|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
2.12.2009 10:10:21   
mimi30
moj sine mi je zdajle rekel, da misli, da nimam vseh kolesc v glaviuser posted image ....glede na to, da je že en teden doma in se samo z nami druži me rahlo skrbiuser posted image user posted image ....po zasliševanju ugotovila, da to reče čebelica Maja

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
2.12.2009 10:12:56   
mimi30
Tako, naš mali PATRIK praznuje 10 mesecev. Ljubi moj sinko, vse naj naj najuser posted image

Patrik vse naj, naj tud z našega koncauser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
2.12.2009 10:14:55   
Ulla80
da misli, da nimam vseh kolesc v glav

user posted image user posted image jooj kake majo user posted image user posted image user posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
2.12.2009 10:20:15   
Jancci
janccci, deluje!

Sonček preveč hvalit se tut ni fajn. Danes se je 1x zbudila, ampqak sem jest mal kriva ker sem jo takoj neki božat začela in ko je mojo roko začutila se je obesila nanjo ko ena mala opica! Je bilo pa to že ob 1ih in včeraj sem itak 2 uri ležala v postelji in v zrak gledala. Nisem mogla zaspat. Vse sorte traparije so mi šle po glavi....

Zvezdica sem vidla reklamo za čelade, pa sem mislila, da je kakšna fora!!! Kakorkoli... VELIK SREČE!!!! Pa patriku enega lupčka še od naju!

Greva na soooonček!!!user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
2.12.2009 10:21:56   
Nea
jUTRO!

IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Sonček- ja muči me zato, ker jo noben drug ne more dat spat k pa jaz, pa itak sem 24 ur z njo večina na žalost samo jaz. Moj ni šans da jo da spat se sam dere. Rad bi pa da se nauči sama zaspat. Ker me skrbi kako bo spla pol v vrtcu ali pri varuški če pa še doma ne. Jaz ko jo dam v posteljico počne same vragolije in enkrat se mi je že čez skišatala na sčo na mojo posteljo, kaj pa če bi se na tla.

Zakaj se tolko sekiraš? Pri naši Emi ni bilo šans da bi doma sama zaspala. V vrtcu pa se je že drugi dan navadila na novi ritem, vzgojiteljice so jo samo položile v posteljo in je zaspala.
Tudi če bo Klara kakšen dan protestirala ji ne bo nič hudega.

zvezdica - čestitke Patriku in džim pesti za biznis!!!

Če ne štejem kolkoX se je do 23 zbudil, je Erik dokaj dobro spal. Samo 3x se je dojil. Zjutraj pa je sosed že ob pol 7 ropotal user posted image  in nas vse zbudil. Eni so res norci!
Pri nas je danes hladno ampak sončno. Emo in Laro sva z Erikom odpelalal v vrtec, šla v trgovino in v pekarno po preste. Potem pa je malček zaspal, jaz pa naredila brokolijevo juho (na Emino željo). Zdaj se igra, jaz pa malo surfam.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
2.12.2009 10:23:39   
mimi30
Tud jaz sem včeraj provala, da ko se zvečer zbudi da ga ne dam takoj dojit, ampak sem ga samo nazaj uspavala, tako da nam je danes uspelo da se je precej manj dojil, upam da nam gre na bolje.

user posted image držim pesti, da vam uspe

tud jaz nimam drugače nič proti nočnemu dojenju, če se otrok podoji in spi naprej, lahk to tud večkrat nardi....sam špela je bila pa zadnje čase kr priklopljena in vedno hitreje se je priklopla, na koncu je začela že ob 24h in ni spustila do jutra....vmes sem ji mal vzela pa je po par minutah že nazaj lezla, vmes se je celo parkrat kr mim prisesala in mi fleke delala....zbudila sem se pa čist zlamana in po celi nogi mi je živc vleklo od enake pozeuser posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
2.12.2009 10:24:51   
ronja
Aha, jaz nimam pojma, kok se to da zdilat. Ko sva gledala na netu, so bili vsi avti nad 4800. verjetno je to prva postavljena cena. Zato naju je pa kr mal stisnilo, ker to pomeni, da do srede jan. ne moremo met avta... Starost meni ni tako važna, samo da dela dobro. nisem mela nikoli avta, mlajšega od 10 letuser posted image .

Tale, ki si jo pokazala, je krepko nad 5 taužen... midva bi pod... Mislim, že original pod, hehe. Dam pa rajši 500E več, pa da nimam več komedij kot pa da bo še eno tako sranje kot je to!

mimi, hehe, kaj je faca tamal!!! Ronja pravi, da serje - ker tako reče oči... Sem se zdaj z njo pogodila, da ona kaka, pa mami kaka, pa Lejla tudi kaka, oči pa serje, nej bo, to se je ni dalo prepričatuser posted image . Se je nekak dalo zmenit, zdaj vse 3 kakamo, samo oči serje. Upam pa, da ne bo tega preveč okrog razlagalauser posted image .

