|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
30.11.2009 19:23:58   
brigita23
halo punce

hvala za podporo in pikapokeuser posted image , mi smo res grozno, meni TT izpod 38 sploh ne pade tako da šopam po 2 lekadola pa krompir na podplate. HB ima moj v nekoliko lažji obliki samo vseeno pa je mučno. Nikec je zboleluser posted image , je bilo skoraj neizbežnouser posted image , kljub maskam in vsem sterilnim zadevam. Trenutno ima samo visoko TT, ki mu jo uspešno zbijamo z Paracetanolom drugače pa malo pokašljuje, upam da ne bo še huje. Je pa grozn že itak si sam tak bogi pol pa še mali ko pa rabi pozornosti še x 3.
Nič punce držite se, polubčkajte svoje sončke jih razvajajte in mazite, čuvajte sebe in svoje drage, jaz pa se vam še kaj javim.

Nočko

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
30.11.2009 20:27:29   
*Junona*
Brigitka, držite se, mislim na vse vas 3.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravi tvojega, Nika pa polupčkaj.

Se čujema.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
30.11.2009 20:28:20   
tinaaja
user posted image drzite se Brigita. Ja, to je najhuje, ce si ti out, pa pol se za otroke srbet.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa se nobeden ne more prit pomagat .. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 3278
30.11.2009 20:32:51   
veronikab
Brigita23 držite seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
30.11.2009 20:46:38   
sonček85

Brigita23 držite seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
30.11.2009 20:56:02   
klavdyk
Brigita-hitro se pozdraviteuser posted image user posted image

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
30.11.2009 21:49:15   
nmagk
Brigita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
1.12.2009 7:15:38   
brigita23
hvala vsemuser posted image ste mi kar malo srček ogrele ko takole sočustvujete z mano. Z nami pa je huje in hujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , punce ne vem več kaj naj storim, TT sploh ne pade izpod 38,5 mali je čist bogi, jst nisem celo noč spalauser posted image . Grozljivka. Ne vem kaj naj mu še dam??
Hvala za podporo, vam javim kako in kaj. Upam da pade vročina, ker me bo konec od skrbiuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
1.12.2009 8:35:37   
tinaaja
brigita,upam,da si klicala P za  nasvet. mlacna kopel, cim vec dojenja, pa probaj e sama umirit. si prebrala knjizico moj otrok ima vrocino? sem jo ze n-krat pa se vedno mi prav pride. drzi se.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 3284
1.12.2009 9:39:36   
sonček85
pokliči v P  in ti naj povejo kako in kaj

pozdravite se in pike pokeuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3285
1.12.2009 10:26:27   
Pat74
brigitauser posted image user posted image user posted image

Mi smo s pregleda, zato nove mere pri 6. mesecih - 8400 g in 72 cm. 3. pikice nismo dobili, ker moramo it na Pediatrično, da bojo najbrž tam cepili - ker je imel tamali po 2. pikici izbočeno fontanelo, vročino in dobil je atopični dermatitis.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
1.12.2009 10:40:21   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

brigitauser posted image user posted image user posted image

Mi smo s pregleda, zato nove mere pri 6. mesecih - 8400 g in 72 cm. 3. pikice nismo dobili, ker moramo it na Pediatrično, da bojo najbrž tam cepili - ker je imel tamali po 2. pikici izbočeno fontanelo, vročino in dobil je atopični dermatitis.

user posted image user posted image user posted image bošček
Super za mereuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
1.12.2009 10:57:59   
*Junona*
Dober dan!

Punce, sem se pogovarjala z Brigitko in so šli k P. Čakajo na izvide vode in krvi od Nika.
Me pa držimo pesti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
1.12.2009 10:59:05   
*Junona*
Pat74, super za mereuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro opravite cepljenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
1.12.2009 11:07:45   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Dober dan!

Punce, sem se pogovarjala z Brigitko in so šli k P. Čakajo na izvide vode in krvi od Nika.
Me pa držimo pesti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držimo pesti

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
1.12.2009 12:52:00   
nmagk
Joj Brigitka držim pesti,pozdravite se,mejdun nimate nobenga da bi vam prišel malo pomagat,drži se user posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
1.12.2009 15:15:03   
detelja
brigitka pošiljam vam koš poljubčkov, objemčkov, poguma, zdravja.....vse kar zdaj najbolj potrebujete....

pri nas se stanje izboljšuje...z majo nama ni pa ni šlo zbit vročine pol pa je včeri šel ati v lekarno po svečke pa je delala neka čudna pa ga ni vpr. kolk kg ima maja ampak kolk je stara, ampak seveda ati tega tudi ni vedel, da se to da na kg...in prinese domov 60 mg...sem misila, da me bo razneslouser posted image user posted image saj veste tak karakter, bolezen pa še pred m...bogi dragi je bil ves prestrašen...pol pa dajem maji še stare svečke 120 mg pa nič ne pade temp...danes pa se razpi**** pa dam 60 mg pa maji pade temp...ne vem, če naju njeno telo mal heca ali kaj je...so drugače iste svečke sam različne "moči"...no in zdaj se že veselo plazi po stanovanju, briše prah po tleh in po rožah....sam da je vse ok...saj če ne bo več vročine lahko gremo jutr ven, ali???? če ne bo vetra itd....

