|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
1.12.2009 12:36:28   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: košuta

Gajka - Do petka še prav gotovo ne... user posted image user posted image pol pa itak. user posted image

A še zbiraš pogum? user posted image Ali pač moraš najprej še na izlet (beri: nakup) v civilizacijo? user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 1.12.2009 12:37:57 >

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
1.12.2009 12:40:47   
gajka
Meni je pa danes takooo dooolgčas. Kdaj bo ura 3? user posted image Pa spanca mi primanjkuje že 3. noč zapored (krivec: naš palček). user posted image Eh! Pa še kakšno pomembnejšo odločitev bi mogla počasi sprejet, pa še šefove riti ni že cel teden blizu, pa je še toliko za dorečt... Eh, no comment! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
1.12.2009 13:27:36   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Meni je pa danes takooo dooolgčas. Kdaj bo ura 3? user posted image Pa spanca mi primanjkuje že 3. noč zapored (krivec: naš palček). user posted image Eh! Pa še kakšno pomembnejšo odločitev bi mogla počasi sprejet, pa še šefove riti ni že cel teden blizu, pa je še toliko za dorečt... Eh, no comment! user posted image

vidim, da sva isto razpoložene... jaz tud že 2 dni skoraj zaradi pie ne spim... se vidi, da se spet luna bliža, je namreč vedno isto. celo noč tak sanja, da se začne vmes naenkrat jokat al pa smejat, ali pa si začne pet "radi radi radi"... user posted image  pa sploh ne ne zbudi vmes, samo rinta sem in tja in kometira, pa vsakih 5 min je na drugi strani postelje...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
1.12.2009 13:46:23   
anita goitan
dober dan čvekeuser posted image
me2 sva ostali v Kamniku, v Vipavi  bruhajo in kihajo..upam da se do vikenda pozdravijo (no mama je zdrava, sestra&nečaka), ker v pondelk je res zadnji teden da še grem sama dol (bom že 35t user posted image )

Drugače smo uredu, sem mal zapravljala za bodočo našo punčiuser posted image ..ja pa čakam na lepo vreme, da spravm cote na en kup + operem in dam sušit (moj Gorenc pravi, da pr naši hiši za enkrat ne rabimo sušilca..no dokler on to trdi potem ga pa že ne a neuser posted image ..bo že vidu januarja, vse tiste cotke..pa dež zuniuser posted image )

košuta jaz ne morem čakat petka ok, sicer pa sam da bodo dobre noviceuser posted image

Neža ti si zaslužiš najmanj še eno grande diplomouser posted image , kdaj res ti naredijo CR, drži se, sem s tebojuser posted image user posted image user posted image user posted image

gajka še mal pa bo ura 15. in spnaje jah v teh mesecih kot si sedaj ti je res kriza, še dobro da sem bila takrat na porodniški..če bi morala na šihtuser posted image

tejkaz fino da ste zdravi, sicer ste bli pa lani skoz bolni, 1x se mora veriga prenehat..čak da Zoja pride v vrtec kašno bom mela domauser posted image
A sta si z Lesnino (DanKuchen) kja pomagalauser posted image naty mi pozdravi

Erin vam pa želim da vam Sv.Miklavž obilo zdravja prineseuser posted image user posted image user posted image

Ma sem še kaj izpustila..sigurno, to smo pa user posted image user posted image user posted image user posted image

Vprašanje: tiste ki imate otroke v privat varstvu (a sploh je katerauser posted image ) kako odbijate od meseca, če ste kaj domauser posted image
varuško že skrbi kako bo z decembrom (če grevi drug teden dol, pa konc meseca je moj user posted image na dopustu..), ona mi skoz ponavlja da v vrtcu odbijejo 1€, mislm haloo, sam v vrtcu varuške ne dobijo na roko  300€, baba ja sej vem, na Gorenskem sem doma..jaz pa tega nism vajena in nikol jo še nism okol prnesla.

