|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
2.12.2009 12:23:34   
sonček33
matr jancci, ti pa morš človeka takoj nazaj zabit v zemljo...user posted image  a mi lahko pustiš pls mal vesela , pa da se mal hvalim?user posted image user posted image  mislim, mogla bi mi bit fovš, ne pa tkoleuser posted image user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
2.12.2009 12:28:30   
ronja
- 1 odvita rola wc papirja po celi hiši

hehe, to je pri nas stalnica. danes je zmetala malecka vse moje cote iz omare, ker je lubi pustil zapah odprt... (mava cote oba v isti omari)
- malo popitega detergenta

Ups, to je pa hujše! Jaz mam vse to z zapahi zavarovano, ker ni šans, da jih non stop gledaš... Ziher je ziher. Zdravila mava v enem kovčku, tik pod stropom, čistila pa v omarici, ki ima gor montiran zapah. Samo idejauser posted image .

Vse sorte traparije so mi šle po glavi....

jancci, tole se pa zanimivo bere, daj malo bolj podrobno napiši, kajuser posted image .

Zjutraj pa je sosed že ob pol 7 ropotal user posted image in nas vse zbudil.

Blagor vam, nea, da je to mogoče! Pri nas bi moral začet ob 5huser posted image No, saj gre na boljše...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
2.12.2009 12:29:54   
ronja
sonček, jaz sem ti fauš - a to kaj šteje?

Ti si pa lahko meni - ratalo mi je dat obe spat - hkrati in to že tako zgodaj!!!user posted image user posted image Očitno sta res nekaj bolniuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
2.12.2009 12:42:12   
sonček33
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

sonček, jaz sem ti fauš - a to kaj šteje?

Ti si pa lahko meni - ratalo mi je dat obe spat - hkrati in to že tako zgodaj!!!user posted image user posted image Očitno sta res nekaj bolniuser posted image user posted image

ronja, velja, sevedauser posted image

en mal sem ti, sam lovro tut že kinka...bolani pa ne smete bit

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
2.12.2009 12:43:27   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Evo,
sva imela frendico na obisku, je v tretje noseča. JUhej. Smo šli skupaj na en dolg sprehod.

Lovro  je dobil vabilo k zobarju.

Sonček je...sam zdejle bova eno rundo notri odspala, čeprav pol mi bo žal, da nisva bila več zunaj.

Bejzta ven, mi smo tuki fous k ne mormo user posted image
Js bi bla tudi noseca, me kar malo mece... Sva rekla, da bova probala novga narest, ko bo Jan eno leto dopolnil, mogoc celo kasneje. Nam je zdaj tako lepo, da bi se se malo samo njemu posvecala, samo pa tudi komaj cakam, da bosta dva.

Ronja, moram tud jaz nabavit te varnostne zapahe, sem mislila v Ikei, pa so tuki boljsi pa celo cenejsi. A tiste zatice za predale lahko tudi na omarice montiras? Sem pa vceraj kupila varovalna vratca za stenge v Ikei, so pol cenejse kot tu.
Veste da imajo v italijanski Ikei montirane stolcke za otroka gor privezat v vsaki wc kabini? Jaz v shopping centrih ne morem na wc, ce sem sama, ker nimam malega kam dat, razen ce grem k invalidom z vozom not user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
2.12.2009 12:52:23   
yelci
Farfara, v LJ smo zmenjene, sej se nobena štajerka ni javla, razn Marta

Punce, dejmo se rajš v koloseju dobit, k naši user posted image , navjo hozl bit v vozičku, k bomo me kofetkale, no saj moj ne user posted image , Ronja, pote pa lohk pridemo

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
2.12.2009 13:01:17   
sonček33
ronja, dej pls napiš recept za tele lepljive rebrce

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
2.12.2009 13:22:34   
Najki
Kje pa v koloseju? Ce ne bo glih 5 vozickarc na kupu, se ne bomo niti spoznale user posted image

Se mi zdi, da je enkrat napisala recept na nosecniskem cveku januarcic, sam ga searcher ne najde.

< Sporočilo je popravil Najki -- 2.12.2009 13:25:57 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
2.12.2009 13:42:41   
ronja
zadnjic mi je razpakiral previjano torbo in vanjo natlacil svoje igrace...

najki, hehe, lubi vsakič, ko nese ruzak v službo, najde kakšno stvar, ki mu jo Ronja "pripravi... Zadnjič ej šel na basket, pa nikjer ni bilo njegovih štumfov-  pa je bil ziher, da jih je dal not... Potem pa najde not njeno flaško, štumfi so pa doma počakali, na varnem, pri njenih igračkah v košariuser posted image . Je očitno ugotovila, da bo bolj žejen, hehe.

Ja, mene je Ronja popraskala po očesu, ko je bila Lejla 3 tedne stara! Cela štala! Nisem NIČ videla, pa bolelo je ko hudič! Itak ne smeš nič vzet, pa še malecko sem morala sabo na urgenco trogat, ker 3 tedenski dojenček pač še ne more bit par ur brez mame, pa itak so me potem še naprej na očesno napotili, ker je bilo preveč ornk popraskano, itd...

