ronja
|
zadnjic mi je razpakiral previjano torbo in vanjo natlacil svoje igrace... najki, hehe, lubi vsakič, ko nese ruzak v službo, najde kakšno stvar, ki mu jo Ronja "pripravi... Zadnjič ej šel na basket, pa nikjer ni bilo njegovih štumfov- pa je bil ziher, da jih je dal not... Potem pa najde not njeno flaško, štumfi so pa doma počakali, na varnem, pri njenih igračkah v košari . Je očitno ugotovila, da bo bolj žejen, hehe. Ja, mene je Ronja popraskala po očesu, ko je bila Lejla 3 tedne stara! Cela štala! Nisem NIČ videla, pa bolelo je ko hudič! Itak ne smeš nič vzet, pa še malecko sem morala sabo na urgenco trogat, ker 3 tedenski dojenček pač še ne more bit par ur brez mame, pa itak so me potem še naprej na očesno napotili, ker je bilo preveč ornk popraskano, itd... Mi gremo ven, ko se Ronja zbudi, Lejla se je že, ker je nek kreten klical na navadni tel! Samo se me je očitno tako ustrašil, da je kar dol položil! Js bi bla tudi noseca, me kar malo mece.. Najki, me nismo pravi naslov... Mislim, saj bi pomagale, ampak ti res težko me kaj naštimamo... Obrni se na - no, saj veš, koga . bo ziher pripravljen pomagat . ja, te zapahe mam jaz povsod: na omaricah, predalih, kjer češ, povsod! Pri Ronji sem morala še wc zaklenit . Je lažje, če imaš več prostora, potem ne bojo vsega takoj zmetali, ko smo bili na morju, sploh nismo rabili (sem mela za vsak slučaj s sabo, ker me mami lih masakrira, če ji kako lepo vazo vržeta iz predala ). je bilo toliko prostora in toliko drugih stvari, da ni bilo potrebe. tu, na 38ih kvadratih moram met pa čisto vse zapahnejno, ker čim nekaj ni, čez 5 minut to vem, ker mi prinese Lejla vsebino pokazat . Evo, zdaj meče žičnate mreže za torto in pecivo hladit iz poličke, ki edina nima vrat. ma, naj ma veselje, s tem si ne more nič naredit . jaz mam malo v slingu, pa lahko grem na wc, to je ena možna rešitev. Sicer pa jo mam tudi doma dostikrat v naročju, kaj čem, če pa pride za mano, pa hoče k meni... Pol pa obe tam zraven gledata, pa Ronja nekaj modruje, Lejla se pa carta... No, to bo fajn v službi - bomo lahko šle na wc brez spremstva . sonček, evo ga: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4482
|