakšna pesmica, ful malo ljudi, čeprav zaparkirano je bilo pa že kar. Od zdaj naprej grem v velike centre samo takoj zjutraj (tako ali tako grem pa samo enkrat na dva meseca).

Našemu božičku pa manjkata samo še dve darili - eno moram kupit v lekarni drugo pa verjetno kar po internetu, tako da se bom izognila gneči v trgovinah, ki jo najbolj sovražim.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
2.12.2009 17:51:51   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Sm se potrudla pa ji kao skuhala juhico iz piščančka, kolerabe, korenja in cvetače. In učinek: Vse je zmetala ven. Na in kaj nej zdej z vso količino ki sm jo hotla v skrinjo dat? user posted image

Sm nameralava v Supernovo v Mullerja, pa C&A izkoristit DM-ov bon in ji kupt spalno vrečo, pa se mi ne lub prov zlo.

Mah a milš da mi je dobra user posted image user posted image

Grem vseen, se morm mal potrudt za svojga otroka.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
2.12.2009 17:56:20   
ledenka
M. moram še kako uro držat pokonci, ker bi rada, da gre bolj zgodaj spat user posted image da bo pri varuški dal mir user posted image pa ne vem, kaj oblečt user posted image adne leto sem kupovala sam majce za nosečnice pa za dojenje user posted image

čelada je pa fina, se mi kar dostikrat butne v glavo in potem je jasno jok user posted image če katero zanima kontakt, moja frendica jih bo zdaj začela prodajat (to ni tista firma, ko je zadnjič bil link)

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
2.12.2009 18:01:49   
majana79

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Mah a milš da mi je dobra user posted image user posted image

Grem vseen, se morm mal potrudt za svojga otroka.

user posted image user posted image user posted image A ona pa lahko to jé? Sram te bot user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
2.12.2009 18:03:27   
pokica_
kaj so men hecne tele čeladice proti buškamuser posted image user posted image user posted image ...ko eni vesoljčkiuser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
2.12.2009 18:07:23   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image ja ane 

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
2.12.2009 18:13:31   
Anonimen
kruhomat: jz imam svoj recept, k sem pogruntala da uni recepti mi ne odgovarjajo

a ste slišale v januarju bojo sprejel višje neto plačeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4534
2.12.2009 18:14:09   
ledenka
naš je pa danes z velikim veseljem pomlaskal kašo iz cvetače, bučk in pasternaka. še meni je všeč user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
2.12.2009 18:16:07   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

naš je pa danes z velikim veseljem pomlaskal kašo iz cvetače, bučk in pasternaka. še meni je všeč user posted image

user posted image user posted image ...Maj je pa je jedel ko nor danes pire in korenček pa piščanček user posted image

cveka a to je un recept k si ga napisala??

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
2.12.2009 18:16:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

moja je pa tud pojedla pire krompir z brokolom, cvetačo, korenčkom kar pa N. ni snedla je pa T.user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4537
2.12.2009 18:22:40   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

kruhomat: jz imam svoj recept, k sem pogruntala da uni recepti mi ne odgovarjajo

a ste slišale v januarju bojo sprejel višje neto plačeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image je bil že res skrajni cajt, da se malo gleda tudi še na delavski narod, ne sam na javne uslužbenceuser posted image

Vsi ste danes pridno jedli, mi pa ne...ni maral polente+piščanca+korenčka...očitno bo bolj krompirjevc, po atiju:)))

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 2.12.2009 18:23:23 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
2.12.2009 18:25:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

user posted image user posted image user posted image je bil že res skrajni cajt, da se malo gleda tudi še na delavski narod, ne sam na javne uslužbenceuser posted image

