|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
30.11.2009 9:56:40   
Češnca
neli dobrodošla!!! user posted image user posted image user posted image A iz Domžal si? Jst pa sicer iz Kamnika, ampak priseljena... Prej pa iz okolice Domžal! user posted image
Študij...dolgovi...mene čaka še magistrska naloga. Ampak se zmeraj težje zraven vsedem - ko se, če se... user posted image
Sliko lahko daš na Slikomat, potem pa prvi link sem prilepiš.
http://www.slikomat.com/

...ko smo že pri tem... user posted image
Takole se Juš napihuje in steguje, ker bi rad objektiv zagrabil! user posted image Najin mali modrookec! user posted image
user posted image
Pa še lumpasti zelenookec! user posted image
user posted image

Ajvy tud Anžeju spet iz nosa teče. Mu celo nekaj dni ni... user posted image Upam, da pri obeh - Tarji in Anžeju, plus pri naših ta mlajših - ostane pri tem!!! user posted image user posted image user posted image

zvesta user posted image user posted image user posted image kolk so hecni, ko not v dogajanje (npr. risanka) padejo! Priden Izak, kako lepo pomaga! user posted image user posted image user posted image Anžej tud ful rad, še posebej pa če so to moška dela - šraufanje, švasanje, žaganje... user posted image

< Sporočilo je popravil Češnca -- 30.11.2009 9:58:20 >

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu neli1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
30.11.2009 10:12:30   
neli1981
http://www4.slikomat.com/09/1130/g5c-IMG-19.jpg

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
30.11.2009 10:13:15   
neli1981
user posted image

(odgovor članu neli1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
30.11.2009 10:15:45   
neli1981
Evo nekaj je ratalo:
Češnca, saj jaz sem tud iz okolice Domžal, iz Doba.
Sej kolkr vem tud v Kamniku ni nič bolje z vrtci kot pri nas.

(odgovor članu neli1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
30.11.2009 10:19:40   
SANEK1
DOBER DAN...

Neli dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naj te potolažim, da nisi edina greharcauser posted image , tudi jaz spadam zravenuser posted image . ravno čakam, da mi jo prijateljica zlektorira, pol pa upam da bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
30.11.2009 10:22:26   
kapica
Punce, menda Niasu tud kozjega mleka ne bi smela dajat, da je to menda eno in isto. Mah, mores res bit pameten no.
V glavnem, P je rekla da naj 2 tedna samo gris z vodo jé, ce zeli, pa bomo videli, ce bo kaj boljse ( mali namrec zadnje dni kosilo vse ven mece).
Zunaj imamo taki dez, v stanovanju temno. Morem kaksno svecko prizgat.
Ajvy, super za knjizni sejem in praznovanjeuser posted image . Da res ostane samo pri mokrem noskuuser posted image .
Cesnca, super slikice souser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu neli1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
30.11.2009 10:29:44   
SANEK1
Evo sem končno usposobla tehnikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy, ta je samo zate:
user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
30.11.2009 10:32:20   
neli1981
SANEK1 ti si pol mal bolj napredna od mene. Jaz mam še nekaj izpitov, dve diplomi, in diplomski izpit iz francoščine. Sej diplome že pišem...
Še ena slikca pol pa neham morit:)
user posted image

user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
30.11.2009 10:35:31   
SANEK1
Češnica, kak sta lepa, da o očkah sploh ne govorim, pravauser posted image user posted image . Živa in Filip pa imata skoraj iste očke in barve in oblikeuser posted image user posted image user posted image

Neli, tudi vaš Leon je pravi korenjakuser posted image user posted image user posted image

Kapica, upam da se to stanje pri Niasu čimprej urediuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj pa sojino ali riževo mleko?