se beremo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
1.12.2009 14:05:25   
gajka
anita g. - jaz imam tudi Dan Kuchen, je bila tudi v Lesnini na Brdu nabavljena. user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
1.12.2009 14:48:09   
gajka
Evo, saj sem vedela, kaj bo. Sem še eno sodelavko, ki mi je pamet solila glede tega, kako se naj odločim, poslala nekam... Za njeno rit je lepo poskrbljeno, ker gre delat nekam drugam (kjer bodo še itak svoje fasali, ker ne igra odprtih kart z njimi), meni pa upa pametarit, zraven pa je sama še včeraj jokala, kako je živčna zaradi vsega. Hudič babji! user posted image Zraven mi še pa upa otresat, da se noče o ničemer kregat in o ničemer pametovat... Ja, ja, my ass... Še dobro, da je še samo 15 inut, sicer lahko še kdo nenamerno na mino stopi! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
1.12.2009 17:09:01   
košuta
Gajka - Upam, da se je zdaj že varno pogovarjat s tabo - peace.user posted image   Jaaaa, civilizacija je zame ta teden daleč - petek. user posted image  Sploh, ker tašča paničari glede tele gripe in bi našega fanta najraje kar doma imela 7dni/teden. user posted image
Spanje - No, včerajšnja noč je bila pa res sanjskauser posted image  pri nas. Teo je spal od pol devetih do pol sedmih user posted image  brez prekinitev ipd. Se je mami sama zjutraj zbudila in študirala, kaj je bilo tisto, zaradi česar je tako spal... Pa naš ati je ves začuden zjutraj vprašal, če sem malega že nazaj v posteljico nesla...user posted image

Anita - Va, se tebi tudi izteka user posted image , kaj? Sušilca ziher dobiš - sredi največjega snežnega meteža, ker se bo dan prej tvoj dragi napol polomil čez vsa stojala za perilo. user posted image  Reci, da bo vsa ta vlaga škodovala user posted image  in bo zbolela - bo hitro laufal. user posted image user posted image  
Privat varstvo - jaz ne morem biti pametna, ker je naš mali doma - od meni.user posted image   Je pa sigurno, da ne more računat po istem principu kot vrtec - čeprav nekaj ji po moje pripada, če je drugače pripravljena pazit malo... Kaj pa, ko boš doma - jo boš dajala v varstvo? Če je tako, se ji morda ne bi bilo dobro preveč zamerit, če ste z njo drugače zadovoljni. Vendar se postavi zase - za tvoj denar gre.

Matejka - user posted image user posted image user posted image  Saj bo bolje... Je pa smešno, ko je veš al bi se smejal al bi se jokal, ko si začnejo tako popevati in godit... Malouser posted image  te bo sigurno spravilo k sebi. user posted image user posted image

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
1.12.2009 21:29:00   
nell
anita - glede privat varstva in dobitka, če otroka pač ne daš v varstvo ti ne vem povedati. Lahko samo povem kao je v vrtcu - pri nas. Če otroka npr. ni cel mesec, se odbije hrana + plača se 50 % cene programa. Če ga npr. ni par dni, se odbije samo hrana. Če vzameš polno ceno programa - koker jo dejansko ti pri privat varstvu plačuješ - je to kr krepko več od 1 €. Sigurn bi pa rekla, da ne glede na to, da sta v privat varstvu, varuška skoraj ne sme pričakovat, da ji boš plačala polno ceno, če je ne bo pazila... takšne stvari je pametno pretuhtat prej - po drugi strani pa varuško tudi razumem zakaj jo skrbi.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
1.12.2009 22:16:23   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Katja, jah sr*** od birokracije, ne? Kaj pa če bi Jana dala v svojo sobo? Bi se mogoče vsi bolj naspali.

Ja res tale birokracija ubija. Pa tukaj moraš dat ta obrazec, tam onega... Mah, zdaj sem se itak odločila, da ta si ta mesec sama plačam osnovno zavarovanje. Bolje, da dam 14 evrov, kot pa da do čega pride in bi mogla dat celo premoženje. Pol naprej bom pa že nekak rešila zadevo.

Jan v bistvu nima svoje sobice, ker imama samo dnevno in spalnico. Premišljujema pa o tem, da se boma selila v dnevno, ko bo drugi user posted image tukaj in boma odstopila otrokoma sobico. Moj user posted image pa naj bi baje enkrat dobil še zgornji del hiše, sam ne vem, kdaj bo to. user posted image V zgornjem delu še živi njegova "mrzla" teta.

Glede risank in čokolade, si pa res kar stroga mami. Jaz dovolim Janu, da gleda baby TV, ampak ne da bi sedel pred TV dolgo, ker itak sam nima obstanka. Če je pred TV je to samo 5 minutk, pa še to je malokdaj. Jaz vem, da ko sem bila mala, sem tut rada gledala risanke, sploh Smrkce in podobne lepe risanke. A tebi jih niso starši nikoli pustili gledat?  user posted image
Pa tudi Janu dam včasih kak košček temne čokolade in nimam slabe vesti. Otroštvo je le eno.
Pa brez zamere, povedala sem le svoje mišljenje. user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 1.12.2009 22:17:21 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
1.12.2009 22:20:15   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: dojenč

KATJA; A a spi v vajini postelji? mogoče pa bi probala, če imaš možnost, da iam svojo sobo, ali pa jogi od kinder peta dasta na tla.