Vsi ste danes pridno jedli, mi pa ne...ni maral polente+piščanca+korenčka...očitno bo bolj krompirjevc, po atiju:)))

naša je v torek jedla polento k nora, se je skregala k jo je zmankal tak da sem ji še enkrat mogla narestuser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4539
2.12.2009 18:28:37   
Dudica1
poki ene stvari jim odgovarjajo druge pa pač ne...midva sva prvič korenček jedla pa se mi je kar davil,zdej ga pa je z veseljem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
2.12.2009 19:10:30   
PapuaNG
večer...evo, da opišem našo kalvarijo s tem nesrečnim krvnim izvidom. Je šel moj danes na PEK, pa mu tam rečejo, da so izvid že poslali s kurirjem v ZD. Ok, kličem jst v ZD, mi rečejo, da ga tam nimajo in da to lahko tut dva al pa tri dni traja,da pride user posted image Pa mi reče sestra, naj gre moj v PEK in naj mu dajo še en izpis izvida, da to itak sam sprintajo. Ok, kličem mojga nazaj, da gre tja po izpis, nakar mu tista tam reče, da mu sploh ne bi smela dat izvida, da gre to vse po kurirjih. Pa je moj razložil celo zgodbo, da nas že tri dni okoli pošiljajo, pa mu je potem dala, tko da je lahko šel še v ZD, da je zdravnica pogledala. Je rekla, da niso vse vrednosti čist ok,ampak da če nima temp. in sicer v redu zgleda, da ni panike. Zdej pa vedi, kako in kaj.

Bova pa midva plavanje jutri še preskočila, nej se to pocajta do konca, da ne bo spet kaj. Se pa pozna, da je k sebi prišel, se je danes ful smejal pa vriskal, ko naju je gledal, kako kuhava user posted image

Edino jest noče več tako, kot prej. Pa ne da količinsko ne bi tok pojedu, ampak ga morava noro animirat, da mu kašico v usta spraviva. Prejle sm morala jst plesat,moj mu je pa kašico v usta dajal user posted image Ker drugače usta kar zapre in ni šans, da mu kaj notri vtakneš. Ven pa nič ne spljuva, tko da ne vem, kaj ga je pičilo user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
2.12.2009 19:20:09   
Anonimen
papuang - SRAMOTA NAŠEGA ZDRAVSTVA ! samo to lahko rečem !!!!

mislim, pa kaj če bi bilo zares kaj narobe ? groza !!!

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 4542
2.12.2009 19:40:23   
Tanja_
papuang OMG in no comment-to je vse kar lahko rečem.

Jp, gužva je vsepovsod.Sem mogla na Rudnik po voziček, pa v nabavo in je miljavžent ljudi.Da ne govorim o tem,da vsak dan opozarjajo kok je nove gripe,kako se je treba izogibat šoping centrom,pa sm vseen vidla vsaj 5 mamic z dojnečki starimi mogoče mesec in poluser posted image user posted image

Zapravla sem pauser posted image user posted image user posted image

Ah ja, bo že. V petek greva p z mojim na večerjo-tokrat zares....Razen če kej ne pride vmesuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
2.12.2009 19:51:24   
lake
Majana Taja pa še nima prava na glasanje, pa more juhico pojest user posted image user posted image

Papua Vaše hranjenje bi blo pa zanimivo vidt, tvoj ples user posted image user posted image

No da se še jst pohvlalim, ampak z nezdravo hrano, moja je pojedla 80g kašice s keksom,hm.... le po kom ma to user posted image

Ja jst sm tud na Rudniku vidla velik dojenčkov, je bla ena familija z dvema otrokoma, en zihr še ni mel 1 mesec, pa kaj za  user posted image user posted image more it cela familija v shoping.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
2.12.2009 19:53:37   
Anonimen
moja mulčka spita,... sem danes oba hkrati uspavala... na veliki postelji, seveda...user posted image  Oskar zaspal hitreje kot Urban... logično, danes v vrtcu ni spal (in to mi pove z velikim nasmehom: je bil dežurni in kot takemu mu pripada spanje na kavču,...)

v vrtcu je bilo luštno. nama je uspelo napraviti 5 voščilnic,... kakšne pa so? za spomin, vsekakor!user posted image
in enega dinozavra iz gline sem naredila,... Oskar pa votlino zanjuser posted image . je pa bil neukrotljiv, ko je bilo treba domov (očitno mu je bilo zelo zelo všeč, da sem z njim v njegovem vrtcu!)

