|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okolišče čveke, 3. del
29.11.2009 19:48:14   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Nič se ne dogajauser posted image .

Danes je "dan D", ane?? Držim pesti, da se ponoči odloči priti na plano! user posted image user posted image

Tortico za Elino je naredla od moža teta, ki je majstrica za te stvari. user posted image Za rojstvo ji je naredila medvedka, za pol leta žabico in za eno leto baceka... user posted image Tak, da če rabite kake otroške (pa tudi "odrasle") tortice, se lahko pri njej naroči, cene so okoli 30 do 40 eur, za tako kr konkretno.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 176
29.11.2009 20:40:01   
Jančika_
Samo da se javim, da sem še tu. Kaj več pa nimam za povedat, žaluser posted image .

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 177
29.11.2009 20:59:19   
teta beta
O, Jančika. Pa saj ni tako hudo počakat, meni se ni zdelo pa sem tudi kar čakala (1. 17 in 2. 12 dni). Mi je prav pasalo, da niso kaj sprožili. 1. mogoče malo zaradi strahu pred neznanim in kako bo itd.,  2. pa tudi zaradi tega, kako bo zdaj... JA, jaz sem pač malo čudna user posted image . Drži se, ko bo šlo zares! 

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 178
29.11.2009 21:06:37   
Jančika_
Meni so drugič ponudili, da mi sprožijo dan pred rokom, ker je bilo že vse pripravljeno, samo nisem hotela, sem bolj za naravni začetek. Ampak takrat me ni nič bolelo, lahko sem normalno funkcionirala, zdaj sem pa že cel teden samo napol pokretna; še če sedim, me ful boli. Samo pri ležanju me ne boli nič, pa še to samo, če je mali pri miru. Če miga, mi hoče križ ven vržt. Zato mi je muka.

Sinoči sem že mislila, da gremo, ker me je tako zabolelo med tuširanjem, da sem morala poklicat moža, da me je dvignil iz bane. Sploh se nisem mogla premikat. Ampak potem me je po ene pol ure nehalo bolet in sem šla spat in sem spala 11 ur ko bubica. Pa še popoldan eno uro, kljub glasnima otrokoma okoli mene. Zdajle me pa že spet piga, boljše, da grem kar vodoravno.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 179
29.11.2009 22:01:49   
skuštrana
Jančika, držim pesti da bo danes ponočiuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 180
30.11.2009 20:30:33   
mavo
Jančika, kje si? Imam občutek, da je Vladimir že prišel, vendar bi sigurno katera tu objavila, če bi SMS dobila. Torej, še nič, al kaj? Mene pa tako firbec matrauser posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 181
30.11.2009 21:36:44   
Jančika_
Ne, nič še ni. Sem imela ctg, pa uz, pa sem pa tja, pa nič v končni faziuser posted image . Vse, od katerih cifre imam, boste pa dobile sporočilo, to pa ziher! 

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 182
30.11.2009 22:34:37   
smrček
Jančika, mislim da še luna ni ta prava za rodit saj ščip ali polna luna nastopi v sredo zjutraj. Fante precej rada luna nosiuser posted image
Kakorkoli, želim ti lahek (in ne brzinski) porod.  Drži se user posted image

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 183
1.12.2009 7:54:01   
Gordana-3
vidim, da še nič novega. vladimir je še v trebuhu user posted image . očitno se ima zelo lepo tam noter. saj bo, vsi pridejo slej ko prej ven. ampak si mislim, da ti je že sigurno tečno.

mi doma bi pa rabili enega mizarja. ampak samo, da bi nam en predračun naredil, da bi videli, če bi pri financah šlo skoz. drugo leto bomo lauri kupili otroško sobo in vso kramo iz tiste sobe moramo nekam preselit. imamo predvideno garderobno sobo, kamor bi to kramo spravila, rabili bi pa drsna vrata na to garderobno sobo. police bi prišle na vrsto enkrat kasneje ....
če pozna katera kakšnega fajnega mizarja, bi prosila za telefonsko. našla sem ene v podlogu v savinsjki dolini, firma plasard - vgradne omare, ampak po slikah sodeč so ti kar dragi ...

