Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 11:12:17
|
|
|
|
Anonimen
|
DANES SAMO NA RRJU VISIM... (kot da je kakšen dan drugačen ) čakam, da mi mentor odgovori, da mi brat pregleda,... klicala sem, v kolikšnem času bi mi vezali diplomo in je potem jutri skrajni rok, da dam vezat, da jo lahko v petek oddam,... uf,... bo huda luna zame. pa še ta krst,... zdaj sem zvedela, da je lahko samo en botrček in tako bo... FLASK_A upam, da boš zadovoljna z njim! (s sesalnikom)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 11:13:18
|
|
|
|
Dudica1
|
papua super da ni več vročine,upam da bo šlo samo še na bolje,in da bodo izvidi tud vredu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 11:13:38
|
|
|
|
Anonimen
|
nič, sem videla, da sem narobe prebrala,...
< Sporočilo je popravil k.tja -- 1.12.2009 11:15:49 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 11:25:52
|
|
|
|
PapuaNG
|
aja, cveka-jst mu kosmiče mešam z riževim al pa riževo sojinim mlekom. Da ne kupujemo AM, ker bi moral itak unga za alergike. Nam je patronažna to svetovala, da nam ni treba sam z vodo mešat. Mojga pa tut ne morem tok načrpat, pa tut da se mi ne. Mam že dost, da ga dojim čez dan pa ponoč... Mi mamo pa nek boschev sesalc. Majhen, a učinkovit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 11:27:45
|
|
|
|
Dudica1
|
Sestra ma 18 RD pa mam namen kupit parfum,pa ne vem kateri je kaj IN zdaj,rada pa ima sladke in sveže.Vem da mi lepo diši od Naomi Cambell seductive elixir...pa gledala sem Avril Lavigne...a se kateri kaj sanja kateri bi bil pravi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 11:31:49
|
|
|
|
KatMat
|
hello vsem!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 11:34:52
|
|
|
|
Leela
|
bronhopulmin svečke imajo v PO lekarni, sem danes vprašala, BREZ recepta, so pa 8,2 €. sistematski pregled: 8,730 kg, velikost 72 cm pri 7mesecih nova gripa: sem vprašala danes P. Pravi, da so postavili nekaj centrov po Sloveniji in tam spremljajo to gripo, drugače pa pravi da se dejansko ne ve koliko jo je, ker poteka tako kot kakšna viroza. zaenkrat pri njej ni bilo hujšega, obolevajo pa predvsem šolarji. Veliko jih ostane doma preventivno, če imajo malce vročine. Svetuje, če že, cepljenje staršev in da se ne zadržuješ tam kjer je veliko ljudi. Men gre na jetra, ker za vsakega, ki umre govorijo na televiziji, kot da dozdaj ni noben umrl za gripo ali pljučnico. paniko delajo, ker morajo očitno porabit cepivo, ker so ga nabavili. sesalec imam enega Samsung prav proti alergijam. Če sesaš kakšno svinarijo se kar pregreje, ker ima tako fin filter. Je pa ciklonski+hepa. Men je fino, da sprot pucam kar posesam. drugi je pa stoječi-pokončni elektrolux ampak ne stoji sam, tudi če ga nasloniš na steno čmokne dol, pa še krtačka se nekaj zatika spodaj tam kjer sesa. http://www.bigbang.si/gospodinjski-aparati/sesalniki/pokoncni-sesalniki/415944-electrolux-ekskluziva-zs203-energica-sesalnik
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 11:37:07
|
|
|
|
Leela
|
aja v skupini od tavelkega ima en tanovo gripo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 11:37:29
|
|
|
|
OliveOyl
|
Imamo Vitan-a,dojenčka, ne sesalec... No je sesalec,sam ta sam mleko sesa. Drgač imamo pa hooverja,sesa uredu plastika pa je za en d... Prej smo imeli elektroluksovega,vijolčnega,pa je umrl od napora...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 11:39:33
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Imamo Vitan-a,dojenčka, ne sesalec... ...lepo ime
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 11:39:40
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela aja v skupini od tavelkega ima en tanovo gripo. o j....ti.. pri našemu je bila tudi,so vsi zboleli,sam potrdil mu ni nihče.so imeli vročino po dan dva,pa slabost.par primerov je bilo potrjenih-tisti ki so mogli naprej na inf.kl.ja,mal čudno pišem,ker imam dretje v naročju..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 11:40:21