Jan ima svojo posteljo - kinderpet. Spi pri nama, ko je res kriza, ko se že dere celo večnost ali pa takrat, ko ga zobeki fejst matrajo. Ko spi pri nama v postelji ni nobenega problema. Glede sobe sem pa že tejkiz odgovorila.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
1.12.2009 22:25:39   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: košuta

IZVIRNO SPOROČILO: dojenč

GLEDE OSNOVNEGA ZAVAROVANJA:

Bom jaz napisala, pa upam, da ne bom zgrešila:  user posted image
Na občini ti plačajo osnovno zavarovanje, če: si brezposeln, si sam v gospodinjstvu, nimaš več kot 270 evrov prihodka na družinskega člana. A sem še kaj izpustila? user posted image   sam cifro si narobe napisala, 293 evrov ostalo, si vse lepo razložila
Po svojem dragem se lahko zavaruješ, če si poročena ali živiš z njim na istem naslovu vsaj 2 leti.
Če ne izpolnjuješ nič od tega - in jaz ne user posted image - si samoplačnik. Greš na ZZZS z izpolnjenim obrazcem M1 in osebno. No, v vsakem primeru vam bom sporočila konec tedna, kje sem...
Sem rekla mojemu - vidiš, vsaj enkrat bi prišlo prav, da bi bila poročena - in je modro molčal...user posted image

Ja, če si poročen, te avtomatsko zavarovujejo po možu. Vsaj nekje se splača, da si poročen, ma sej po drugi strani si pa spet tepen, pri denarju. Eh, škoda besed za našo državo in luknje v zakonu. user posted image

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
1.12.2009 22:30:29   
K_a_t_j_a
Za vse tise, ki imajo vaši otroci AD; izšla je nova krema za atopični dermatitis.
Tukajje link: http://nakup.dr-gorkic.si/si/koza/nesteroidna-krema-g129.shtml

Jaz sem jo začela danes uporabljat na Janu. Čez par dni bom povedala, če kaj pomaga. Cena je pa res kar visoka glede na količino kreme. Ampak, če bo pomagalo, bom kupovala to kremo, sam da bo Janova koža vredu.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
1.12.2009 22:43:36   
Erin
Evo mene, še tukaj, RR mi ne odgovarja, v prihodnjih dneh jih kontaktiram preko tel, odnehala ne bom... če ne bodo hotli sodelovat bomo šli pa še dlje.. ma skenslal foruma ne bodo, samo nagradne igre če bodo...

Neža sporoča
da so ji dal datum CR - 11.12. - naslednji petek.. bom omislile nanjo in držale pesti kajne?user posted image user posted image

čokolada - naš jo je, sem jo jaz tudi kot otrok pa nimam nič problemo v z zobmi, sladkor bo pa itak šel v energijo.. samo res.. a jo ostale ne dajete? Mislm sej jo ne je vsak dan in pa full, kinder šokoladico dobi na dva, tri dni...to je to.. pa vsake svete mal smokijev...

TV - ga sicer gledamo, ampak minimalno, pa mu niti ni zanimiv... mi je pa fletno če bo imel sobota/nedelja svoje pol ure za risanke... meni je bil Živ Žav hudooo dobr k sem bla mala...pa še mi2 bova malo bolj v miru kavo zraven spila ;) Ampak glede risank sem prišstaš tistih malo bolj normalnih,...smrkci so pa še zmeri zakon...

Aja pa bacek Jon..a to vaši gledajo al kaj? Pri nas smo probal... tamal je po parih sekundah spet iskal svoj sesalec, mi2 z mojim sva pa obtičala pred enkranom in bulila v risanko pa se smejala... je bolj za naja, haha...

Ej, grem... aja... Tilen je zdrav- zaenkrat - je pa moja žlahta vsa bolna, pa jaz sem neki tko tko..me mal mišice bolijo pa  taka čudna sem v glavo k da bi me en zadrogiral...

A ktere v pon ne dela pa pride v LJ? Sem se naročila v Breastscan v Lj (anita, se spomniš k sem od tega dala link?) pa naročajo glede na zadnjo M - 5-12 dan po začetku, tko da sem že sedaj na vrsti, v pon in pridem v Lj.. če katera ne dela(kar mislim da ne) se lahko dobimo...

Grem spat.....čawossssssss

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
2.12.2009 8:00:43   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image  kuhana.