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 184
1.12.2009 9:15:32   
Jančika_
Tolk da se javim, da ni še nič novega. Jutri je menda luna, kar pri nas kar fajn občutimo, ker se Kajetan že dve noči non štop dere in najeda sto na urouser posted image .

Gordana, pojma nimam za mizarje. Poznam samo Plasard. Imajo pa drsna vrata tudi v Ikei, samo mislim, da ne pridejo čisto do stropa, ker so mišljena za omare. Po moje se splača vprašat tudi v kakšnem Baumaxu. Prijateljica ima Plasardove omare in so bile res kar drage, so pa tudi precej kvalitetne. Samo meni se vseeno zdijo predrage. Mi smo vzeli potem v Ikei garderobne omare in sem zelo zadovoljna.

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 185
1.12.2009 9:57:01   
barika
Gordana, imaš ZS.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 186
1.12.2009 10:31:16   
m_m
O Jančika, js sem pa že mislila, da je vse mimo user posted image a boma skup ležale? user posted image  

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 187
1.12.2009 10:48:02   
jana81

Tolk da se javim, da ni še nič novega. Jutri je menda luna, kar pri nas kar fajn občutimo, ker se Kajetan že dve noči non štop dere in najeda sto na urouser posted image .

JA Nejc tudi, sem že čist zlamana. kr zajoče pa včasih zaspi nazaj, včasih pa tud ne, tak da že dve noči pr nama spi user posted image

Gordana, pojma nimam za mizarje. Poznam samo Plasard. Imajo pa drsna vrata tudi v Ikei, samo mislim, da ne pridejo čisto do stropa, ker so mišljena za omare. Po moje se splača vprašat tudi v kakšnem Baumaxu. Prijateljica ima Plasardove omare in so bile res kar drage, so pa tudi precej kvalitetne. Samo meni se vseeno zdijo predrage. Mi smo vzeli potem v Ikei garderobne omare in sem zelo zadovoljna.

mi smo jih tud dal delat pri Hobyles vgradne omare, pa so res ble drage, ampak funkcionalne in kvalitetne

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 188
1.12.2009 11:06:00   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: m_m

O Jančika, js sem pa že mislila, da je vse mimo user posted image a boma skup ležale? user posted image  

Joj, res upam, da bom že doma, ko boš ti šla rodituser posted image . Že veš, kam boš šla? Včeraj sem pogledala, kaj piše na vratih porodnišnice glede obiskov. Dva odrasla hkrati sta lahko pri porodnici, pa otroci do 6. leta lahko obiščejo samo mamico. Trenutno je porodnišnica kar polna, se pa menda še da dobiti samsko ali nadstandardno sobo, ker se ženske kar hitro menjavajo.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 189
1.12.2009 11:40:15   
m_m
user posted image kaj pa če grem prej? Drugi teden se mi zdi kar pravi čas, da bom do božiča že operativno sposobna user posted image da kaj nardim.
Ej zdajle sem klicala SG in so obiski popolnoma prepovedani in sem vesela, tak da gripo lahk sam kera nosečnica s seboj prinese... ata je lahko pri porodu to je pa vse. Otroc te pa vidijo ko domov prideš, vmes se bomo pa po telefonu slišal. Kak je z zasedenosto v SG ne vem. Celje je res bližje, sam me je strah, da ne bi predolgo čakal, če je že zdaj mali tako velik, kaki šele bo... mam pa novi datum, 8.12.09 user posted image tako da planiram da se miklavža najem pol pa kar grem user posted image

* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 190
1.12.2009 11:49:28   
Jančika_

user posted image kaj pa če grem prej?

