|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
2.12.2009 16:07:30   
eelyy
kati kok je tija dobra...kr stoji user posted image

poki ko bi se vsaj uštimalo z učko,je bil ful priden na pregledu se je skos smejal....sam smo teško opravili,sej ni mogel gledat skos v lučko....potem ko so mu dali kapljice in smo ga morali zbuditi čez 15 minut je bilo noro v ordnaciji...se je tok zakašljal,da sem ga morala nagniti dol!
meli smo srečo da nismo rabili anastazije da bi lahko normalno pregledala učko...tako da bil res zelo priden.

leela sploh nisem vedla,da če si v porodniški,da potem božičnica bo manjša ali pa je sploh nebo...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
2.12.2009 16:11:28   
majana79
božičnica je vezana na dejansko 'prisotnost', tako da če so ful prijazni, bi lahko recimo dali za tiste mesece, dokler nismo šle na porodniško...

tija, svaka čast user posted image   user posted image

Grem kosilo naredit, smo bili na sprehodu. Je pa danes J. dobil brokoli z malo korenčka in je pojedel celo par žličk več kot včeraj, ni pa vsega. user posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
2.12.2009 16:11:34   
KatMat
ja tko pol siba sem pa tja v stoje...

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
2.12.2009 16:12:19   
KatMat
eely a ti gres jutr v na srecanje....tisti novi al mladi zacetki?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
2.12.2009 16:15:04   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

kati kok je tija dobra...kr stoji user posted image

poki ko bi se vsaj uštimalo z učko,je bil ful priden na pregledu se je skos smejal....sam smo teško opravili,sej ni mogel gledat skos v lučko....potem ko so mu dali kapljice in smo ga morali zbuditi čez 15 minut je bilo noro v ordnaciji...se je tok zakašljal,da sem ga morala nagniti dol!
meli smo srečo da nismo rabili anastazije da bi lahko normalno pregledala učko...tako da bil res zelo priden.

leela sploh nisem vedla,da če si v porodniški,da potem božičnica bo manjša ali pa je sploh nebo...

ja pridn res! Mi smo tud imeli eno tako situacijo in sicer na UZ srčka, ko smo bli pred op...in je tud moral mirovat, da je vse pregledala, sicer bi dobil nek sirup za pomiritev, pa k sreči nismo rabli..no sj ga je kr 2x popil pred OP,..pa pol še anastezijo 2x...je blo več kot dovolj tega uspavanja do naslednjega leta spetuser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
2.12.2009 16:17:06   
OliveOyl
Mi smo zdaj notri prišli,zebe zunaj..sam kaj k sam v vozičku spi,meni pa tudi paše mal miru.user posted image

maja o šit user posted image user posted image ,bo zdrava kot ris..

Mi je vsaj en striček polepšal dan zdajle,je zvonil pa sem šla na balkon in me je vprašal če imam starše doma?user posted image
Si je hmal premislil k je cela horda za mano pritekla.Hvala ti striček,k misliš da sem še mlada...user posted image
Polhove kape je prodajal,čebi katera za na špancir imela?user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
2.12.2009 16:18:39   
OliveOyl
kati Tio boš mogla hmal privezal,ma je lušna..user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
2.12.2009 16:20:09   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

kati Tio boš mogla hmal privezal,ma je lušna..user posted image user posted image
ja posteljica je ze na najnizjem,v stajici hoce samo stat v hojici ze kr tece....obup....tud sec ni primeru

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
2.12.2009 16:21:53   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

ja posteljica je ze na najnizjem,v stajici hoce samo stat v hojici ze kr tece....obup....tud sec ni primeru

user posted image user posted image user posted image  a res al kaj?noče nič zamudit.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
2.12.2009 16:38:11   
Dudica1
olive tale striček ti je pa res polepšal dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
2.12.2009 16:39:10   
AKP
Končno malo miru pri hiši, da lahko preberem kaj se je novega dogajalo.
KatMat ti pa imaš pravo malo telovadko. Pa tako je lepa user posted image . Pokica Anej je tako cartkan in pravi fant.
Pri nam v službi dajo mamica, ki so na porodniški isto božičnico kot ostalim. Lani smo dobili 100 eur. Ni ravno neka cifra, smo pa veseli da vsaj to dobimo.
Nike je tik pred tem, da se odplazi. Saj delno ji že uspe. Tako, da zdaj kombinira kotalenje in neke vrste plazenja in šiba po celi dnevni. Smo ji pa končno danes spustili posteljo dol, ker se prime za rob in se hoče dvignit. Sem malce user posted image in se je moj končno spravil k temu.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
2.12.2009 16:43:33   
AKP
Jaz sem pa bila včeraj na govorilnih za starejšo deklino pa sta mi tudi dve mamici rekli, da sem se tako pomladila odkar imam Nike in sem se tako dobro počutila user posted image . Pa še na staro težo sem prišla user posted image user posted image . Samo trebuh si še odrežem pa mi bodo vse stare hlače prav. 