Anita - N. je hodil 2 meseca v privat varstvo. Cena na dan je bila 11e, plačal si pa toliko kolikor dni je hodil. Torej za 10 dni 110e, za 20 pa 22e. Će je bil samo 1X v mesecu, si pa plačal 11e. Pošteno torej. nam je že tudi tako v štartu povedala. user posted image  Glede sušilca pa, ja  mi ga nimamo, smo Gorenci. user posted image user posted image user posted image  Se pa vse hitro posuši in če sproti pereš se ne nabere za več kot stroj. user posted image

Tejka - hvala za obisk in darilo. Zadezek v polno. Sam čas je minil prehitro. kako je bilo v vrtcu popoldne? Je Eva kaj povedalqa, ko ste se odpeljali? Ajej ne vem zakaj je vedno tiho. user posted image

sladkarije - naš dobi tudi sem in tja kinder čokolado tako kot pri Erin, pa kakšne baby piškote ali čist navadne na Leibniz sistem. Pa kakšne grisine. Pa lizike ima rad, ampak jo res dobi na svete cajte. je pa ves zaliman potem. user posted image  Sicer mu je pa vse všeč, kar dobi pod roke. user posted image  Na obiskih je vse dobr in marsikaj kar doma ni. user posted image

Košuta - kaj če bi nam že danes povedala novičko. user posted image

Gajka - tole pri vas je pa res pekel. user posted image  ja eni res znajo sam za svojo rit skrbet. Očitno bi se te sodelovka rada rešila, da bi imela večje šanse sama za obstanek. user posted image user posted image user posted image

TV - pri nas je prižgana veliko, gleda se pa bol malo. user posted image  Otroka se igrata, pa vmes mal TVja gledata in spet dirkata po stanovanju,... user posted image

Drugače smo pa ok. Zaenkrat zdravi. V pričakovanju Miklavža in počasi smo začeli krasiti stanovanje. povrh vsega pa priklopim lučke za na smrekco in ne delajo. user posted image  Gremo danes nove iskat.  Imava pa namen z N. voščilnice počas delat. user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
2.12.2009 11:02:26   
anita goitan
dober dan, sončen danuser posted image
in ravnokar sem obesila polno stojalo mikro cotk za prihajajočo bejbiko..uau to pa je podvig, no še hujši bo zlikatuser posted image

Šibam naredit palačinke, kosilo bo pa goveji golaž (skrinja) + polenta
se beremo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
2.12.2009 12:05:47   
Krysia
Pozdravljene, moje čvekice!

Končno sem se ujela, sem se iskala povsod, pa nikjer me ni blo user posted image

Ninaaa, čestitke za sinčka user posted image user posted image .

Neža, zdrži še malo! Faca si in dobro se držiš. Kmalu boste vsi štirje skupaj doma!

Tejkaz, v soboto je blo fajn, ampak mi smo imeli naprej še druge plane, tko da sva z Rokom prav na hitro pobegnila ... je blo pa fajn rečt par besed s tabo. enako velja tudi zate, Zoja Miša. Pa upam, da nam uspe ujeti še kakšno popoldne, da kakšno več rečemo user posted image

anita, pridna si ... - ti si oprala cotke, zlika naj pa tvoj user posted image

TV - pri nas so pa reklame bolj zanimive od risank user posted image Merkur pa Mercator sta zakon, pa seveda vse reklame, kjer se pojavi kakšen avto user posted image

sladkarije - kdaj pa kdaj oblizne mal kruha z nutello, dobi košček čokolade al pa žličko sladoleda, pretiravamo pa ne ... čist prepovedat pa itak ne moreš ...

gajka, upam, da se boš prav odločila ... se mi pa zdiš kar prava oseba za take poslovne vode .... tko da ... kar pogumno!

dojenč, v bistvu so že druge pokomentirale ... jst zdej trkam, ker moja tašča je postala ful bolj normalna odkar pazi Roka ... al sem pa jst manj občutljiva ... ne vem. Ene parkrat sem ji pač rekla, da naj mu ne daje prekislih in preslanih stvari, pa me je upoštevala in zdej kr dobro shajamo ... edin firbčna je še vedno, sam kaj pa vem, kakšna bom jst, ko bom starejša ... tko da ... sem se nekak sprijaznila s situacijo in je ful lažje ... se mi pa zdi, da maš ti bolj problematično situacijo ... in men se sploh ne zdi, da se kr naprej pritožuješ ... mam bolj občutek, da nam hočeš razložit, kaj vse se pri vas dogaja ... pa ti nam kar pojamraj, se boš vsaj boljše počutila ...