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
2.12.2009 10:26:14   
ronja
tud jaz nimam drugače nič proti nočnemu dojenju, če se otrok podoji in spi naprej, lahk to tud večkrat nardi....sam špela je bila pa zadnje čase kr priklopljena in vedno hitreje se je priklopla, na koncu je začela že ob 24h in ni spustila do jutra....vmes sem ji mal vzela pa je po par minutah že nazaj lezla, vmes se je celo parkrat kr mim prisesala in mi fleke delala....zbudila sem se pa čist zlamana in po celi nogi mi je živc vleklo od enake poze

a to je kaka faza al ti to Lejlo opisuješ?user posted image No, ma take in drugačne dneve, danes je bil takuser posted image . Grem, otroci hočjo...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
2.12.2009 10:26:54   
Nea
Čez vikend sem malo pospravljala Erikove stvari in našla kup enih št.80. Sem mislila da mu bodo prevelike in se dobro zmotila. So mu vse čisto prav user posted image  Lara je do enega leta nesla št 74, ta mali pa je že zdaj velik kot eni enoletniki.
Res hitro rastejo.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
2.12.2009 10:29:53   
Ulla80
Tale, ki si jo pokazala, je krepko nad 5 taužen... midva bi pod

user posted image 5.450 pa res ni krepko naduser posted image pač gledaš letnik 2003, al pa 2002,, pa že če ni usnje not, je cenej itd......pa itak vsak bo spustil, sploh lancio je težko prodat, slovenci smo pač mahnjeni na švabeuser posted image user posted image midva mava 2003, dela ko urica, res. v dveh letih je zdej prvič blo eno malo popravilo - ena gumica na roki je šla in je pokalo, če si po bolj rukasti cesti vozil....ampak to je blo 25€, pa je zrihtano.

lej, KLE cel kup za sitne pare...una rdeča je pa ful dobra!!!

uf, pa una modra za 3.350 user posted image

< Sporočilo je popravil Ulla80 -- 2.12.2009 10:33:29 >

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
2.12.2009 10:30:08   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Alen, Kristjan in Žiga...lepi ful ful

Se podpisem.
Kupila vceraj ta tunelcek, danes ga spucam pa ga dobi =].
Prisli domov ob pol dvanajstih, par stavkov sem se prebrala, nisem pa bila sposobna odpisovati.

Jaz imam jutri cas za Ljubljano, samo da se da parkirat. Bi predlagala colnarno, ce bi bilo vreme. Kje bi se pa v
Koloseju dobile?

Tolk ste napisale, da sem sproti pozabila vse, kar sem hotela komentirati.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
2.12.2009 10:36:39   
Ulla80
evo, taleuser posted image

po moje vredna ogleda in nakupa, sploh ker očitno je lastnik veliki fanuser posted image k je napisal naj kličejo samo tisti, ki vejo kaj pomeni imeti in voziti lanciouser posted image user posted image ta je še prodal nebi vsakmuuser posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
2.12.2009 10:51:39   
Najki
Midva sva se odlocila za nov avto sredi nosecnosti ravno zato, da ima garancije in ga ni treba skos popravljat pa da klima ne crkuje pa vse tako. Je drugace, ce imas enega malega potnika, sva imela veliko izkusenj z dotrajanimi avti pred tem.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
2.12.2009 10:51:54   
nina166
dan

dajte mi prosim povedat, če je kdo od vas ali pa vaših otročekov že prebolel novo gripo...kako je to zgledalo...saj ste verjetno že kaj pisale o tem, samo res nimam časa brat za nazaj

domen kar precej kašlja, včeraj zvečer je imel vročino, sem mu dala svečko, danes je brez vročine...je pa nahoden in kar zelo kašlja

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
2.12.2009 11:05:36   
Najki
Ne bi vedela. Sama nikoli nimam gripe, mali pa ne more povedat, kaj ga boli... Pa tudi se ni bil bolan. Poglej po netu za simptome pri otrocih.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
2.12.2009 11:14:52   
ronja
hvala, ulla, to ej že boljše - ceno mislim;)

v čolnarno lahko tudi me pridemo, če se tu zmenimo.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
2.12.2009 11:30:35   
ronja
5.450 pa res ni krepko nad

Hehe, zame jeuser posted image . Mislim - nama je 4900 meja, ne sme bit več, ker več nimava. Sva včeraj gledala nekaj po bolhi.

Lubi komentira, da on ne ve, kaj pomeni biti lastnik in vozit lanchio. sem mu rekla, da jaz tudi ne, sam da bi verjetno znala zblefirat;)

nove gripe hvalabogu še nismo meli - zdaj nobena ni mela visoke vročine, 37,5 največ v zadnjem času.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
2.12.2009 11:31:26   
farfala
Dober dan!user posted image

O ste imele debate včerajuser posted image user posted image , običajno je vedno tako, ko me niuser posted image user posted image

A zdaj bo srečanje jutri v CE al ne? Ni mi jasno. Jaz bi ful rada prišla, ampak:

1. avto je že 1 teden na servisuuser posted image user posted image , šalabajzerji jedni, pa samo nosilci na strehi ne gredo dobro gor in dol, ne vem, kaj delajouser posted image user posted image
2. malo sva oba prehlajena

Spanje: včeraj zaspal ob 19, se zbudil čez pol ure, dobil flaško, spal do 1, flaška, spal do 8. To mi kar ustreza. S pomočjo calpola, ker mu obe zg. enki lezeta ven.

