Majček28
|
evo me, evo me... NS je za mano in je blo fullll dobr. Moj G ima novo napravo in je bil čist navdušen kako se pri meni, ki 'nisem debela' vse dobr vidi in je probaval in sprobaval različne valovne dolžine in svtlobo in to in ono...jaz pa zraven uživala ob pogledu na malega akrobata. NS je OK, sicer je tveganje večje kot pri Brini, je pa res da sem 2 leti starejša in ne mlajša , nosna kost se je videla, veliki smo 5 cm, uradno imam zdaj datum 13.6. (se mi zdi da sem na seznamu pod 10.6., pa zaradi mene ni treba popravljat! ). Naslednji pregled imam 5.1.2010, morfologijo pa potem v februarju. Jaz za CD nisem rekla, ker gam tako kot pri Brini vzela na morfologiji. Sem pa tudi jaz dobila na prejšnjem CD 3 filemčka, različnih valovnih dolžin, dolgih par sekund...tud mal razočaraan Včeraj je pa maša Brina imela sistematiko pri 20 mesecih (kao leto in pol ) in je čist navdušla vse prisoten. Smo bili tudi cepljeni in HB brez reakcije, tako da se z lažjim srcem odpravljan za vikend v Beograd...sama s sodelavci in sodelavkami Hujšanje....ja jaz sem kar shujšala, pa že tko sem suha. Bruhala nisem nič. Sem povedala G pa pravi, da ni to nič neobičajnega, če normalno jem, se OK počutim, pritisk imam OK, kri bomo pa vidli drugi teden. Cunje....lahko rečem samo, da so 'nosečniški' oddelki čista natega...žal...enak polover kot na običajnem oddelku, mal drugačen patent in seveda z napisom 'nosečniški' pa je kar 100% dražji...grdobija...HB, da je letošnja moda taka 'dolga' tud za vse ostale, nam bo pa trebušček mal pobral pa bo še vseeno OK. meymey...prav nič v zavidljivem položaju nisi, upam, da se stanje čimprej izboljša. In verjemi, vredno je živeti še posebaj ko veš kakšen paketek presenečenja te čaka junija in kmalu boste skupaj teka-teka...ti na maratonu mali/mala pa na Lumpijeve teku Igrače...jaz sem do zdaj Brini kupila enga kužka, ki poje in nimam pojma od kje so vse tiste igrače, ki se gužvajo po škatlah...jaz sem ponavadi naročila, če bodo že kaj prinesli naj bo to knjigica (pa je bilo vedno še neki zraven...igrača. itaq ) Drugače sva pa ob rojstvu zbirala € od dedkov, babic, stricov, tet, ker sva se odločila za izvorne celice in so naju pri tem tudi vsi podprli. Enako nameravava naredit tudi zdaj. ....no, vidte, zdaj pa imam...sem hotla vse pokomentirat pa nisem tko pridna kot ve, ki se vsak dan javljate in zdaj ne vem več kdo kaj kako skratka, vsem s takimi in drugačnimi problemčki, naj čimprej minejo, vsem dobre info iz pregledov, božajte svoje bušije in brez slabe vseti se pustite razvajat...jaz pa grem danes ponoči za vikend v Beograd, sama, sindikalni izlet,wiiiiii