mi smo pa zdej dokončno shodili, kar naprej smo na nogah in v ponedeljek smo pridelali prvo konkretno buško ... je blo kr hudo - v bistvu zgledal je hudo. Ko sem prišla iz šole je imel eno ogromno buško na čelu. Moj možek pravi, da je bil kr naenkrat na tleh ... sta dala gor obkladke pa margarino in je blo boljš ... pa v ponedlejek je bil nekaj čuden, ni hotel jesti, skratka nekaj ni štimalo (ampak ni blo od padca, je bil že prej tak). V torek zjutraj je kar ležal v postelji (ponavadi vstane in začne čebljat), pol sm jst šla v službo in me na poti v službo že kliče moj dragi in mi pove, da je Rok bruhal ... ampak baje je takoj, ko je zbruhal vse ven, postal tak dobrovoljček, kot je ponavadi ... tko da zdej smo OK, ampak še vedno ne vem, kaj je blo ... jedli nismo nič takega ... skratka, ne vem ... no, sam da smo boljše ...

drugač pa ... v šoli gužva, vzdušje nikakvo, vsi se neki grdo gledajo ... katastrofa ... še dobr, da je vsaj v razredih fajn, tko da se da preživet.

Nič, drage moje, šibam delat priprave. Pridne bodte pa se tipkamo ... sam ne vem, kdaj, ker do nedelje sem polno zasedena , poleg tega pa čez vikend tud brez interneta ... tko da ne me dat na listo pogrešanih, razen če bo Erin spet kakšne dobre tipe ponujala, če se javimo user posted image

< Sporočilo je popravil Krysia -- 2.12.2009 12:06:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 1441
2.12.2009 12:11:32   
Zoja Miša
Gajka, vidim, da te jezijo! user posted image

Neža, sedaj imaš že datum! Kako si kaj srečne? Mi smo srečne z teboj! Držale bomo pesti, da bo vse kot mora biti!!!

Anita, mi imamo pralno sušilni stroj. Sedaj, ko sem poštudirala kako z njim lepo delati, zelo dobro shajava in sem zelo zadovoljna, da mi vsaj pol cot posuši! Sovražim vlago v stanovanju!

Katja, naša država je res user posted image glede teh stvari. In glede vseh ostalih tudi...na žalost!user posted image Pa upam, da Janu ne gresta na živce in je le prehodno. Luna?user posted image Glede svoje sobe te razumem...mi iščemo večje stanovanje (za enkrat še ni srečeuser posted image ), ampak bolj zato, da bova mi2 dobila nazaj spalnico, kot otrok svojo sobouser posted image

TV je pri nas kot pri Naty skoraj skos prižgan na Baby tv, pa ne toliko zanimiv. Malo pogleda in šiba naprej. Če ni prižgan, jo moti, ker potem ne more vsake toliko zaplesati. Backa Jona glede le na računalniku, tako da sedaj je rač. pospravljen v torbi in prižgan le, ko otrok spi, ker drugače bi se bila zmožna pripopati na stol (vrtljiv) in ga gledati in ga zraven še demolirati (pritiskati vse možne gumbe, tiščati razne predmeteuser posted image )
Čokolada, zadnje dni jo ima zelo rada. Ampak je ne dobi kar tako. Če je pridna, ali po kosilu, malici kakšen košček. Bolj kot to ima rada čokoladne medvedke, ki so sicer mišljeni za jesti v mlaku, a jih raje kar suhe grizeuser posted image . Rada pa je albert kekse, ki so po mojem bolj kot ne neškodljivi, ker jih priporočajo celo v primeru driske. Pa še jaz jih imam zelo rada zraven kaviceuser posted image

Matejka, luna bo šla in spanje prišlo, boš videla!

Košuta bodi večkrat tu, pa bo tudi civilizacija malo bližeuser posted image

Varstvo pri tašči, ni probema. Lahko zaupam, celo bolje kot svoji mamiuser posted image , ker se me malo bolj boji in me res za vsako pokliče, vse poroča...moja mami, pa sicer dobronamerno včasih kaj po svoje naredi. Jih je že tudi slišala za to. Da pa jo tudi vsak po svoje razvaja, mi je jasno in odkar vidim, da Kaja Lina zelo dobro ločuje kje in pri kom kaj lahko in kaj ne...pač naj tako bo.

