kapica
|
Baja, se mi zdi da ti bolj zato sprasujes za marmelado, ker upas, da bos dobila odgovor, da se ne splaca pocat, raj enekaj kupit . Jaz sem eno leto pekla kekse z marmelado in jih dala v skatlice in podarila. Niso bili glih ne vem kaj, ampak dobro, za tisto leto smo resili darila . Slikice so super. Cesnca, sem tud pri Dinu opazila, da se nekaj igra z govorom. Veckrat cez nos kaksno besedo izgovori. Na ja, jih bo ze minilo, kaj ap drugega. Ajvy, fajn za lep vecer z prijateljico, men to vedno da velik energije. Rumba, ti imas pa vedno odgovore na zalogi . Sem prebrala, da je imela Hana podobne tezave z alergijami. Jaz pa se nisem cisto sigurna, ce je res to to. Sicer je majckeno boljse, ampak dete se se vedno coha in coha, cetus koza lepa izgleda. Tako da studiram, da se more biti nekaj drugega. Pa niti ni nujno da hrana, ker postane tud pri igri kr naenkrat rdec v obraz in zacne cohat. Nisem vec dost pametna, bom videla kaj bo drug teden rekla P. Aja, a mogoce ves, kako to, da je margarina dovoljena, ce pa vsebuje emulgator, cesar menda ne bi smel jest. Sem vceraj sla v bio trgovino, kupla olivno margarino in ta emulgator je spet not... Vceraj sem bila na Uz, imamo zelo zivahno tretje dete. Kako je mrdal, migal, se igral, tega se nisem videla pri prvih dveh. Onadva sta kao vedno spala. Mogoce pa zdaj tako slabo spita . Drugace smo v redu, zdravi(trkam), razen kaksnega smrkavega noska, nic hujsega .