Zakaj pa ne morem videt slikicuser posted image user posted image , do zdaj sem vse, zdaj pa ne od yelci, rubice in ursepuser posted image

Čelada - mora kar smešno izgeldatuser posted image , ampak, ko se je na začetku butal, smo tudi pomislili, da bi potreboval čelado, sicer bolj v hecu ,a zdaj se pa že kar prodajajo. To bo biznis, zvezdica, naj ti dobro gre! Marsikomu, ki je začel s kako novostjo so se smejali, ko pa je zalaufalo pa niti ne večuser posted image . Ampak je pa res smešno.

Avto:tudi iščem enega poceni, malega, malo km, ohranjenega, ne preveč starega - skoraj utopijauser posted image user posted image , bom si ga najprej vizualizirala, baje to pomaga in se mi kje prikažeuser posted image

A.venček še nisem naredilauser posted image , bom verjetno kar lanskega vzela, sem ga oblepla z lečo in drugimi semeni, rada bi pa naredila enega za na vrata iz kokic, verjetno, pa kam ta čas takooooooo beži?????

Darila: razmišljam o tem http://www.krilca.si/darila.php

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
2.12.2009 11:33:14   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Lubi komentira, da on ne ve, kaj pomeni biti lastnik in vozit lanchio. sem mu rekla, da jaz tudi ne, sam da bi verjetno znala zblefirat;)

rešitev, kot na dlani - ullo zraven vzameta pa še shantlala vama bo fajn ceno doluser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
2.12.2009 11:34:49   
Ulla80
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

rešitev, kot na dlani - ullo zraven vzameta pa še shantlala vama bo fajn ceno doluser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
2.12.2009 11:36:07   
Ulla80
Darila: razmišljam o tem http://www.krilca.si/darila.php

farfala tole pa jst sploh ne razumem kaj bi naj blouser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
2.12.2009 11:37:08   
ronja
Čelada: danes, ko sta me zjutraj obe napadli, se mi je zdelo, da jo najbolj potrebujem jaz! Tem otrokom nič ni, sploh ne porajtajo, ko mi spustijo čelno, jaz sem pa cela prebutana! Od Lejle mam vsak teden vsaj1x razbito ustnico!

farfala, odlična rešitev: ulla, greš zraven gledat? Dobiš novoletne okraske iz starih žarnicuser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
2.12.2009 11:50:47   
krtekxx
ej, jaz čisto nič več ne berem, ... tako na tesnem sem s časom in najbrž ne bo šlo na bolje.Pa tako rada bi vedela, kaj se z vsemi januarčki dogaja.
danes 2 trenutka nepozornosti in se je zgodilo naslednje:
- 1 odvita rola wc papirja po celi hiši
- malo popitega detergenta

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
2.12.2009 12:06:16   
Najki
Moj je prejsnji teden razpakiral vrecke iz stacune, potegnil milo iz skatlice in veselo zagrizel vanj... Sam pogled je bil pa neprecenljiv, ko je ugotovil, da je milo... Je pa ze pojedel pol skokice, obgrizel kot jabolko, pa sele 3 zobke je imel, pa vsake tolk kaksen kos casopisa izgine, robcke itak vse iz skatle zvlece, zadnjic mi je razpakiral previjano torbo in vanjo natlacil svoje igrace... Kaj bo sele, ko bo shodil in plezal na omare user posted image .

Ronja, jaz vsako jutro najdem novo modrico na cudnem mestu, pa nimam pojma od kod. Pa zadnjic mi je skoraj zgornjo enko razmajal. Ene parkrat me je oslepel na eno oko, ko je bil manjsi, se je drug dan pozdravilo, skos mece stvari, moram pazit, da nisem pred njim takrat, ker vrze vse, kar lahko z eno roko dvigne, kar je lahko tudi manjsi stol ha ha. Sej sploh ne ves odkod in kdaj bo priletelo. Pa ze kar vidim cez 2 leti, ko bosta z ocijem mahala s palicami in meci...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
2.12.2009 12:13:20   
sonček33
Evo,
sva imela frendico na obisku, je v tretje noseča. JUhej. Smo šli skupaj na en dolg sprehod.

Lovro  je dobil vabilo k zobarju.

Sonček je...sam zdejle bova eno rundo notri odspala, čeprav pol mi bo žal, da nisva bila več zunaj.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Plavalni pripomocki
maca83 RR

Uporabljajo vasi dojencki ali malcki na morju kaksne plavalne pripomocke?

Rokavcki (46%)

Obroc (4%)

Fredov obroc (38%)

Drugo (2%)

Nic (11%)

Število vseh glasov: 56

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!