Mi smo drugače fajn! Kaja Lina v vrtcu, uživa. Včeraj menda zopet bolj tekoče kakala, ampak popoldne ni bilo nič in tudi temparature nima, počuti se fajn...tako da upam, da tako ostane! Je pa vsekakor pester urnik, služba, v vrtec po Kajo Lino, se trudiva ujeti še kaj dneva, zbeživa ven, pa igranje, kakšen obisk in je večer...dnevi bežijo...
Danes greva popoldne na obisk h kolegici, ki ima dvojčke...komaj čakam.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
2.12.2009 12:12:45   
Zoja Miša

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Šibam naredit palačinke, kosilo bo pa goveji golaž (skrinja) + polenta
se beremo

Pridem lahko na kosilo? Ponavadi je gužva in nanj pozabim...user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1443
2.12.2009 12:14:57   
dojenč
pozdrav od zombija:)
sem podobna sestri od zombija, saj je za mano delovna neprespana nočuser posted image
ob 7 večer sem šla k mojemu v delavnico pa sva delala do 3 in obupala, od 3 dalje pa je žana nekaj sraškala
se zbudi pa je bla full huda na najuuser posted image  ni hotla ajat poleg naju, oba sva bila

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

Neposredna povezava do sporočila: 1444
2.12.2009 12:23:21   
dojenč
sem dobla stranko pa sem raje enter snisnilauser posted image
oba sva dobila par klofut, samo je ponavla ne, ne ne... pol pa se je vsata s postelje in šla v dnevno na tla sedetuser posted image
sploh nevem kaj ji je, ali jo zobeki matrajo, ali kaj?tn tak je bilo do 6,30-(15 minut sem jo nosla, položla v posteljo, 5 minut je spala potem pa spetuser posted image
komaj čakam da pridem domov, pa da je ura kakih 23.00(upam da nama bo uspelo do takrat vse naret in da grem SPATTTTT- ker tole je pa noroooooo!

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
2.12.2009 12:55:19   
tejkaz
Živjo

Danes smo pa tako slabo spali. Sem čisto povožena. Celo noč sta nekaj jokala in stokala. Polna luna?

Naty, hvala tudi vam za darilo. Sem šele doma videla, da je bil bon zraven. Na bazarju je bilo fino. Jaša se v vrtcu počuti kot doma in je takoj začel tekat in se igrat. Eva se je usedla za mizo in pomalicala 4 mandarine user posted image , midva sva rekla nekaj besed z vzgojiteljico, kupila Jaševe voščilnice in božično travo in smo šli domov. Eva povsod drugod govori, samo na obiskih in v vrtcu ne. Če bi se večkrat videli, bi tudi z Nejcem govorila. In pozdravčki od Anite. Sem šele zdaj videla.

Neža, bomo držali pesti 11.12.

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Glede risank in čokolade, si pa res kar stroga mami. Jaz dovolim Janu, da gleda baby TV, ampak ne da bi sedel pred TV dolgo, ker itak sam nima obstanka. Če je pred TV je to samo 5 minutk, pa še to je malokdaj. Jaz vem, da ko sem bila mala, sem tut rada gledala risanke, sploh Smrkce in podobne lepe risanke. A tebi jih niso starši nikoli pustili gledat? 
Pa tudi Janu dam včasih kak košček temne čokolade in nimam slabe vesti. Otroštvo je le eno.
Pa brez zamere, povedala sem le svoje mišljenje.

Nobene zamere. Seveda sem gledala risanke, ampak še ne tako majhna. Ne vem no, jaz se raje vsedem z njima na tla, se igramo in preberemo knjigico. Eva zelo rada posluša, ko ji berem. Televizijo in računalnik gledata pri starih starših, ni potrebe da jo še doma. Ko bosta pa večja, bosta pa zvečer ali pa čez vikend pogledala risanko pred spanjem. Jaša je pa zdaj itak v tem obdobju, ko se zelo uči, in se učiva preko knjig. Knjig imamo pa ogromno. Tudi midva zelo malo gledava TV. Moj je sploh ne gleda, jaz pa pogledam kakšen film poleg likanja.
Temna čokolada user posted image je zelo zdrava. Vsebuje veliko železa. Sem jima že poskušala dati, vendar je ne marata. Mlečno čokolado jesta na obiskih, jo imata zelo rada. Doma jima ne dam, ker sta sicer zelo slaba jedca in če še tisto ne bi pojedla, kar sicer pojesta, bi samo od čokolade živela. Jo pa dobita ob posebnih priložnostih. V življenju bosta še preveč nezdrave hrane pojedla, ni treba da že zdaj. Imata pa zelo rada rozine in suhe slive. In tudi jaz pač povem samo svoje mišljenje. user posted image