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat hello vsem! bug daj.. kako?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 11:40:54
|
|
|
|
Tanja_
|
olivca čestitke za malčka in mamico!Je pa hitro rodila. papua a potem so pri tvojem že potrdili alergijo na KM?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 11:41:46
|
|
|
|
ledenka
|
daaaan ste načvekale! sesalec - Electrolux je ok, imam tistega, ki ga priporočajo za gospodinjstva z živalmi čakam, da pride varuška, v takem se mi ne da M. ven vlečt. potem pa pilates in shopping v Müllerju, brez malega je bistveno bolj enostavno.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 11:43:31
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ olivca čestitke za malčka in mamico!Je pa hitro rodila. niti ne,ji je že včeraj voda odtekla.JE pa 3 otrok.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 11:44:43
|
|
|
|
OliveOyl
|
čakam, da pride varuška, v takem se mi ne da M. ven vlečt. potem pa pilates in shopping v Müllerju, brez malega je bistveno bolj enostavno. [/quote] aaaaa..jaz bi jo tudi uživaj na pilatesu in v šopingu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 11:47:41
|
|
|
|
majana79
|
Electroluxa vijoličnega nas je imelo pa zgleda veliko Mi smo ga imeli, pa je umrl po ene desetih letih. Joooj ta otrok... Samo za sekundo pogledam stran... Je dobil en papir v usta in lepo jedel A se mu lahko zgodi kej več kot da ga zapre?! Mislm, sej ni velik, ene 2 miceni kroglici sem vidla v ustih, samo nisem mogla ven več potegnit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 11:47:41
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ olivca čestitke za malčka in mamico!Je pa hitro rodila. niti ne,ji je že včeraj voda odtekla.JE pa 3 otrok. čestitke
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 11:47:50
|
|
|
|
Dudica1
|
ledenka tuuuuud jaz...no jaz ju bom tud dala popoldne samo ne varuški ampak prijateljici in greva sama
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 11:48:28
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Imamo Vitan-a,dojenčka, ne sesalec... No je sesalec,sam ta sam mleko sesa. Čestitke Pa lepo ime
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 11:48:36
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Joooj ta otrok... Samo za sekundo pogledam stran... Je dobil en papir v usta in lepo jedel A se mu lahko zgodi kej več kot da ga zapre?! Mislm, sej ni velik, ene 2 miceni kroglici sem vidla v ustih, samo nisem mogla ven več potegnit. ko sem bila mala, sem pojedla ogromno papirja pa sem čistok. tud zaprlo me ni nikoli
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 11:48:42
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Electroluxa vijoličnega nas je imelo pa zgleda veliko Mi smo ga imeli, pa je umrl po ene desetih letih. Joooj ta otrok... Samo za sekundo pogledam stran... Je dobil en papir v usta in lepo jedel A se mu lahko zgodi kej več kot da ga zapre?! Mislm, sej ni velik, ene 2 miceni kroglici sem vidla v ustih, samo nisem mogla ven več potegnit. pomoje mu nima bit kaj hudega...bo šlo zkozi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 11:49:18
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: KatMat hello vsem! bug daj.. kako? super....grem na kofi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 11:49:49
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Electroluxa vijoličnega nas je imelo pa zgleda veliko Mi smo ga imeli, pa je umrl po ene desetih letih. Joooj ta otrok... Samo za sekundo pogledam stran... Je dobil en papir v usta in lepo jedel A se mu lahko zgodi kej več kot da ga zapre?! Mislm, sej ni velik, ene 2 miceni kroglici sem vidla v ustih, samo nisem mogla ven več potegnit. recikliran papir boš dobila. ne bo hudega..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 11:51:03
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Imamo Vitan-a,dojenčka, ne sesalec... No je sesalec,sam ta sam mleko sesa. Čestitke Pa lepo ime Hvala,ime mi je pa všeč..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?