Anonimen
|
Dober večer babuške ! Mi smo bolj pozno zaspali, ker imamo od nedelje težko pričakovanje drugega zobka : v nedeljo in ponedeljek rahla vročina in vse, kar paše zraven (slab apetit, jokavost, boleče dlesni ...), včeraj ponoči pa smo se do 1h ponoči zbujali na pol ure in tako jokali od bolečine, da se mi je trgalo srce . Nič ni pomagal ne gel, ne sirup proti bolečini, potem sva z dragim sumila, da joka zraven še od lakote, saj že dva dni ni hotela nič prav jesti, in sem se spomnila na mrzle Fruhtzwerge, je enega pojedla, jo je očka tako dolgo nosil, da je zaspala in je bil do 5h mir, potem pa klasično bujenje brez joka. Danes še vedno ni bila čisto prava, toda mislim, da je tisto najhujše za nami. Če ni to samo prva faza . V glavnem ta drugi zobek si bomo orng zapomnili. Pa hudiček še vedno ni prilezel ven . Ponoči, ko je Ela jokala, sem preklela vse živo, tako mi je bilo hudo, saj sem videla, da jo zelo boli, jaz pa ji nisem mogla odvzeti bolečine. Sem prosila vse sile vesolja, naj gre njena bolečina na mene, naj me tisočkrat bolj boli, samo da Ele ne bo bolelo. Oh, moja miška . Če se ne bo zbudila, upam da bom uspela pogledati vse za nazaj . Drugače pa lahko noč, čim bolj nežni prihod zobkov, naj bodo vaši zakladki zdravi in nasmejani, z Elo pa vam pošiljava en velik objem in poljubček , NenaLena
|