Mi gremo ven, ko se Ronja zbudi, Lejla se je že, ker je nek kreten klical na navadni tel! Samo se me je očitno tako ustrašil, da je kar dol položil!

Js bi bla tudi noseca, me kar malo mece..

Najki, me nismo pravi naslov... Mislim, saj bi pomagale, ampak ti res težko me kaj naštimamo... Obrni se na - no, saj veš, kogauser posted image . bo ziher pripravljen pomagatuser posted image .
ja, te zapahe mam jaz povsod: na omaricah, predalih, kjer češ, povsod! Pri Ronji sem morala še wc zaklenituser posted image . Je lažje, če imaš več prostora, potem ne bojo vsega takoj zmetali, ko smo bili na morju, sploh nismo rabili (sem mela za vsak slučaj s sabo, ker me mami lih masakrira, če ji kako lepo vazo vržeta iz predalauser posted image ). je bilo toliko prostora in toliko drugih stvari, da ni bilo potrebe. tu, na 38ih kvadratih moram met pa čisto vse zapahnejno, ker čim nekaj ni, čez 5 minut to vem, ker mi prinese Lejla vsebino pokazatuser posted image . Evo, zdaj meče žičnate mreže za torto in pecivo hladit iz poličke, ki edina nima vrat. ma, naj ma veselje, s tem si ne more nič naredituser posted image .

jaz mam malo v slingu, pa lahko grem na wc, to je ena možna rešitev. Sicer pa jo mam tudi doma dostikrat v naročju, kaj čem, če pa pride za mano, pa hoče k meni... Pol pa obe tam zraven gledata, pa Ronja nekaj modruje, Lejla se pa carta... No, to bo fajn v službi - bomo lahko šle na wc brez spremstvauser posted image .

sonček, evo ga:
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4482

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
2.12.2009 13:49:36   
Jancci
Po doooolgem sprehodu meta spi v vozičku. user posted image user posted image user posted image

Sonček ti kar uživaj dokler traja!!!! Veš da ti privoščim!!!

Krtekxx to pa ni najbolj zdravo da detergent pije!!!! V bistvu je lahko ZELO NEVARNO! Kaj če je kaj močnega in ji razžre usta, požiralnik, želodec.... ne ga srat!!!

AVTI: men pa karavani niso všeč. Ko ene truge. Velik boljši in bolj praktični so mi enoprostorci. user posted image

Farfala za krilca sem pa že slišala razlago zadnjič na valu 202. Kar zanimiva ideja. Jest sem letos darovala denar za neke otroške olimpiske igre. Baje dobim v zahvalo en fajn koledar s slikami od otrok s celega sveta. Mi je bil ful lep.

Ronja.... moje misli ponoči te zanimajo?? Eh, v bistvu sem v glavi govor sestavljala, ki ga bom povedala metinim varuškam... sej pravim, traparije!! Pa sama sebe sem prepričevala, da NI tok hudo, ker moram delat in ker bom zamudila velik del metinega malega lajfa.......user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
2.12.2009 13:56:57   
krtekxx
Detergent - se strinjam, da bog ne daj, da ga pije. Ampak ne vem, kaj je delal čisto na dnu omareuser posted image Drugače je pa razmetavanje omar in "pomerjanje" oblek njena najljubša igra.
Enoprostorci so sicer kul (ga mamo) ampak žal zaradi višine in zračnega upora zelo požrešni. Ekologija, Jancci.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
2.12.2009 14:00:35   
sonček33
o ronja, več kot polovica sestavin mi manjka...to bo kdaj drugič na jedilniku user posted image user posted image , se pa sliši mikavno in imam polna usta sline

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
2.12.2009 14:03:09   
ronja
hehe, sonček, zato ker se je meni tudi to dogajalo, sem si zmisliala še prirejeno verzijo:
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4483
to mamo v glavnem doma, tak da ni problem, rabiš samo rebrca.

Pri nas bojo tudi danes, lubi jih obožuje, pa sem bila včeraj lih v trgovini... in sem mu nekak morala pokazat, da ga mam še radauser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
2.12.2009 14:03:51   
Jancci
Ekologija, Jancci.

Ja no, mogoče res, čeprav mi2 imava Cmaxa, pa niti ni take porabe. Je treba znat vozit user posted image (moj pravi in za njegove pojme jest itak ne znam, ker bremzam z bremzo in ne s prestavami... user posted image )

Ulla krilca sem pa jest razumela da so to, da nekomu določenemu (v 3 svetu) nameniš neko določeno vsoto denarja oz. neko izmed možnih daril (npr. superge) in potem v zameno dobiš zahvalno čestitko. Dobrodelnost.

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
2.12.2009 14:31:05   
*x*y*z*
Smo se nasončkali user posted image

Tista ki rabi slike od zadnjič naj mi da na ZS mail, pa ji pošljem.