Anita, Eva je preden je dobila vrtec hodila privat. Plačevali smo takrat 10€ na dan. Zdaj je menda tarifo zvišala na 15€ na dan. Če je bila bolna in je ni bilo, za tisti dan nismo nič plačali. Se je zgodilo da je  tudi pol meseca ni bilo in smo plačali samo za pol meseca. Meni se zdi tako normalno. V vrtcu pa je pri nas tako, da se odbije samo prehrana, polna cena prehrane na dan je 1,72€, odbije se potem procentualno glede na razred v katerega spada otrok, v poletnih mesecih pa se plača rezervacija. 40% cene in brez prehrane.
Sušilca pa pri nas imamo in prav občudujem vse vas ki sušite brez sušilca. Tudi jaz ne maram vlage in tistega vonja po mehčalcu pravkar iz stroja. Sicer zdaj delam tako. Operem čez noč, zjutraj dam na stojala, ko pridem iz službe pa v sušilec. Skrajšam čas sušenja. Čez poletje pa vse na balkonu posušim. Samo zadnjih 10% dam v stroj, da mi ni treba potem pretirano likat.
Glede kuhinje - trenutno imava izrisano Sveo Angeliko, v soboto greva še v Lesnino in enkrat še v celje v Panles, čeprav dvomim da bo tam kaj. Potem se bova pa odločila.
In še glede zdravja - lani smo bili kar ok, Eva je bila dvakrat bolna, Jaša je imel pa enkrat malo vročine in prehlajen. Kašljal je sicer čez vso zimo ampak nikoli ni bilo kaj hujšega. Huje je bilo predlani, ko sem bila pol zime doma z Evo. Je bila stalno bolna.

Še eno nematerinsko vprašanje. V pisarno sem dobila enega študenta za pomoč. Sicer pride delat ravno dve uri na dan, ko ima čas, ampak nekaj že naredi. Vse ok, če ta študent ne bi tako smrdel, da mi vsak dan kar slabo zraven dela. Kaj narediti? Sem že omenila šefu, ker sem danes ven šla, res sem mislila da bom bruhala, samo se mi je šef samo smejal, češ da sem preveč občutljiva. Nisem občutljiva, marsikateri vonj prenesem, preden sem imela izpit sem se vsako poletje vozila v nabito polni troli preznojenih Ljubljančanov, pa sem vedno zdržala, ampak ta študent je pa višek. Ali naj kaj njemu rečem? Moj ima pa tudi čudne komentarje o moji preobčutljivosti in blabla.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
2.12.2009 14:26:08   
sayuri

in ravnokar sem obesila polno stojalo mikro cotk za prihajajočo bejbiko..

FOUŠ user posted image Jst bi tuuuuuuuuuuddddd user posted image

Erin, teh nagardnih iger ne spremljam, Ampak, če si opazila, da s e to dogaja, je prav, da si sprožila vse skupaj. user posted image Jaz bi šla takoj na kafe s teboj, sam delaaaammmmmm user posted image

Sladkarije so pri nas občasno na tapeti. Pojesta kakšno Milch Snithe al pa kakšno čokoldako Životinjsko carstvo. pA ZAra je zadnjič napadla eno liziko, ki jo je Filip pustil user posted image

Neža, zdži še ta dober teden user posted image

Vidim, da se pogovarjate o "dvoličnem varstvu". Če ti otroka čuva še kdo drug, kot ti, je čist normalno, da bo drugje drugače. Pri nas je pri babicah zakon. One itak več dovolijo, kot jaz. Mora pa biti meja. HB imam takšne starše in taščo, tasta, da znajo mejo postavit. user posted image