Za vse šmrkece pa en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
30.11.2009 10:35:48   
bačko
Neli dobrodošla.user posted image user posted image user posted image user posted image Je pa takrat rojen kot naša Žana.Si pa pridna da še študiraš.Jaz občudujem mamice z otroci in da še študirajo.Pridna si.Lepe slikice.
Pri nas pa so zgleda pri Lori zobki na pohodu ker je iz petka na soboto imela vročino.Potem nič danes pa ima samo 37,5.Dlesni sem pretipala in se čuti da bosta kar dva zobka.
Sanek kako lepa fotka.user posted image user posted image user posted image
Za vse bubane pa user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu neli1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
30.11.2009 12:43:02   
neli1981
U bačko zobki...k sreči je mimo. Do leta in pol nismo spali zarad zobkov. Ko so mu vn pokukal pa kar naenkrat spal celo noč.
Tolk se mi nč ne da,mal pavze paše. Popoldne bo pa spet pestro, pa še tako vreme je, da ne bova mogla kaj preveč okol hodit. Kdaj bo kaj sončka?user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
30.11.2009 13:09:39   
rumba
Neli, dobrodošla!user posted image user posted image

Moje učenje spet zastaja... Imam doma Hano, prejšnji teden pa najprej Aneja, nato Julijo. user posted image Jutri se gre Hana cepit, potem pa k noni in srčno upam, da bosta druga dva zdrava, da lahko spet začnem delat. Eh, mori me ta letni čas, pa skisano vreme...

(odgovor članu neli1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
30.11.2009 21:51:42   
madejka
Ćer!
Kak ste babike?
Neli dobrodošla! kak fajn, da dobimo novo čveko, ko smo stare bolj leneuser posted image user posted image Lep fantič je ta tvoj Leon!user posted image
A pedagogiko študiraš? Jaz sem jo tud eno letouser posted image Pa ni blo to to, pa sem se raje prepisala... Ma pa moj nekaj žlahte na oddelkuuser posted image

Rumba ah ti tvoji rumbčki...user posted image Jaz tud ne maram tega časa, ravno zarad bolezni (tamalih dveh). Sicer smo že celo kak tedn zdravi...trkam!user posted image Želim vam, da čimprej vsi ozdravite!

Bačko a Lora že zobke dobiva? Revčki mali souser posted image Tobija jih še nima, čeprav ima že več kot mesec napete dlesni.

Sanekova user posted image kak te je fajn brat! Pa kaka cukra imaš!user posted image Daj mormo se enkrat videt, ko sta že taaaaak zrasla! Očke imata pa taaaaak lepe!user posted image
O zmišljevanju sem pa glih zadnjič pisala... pa peekola, da se ti vtrgauser posted image Ga zvečer vprašam kaj bo jedel, pravi da kašico. Mu jo nardim, zagleda na mizi pecivo.... neeeeeee, pecivo bom in že začne histerirat, če mu hočem podturit kašo. Ok, nisem imela živcev, da se kregam z njim, mu dam pecivo na krožnik.... neeeeee, kašico biuser posted image user posted image user posted image Sem pa na njegovo žalost "kruta" mama in je mogel pojest pecivo al bi šel pa brez večerje spat. Itak da je blo drenje še in još, ampak tega pa res ne trpim...

Kapica Nias bi naj skoz samo gris jedel?user posted image Zakaj ti pa kosilo ven zmeče?

Češnca iiiiii kake očke!user posted image Sta res lepa ta tvoja lumpa! Joj Juš je pa tak zaškilil, da me kr oči bolijouser posted image

Ajvy kak je Tarja? Mah Maju in Tobiju tud skoz iz nosa teče... bosta zgleda ena tistih otrok, ki so celo zimo šmrkaviuser posted image Ampak dokler se ne zbujata zarad tega se ne sekiram.
Joj ta knjižni sejem... vsako leto, ko sem bla v Lj sem zapravla še in još tamuser posted image Itak da je bil kongresni trg glih na poti na faxuser posted image
Ma ne da gledaš Bonesuser posted image Midva z dragim sva jih šele začela, ker nama je CSIjev zmanjkalouser posted image

Zvesta user posted image za Izaka! Kake strela maliuser posted image

Tini user posted image da si se oglasila tudi tu! Daj se še...

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

MAdejka
...jst sem pa misnla da je bil Tobija načrtovan....mislim sej najbrž je bil..samo ne tako hmali, kolkr sme prebrala....
Kdaj bo pa tretji...vem da si ga želita....bosta storila večjo se razliko?