user posted image

če mami ne, da bi mal popravla ono rožico bom pa to

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
1.12.2009 15:45:06   
*Junona*
Brigitka vas vse lepo, lepo pozdravlja in se vam zahvaljuje, da mislite na njo in držite pestke.
Nik ima potrjen sum na novo gripo, dobil je Tamiflu sirup. Je pa zelo bošček, ker mu temoeratura ne pade, grlo ga boli... Brigitka in njej dragi sta tudi še bolana. Upam, da se čim prej pozdravijo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
1.12.2009 19:18:05   
klavdyk
Brigita-bogiuser posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da je po sirupu malo bolši. moj bratranec star 13 let, je dobil tamiflu in je bil drugi dan že boljši. tk da upam, da pri vas tut pomaga

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
1.12.2009 20:05:28   
kimmii
Najprej lep pozdrav vsem.
Mene pa zanima kaj vaši sončki jedo zvečer predno gredo spat in kako dolgo vam potem kaj spijo.
Pa še nekaj kdaj boste dale otročke v nov avtosedež, ki ni več lupinica in kakšnega nameravate kupiti.
Hvala.

Lepo se imejte.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
1.12.2009 20:13:54   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: kimmii

Najprej lep pozdrav vsem.
Mene pa zanima kaj vaši sončki jedo zvečer predno gredo spat in kako dolgo vam potem kaj spijo.
Pa še nekaj kdaj boste dale otročke v nov avtosedež, ki ni več lupinica in kakšnega nameravate kupiti.
Hvala.

Lepo se imejte.

maja je v novem sedežu že od 5m...zvečer ji dam tiste večerne zdrobe-ne vem kako se jim točno reče...od hippa...je pa ful različno...jemo nekje okrog pol 7 pa mi je tam ob polnoči včasih že lačna, včasih je manj pa zdrži celo noč vačsih pa ful je pa je tudi ponoči ful lačna...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
1.12.2009 20:36:32   
kimmii
Hvala Detelja,
a že pri 5 mesecih si jo dala v avtosedež, katerega pa imaš?
Ja tudi mi jemo te žitne od Hippa, pa včasih jemo veliko, včasih čisto malo in se ponoči še vedno zbujamo ene 2x, ni kaj če je lakota, je treba.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
1.12.2009 20:43:09   
veronikab
kimmii mi zvečer jemo ob 18h ovseno mlečno kašico od Holle, pol se pa pred spanjm še dojimo in se ponoči tudi zbujamo najmanj 2x in to neglede na to, ali smo tisti dan jedli večerno kašico ali pa smo jo spustili. Včasih nas pa mišek presneti in se zbudi le 1x (luksuz) user posted image user posted image user posted image user posted image
V avtomobilu se pa še vedno vozimo v lupinici.

detelja maja je pa opasna user posted image user posted image user posted image user posted image Saj jo zastopiš, da mora prečekirati, če so rože zaliteuser posted image

brigita23 držite se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
1.12.2009 20:55:56   
Anonimen
Dober večer babuške user posted image !

Mi smo bolj pozno zaspali, ker imamo od nedelje težko pričakovanje drugega zobka user posted image : v nedeljo in ponedeljek rahla vročina in vse, kar paše zraven (slab apetit, jokavost, boleče dlesni ...), včeraj ponoči pa smo se do 1h ponoči zbujali na pol ure in tako jokali od bolečine, da se mi je trgalo srce user posted image user posted image user posted image . Nič ni pomagal ne gel, ne sirup proti bolečini, potem sva z dragim sumila, da joka zraven še od lakote, saj že dva dni ni hotela nič prav jesti, in sem se spomnila na mrzle Fruhtzwerge, je enega pojedla, jo je očka tako dolgo nosil, da je zaspala in je bil do 5h mir, potem pa klasično bujenje brez joka. Danes še vedno ni bila čisto prava, toda mislim, da je tisto najhujše za nami. Če ni to samo prva faza user posted image . V glavnem ta drugi zobek si bomo orng zapomnili. Pa hudiček še vedno ni prilezel ven user posted image . Ponoči, ko je Ela jokala, sem preklela vse živo, tako mi je bilo hudo, saj sem videla, da jo zelo boli, jaz pa ji nisem mogla odvzeti bolečine. Sem prosila vse sile vesolja, naj gre njena bolečina na mene, naj me tisočkrat bolj boli, samo da Ele ne bo bolelo. Oh, moja miška user posted image user posted image user posted image .

Če se ne bo zbudila, upam da bom uspela pogledati vse za nazaj user posted image . Drugače pa lahko noč, čim bolj nežni prihod zobkov, naj bodo vaši zakladki zdravi in nasmejani, z Elo pa vam pošiljava en velik objem user posted image in poljubček user posted image ,
NenaLena 

(odgovor članu veronikab)
  Neposredna povezava do sporočila: 3299
1.12.2009 21:14:15   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Brigitka vas vse lepo, lepo pozdravlja in se vam zahvaljuje, da mislite na njo in držite pestke.
Nik ima potrjen sum na novo gripo, dobil je Tamiflu sirup. Je pa zelo bošček, ker mu temoeratura ne pade, grlo ga boli... Brigitka in njej dragi sta tudi še bolana. Upam, da se čim prej pozdravijo.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?