farfala
|
Dober dan! O ste imele debate včeraj , običajno je vedno tako, ko me ni A zdaj bo srečanje jutri v CE al ne? Ni mi jasno. Jaz bi ful rada prišla, ampak: 1. avto je že 1 teden na servisu , šalabajzerji jedni, pa samo nosilci na strehi ne gredo dobro gor in dol, ne vem, kaj delajo 2. malo sva oba prehlajena Spanje: včeraj zaspal ob 19, se zbudil čez pol ure, dobil flaško, spal do 1, flaška, spal do 8. To mi kar ustreza. S pomočjo calpola, ker mu obe zg. enki lezeta ven. Zakaj pa ne morem videt slikic , do zdaj sem vse, zdaj pa ne od yelci, rubice in ursep Čelada - mora kar smešno izgeldat , ampak, ko se je na začetku butal, smo tudi pomislili, da bi potreboval čelado, sicer bolj v hecu ,a zdaj se pa že kar prodajajo. To bo biznis, zvezdica, naj ti dobro gre! Marsikomu, ki je začel s kako novostjo so se smejali, ko pa je zalaufalo pa niti ne več . Ampak je pa res smešno. Avto:tudi iščem enega poceni, malega, malo km, ohranjenega, ne preveč starega - skoraj utopija , bom si ga najprej vizualizirala, baje to pomaga in se mi kje prikaže A.venček še nisem naredila , bom verjetno kar lanskega vzela, sem ga oblepla z lečo in drugimi semeni, rada bi pa naredila enega za na vrata iz kokic, verjetno, pa kam ta čas takooooooo beži????? Darila: razmišljam o tem http://www.krilca.si/darila.php
|