Ja, je Češnca prav napisala... načrtovana sta bila oba tako: ko bo, če bo, bo... in je blouser posted image Maj v prvo, Tobija je bil pa bolj tak no... res nisva mislila, da bo spet tak hitro ratalo in je bil precej šok, ker v glavi še nisva naštimala, da bi imela že kar še engauser posted image S tretjim bomo pa počakali, da bo hiška končana in da jaz do kake službe pridem.

No babike me veseli, da nismo edino ko ne spimouser posted image Tobija je čisto adijo res... Večino večerov ga imam tu v dnevni, ker enostavno ne gre drugač. Pa tud spiva tuuser posted image Mah saj bo minilo, saj vem...

Jaz grem pa Cheers gledat, sem si dol zvlekla in me je čisto not potegnilouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
30.11.2009 22:02:47   
SANEK1
Rumba še za vas en velik košuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A to se gre Hana cepit proti novi gripi al redno?

mene kr malo skrbi tale pigi gripa, že kr vlačim razkužila v torbici in vsem težim z umivanjem rok, samo pomoje to glih ni neka zaščitauser posted image user posted image user posted image

Se je kdo od vas že cepil oz razmišljal o tem?????

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
30.11.2009 22:10:04   
SANEK1
Aja pa seveda, Tini ful lepo da si se javilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kak ste drugače?
Kak je Nia (ne vem če sem si prav zapomnilauser posted image )

Madejka, jaaaaaaaaaaaaaaaaaa kdaj se bomo dobileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa zdaj ko je tak toplo, halo jutri bo 1 december, pa je blo danes 17 st.user posted image

Ja že zdaj si zmišljujejo, kaj šele bo čez par let, ko jih puberteta vedno prej trofi, ne pravijo zastonj:
- mali otroci mali problemi, veliki otroci veliki problemiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
1.12.2009 8:40:20   
Ajvy
jutro...

prehlajenčki...zato temu primerna tudi noč....

Češnca,...ma sem se kar sprijaznila s tem ,da smo čisto sezonskiuser posted image
krasne slikceuser posted image user posted image kakšne očke
NEli...krasen fantič je tale Leonuser posted image user posted image user posted image
A res...a taki boščki ste bli pr zobkih..joj...revček...

KApica
....moj brat...starejši....hm...mami je imela velike težave z njim...ker ni prenašal nobenega mleka....nič...pol je pa moja teta predlagala kozje...pa je šlouser posted image user posted image in tako je zrastel na kozjem...ga je pa kar kmalu pil..mislim, da od tretjega meseca...ker so takrat že šli otroci v vrtec...

Sanek....iiiiiiiiiiiiiiiiiii....krasna sta!!!!!!PA kolk sta že velika!!!!!
Kako ste drugače??

BAčko...joj...revca LOra....user posted image user posted image user posted image čimprje naj pridejo na plano....

Rumba...revčki rumbčki user posted image user posted image user posted image da se pocelite , pa da se ti lahko učiš...a maš še veliko, kdaj je pa izpit?

Madejka.
..matr si se razpisala user posted image user posted image
Tarja je prehlajenko...kar orenk iz noska teče...to je dobr...sam da ni zaštopan , tam nekje....
JA..BOnes....čist sem addicted....res...sem 4 sezone pogledla...zdje mi je brat mal 5 spekel....
DObra sta ona men...pa tolk se nasmejim zraven njenin antisocialnim sposobnostim user posted image

Knjižni sejem....ne govor...to je drogauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 1.12.2009 8:41:24 >