Joj, prosim, ne še ti! Ženske, ki so imele rok takrat kot jaz ali še precej kasneje, so že doma iz porodnišnice, jaz pa še kar valimuser posted image .

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 191
1.12.2009 13:11:14   
Gordana-3
no, končno smo dobili datum za sistematski pregled pri treh letih. sodelavka ima drug teden logopeda s hčerko (v mb), ampak ga bo odpovedala zaradi gripe, da se ne bi česa nalezli ... ali bi ve šle na sistematski? pa saj v celju, po mojem mnenju, so zdravi in bolni otroci kar dobro ločeni, na vhodu ne rabiš prijemat kljuk ... na sistematskem pa bodo valda samo zdravi otroci .... ali ne?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 192
1.12.2009 14:24:38   
mavo

IZVIRNO SPOROČILO: Gordana-3

no, končno smo dobili datum za sistematski pregled pri treh letih. sodelavka ima drug teden logopeda s hčerko (v mb), ampak ga bo odpovedala zaradi gripe, da se ne bi česa nalezli ... ali bi ve šle na sistematski? pa saj v celju, po mojem mnenju, so zdravi in bolni otroci kar dobro ločeni, na vhodu ne rabiš prijemat kljuk ... na sistematskem pa bodo valda samo zdravi otroci .... ali ne?

Gordana, mi gremo jutri v posvetovalnico, pa me ni nič strah, ker je res ločeno za zdrave in bolne otroke. Po mojem se nimaš česa bati.

Dejmo, Jančikauser posted image

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 193
1.12.2009 17:28:13   
m_m

user posted image kaj pa če grem prej?

Joj, prosim, ne še ti! Ženske, ki so imele rok takrat kot jaz ali še precej kasneje, so že doma iz porodnišnice, jaz pa še kar valimuser posted image .

user posted image janči, čutim na vodi da bo ta teden... sam ne vem še al ti al js user posted image
ma veš da boš pred mano. Bo pa zato hitr konc, da se ti nekako oddolži vse to čakanje... dobr da si blizu Ce, da ne bo na rojstnem listu pisalo rojen: v rešilcu na poti do P.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 194
1.12.2009 18:06:27   
skuštrana
v rešilcu na poti do P.

He, he, jaz sem tudi bila blizu pa ni uspelouser posted image user posted image
Mah, sem ravno včeraj razmišljala da sem bila butl, mar bi kar doma ostala , lepo rodila pa pol šla v porodnišnico..Tak sem pa tam v avtu se razpejala po sprednji šipi in armaturkiuser posted image
janči, če rabo Joe inštrukcije mu je M na voljouser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 195
1.12.2009 20:53:22   
Jančika_
Joe je trdno odločen, da ne bom rodila v avtu, hehe. Pa saj ne bo šlo tako hitro, da bi bila kriza. Če bi pa slučajno bilo, mi je pa Darja rekla, da naj pokličem reševalno postajo in jih počakam doma in tam rodim. res boljše to kot sredi ceste. Ampak kot rečeno, se mi zdi, da bo tole čisto lepo šlo. Oziroma so to želim.

Gordana
, Vasja ima v četrtek sistematskega pri petih letih in nisem niti razmišljala, da ne bi šel. Se mi res ne zdi kritično, ker je vse ločeno.

Mavo, malo sem špijonirala za tabo, čisto nenamerno (sem videla tvojo objavo med zadnjimi sporočili in sem kliknila). Kako si zrihtala z bolniško? Pa če sem prav videla, ste se vsi trije cepili? Meni je moj G ne ravno odsvetoval, ampak mi je rekel, da je skeptičen. Tako da zase nisem niti razmišljala, Joe se tudi ne bo, pa nekako sva se dogovorila, da tudi otrok ne bova dala cepit. Ampak sem pa ful skeptična, če sva se prav odločila. Se moram spomnit, da mu zabičam, naj vpraša na sistematskem, kaj priporočajo.