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
2.12.2009 17:00:51   
Anonimen
dudi: odvisno od moke : bela moka: 1,58h, polnozrnata moka z semeni ali brez: 3:40h, koruzna moka:3:30h
dam pa pol kile moke, sam je že pripravljena zmes in 350ml vode!

jz sem pa mal poležala, T. je gledu risanke na računalniku, nika je spala in se igrala, dec pa pizdi k nič ne more in samo leži na kavčuuser posted image

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 4513
2.12.2009 17:03:20   
Anonimen
eely: kje si že rekla da si zaposlena, k pri nas še vedno nič ne vemo a bo božičnbica al ne bo, sem pa do zdaj vedno dobila enako, k sem bila na bolniški al pa ko sem bila na porodniški za T. tako da če bomo dobili božičnico bom dobila enako kot druge sodelovke

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4514
2.12.2009 17:05:00   
eelyy
kati: zakaj uprašaš?a če grem na srečanje začetnic....a to misliš v knjižnico matično? kaj a ti bi prišla?

poki; to so pa naši zmajčki da so tako močni in pridni.

če gledaja božičnice glede na prisotnost,potem nebom nič dobila,ker sem že od januarja na bolniški,seveda sem morala iti..če ne bi se mi zmešalo....drugače sej danes tudi bolan nesmeš biti,ker potem še za jest neboš imeluser posted image ?

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
2.12.2009 17:07:01   
eelyy
cveka; ja super,če dobiš potem isto kot druge sodelavke? mi smo ponavadi dobivali 600 eurov v bonih..veš kok je blo fajn,k nisem nič denarja porabljala od plače....ampak nevem nič v petek bom zvedla?

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
2.12.2009 17:09:29   
ledenka
user posted image

naša nova slika user posted image Dudi, mi jo lako prosim spremeniš v seznamu?

eelyy, h kateri okulistki ste šli, si ga prej naročila? midva morava tudi, zaradi škiljenja

< Sporočilo je popravil ledenka -- 2.12.2009 17:10:51 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
2.12.2009 17:10:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

cveka; ja super,če dobiš potem isto kot druge sodelavke? mi smo ponavadi dobivali 600 eurov v bonih..veš kok je blo fajn,k nisem nič denarja porabljala od plače....ampak nevem nič v petek bom zvedla?

uff 600€ mi smo dobil največ lani k smo dobil 400€ nič več je pa res fajn k greš pač v velecenter in nabaviš vse kar rabiš za gospodinstvouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eelyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4518
2.12.2009 17:15:22   
Dudica1
No ja sej na unih že pripravljenih mokah res piše tud za avtomat.user posted image

ledenka s čelado user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
2.12.2009 17:25:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

No ja sej na unih že pripravljenih mokah res piše tud za avtomat.user posted image

ja res pišeuser posted image   je pa enako pr tistih mokah k niso pripravljene,  pol kg moke, dve mali merci sladkorja, dve mali merci soli ( merce si mogla zraven dobit), tamali kvas ot žita, in 350ml vode, in potem po želji koliko ur glede na moko user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4520
2.12.2009 17:30:29   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ja res pišeuser posted image   je pa enako pr tistih mokah k niso pripravljene,  pol kg moke, dve mali merci sladkorja, dve mali merci soli ( merce si mogla zraven dobit), tamali kvas ot žita, in 350ml vode, in potem po želji koliko ur glede na moko user posted image

nisem še odpirala ker bo prinesel miklavž user posted image tako da nič ne vem kaj je zraven...sej se bom mogla še navadit kako je s temi urami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
2.12.2009 17:32:54   
majana79
dudi, kerega ti bo pa potem prinesel miklavž?

Sej majo vsi navodila, tko da sploh ni panike. Jaz imam enega Kenwoodovega,  že nekaj let. Samo že dolgo nisem pekla, nekaj časa ga je celo imel brat, ko je študiral. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
2.12.2009 17:33:42   
eelyy
delam picco za večerjo....pa mojga čakava s Tianom.

cveka sej nevem,če bo to leto isto tolikšna vsota...je pa res fajn!

ledenka; midva sva dobila napotnico od svojega pediatra in mi je kar dal za ZD Metelkovo....k MARJANA ŠTAJNBAHER TROHA je bila res  prijazna...za noričetev vsak dan od 11:30-14h..lahko tja pokličeš,da nehodiš brezveze!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
2.12.2009 17:34:50   
lake
KatMat user posted image user posted image za Tijo, je res lepotička.

Ledenka Vidm da si mu čelado kupla.

Dudica
Vsak kruhomat ma zraven navodila,ker se pomoje recepti mal razlikujejo. Jst mam za bel kruh: 230ml vode, 350g bele moke, 3 čajne žličke mleka, 1.5 čajne žličke soli, 2 čajni žlički sladkorja, 15g masla in 1 čajna žlica suhega kvasa.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
2.12.2009 17:38:20   
lake
Sm se potrudla pa ji kao skuhala juhico iz piščančka, kolerabe, korenja in cvetače. In učinek: Vse je zmetala ven. Na in kaj nej zdej z vso količino ki sm jo hotla v skrinjo dat? user posted image

Sm nameralava v Supernovo v Mullerja, pa C&A izkoristit DM-ov bon in ji kupt spalno vrečo, pa se mi ne lub prov zlo.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?