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
1.12.2009 10:05:46   
neli1981
Jutro čveke!
Ste se kar napisale...user posted image
Danes je pa zgleda še mene prijelo nekaj...Leon je bil prejšnji teden bolan, danes pa men že celo jutro lije iz nosa,pa kao neki kašljam, ...user posted image
Bolančki pozdravte seuser posted image ..je že lažje, vsaj men, če sem jaz bolna ali moj, kot pa otrok.
Madejka, a ti si bla tud na pedagogiki? Sej prvi letnik res ni kaj, sploh zgodovina pedagogike se marsikomu zamer.Men je bil študij pedagogike ok, sam francoščina me zdej matra, ker že tri leta nisem bla v Franciji, pa človek vn pade medtem, ko skrbi za malo ritko in lačna usteca. Me pa zanima kateri so žlahtnikiuser posted image
Grem eno kavico skuhat pa počas za knjige. Danes sem bolj poznauser posted image
se še oglasim....pa hvala vsem za dobrodošlicouser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
1.12.2009 10:37:55   
rumba
Dan!user posted image
Češnca, kaj ko bi ti na vsako stran prilepila tele lepe očke?user posted image Madonca, kako lepo je, ko odprem tale RR. Lepotec!
kapica, Hana do dveh let in pol ni smela niti povohati mleka, kaj šele okusiti. Pa ne samo mleka, vseh mlečnih izdelkov ter vsega, kjer je laktoza (skoraj vsi mesni izdelki, paštete, hrenovke... sladkarije, peciva, celo razne začinke, goveje kocke, instant juhe...) Katastrofa! Sva se pa res strogo držali diete, tudi če smo šli kam na kosilo, sem že prej povedala, da mora biti vse sveže, nič umetnih dodatkov, brez mleka in teh zadev... In je res, manj ko tak otrok pride v stik z snovjo, ki je ne prenaša, večja je verjetnost, da bo prej OK. Pri Hani je bilo pričakovano, da bo imela dieto do nekje petih let, pa je pri dveh in pol že šla!user posted image Sva bili pohvaljeni, ker sva se tako strogo držali diete. Aja, pa dokler dojiš, velja ta dieta tudi zate. Pri Hani so mi celo odsvetovali dojenje, ker je tudi v materinem mleku laktoza, ki pa je veliko lažje prebavljiva. Če te prav razumem, bo pri Niasu šlo za kako alergijo, a ne? Mislim, da tudi takrat velja, čimmanj v stik z alergenom. Sej bo, držim pesti, da čimprej prerase.user posted image
Ajvy, izpit je še takoooooooo daleč, da ga še z dalnogledom ne vidim.user posted image Če ti povem, da je seznam literature dolg 31 strani in da ima zelo veliko knjig nad 500 strani (ene krepko čez par tisočuser posted image ), je mogoče bolj jasno. Sej ne vem, katerega smajlija bi prilepila, al unega, ki se reži, al unega, ki joče.
Sanek, danes se Hana cepi še ta drugič proti sezonski gripi in prvič proti pandemski. Ostali se nismo cepili. Sem razmišljala, da bi se jaz, pa ne zato, ker se bojim, pač pa, ko bomo zboleli, bomo vsi naenkrat slabi, pa bi bilo fajn, da bi eden lahko skrbel za ostale, ker je pomoč predaleč.

Aja, naj vam še to napišem. Prejšnji četrtek sem imela sestanek z direktorjem pediatrične. Sem namreč vložila pritožbo in me je takoj poklical, naj pridem. No, in tako so 1,2,3 sproducirali čakalni seznam, ki ga še pred mesecem ni bilo, in Hana naj bi prišla na vrsto za operacijo nakasneje februarja.user posted image Sicer je moj mož skeptik, pravi, da je tale pravi politik (=lažnivec) in je govoril točno to, kar sva želela slišati, samo da bi odnehala. Čeprav je res malo čudno, za tole operacijo naj bi prišel en iz Izraela, saj pri nas za to ni kirurga. Ne vem, jaz sem še optimist in bom počakala do konca februarja, kakor smo se zmenili, pol ga pa pokličem in grem dalje na drugo stopnjo.

(odgovor članu neli1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
1.12.2009 11:20:37   
SANEK1
Joj, Rumba, vam pa res ni lahkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pol pa sem jaz tečna, ker eno noč nismo spaliuser posted image user posted image user posted image

Vsaka čast, da ste to z alergiji tako lepo speljali in seveda dosegli željene rezultateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa seveda močno, močno stiskamo pestke da bo operacija v napovedanem terminuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kak je pa Hana prenesla cepljenje? Je res da drži cepivo samo pol leta?