Neposredna povezava do sporočila: 196
1.12.2009 21:10:32   
teta beta
Jaz nisem noben panik, ampak sem se pa vseeno odločila, da letos z otroci ne bomo hodili v noben center v kakšno gužvo, v pravljične dežele ipd. Me je prejšnji teden skor fršlok, ko je mi brat povedal, da ima nečakinja (s Koroške) potrjeno ta novo gripo. Se pravi, jo je imel verjetno tudi nečak, samo pri njemu ne vem, a (še) ni bila potrjena ali sploh niso dali na analizo, ne vem. Je pa ona jedla Tamiflu, on pa navaden antibiotik, zdaj sta končno zdrava in pri nikomur ni drugih posledic. Mi imamo zaenkrat z zdravjem srečo (trkam).

Na posvetovalnico v CE bi jaz šla, je čisto ločeno, po moje sploh ni panike. Na ono stran pa kar tako za kakšno nenujno stvar ne bi hodila, pa ne samo zaradi gripe, ampak tudi vseh drugih bolezni. Nekaj sem razmišljala, da bi rada vprašala ali peljala pokazat (pa sem že pozabila kaj in celo, za katerega od obeh se je šlo), ampak bo že počakalo do spomladi.

Neposredna povezava do sporočila: 197
1.12.2009 21:15:54   
teta beta
Cepljenje - mi se nismo, moj oče se je cepil, ker je v rizični skupini (sladkorna) in pol se je zraven šel cepit tudi ta srednji brat, noben ni imel stranskih učinkov (že pred slabim mesecem). Ta starejši brat, ki dela v bolnici, se je cepil za navadno gripo, za ta novo pa ne (ker pa je ni dobil od otrok, je verjetno veljalo tudi za to). Moram vprašat svakinjo, če se je ona cepila in če je otroke tudi cepila (morda prepozno, pa da zato ne bi delovalo - čeprav zdi se mi, da jih ni).

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 198
1.12.2009 21:16:59   
mavo
jančika, ja midva sva se cepila, malega pa nisem, ker je stalno bolan. Bom pa definitivno jutri vprašala, kaj menijo, glede na to, da so otroci do 2 let rizična skupina. Ma, ne vem, no, ampak zdaj me je manj strah, sploh ker bo februarja še prekleto mraz, pa porodnišnica, pa vrtec...
Ja, bolniško so mi pa kar zaključili na ZZZS, tako da zdaj koristim ure v dobro in čakam, kaj bo s pritožbo, ki sem jo dala. Saj sem še kar dolgo delala, ampak potem ko je pa trebuh zraaaaasel, me je pa že sama vožnja ubijala, kaj šele drugo. Tri ure na dan v avtu se mi zdi v tem stanju še kar user posted image Ma, bomo vidli.
Za cepljenje sem se pa jaz odločila, ko sem Pušenjaka prebrala, pa zato ker je na Koroškem takoj, ko se je shladilo, izbruhnila gripa. Tam se vedno prej shladi, pa sem sklepala, da bo kmalu tudi drugje tako. No, pa je res. Sem govorila s kolegicami iz SG, pa imajo otroke po priporočilih pediatrov raje doma (tiste, ki to lahko storijo).

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 199
1.12.2009 21:31:52   
Jančika_
A tak pol pravite glede cepljenja. Pismo, ne vem, evo, še vedno ne. Če boste kaj izvedele glede cepljenja otrok, pa sporočite.

Nekaj me še zanima, a ima katera pediatra v Žalcu in kako ste zadovoljne? Naša dva sta v Celju, ampak Vasja bo itak moral drugo leto menjat zdravnika, ker gre v šolo, pa sem ga mislila dat v Žalec, ker nam je pač bližje. In zdaj gruntam, če ne bi tudi dojenčka že kar v Žalec dala, pa mogoče Kajčija tudi. Samo ne vem, koliko je to smiselno, ker smo ful zadovoljni s sedanjo pediatrinjo (kljub temu, da marsikdo ni, no, nam je super).

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?