Niia - mi mamo zdej eno tako mini knjigico - jo je dajal DM za 1.roj.dan - o fantku Oskarju, jo ima mali tako rad, mu jo kažem ko jemo. In tako lepo posluša in gleda...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
2.12.2009 15:06:22   
Jancci
Kdaj zdej ju3 v LJ???? Mi2 morava nekaj v Medvode, pa se lahko pofočkava še za v Kolosej!! Kje v Koloseju? V mesto jest ne bi hodila zaradi parkiranja + rabimo tak lokal da se otroci lahko prosto gibajo. A v Koloseju je tepih?

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
   [Brisano sporočilo]
2.12.2009 15:06:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *x*y*z*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2917
2.12.2009 15:28:29   
Zvezdica
evo midva s plavanja, Oskar še spi, jaz se pa bašem, ker sem ful lačna. Danes me pa nič ni zeblo ne v vodi, tudi ne po plavanju kar je čudež.

super, da te ni zeblo. Mene danes spet skoz zebe.

Imaš meil :)

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
2.12.2009 15:49:41   
rubica
KOLOSEJ  na levi strani stopnic je dvigalo za 1 nadstropje (za vozičkarice) točen kraj je pa na desni od glavnega vhoda, na rleh je tepih in igrala, kava pa tudi ni tako zanič user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
2.12.2009 15:51:19   
rubica
zvezdica, ulla, marta pridete jutri?

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
2.12.2009 16:10:34   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

Darila: razmišljam o tem http://www.krilca.si/darila.php

farfala tole pa jst sploh ne razumem kaj bi naj blouser posted image

kak ne razumešuser posted image Izbereš darilo različne vrednosti min je 10 ojrov, vneseš posvetilo in obdarovanec dobi voščilnico z lepo ilustracijo in besedilom o tem, kaj je bilo dobrega narejenega v njegovem imenu.
Lahko npr. s tem pomagaš šolarjem v Afriki za nakup zvezkov, da odstranijo mine v BIH, da se posadi drevo, prispevaš za raziskovanje o delfinih,pomagaš rdečim noskom....
Otroci bi bili verjetno razočarani,če bi jim božiček to prinesel ampak za starejše, se mi pa zdi fajn zadeva.user posted image Manca Košir to propagira dost pa jaz zdaj izgleda tudiuser posted image

Na sprehodu sem si privoščila kebab, so danes to začeli prodajat v našem selu, nisem niti vedela pa še zastojn je danes. Me je pa ful čudno gledal, ko sem rekla, da bi imela vegetarijanskega. Najprej je vprašal, a brez mesa?, potem pa še preveril a samo zelenjavo?user posted image user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
2.12.2009 16:12:12   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: rubica

zvezdica, ulla, marta pridete jutri?

rubica, najverjetnejeuser posted image Kdaj pa je srečanje?

i belive i can fly....

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
2.12.2009 16:16:29   
Zvezdica
ZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

Darila: razmišljam o tem http://www.krilca.si/darila.php

farfala tole pa jst sploh ne razumem kaj bi naj blouser posted image

kak ne razumešuser posted image Izbereš darilo različne vrednosti min je 10 ojrov, vneseš posvetilo in obdarovanec dobi voščilnico z lepo ilustracijo in besedilom o tem, kaj je bilo dobrega narejenega v njegovem imenu.
Lahko npr. s tem pomagaš šolarjem v Afriki za nakup zvezkov, da odstranijo mine v BIH, da se posadi drevo, prispevaš za raziskovanje o delfinih,pomagaš rdečim noskom...

to mi podarimo npr mami in tašči, pa očetu mojemu (ponavadi za rdeče noske) . Oni so veseli voščilnice, otroci pa rdečih noskov.user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
2.12.2009 17:15:54   
yelci
Jst pa mam en majčken problem za jutri, ostala sm brez avta, Jancci, sm vidla, da se mimo Medvod pelješ, a bi me pobrala?user posted image Za nazaj mam prevoz, sam do kolosseja ga rabim user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
2.12.2009 17:21:52   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: niia

****, a res? A to jo dobiš, če se včlaniš v tisti njihov klub? Ti pošiljam mail preko ZS-ja. Potem prideta
jutri?

Ma meni je dala prijateljica, ma nimam pojma kje je dobila, ker pri nas je DM dobro leto, ona ma pa tamalega starega 4 leta. Jo bom prašala. Je pa na knjigici kao Oskar s torto z eno svečko in piše vse naj za tvoj 1.roj.dan od DM, ilustriral pa je Smiljanič. Če se dobimo jutri ti jo prinesem pokazat. Pol not je na vsaki strani ena tema, kao Oskar je, Oskar gre na sšprehod, Oskar se kopa,... in pole so slikce, k pašajo k temi, ful fajna za take male...

Imaš mail s slikami

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Katero ime izbrati?
kimica86

Ne moremo se odločiti.. Pomoč bi prav prišla..

Alina (63%)

Luna (19%)

Aria (18%)

Število vseh glasov: 210

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!