Kooooooooooooooooooooolko strani lit.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa kaj si ti nor, jaz pi verjetno že pri teh 31 straneh obupala....Dobra si, pa pri 3 malčkih in seveda zakonskih dolžnostihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
1.12.2009 11:25:58   
SANEK1
ajvy, hvala smo v redu, z majnšimi in večjimi prekinitvami, ampak se da zguratuser posted image user posted image user posted image user posted image
Zaenkrat smo (trkam po buči) zdravi, otroci rastejo, mali je že 3 zobek dobil, je že pravi velikan in ima že nekatere cotike št. 80.
Filip je potrpežljiv, priden fantek, ki ga vse zanima. Grabi vse kaj mu pride pod roke, tak da je previjanje in oblačenje znanstvena fantastika, je pravi jedec, kar prede zraven ko jeuser posted image user posted image user posted image

Pa vi? Kak je novo stanovenje, ste se že aklimatizirali?

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
1.12.2009 11:51:15   
rumba
Sanek, hvala!user posted image Zadnjič je bila Hana cepljena hkrati prvo dozo sezonske gripe in proti pnevmokoku in je čisto lepo prenesla, samo rama jo je malo bolela, nič posebnega. Kako bo pa sedaj, ti pa napišem. In ja, cepivo proti novi gripi drži max 6m, raje rečejo do 5m. V tem času pa upam, da bomo že operirani.user posted image Pa lepo, da se tako fajn rihtate in da imaš take pridne jedce. Pri nas smo se vedno borili za vsako žlico.user posted image No, pri Juliji ne več, se mi, po pravici povedano, ni dalo, pa je začela čisto lepo sama jesti.user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
1.12.2009 13:12:49   
neli1981
Rumba, zdej sem pa dobila motivacijouser posted image .Kaj pa študiraš?Kakšno pravo?
Tile seznami z literaturo tud mene zgrozijouser posted image , ampak sej k se pol not vržeš pol gre nekak.
Dobra si, res, bravouser posted image , pa tri otroke doma.
Sej jaz bi tud že imela kakšnega več, če si ne bi v glavo zapičla, da najprej študij čim bolj do konca.
Sem pri Leonu misla, da bom bolj pridnauser posted image , pol pa služba in mi res ni zneslo. Čeprav se najde kdo, ki me razjezi
z vprašanji kot so: Kdaj pa ti misliš diplomirat? Kaj si pa mela otroka med študijem? Kako to, da še nisi, sej se lahko ponoč učiš:(user posted image .
Rumba, vidla sem tud slikce iz Pašmana.Kam točno hodite? Mi že par let hodimo na Pašman in sicer v Tkon.
Na Pašman gremo za ta dolge počitnice, vmes pa skočimo na Lošinj, kjer ima moj tast apartmajček.
Jao, kje je sončekuser posted image
Tako, zdaj pa naprej učituser posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
1.12.2009 18:14:32   
rumba
neli, mi smo nekaj let zapored hodili na Pašman v Tkon, Pension Muščet. Zdaj nas je pa malo preveč in ne pašemo v tamali apartma. Bilo pa je super, polni penzion, hrana odlična, zraven morja, privat plaža... user posted image Zdaj smo pa preštekali na kampiranje in moram reči, da je mulariji še bolj všeč. Letos smo šli po Peloponezu, drugo leto se ziher vrnemo.user posted image A študij? Mah študiram vse od A do Ž, ker se pripravljam na pravosodnega, kjer je treba znati vse.user posted image Še malo, pa bom hodeči leksikon za pravo.user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 1.12.2009 18:16:44 >

(odgovor članu neli1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
2.12.2009 8:18:31   
bačko
Jutro!
Madejka ja Lora že zobke dobiva oziroma enega že imamo.user posted image user posted image user posted image Tudi Lori kar naprej iz nosa teče.Zdaj sem imela 14 dni mir včeraj pa ponovno začne kar obema teči iz nosa.user posted image
Sanek moj mož se je včeraj cepil in razmišljam da bi Žano dala cepiti ker je le v vrtcu.Jutri ko imamo pregled za Loro bom malo povprašala P.
Za vse bubane pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in čim prejšne okrevanje.
Rumba upam da se bo vse dobro izteklo in da bo tako kot vam je obljubil na Pediatrični.Te prav občudujem.Res si fenomenalna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
2.12.2009 8:48:18   
zvesta
evo mene... že iz vrtca, lekarne, trgovine...

danes so nas v vrtcu obvestili, da imajo že primer nove gripe.... pa da vidimo, kaj se zdaj iz tega izcimi...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?