Pri nas nič novega. Filip je prebolel gripo, Zara je bila samo 2 dni vročična (zobki? user posted image ), Lovro je pa včeraj zbolel. Tko da se mi zdi, da se v enem začaranem krogu vrtimo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1447
2.12.2009 15:18:35   
dojenč
tako: vse porihtala, zdaj pa bom malo pokomentirala kaj ste nablebetaleuser posted image user posted image
KOŠUTA: hvala za informacije o zavarovanju,moram si ta teden vse porihtat.
MATEJA- GAJKA- pol pa me lahko šle skup ajat- joj jaz tega nisem navajena pa me meče, komaj še mam očke odprteuser posted image
žana tudi full matra tale luna, sem že večkrat zasledila da se ponavadi v spanju smeje- tvoja tamala pa si učitno poje pesmico, mi se mamo radiuser posted image user posted image  tipica
ANITA GOITAN- privošči si zapravljenje za malo user posted image  tole za varuško pojma niam kako se kaj odbija( a da bi ji odbila 1 euro na dan)user posted image ja kaj ona pol zasluži 30 euro na mesecuser posted image , ni logike- po mojem kolko zasluži če ima otroka v varstvu, potem isto odpiješ če si ti doma, ali?
GAJKA- ne se jezit zaradi sodelavke, bo te imela samo še večje veselje provocirat,
ERIN - pa kajs e to dogaja glee RR, sem nekaj spregledala, pa sploh nevem za kaj se gre- a te hocejo skenclat?
SLADKARIJE- kot veste je naša žena že jedla čokolado pri 6 mesecih(op.pa- v mejah normale- 1 šokoladica na teden- no, kolko jaz vem)
zdaj pa itak je cela nora na čokolado, jedla bi jo zjutraj popoldan zvečer, zahvaljujoča moji dragi taščiiiii1! KI PA ŠE JI POVRH DAJE SLADKOR)
seveda privoščim svojemu otroku čokoladico, ker smo jo vsi imeli radi, ampak, daj no, a ni boljše olupit nekdarino kot pa čokolado, boksigavedi kolko jih poje na dan, ko je doli.drugače pa jii jaz kupim tele kinder, so še meni full dobre.
tv-risanke- Žana je antitalent za risanke, mogoče kakšnega nodija, drugače pa je nora na pavi živali
KRSIYA-
žana je tudi v petek bruhala, ampak je blo isto kot pri tvojem, takoj ko se je zbruhala je bila spet stara žana, je sicer manj jedla, ampak pol ko pa se je ščistila pa je jedla kot volk. razhaja enodnevni virus.
TEJKAZ- jaz bi pa tvojemu novrmu študentu, kupila predbožično darilo, kak deodorant ali pa kaj takega, ker kar malo nerodno je reč nekomu( ej, smrdiš) pa bi mu morda na ta način povedala da pač nekaj ni ok, če pa še smrada nebi odpravil, pa mu pač poveš, da te to moti, in če lahko pač tole svojo nadležno težavo odpravi, kaj dela s strankami? če pa ti je nerodno- pa mu reči, da si slišala da se pogovarjajo da smrdi- no v nekem takem smislu
ko vidi reklamo o belem haskijo za pedigre, čisto podivja pa pravi peso peso peso(pes) in boža po tv, pa smeje
že dalj časa išem kaj takšnega o živalih, pa ne dokumentarne oddaje, ampak nič ne najdem.je pa tudi fajn, da še ni navajena na tv, je rajši če kaj riševa, pa kaj izdelujema, ali pa se preprosto cartama, norima/ ko me prime)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
2.12.2009 15:28:24   
anita goitan
sayuri jah kaj naj rečem, pridi mi pomagat, pa ti še eno dobro kavo skuham & pecivouser posted image ..al pa..sej veš, hitro na delo da bo v "glavi" spet veselouser posted image

tejkaz oprosti, očitno sem pomešala še z eno drugo iz našega foruma ki tudi ima starejšega otroka,pa je ta mali (avgustovček) vse pokasiral: drisko, norice, viroze,..user posted image
Da smrdiuser posted image , o šit ej

sladakrije: jih ne je, pa tudi v vastvu jih ne dobi, ker ko si odprem čokolado,piškote,..jo ne zamika..vem pa da je to samo trenutno stanje do prihoda v vrtec in s starostjo

tv&PC: Tvja nimamo, preden gre spat prižgem projektor in gleda Backa, max 2 risanki, pač kot ena nagrada po kopanju in preoblačenju
PC.jo tud ne zanimauser posted image , smejem se pa zato ker ste že vidle kako "obvlada"laptopa

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
2.12.2009 15:59:57   
tejkaz

tejkaz oprosti, očitno sem pomešala še z eno drugo iz našega foruma ki tudi ima starejšega otroka,pa je ta mali (avgustovček) vse pokasiral: drisko, norice, viroze,..user posted image
Da smrdiuser posted image , o šit ej

Nič se ni treba opravičevat. Se mi zdi, da je bil Filip od Miškolinček veliko bolan in da je dobil od starejšega. Ali pa se tudi jaz motim.
Mi driskali lani nismo, Eva je prebolela dve virozi ampak je Jaša samo lažji prehlad dobil. Norice smo pa mi preboleli. Septembra.

Čakamo Claro23 in Marka, potem pa k tašči na rižoto.

Dojenč, deodorant mojemu študentu ne bi nič pomagal. Res nevzgravžno smrdi. S strankami zaenkrat še nima opravka, ker se še uči. Me je že kar strah jutri. Moram nekaj proti slabosti vzet.

Saj res še nekaj - kaj bo vašim malčkom prinesel miklavž?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.