ledenka zakon čelado ima Maks! bo spomladi še za na kolo!
Papua, kaj naj rečem,... sem vesela, da je s Svitom bolje! tole s šetanjem pa,... user posted image ! škoda, ker se jutri ne vidimo.

jutri greva z Urbanom vsekakor plavat. danes v učkih ni imel niti ene mačkice! ma, komaj čakava, da se malo pošpricava s kloromuser posted image ...

moja sestra dobila potrdilo za botrstvo,... očitno imajo naši ponovno okej župnka, nonkomplikatorja... user posted image user posted image user posted image

a pravite, da je že Miklavževa gužva? jutri bi šla v BC pogledat, če imajo še lego city gradbišče,... sicer za Božička...
zase in za mojega ne bo nič materialnega... bom svojemu dala kakšen poljub več in bo zadovoljen.user posted image user posted image

kmetija slavnih je pa kar zanimiva... sem včeraj ujela repek dogajanjauser posted image  in me danes zanima, kaj se bo zgodilo,...

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4545
2.12.2009 19:58:09   
Dudica1
Tud jaz bom gledala kmetijo...in grem kr na kavč ker sem neki utrujena.

Jutri pa pravi moj da gremo po mah v gozd če ne bo dežja.

Lahko nočuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
2.12.2009 20:02:56   
FLASK_A
Nimam komenterja na vaše zgodbe SPLJOH!

Tija že stojiuser posted image user posted image
Papuo šetajo ko eno noricouser posted image user posted image
Tanja je vidla novorojenčke v nakupovalnih centrihuser posted image user posted image

Grem gledat kmetijo pol pa spat. Lepe sanje vsemuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
2.12.2009 20:15:19   
PapuaNG
tko, najmlajšega sem pospravila v mižule, moj je šel na fuzbal, pol gre pa še delat, tko da imam spet frej večer. No, je bil pa danes priden in je malega popazil,da sem jst še eno kitico odspala, ker sm bla čist zblojena od nočnega zbujanja. Tko sem skos mislila, da je danes že četrtek (zato sem mislila, da P danes dela popoldne),čeprou sem pa hkrati ves čas vedla, da je plavanje jutri user posted image Ah ja..bo že. Me je pa danes zjutraj bolela leva stran obraza-kot bi me koža bolela, potem se je to preselilo v bolečino v zgornjem delu uhlja, zdej me pa ena točka na lasišču boli user posted image In me vsake tok zaseka, kot bi me kdo s kladivom user posted image No ja, bo boljeuser posted image Sam da je naš pupek zdrav! 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
2.12.2009 20:27:11   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Mi je vsaj en striček polepšal dan zdajle,je zvonil pa sem šla na balkon in me je vprašal če imam starše doma?user posted image
Si je hmal premislil k je cela horda za mano pritekla.Hvala ti striček,k misliš da sem še mlada...user posted image
Polhove kape je prodajal,čebi katera za na špancir imela?user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a si pol vsaj kupla, da bi tudi ti njemu dan polepšala?

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Nimam komenterja na vaše zgodbe SPLJOH!

Tija že stojiuser posted image user posted image
Papuo šetajo ko eno noricouser posted image user posted image
Tanja je vidla novorojenčke v nakupovalnih centrihuser posted image user posted image

Grem gledat kmetijo pol pa spat. Lepe sanje vsemuser posted image

Se podpišem pod vse tole! Edin kmetije ne grem gledat, ker morem še en kup potnih nalogov spisat in nevemkajševse user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
2.12.2009 20:40:03   
Tanja_
maja potni nalogi počakajo, Kmetija pa neuser posted image

Moj je pa kupil Play station-bo še manj družinskega življenja, kokr ga je blo do zdej. Ali moški sploh kdaj odrastejo? Samo retorično je blo tole, odgovor vem.Itak.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?